|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
4.3.2010 9:24:12   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Kje pa je krtkova zadnje čase? user posted image A se ne more iz zemlje izkopat?

Ja, sem tudi jaz hotela že tiralico razpisati. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
4.3.2010 10:58:04   
Aninchy
Hejla!

Kok fajn, da ste danes tok zgovorne!! Mi vsaj ni dolgčas na šihtu user posted image user posted image

Mene pa zanima, če ve še redno user posted image ?? Mene sicer hormoni razganjajo in bi kar cel dan user posted image , moj user posted image se pa boji, da bi malemu kaj škodoval... Ne vem, G mi še ni nič rekla, imam pregled naslednji teden...

Gajka - pa lahko še meni nekaj odgovoriš user posted image kaj rabim za dojenčka za nego prve mesece? Kere kremice / olja priporočap?

Lp

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
4.3.2010 11:03:50   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Hejla!

Kok fajn, da ste danes tok zgovorne!! Mi vsaj ni dolgčas na šihtu user posted image user posted image

Mene pa zanima, če ve še redno user posted image ?? Mene sicer hormoni razganjajo in bi kar cel dan user posted image , moj user posted image se pa boji, da bi malemu kaj škodoval... Ne vem, G mi še ni nič rekla, imam pregled naslednji teden...

Gajka - pa lahko še meni nekaj odgovoriš user posted image kaj rabim za dojenčka za nego prve mesece? Kere kremice / olja priporočap?

Lp

seveda lahko, midva sva v prejšnji user posted image  do zadnjega dne. dobesedno user posted image user posted image . zvečer sva še mal potelovadila, naslednji dan pa sem že rodila krasno frčafelco user posted image

tako, da brez skrbi, spolni odnosi v nosečnosti ne škodijo, razen, če ti G izrecno prepove. zdravi nosečnici to ne škodi- hvala bogu user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
4.3.2010 11:31:57   
Maxica
Ja, midva tudi dosti redno, po moje še bolj, kot preden sem bila user posted image . Nosečniški hormoni pa to, mož bo po moje še želel, da sem še ene parkrat noseča. user posted image  V glavnem, če nimaš res kakšnih zdravstvenih omejitev, go for it. Ker pol po porodu je pa res en čas pavza.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
4.3.2010 11:34:35   
mamimo
Pozdravljene souser posted image !

Če lahko še jaz delim izkušnje glede potrebnega za dojenčka in mami...

Čisto na začetku oz. že od začetka od opreme rabiš posteljico, voziček, lupinico, previjalno mizo in banjico. Razne gugalnike in igralne vrtove lahko mirno nabaviš kasneje (ali celo dobiš v dar) - igralni vrt, ko začne bolj spremljati stvari okoli sebe, gugalnik - če se prav spomnim - pa pred drugim mesecem ni priporočljiv, pa še potem naj otrok ne bi bil predolgo v njem. Bo treba spet malo pobrskat po člankih na te teme...

Nega: Jaz sem mu ritko čistila s TOTO - krpicami in toplo vodo (za vodo sem imela  tako posodico z dvema prostorčkoma, ne vem, kako se temu že reče...), šele nekje po 7, 8 mesecih sem prešla na vlažne robčke. Za ritko še danes uporabljamo Niveo, ob vnetjih pa Bepanthen. Oči sem mu čistila s fiziološko raztopino in sterilnimi zloženci. Kopaš ga večinoma zgolj v topli (37 ° C) vodi, namiliš ga le enkrat tedensko - s trdim milom (jaz sem imela od Buebchen). Krtača in glavnik prideta prav za masažo lasišča in odstranjevanje temenc, ne pa ravno za česanje kot tako. Nohtkov mu na začetku ne smeš striči, ti se zlomijo sami ali pa mu nadeneš rokavičke, da se preveč ne popraska, kasneje uporabljaš škarjice z zaobljeno konico.

Že pred porodom sem imela eno malo flaško -125 ml (za vsak slučaj), eno dudko ter črpalko za mleko (izposojeno) - ta je prišla prav bolj kasneje, ko smo malega za kašen obrok že pustili v varstvu in sem si načrpala mleko, ampak enim pa pride prav že v porodnišnici.

