|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
2.3.2010 22:26:10   
blondy_81
našo pa kopanje sploh ne uspava več. Kopam jo v veliki banji, notri damo tak nastavek, da ona lepo v polležečem položaju brca notr in čofota, pol jo pa še držim, da kao plava in je s trebuškom obrnjena v vodi. Res brca, da bi človek rekel, da se zmatra. Ampak ne. Ona je vsaj 2-3 ure še čist naspidirana. Sploh je tudi kopanje ne utrudi več.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
3.3.2010 1:01:13   
terida
Primož je zaenkrat še kar OK... Kašlja res bolj poredko, apetit ima in je živahen, tako da zaenkrat ni panike. Ampak seveda, ne hvali dneva pred nočjo... Saj vem, da ste o tem že pisale, a bi mi lahko prosim še enkrat povedale: Kako je s sprehodi pri teh respiratornih virusih? A so odsvetovani? A je kaj važna temperatura?

Glede kopanja: Jaz se kar šparam pri kremcah in milih, ta otroška koža se mi zdi tako nežna, da je ne bi rada preveč obremenjevala... Že pri previjanju je tako, da ritko umivam samo z vodo, raznih kremc pa ne uporabljam praktično nič. Mogoče ga po gubah namažem enkrat na par dni. Tudi pri kopanju zelo redko uporabljam milo. Kaj vem, pa saj ne rije po blatu, da bi bil ves umazan... Edino šampon večkrat rabim, ker imam Mustelinega za temence (še malo, pa se jih bomo znebili). Dam pa vsakič v vodo par kapljic mandljevega olja, ker ima potem krasno kožo in ne potrebuje krem. Doma imam pa milijon vzorčkov raznih kremc (še iz porodnišnice pa kaj vem kje - sploh mi ni jasno, kje sem jih toliko nabrala) in ne vem kdaj jih bom porabila, verjetno bo prej vsem rok potekel...

Drugače pa tudi pri nas ne zaspi več po kopanju!

Spanje: Kar naenkrat mi Primož prespi noč! Se pa bojim, da to ni nek njegov ustaljen ritem, ampak je povezano s tem, da je bolan... Sicer pa nimam tvojih težav, Momtobe, jaz še vedno rada veliko spim oz. če bi imela tvoj ritem, bi verjetno en dan zaspala stoje... Je pa tečno zvečer, ker je kar siten in sploh ni variante, da bi se kaj pomiril pri komu drugemu. Mož ga zvečer nosi, pa se začne mali dret in se pomiri samo pri meni. Saj je lepo, da me ima raje, nič ne rečem user posted image , samo malo pavze bi tudi meni prav prišlo. Ker je res že velik in težek in zvečer bi se samo nosil, mene pa roke že od celega dne bolijo... MiNa, meni čez dan ne spi praktično nič! In še tisto malo kar spi, spi samo, če ga ima nekdo v naročju. Ej, prav ni za verjet - misliš, da spi tako trdno, da res ne bo opazil, če ga položiš, a se v trenutku zbudi... Edino voziček je zakon - v njem pa zaspi praktično takoj, ko ga noter položim. Isto je v avtu.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
3.3.2010 8:07:30   
mala bejba
Men so rekl če otrok nima vročine grem lahko vn,s tem d ga je treba pokrit s tetra plenico,d ko kašlja ne dobi mrzlega zraka direkt v pljučka.Pa fajn je d ma dudo v ustih.Pa minus ne sme bit zunaj.Taka navodila sm dobila jst.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
3.3.2010 8:10:15   
mala bejba
Aja sm pozabla vprašat a si vaši otrci tud roke rinejo v usta. moja si jih non stop,tok d ji gre včas kr na bruhanje,pa nbena duda ni tok dobra kt rokce.

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
3.3.2010 8:51:29   
Zibka
Naša Klara takoj ko ji pade duda iz ust začne rinit prste v usta, včasih celo pest, potem pa le pristane pri sesanju palca- vseeno ali je levi ali desni user posted image  In potem ji skos rinem dudo v usta, da se ja ne bi anvadila na prsta, ampak ne vem če mi bo uspelo.

