terida
|
Primož je zaenkrat še kar OK... Kašlja res bolj poredko, apetit ima in je živahen, tako da zaenkrat ni panike. Ampak seveda, ne hvali dneva pred nočjo... Saj vem, da ste o tem že pisale, a bi mi lahko prosim še enkrat povedale: Kako je s sprehodi pri teh respiratornih virusih? A so odsvetovani? A je kaj važna temperatura? Glede kopanja: Jaz se kar šparam pri kremcah in milih, ta otroška koža se mi zdi tako nežna, da je ne bi rada preveč obremenjevala... Že pri previjanju je tako, da ritko umivam samo z vodo, raznih kremc pa ne uporabljam praktično nič. Mogoče ga po gubah namažem enkrat na par dni. Tudi pri kopanju zelo redko uporabljam milo. Kaj vem, pa saj ne rije po blatu, da bi bil ves umazan... Edino šampon večkrat rabim, ker imam Mustelinega za temence (še malo, pa se jih bomo znebili). Dam pa vsakič v vodo par kapljic mandljevega olja, ker ima potem krasno kožo in ne potrebuje krem. Doma imam pa milijon vzorčkov raznih kremc (še iz porodnišnice pa kaj vem kje - sploh mi ni jasno, kje sem jih toliko nabrala) in ne vem kdaj jih bom porabila, verjetno bo prej vsem rok potekel... Drugače pa tudi pri nas ne zaspi več po kopanju! Spanje: Kar naenkrat mi Primož prespi noč! Se pa bojim, da to ni nek njegov ustaljen ritem, ampak je povezano s tem, da je bolan... Sicer pa nimam tvojih težav, Momtobe, jaz še vedno rada veliko spim oz. če bi imela tvoj ritem, bi verjetno en dan zaspala stoje... Je pa tečno zvečer, ker je kar siten in sploh ni variante, da bi se kaj pomiril pri komu drugemu. Mož ga zvečer nosi, pa se začne mali dret in se pomiri samo pri meni. Saj je lepo, da me ima raje, nič ne rečem , samo malo pavze bi tudi meni prav prišlo. Ker je res že velik in težek in zvečer bi se samo nosil, mene pa roke že od celega dne bolijo... MiNa, meni čez dan ne spi praktično nič! In še tisto malo kar spi, spi samo, če ga ima nekdo v naročju. Ej, prav ni za verjet - misliš, da spi tako trdno, da res ne bo opazil, če ga položiš, a se v trenutku zbudi... Edino voziček je zakon - v njem pa zaspi praktično takoj, ko ga noter položim. Isto je v avtu.
|