Oblačil tukaj ne bom naštevala, naj le povem, da se je meni zdelo fajn, da imaš nekaj stvari št. 56 in ne samo 62, kot priporočajo nekateri. Rabiš max. 20 tetra plenic - meni so prišle zelo prav za v posteljico (namesto vzglavnika), ob dojenju (ko sva se dojila leže), da pokriješ voziček, če piha, za podiranje kupčkov, itd. Prav pridejo tudi male tetra krpice - da obrišeš, če dojenču priteče mleko iz ust, z njimi ga lahko kopaš, umiješ obraz...

Na začetku rabiš tudi velikooo plenic, zato jih bom jaz vsaj nekaj paketov nabavila na zalogo, sicer bom morala mojega ves čas pošiljat kupovat.

Obvezno si že pred porodom nabavite modrčke za dojenje, zaščitne blazinice ter vložke, morda tudi mrežaste hlačke za prve dni čišče (take, kot jih dobiš v porodnišnici), bepanthen za bradavice ter plavalni obroč (šlauf), če boste slučajno šivane (tega je fino imeti s seboj že v porodnišnici).

Take so moje izkušnje.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
4.3.2010 12:00:47   
Bonnie_RR
Dan! user posted image

Da najprej malo pokomentiram, preden pozabim na vse...

baby phone... Imamo tegale (še od prej): KLIKNI
zgleda samo, da nek drug model (itak je že nekaj let pri hiši), ker na enem piše mami, na drugem pa baby ali nekaj podobnega (se ne spomnem točno). Pri nas se je zadeva super obnesla, sploh, ko je tamali noter zaspal, mi smo pa lahko recimo zunaj na terasi brezskrbno klepetali ipd.

ležalnik... Tud tega že imamo od prej. Se da čist poležat in je bil precej v uporabi. Modela trenutno ne najdem...

prenosna posteljica... Midva sva jo pri prvem nabavila šele kasneje, po kakem letu (prej sva pa recimo na morju v hotelu posteljico doplačala). Je bila kar veliko v uporabi (dopust, tu in tam vikend počitnice pri starih starših, tud zdej na smučanju je bila v uporabi, pa je tamali že 4 leta star...).

stajica... Ni bila kaj dosti v uporabi, jo bom pa vsekakor imela tud tokrat (itak jo že imamo), že zaradi psa, da ne bo naša dama skoz user posted image vohljala, če bo kje na nizkem...user posted image

banjica... Še od prej imamo TOLE (kot gajka, samo v beli barvi, recimo na 2. in 4. sliki) in je bilo super. Nobenega nagibanja, sklanjanja ipd. Sva pa s tamalim prišla domov že z zaceljenim popkom, tako da ga je patronažna že 1. lepo skopala.

kozmetika... Na začetku sem imela samo olivno olje za suho kožo iz lekarne (po priporočilu pediatrinje iz P, tam so ga mazali z riboderminom) in hladilno mazilo za ritko (Bubchen - kasneje skoraj celotno kolekcijo, je malemu ful ustrezala). Ritko smo brisali z vlažilnimi robčki, kopali samo z vodo. Drugega se sedajle ne spomnem... Na začetku pa tako majhni user posted image itak kaj veliko tega ne potrebujejo.

pripomočki (glavniček, škarjice...)... V BC sem takrat kupila en komplet (sedaj vidim, da je to ločeno: TOLE in TOLE ) in to ima mali še danes. Za user posted image bomo kupili drugega.

termometer... Pri prvem sva imela tistega za uho ali čelo (LINK) in je vsakič drugače kazal. Bedarija res.user posted image Sicer ga nismo veliko rabili, še takrat pa nisi vedel pri čem si. Je bil res zanič. Kasneje sva tako kupila drugega, takega, ki v 1 minuti izmeri T in je ful boljši. Zaenkrat bomo kar pri tem ostali, kasneje bomo pa videli, če bo potrebno kaj drugega.