Po kopanju naša takoj zaspi- za kake 20min, da si spočije, potem pa kot prerojena še bedi kako uro user posted image  Dam pa tudi jaz v vodo malo olja in ima potem krasno kožo, pa še mazat ni treba nič.

Neposredna povezava do sporočila: 1305
3.3.2010 9:13:40   
ROmama
Tiščanje rokic v usta je del razvoja, na tak način raziskujejo svoje telo. Seveda jim lahko to ostane v navadiuser posted image .
Mala bejba a tvoja še kaj pokašljuje? Moja je spet začela pokašljevat, zjutraj je ob kašlju spet bruhala, pa v nosku se skozi sliši, da ima nabrano sluz. Z aspiratorjem ne gre vse ven. Vročine sicer nima, sem ji že včeraj merila, pa tudi diha mirno.
Glede sprehoda če je prehlad brez vročine, naj bi jim zrak samo pomagal, saj tako pravijo. Moja pa je izgleda tako občutljiva, da jo bom imela kar notri. Sem prav žalostna, ker meni sprehodi res pomagajo, da se sprostim. Pa tudi oblačno je pri nas in nič toplo.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
3.3.2010 9:31:04   
MiNa*
ja, roke so skoz v ustih. Mislim, da z usti najprej začnejo spoznavati svet okoli sebe in tako zdaj romajo v usta rokice, kasneje bodo pa igrače. jaz mu kar dovolim, da rine pesti noter, kre mislim, da to ni isto kot cuzanje prsta.
Vaši že prijemajo igrače?
Pa glavico žesamostojno držijo? Mi je še ne, dvigne breztežav, potem pa včasih tako grdo omahne, da jo še vedno skoz podpiramo.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
3.3.2010 10:59:48   
araz
Tud moja skoz rokice daje v usta in potem tolk cmoka, da je prav smešno slišat.

Drugače pa moja že ful prijema stvari. Ima eno muco, ki ima štrik za potegnit, da potem igra in prime za tisti ročaj in drži skoz. Včeri sem ji pa na vsako stran ležalnikla dala eno tako igračo in potem je z obema rokama držala in ji ni bilo nič jasno zakaj zdej ne more nič krilit z rokicami user posted image . Pa če imam čist zraven nje glavo me ful prijemle za brado, pa nos. Pa tud za lase me že fajn cuka.

Glavico pa tud že kar fajn drži pokonci, čeprav ji tud včasih prav grdo zaniha zato jo kar še držim oziroma pazim. Se mi je pa tud že ful začela dvigovat. Jo primem za obe rokici in potem se čist sama ful dvigne. Pa, ko jo imam na previjalni slečeno nogice dvigne skoraj do ust. Neverjetno kolk je že močna.

Danes bo pa bolj salbo vreme, pa tolk so lepo napovedovali. Upam, da bova vseeno šle kaj ven na sprehod.

(odgovor članu MiNa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
3.3.2010 12:41:47   
blondy_81
Punce a se vaši otročički tudi hitro ustrašijo? Manca je prvi mesec spala tudi v najhujšem hrupu. Nič je ni zbudilo. Sedaj se pa vsakega šuma ful ustraši. Upam, da je to samo prehodno in bo minilo. Samo da kaj zašumi ali zaškriplje tako trzne, da kar z rokicami zamahne in ful debelo pogleda. Se kar ustrašim, da ne bi blo kaj narobe ker se tako ustraši.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
3.3.2010 13:09:00   
ShopGirl
Hello user posted image

Blondy, tvoja Manca je precej starejša od večine decemberčkov, in nas ta strah najbrž še čaka. Sem skor ziher da je to del razvoja, ona se že full zaveda okolice in ljudi okrog sebe in je bolj dovzetna za razne dražljaje. Medtem ko novorojenčki in dojenčki do treh mesecev baje znajo v spanju popolnoma izklopit okolico in ne trzajo niti na sesalce ipd. user posted image

araz, sem te ravno hotela povprašat kako gre Zoji prijemanje igrač, ker je par dni starejša od Kajeuser posted image  No, mene se dotika po obrazu, pa tut za lase full zagrabi. Kakšnega tudi izpuliuser posted image  Ampak igračke pa še ne more držat oz. tut nima želje po tem. Ma pa rokce tut velik po ustih...me ne moti dokler ne sesa palčka, takrat ji hitro dudico podtaknem.

