Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mariana Hojla punce, tudi sama sem včeraj naročila Mutsyja v BC Lj. Dobava v 10-12 tednih, upam, da res, namreč 17.5. je moj PDP. Zanima me zakaj vas je 4-rider navdušil. Sama sem naročila Sliderja. Mogoče sem kaj spregledala. Ima 4 rider kaj boljšega? Cena za Sliderja(ogrodje+košara+šp.del.+marela+dežna zašč.+footmuf+adapt.za Maxi Cosi) je cca.720 eur. Med njima ne vidim kaj dosti razlike, razen v športnem delu in Slider ima možnost pogleda naprej ali nazaj. Toliko vem. Kolikšna je pa cena za 4-riderja? Hvala za vaša mnenja in lepo se imejte. Mariana Ja Slider men lepše zgleda kot 4-rider ... samo na žalost ima men to ogromno pomankljivost, ko im športni del v kalup narejen in se otroka ne da čisto poležat, kar se je pri nas izkazalo za zeloooo dobrodošlo lasnost (otrok lepše spi, ne z nogicami v luft pa tu na sprehodu lahko v takem vozičku otroka mimogrede previješ, v takem sedežu v kalupu pa ne) ... Ima Slider sicer to fino lastnost, da se da ročaj obračat naprej in nazaj, samo jaz tega nisem pogrešala pri 4-riderju ... če me je tamala tako strašno želela gledat, sem pa kar športni del skupaj z njo z ogrodja snela in ga obrnila okrog IZVIRNO SPOROČILO: anju mogoce je bilo ze govora o sportnem delu, pa mi ni za brat vseh strani tiste, ki imate mutsyja, a je res sportni del nakako "vlit", mislim spuscat se ne da samo naslona, ampak s tem da polezs naslon dvignes nogice, prakticno samo zasukas celo zadevo? a ni to malo neudobno Tak je samo sedež Sliderja ... pri ostalih modelih, sta panaslon in sedišče ločena in se da otroka normalno poležat. Vam moram povedat, da naš Mutsy zadnjih nekaj dni kar bolj ko ne miruje pod stopnicami ... sicer se tamala še zelo zelo rada pelje v njem, a je začela že bolj pridno hodit in tut jaz jo malo bolj spodbujam k hoji ... tak da po eni strani nimam pojma zakaj sem en mesec nazaj kupila marelo (Spider) ... no če drugega ne, bo prav prišla za takrat ko se bo merkala pri babici, ki je izjemno nizke rasti in je bila za 4-riderjom ko otrok za videt . Sva šli pa zadnjič s 4-riderjem po enih opravkih in nekje blizu doma sem jo dala ven in sem za eno roko tamalo držala za rokico z drugo pa voziček manevrirala in moram rečt, da je šlo presneto lahko to skoz, saj je 4-rider tako nenormalno lahko vodljiv ... šeen razlog da sem se zamislila, zakaj sem marelo kupovala . Aja, pa naj še to povem ... po začetnih težavah, ki smo jih imeli z vozičkom, se sedaj zelo dobro drži ... novo zamenjano ogrodje ne škripa in zdaj mi je včasih že malo žal, da smo košaro prodali in da je nismo prišparali za šekakšnega, ker sedaj nisem več tako sigurna, da bomo ob morebitnem novem članu nov voziček kupovali
< Sporočilo je popravil Otika -- 4.3.2010 9:52:08 >
|