keglove vaje... Ne delam sploh. Itak mi "natreniranost" tam spodaj pri samem porodu (CR) ne bo kaj prida koristila...user posted image user posted image user posted image

oblačila... Danes sem pri mojih in bom malo pobrskala po omari (tukaj v svoji stari sobi spravljam vse premajhne stvari in nekaj od opreme), da vidim, kaj bo uporabnega, kaj ne in kaj bo potrebno še nabaviti.

user posted image ... Doooooolgo časa ni bilo nič (praktično skoraj od začetka zaradi velikih problemov in stroge prepovedi), sedaj pa naj bi bilo vse ok in je treba nadoknadit... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 4.3.2010 12:03:47 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
4.3.2010 12:04:46   
krtkova
OOO, kako lepo je prebrati, da te pogrešajo!! Hvala!!user posted image

Se vas berem, sam se mi kr ne ljubi vključevati v debate. Super mi je, da je tukaj nekaj mamic, ki imajo že izkušnje in nam lahko marsikaj povedo. Po drugi strani pa, punce, pejte v materinsko šolo, tam boste ful zvedle in ne boste več tok spraševale. Al pa kakšn priročnik preberite. Potem se boste samo še ukvarjale s tem, katera firma/model je boljši. Ne pa kaj vse rabiš in česa ne. Ker vidim,d a vas ful že hodi po trgovinah in kr kupujete vse kar prodajajo. Pa mal še svoj razum vklopite in bo zadeva super funkcionirala. user posted image

Ful dobr, kako je ena napisala kaj res rabiš. Pa tud eni seznami obstajajo, če bi katera želela, naj mi na zs pošlje e-naslov, pa ji ga pošljem.

Skratka. Jst sm OK. Sm na bolniški. Zaradi mobinga v službi. Ja, tudi to se dogaja!! Na žalost. So se fino ustrašli, ker nimajo dobrega nadomestila zame in so me hotli ožeti pred koncem. In to na zelo zelo grd način. Pa se jim nisem pustila. Vsi smo nadomestljivi v službah, doma pa mislm, da ne!! Moj otroček je več vreden od te službe.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
4.3.2010 12:22:11   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

- trdo milo - rabiš za kopanje (to povsod povdarjajo, da razne tekoče zadevščine ne veljajo user posted image ), imela milo od firme Bübchen
- šampon - še ne rabiš na začetku, razen če bo user posted image ultra čupast, kar pa je precej redko
- olje za telo - občasno sem ga po kopanju celega namazala z oljem, isto od firme Bübchen
- Ribodermin - za redno mazanje vseh gubic po kopanju (pod pazduho, za ušesi, okrog vratu, za koleni, okrog gležnjev...), kupiš v lekarni
- krema za ritko - na začetku je najbolje imeti kakšno dobro hladilno mazilo, jaz sem imela neko ognjičevo hladilno kremo za ritko (imajo v Müllerju ali pa v BC, za drugje ne vem), ko pa sem tisto šalčko porabila, sem prešaltala na Bübchen, kasneje pa na Paneten (iz Müllerja)
- Bepanten - pride prav pri vneti ritki, kupiš v lekarni
- fiziološka raztopina - jaz sem imela flaško fiziološke raztopine in posebej fiziološko raztopino v ampulah (nabavila po priporočilu patronažne za čiščenje noska pri prehladu, ker jo enostavno nakapljaš, dela jo Nivea, dobiš pa jo skoraj v vsaki trgovini tam, kjer imajo palčke za ušesa itd.)
- alkohol
- robčke ali vata za ritko - na začetku tisti že pripravljeni vlažilni robčki ne veljajo, ker vsebujejo parfume in ostale zadeve. Ritko na začetku umivaš samo z mlačno vodo. Jaz sem uporabljala to.to krpice za umivanje soft (kot taki suhi robčki, samo zmočiš z vodo), uporabne pa so še npr. to.to perforirane vate. Poglej malo na http://www.tosama.si/, je polno teh zadev za videt.
- vata
- palčke za ušesa - tiste odebeljene otroške palčke
Če se še česa spomnim, bom dopisala. user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
4.3.2010 12:40:00   
gajka
krtkova user posted image zaradi odnosov v službi. Imaš prav, da si se kar v bolniško spokala in super, da ti očitno zna G prisluhnit. Pa daj se nam še kdaj oglasi, saj lahko še o čem drugem debatiramo, ne samo o opremi za user posted imageuser posted image Lahko nam poveš, kako je kaj v tvoji krtini, pa če pridno tortice uničuješ itd. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
4.3.2010 13:16:06   
krtkova
gajka - hi hi, tortic sm v zadnjih parih mesecih pojedla več, kot v prejšnjem celem življenju!! user posted image user posted image
Mah, sej ne da nočm govort o otroški opremi da ne bo nesporazuma, sam ....... mah kaj pa vem. Brez zamere, nism nč slabga mislila.