Vrtiljak nad posteljico jo je čist očaral... leži tut po 15min in hipnotizirano gleda igračke kako "letijo". Pol pa tok luštne vzklike in smehce spušča da mi prav polepša jutro. V tem času se glih lepo zrihtam in umijem, z apojest pa še vedno ni časa. Dons razen par sladkarij še nč nism jedla... Zdej bi lahko, ker mi spi, ampak ne čutim lakoteuser posted image  Bom kar na kosilo počakala.

Dons greva na telovadbo za dojenčke. Mamice mamo baje mal pilatesa, dojenčki pa zraven sodelujejo. Full se veselim! Po eni strani pa mal cvikam kako bo to Kaja sprejela, ker ma popoldne oz. proti večeru občasno krčke in takrat ni razpoložena za NIČ, še dojenje jo ne premami...

Kopanje; vsakič ko jo skopam mi zaspi... Sem se včeraj spraševala kdaj se bo ta luksuz končal, ker je pač normalno da dojenčki spreminjajo svoje navade.

Učeri mi nikakor ni hotla spat čez dan... Je zaprla učke za 10 min in se zbudila kot prerojena. Vsa nasmejana in zadovoljna za par min pol pa spet zehanje in stokanje. Sem jo kar v voziček pobasala in sva šli ven, kljub oblakom. Sem bla pa tok vesela - že po par minutkah se je taaak lep dan naredil, sonček! In sva ble zuni 2,5h user posted image  Zakon je blo.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
3.3.2010 13:13:41   
ShopGirl
Aja, ena je spraševala kdaj gremo teč... Jst sem šla do zdaj enkrat in to ob 18h. Tut ob 19h se mi ne zdi pozno...razen če je tema ovira? Tukaj okrog nas je lepo osvetljeno in ni tega problema... Mislm, da bo treba kar vsak trenutek izkoristit, če bomo hotle kej zase narestuser posted image

Ravno razmišljam da se bom mogla ob večerih, ko Kaja zaspi, začet učit. Mam še 5 izpitov za narestuser posted image  Ne vem kje bom našla energijo. Tok paše bit z mojim zvečer pa delat NČ. No mogoče jest pa gledat TV user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
3.3.2010 13:27:14   
mala bejba
ROmama,v nedeljo bo 3 tedne odkr moja smrka in ma zamašen nosek.Pa sluz tud še vedno zbruha,sam ne več vsak dan.Kašlja pa zelo malo.Nosek se mal izboljšuje,sam zelllooooooo počas.Upam d se naši malčki čimprej pozdravjo pa da slučajno ne staknejo kšnega bronhiolitis as5.
Blondy moja je že skoz taka d če kej zaropota kr zakrili z rokami,al pa če kdo kihne al pa kej podobnga tud.
Glavico že drži na trenutke sama,jo pa še vztrajno držimo pa čuvamo d ne omahne.
Naša se pa za igrače ne zanima dosti,jo pa interesira vse kar se sveti in poje.Stvari tud že zagrabi,sam mislm d je to bolj naključno.
Je pa izredno dobre volje,kr se je že po dopoljnjenem mesecu začela smejat,tud naglas.Zdej pa k jo kdo ogovori se že smeje.Pa čist ceu dan žlobodra z mano.
Je pa zlo navezana name,že prvič k smo ble v bolnici same,dj tadrugič se je pa sploh navezala.Se pa pozna d moj ceu dan dela do večera in mam cajt sam za njo.
Zdele je biu dedi na obisku,pa kr začne jokat,jo vzamem jst in je prec zaspančkala.
Aja dj je tud že kr sitna k je zaspana,pa učke si menca.
Vsak dan je kej novga.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
3.3.2010 13:47:19   
blondy_81
Manca že pridno prijemlje stvari: od igračk, mojih las, knjigam in revijam bi kar liste obračala, za štrike od kakšne majice me vleče. Glede na to, da je starejša od večine vaših, bodo tudi vaši kmalu začel to delat, če slučajno že ne delajo. Se pa ful zaveda okolice. Opazuje inse pogovarja z vsako stvarjo, ki ji je zanimiva. Zdej že 2 dni gledava knjigico od Mačka Murija in s takim zanimanjem gleda tiste mucke in kar vriska zraven. Moja mami vzgojiteljica v vrtcu in je par let nazaj sama naredila aplikacije od Mačka Murija za na steno. Ko je vidla, kako se Manca zanima za to knjigico, je včeraj prinesla te aplikacije domov. Nad posteljo sem ji obesla takega velikega Mačka Murija, ki je zelo pisan in se je 1 uro pogovarjala z njim. ležala je v posteljici, gledala ga je, vriskala in se smejala.
Pa Baby Tv ji je sploh zanimiv. To se kar nepremično zagleda v TV. Ampak jo pustim pred TV-jem maximum 10 min. Tudi ko bo starejša, ji ne bom pustila da bo non stop tv gledala.