Krtina - jah, upam, da jo bomo končno začeli opremljati, vsaj za malo krtkico. Ker stanovanje ni najino, ne moreva ravno vseh svojih sanj odsanjat. Žal. user posted image  Jutri imam plan iti mal pogledat za kakšne motive za na steno otroške sobe, pa ogeldat če obstajajo kakšne odštekane tapete al pa barve....nimam še predstave kaj bi rada.

Se pa zdejle žal ne morem spomnit nobene pametne teme, da bi vas malo pozabavala.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
4.3.2010 13:19:48   
gajka
Midva sva tamalemu v sobo dala nalepke od Decofun (nekej takega se reče), ki jih prodajajo v Baby Centru, motivi živali s kmetije. Sva rekla, da razni Puji in ostali namišljeni junaki (Spidermani in podobno so sploh na listi prepovedanih) ne pridejo v poštev. Če že raste izven mesta, mora vedet, kako krava izgleda, da ne bi potem kakšne videl, pa se ji preveč čudil! user posted image
Pišuka, jaz bi tudi kako tortico, sam je malo daleč do LJ... Mi lahko potem že na poti domov cuker spet pade, pa sem v riti! user posted image Sem danes napadla eno belo čokolado, ki je sicer za glazure delat... user posted image Ja, v sili še hudič muhe žre! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 4.3.2010 13:22:18 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
4.3.2010 13:29:13   
Aninchy
Punce, ful vam hvala za odgovore! Moji hormoni so namreč čisto podivjali, me tako vleče v trgovino, pa sem se odločila, da bom danes malo pripomočke za nego nabavila user posted image Oblačil že imam tako ali tako čisto dovolj, razen kakšne žabice in pa poletne bodije bom še rabila.

Moj user posted image pa pridno brca... Ne morem verjeti, da najbolj brca takrat, ko jem user posted image Očitno že zdaj ve, kaj je dobro user posted image

Lep pozdrav!

P.s.: Upam, da bo končno pomlaaaad! Bunda mi čez en teden ne bo več pravuser posted image Mi že gre na živce ta sneg user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
4.3.2010 13:35:17   
bcljka
hej user posted image !

smo bli na 3D in je blo super! sicer se mala, ki načeloma ostaja user posted image neki najbolj ni hotla slikat... prvo je jedla in smo se ful smejal, pol je neki govorila, pa celo roko v usta stlačla, potem si je mencala oči... skratka, velik smo vidl, samo popolnoma celega obraza ne (tko da bi bla slika od spredi)... očitno se je odpravljala spat user posted image user posted image user posted image al jo je pa deci piva k sm ga učeri spila tok zdelu da je bla mal pjana user posted image user posted image user posted image dobla sva tud posebi sliko od stopal in nog, ker so baje res res dolge user posted image noge je pa prekrižala tko da zato nismo neki ornk vidl umes... ampak je rekla da 90% je zihr user posted image ... tehtamo 730g in utrezamo tednu v katerem smo! dubla sm ful velik teh kratkih filmčkov tko da k uspem slike nrdit bom kkšno prpopalauser posted image