Drugače pa komaj čakam, da me prst neha bolet, da začnem tudi sama s tekom in mogoče tudi mal z aerobiko. Čeprav aerobika ne bo več dolgo aktualna, če se bo začelo lepo vreme. Potem bo tek, pa rolanje, pa včasih mal na kolo, Manco mi bo pa že kdo popazil.

Mi smo pa zaenkrat kar zdravi. moram potrkat. Od tistega soora dalje, še ni nič zbolela. takrat je kašljala in imela vnete učke, sedaj pa vse kar je ima mal zabasan nosek. Tko da sem kar vesela, da je tako zdrava. No upam, da nisem prekmalu rekla.

Glavo Manca čisto stabilno že pokonci drži, da je ni treba več podpirat. Razen če napol spi, potem kdaj omahne. To pa še nam, pa smo že toliko stari.

Neposredna povezava do sporočila: 1313
3.3.2010 13:51:39   
maya2
Ja kako so hecni tile naši biserčki... vsi na isti sistem user posted image ...
Tomaž se tudi čedalje bolj zaveda okolice, posledično ga tudi vse zmoti, če sva s hčerko preglasni pri igranju zajoka..., spat ga dajem že v sobico, ker v dnevni v ležalniku ne zaspi več, v vozičku še vedno lepo spi, čeprav iz izkušenj vem, da kmalu tudi to ne bo več tako user posted image , ja pa zelo rad se stiska k mamici preden zaspi (cartek mali)
Rokice so njami, zdaj se bo začelo opozarjanje vseh okoli da 'naj ga ne prijemljejo za rokice', ne vem kako tega ne razumejo user posted image
Včeraj sva odkrila novo vrsto zabave ... opazovanje v ogledalu ...mali bo očitno pravi narcisek user posted image danes se je že tako na široko zasmejal sam sebi user posted image

Dudo ima še raje kot hči, pa že pri njej smo se je težko znebili user posted image
Danes sem ga z noskom neki po obrazu hecala, pa me je prijel za lase z obema rokama in hotel pojest moj nos user posted image

Čakam, da se zbudi pa greva po hčerko, nato pa k babi v varstvo, ker ima hči plesne....

ROmama
: kakšna je zdaj situacija pri vas s ta večjim? Pri nas so se zadeve tako umirile, da ne morem verjet (mogoče to, da smo več zunaj?), mala je čist druga, no mogoče je res le rabila malo časa da se navadi na spremembo user posted image user posted image user posted image Ja pa uvedle sva štampiljke za vsak dan ko je 'pridna' user posted image

lp

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

Neposredna povezava do sporočila: 1314
3.3.2010 17:20:30   
Momtobe
tudi naš si rad tlači rokice v usta, predvsem kadar zgubi dudo :). pravzaprav se že nekaj časa ful po obrazu mavža, pa ne vem, a ga nos srbi al učki al je samo zaspan ... trenutno ima rokavičke gor, da se ne praska po obrazu, ker ma ful bogega (danes mi je zdravnica dala eno kremo za suho kožo), ampak so tut te rokavičke za pojest user posted image

glavico že nekaj časa drži pokonci, ampak tako kot večini vaših mu včasih precej omahne, tako da mu jo kar držim. je pa res močen fantek. najbolj se mu smejim ko se kdaj upira ko ga oblačim za ven in stegne nogo al pa roko in je noče in noče pokrčit - z vso silo jo ima iztegnjeno user posted image  ... in zraven se seveda krega. srček je.

stvari še ne prijema ... no, prime že kaj, samo mislim, da je to zgolj slučajno. no, pa mene pogosto vleče za lase in maha po mojem obrazu, ko ležim zraven njega. :) se mu pa že ene 3 tedne ful dogaja, ko leži pod igračkami, ki visijo nad njim. zaljubljen je v enga sončka. vedno, ko ga pogleda se smeji. pa glasbo iz igračk (al pa ležalnika) ful rad posluša. prav umiri se in posluša.

se pa tut naš pogosteje ustraši česa (kar se prej ni) - naprimer ponoči, ko jeva in moj kihne, al pa zasmrka, pa se včasih tako ustraši, da še zajoka user posted image , z rokicami pa pogosto zakrili, hihi. tudi v spanju, ko kaj sanja. ene parkrat je sredi spanja v tak histerični jok padu - za par sekund - meni pa nič jasno. me prav zanima kaj sanja v takem primeru ... da mu je kdo joško vzel?? hahahha

terida - tudi jaz čakam, kdaj bom kje skup padla ... ampak zaenkrat kaže ok. vedno bi lahko prespala 3 dni skupaj, če bi lahko, sedaj pa takole ... no, saj imam veliko več od dneva, kar sem si vedno želela user posted image . no, seveda ... kadar sem koma zaspana sredi dneva - takrat mali noče in noče zaspat. enkrat se bila že prav histerična zaradi tega, pa je ravno moj prišel domov in mu ni blo nič jasno, ko sem ustala in rekla, da zdaj grem pa jaz za eno uro spat, pa če jim je prav al pa ne. haha. no, šla sem do spalnice se vlegla v posteljo in čez 3 minute nazaj vstala in sem bila ok. user posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
3.3.2010 18:32:51   
natasa28
Mi smo pa danes imeli prvo cepljenje, pa me je kar strah kar bo ko sem si prebrala koliko stranskih učinkov je možnih, tiste od katerih dojenčki so že bili cepljeni, so bili kakšni stranski učinki?

Smo pa se v tem mesecu zrdili le 550 g in zrastli 1 cm, obseg glavice pa za 2 cm, vse baje ok, sem se brezveze sekirala da se je Danaja premalo zredila, 600-700 g na mesec je baje šolsko, so pa odstopanja možna 150 dol in 150 g gor mi je pojasnila pediatrinja.

Jupi v petek pa bomo stari že 3 mesece, še 1 mesec pa bomo lahko papcali kakšno kašico in pili sokeca....

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
3.3.2010 19:28:55   
natasa28
Pri nas so že stranski učinki cepljenja, jok v eno-kakšni recepti?

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
3.3.2010 20:23:41   
blondy_81
Mi nismo imeli nobenih stranskih učinkov po cepljenju. Zvečer je edino mal jokala, drugo pa ni bilo.

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
3.3.2010 22:22:38   
Momtobe
Kdaj je pri dojenčku povečana telesna temperatura? Če meriš pod pazduho?

Naš mali je ful vroč, pa sem namerila 37,3 ... zdej pa ne vem, kaj bi lahko bilo :(. Smrka nič ali pa kaj podobnega. Ene 5 ur pa že ne spi, kar ni običajno, ampak verjetno mu res ne paše vse skupaj. Sva bila pa danes na pregledu za 2 meseca in je bilo kar nekaj otrok v čakalnici (sicer za zdrave otroke). Upam, da ni kaj fasal user posted image user posted image

No, saj vem, da prehitro paničarim in bo verjetno vročina do zjutraj že padla ... me pa zanima.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
3.3.2010 22:43:24   
mala bejba
Men so rekl d do 37,5 ni nobene panike.Moja jo ma tud tm okol 37 skoz.Je pa dns tak čudn dan,moja pa že ceu dan spi.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
3.3.2010 22:53:10   
mala bejba
Midve smo mele v bolnici 38,5 vročine pa jo niso zbijali kr jo je dobr prenašala.Je panormalno d majo dojenčki večjo telesno temperaturo kt mi,kr so več oblečeni,pa še mi jim dajemo toploto k jih stiskamo h seb pa crkljamo.
Pa tud zvečer je temperatura vedno mal višja kt čez dan.
Boš vidla jutri kako bo.

Neposredna povezava do sporočila: 1321
4.3.2010 9:08:42   
natasa28
Nas je to cepljenje včeraj kar fajn zdelalo, , cca 3ure je kar kričala in kričala, nič je ni moglo prav pomirit, bog ne daj da si jo dal iz rok ali pa se vsedel, je vmes zaspala za dve minuti pa jovo na novo.
Se človek res pol vpraša če jim je to res treba, me je kar že zdaj strah kaj bo naslednjič.
Ob pol enih je pa le zaspala in se umirila, danes pa je zgleda vse ok in je več ne muči, ne vem bomo vidli , na stranskih učinkih namreč piše da se lahko pojavijo vse do 48 ur po odmerku.

Ninča77 pa sporoča da je Matevž na operaciji in da se dobro drži, bo javila ko bo fertig, do takrat pa dajmo držat pesti za Matevža in mu poslat en roj user posted image za srečo.

Neposredna povezava do sporočila: 1322
4.3.2010 9:14:41   
*nivea
Ninča77 in Matevž kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
4.3.2010 9:21:48   
mala bejba
Za pogumno mamico in njenega korenjaka Matevžauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držita se!

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
4.3.2010 9:44:55   
Zibka
Za Matevža in mamico celo goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Javita kako gre... V mislih smo z vama.

Za povišano temperaturo mislim, da je ni treba prehitro zbijat: ker povišana temperatura pomaga telesu- naredi takšno okolje, da se mikroorganizmi ne morejo ali se veliko težje razmnožujejo. Tako da jaz do 38,5 stopinj ne bi zbijala vročine.

Govorila sem vam že, da je imela Klara vneto ritko in da je nisem mogla z ničemer pozdravit. Potem sem po nasvetu medicinsk sestre ukinila mleko, mlečne izdelke, sladkor in jajca in je bilo v parih dneh 90%bolje. Sedaj sem pa jedla nekaj malega sladkorja in bel kruh in ima spet vneto ritko- če danes ne bo bolje, se bodo začela spet pojavljati tiste dribne razjede. Grozno je. In včeraj sem dobila opozorilo od ene gopse, da bi to bilo lahko od moje kandide, da naj anredim test. In sem ga in seveda je pokazal, da kandido imam. Pa sem zdaj gledala diete...jesti se ne sme ne sladkorja, jajc, ostalih ogljikovih hidratov, krompirja, riža, testenin, bele moke, mleka, mlečnih izdelkov, .... Pa saj bi se vrgla v to, samo kaj ko si pa tako srčno želim dojiti še naprej- bojim se, da če se odrečem vsemu temu bom izgubila mleko. Kaj menite? Ima katera kakšne izkušnje s kandido? se vam zdi to možna povezava?
Moram it do zdravnika. Nisem še šla, ker če rečeš da si prišel zaradi vnete ritke te itak kar odslovijo. Pa ne vem ali naj grem k svoji osebnio zdravnici ali k pediatru. Čisto obupana....

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?