drgač pa glede nakupov za user posted image ... jst mam zdej že praktično vse... sm šla zadnjič s še 3mi ljubljanskimi nosečkami v šoping in sm neki kupla, za ostalo sm pa vidla kaj so one vzele pa mal sm sprašvala še... tko da učeri sm dubla še tiste bone za DM in sva šla potem dons še iskat par stvari... user posted image manjka samo pohištvo v sobi potem smo pa 100% ready! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
4.3.2010 13:49:00   
Maxica
Krtkova, a veš, da sem jaz pa ugotovila, da ne glede na to, da sem že tretjerodka ali kako se temu rečeuser posted image , imam verjetno od vseh najmanj nabavljenega. Jaz bom tam v začetku maja začela kaj nabavljati. Ene ste res že čist prepridne. user posted image
Pa sranje tole, v službi, jaz tudi že prav trpim, saj ni nič takega no, samo se mi zdi, da sem kot nosečka mal bolj občutljiva, pa mal bolj tečna, dosti več stvari me zmoti, pa nihče niti ne upošteva kaj dosti, da sem user posted image , tako da res z nestrpnostjo odštevam dneve do zaključka službe. Sam še 19x. user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
4.3.2010 14:00:40   
gajka
Maxica - jaz sploh nimam nič novega nabavljenega! Moram nabavit samo kake plenice in podobno potrošno robo, drugo pa imamo od ta večjega. user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
4.3.2010 14:06:00   
krtkova
Jst planiram ta mesec šoping po sistemu; če se le da vse v eni trgovini, na enem mestu, v enem dnevu. Ker se mi niti ne ljubi iskati po različnih trgovinah različne firme. Šla bom v Udine, Chicco in upala da imajo vse, kar mam na seznamu.user posted image user posted image  Pol pa še v Ikeo po pohištvo in to je to. Če pa bom kaj pozabila, so pa (kot je ena napisala) trgovine odprte tudi po moje porodu. Bo šel pa moj dragi iskat. Se bo že znajdu, sej je tud njegov otrok (če ne naj pa svojo mami al pa sestro vpraša - en mu bo že povedal).

Gajka - original saharco pošiljajo po celem svetu!! Preverjeno tudi v Slovenijo!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
4.3.2010 14:47:54   
bcljka
sm uspela eno fotko nrdit... morm še ugotovit kkšn lažji način user posted image

evo našo Piko:

user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
4.3.2010 14:56:44   
Maxica
III, Bcljka, kakšna luštna fotka, ej. Ful lepo se vidi. user posted image
Gajka, jaz sem bila pa ful pridna user posted image in vestno več ali manj prodala vse. Pa zdaj ne bo tako majhna razlika kot med prvima dvema, tako da bomo pač šli jovo na novo v nabavo. Saj drugače pa rada zapravljam, tako da se ne pritožujem preveč. user posted image
Krtkova, a v Udine hodiš? A kaj poznaš tam kaj trgovin? Jaz bi tudi ful šla, samo nič konkretnega ne poznam. Naslednji vikend gremo v Monfalcone, mi je tudi kolegica priporočala tisto trgovino z vozički, pa da malo pofirbcamo, kaj se dobi.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
4.3.2010 15:56:00   
gajka
krtkova - boš pa naredila skoraj tako kot jaz prvič. Samo, da sva midva šla kar v BC (v Italijo nama je predaleč), nabavila tistih nekaj oblačil, pa kozmetiko, banjico, voziček, jajčko... No, voziček in jajčko sva mogla prit kasneje iskat, ker niso imeli na zalogi. Edinole mojega sem še iz službe grede usput v Tosamo poslala z listom, kaj mora od tam prinest. To je bilo to! user posted image Pa še dokaj pozno sva začela nabavljat - šele slaba 2 meseca pred PDP. Sem včeraj ravno gledala račun za voziček (ker ga moram dat malo vmes poservisirat), pa je bil nabavljen komaj dober mesec pred rojstvom. user posted image Zdaj nimam nobenega šopinga v planu, samo plenice nabavim, bo pač šjorca malo bolj ''fantovska''. user posted image Ko bo mogla pa že kakšne potencialne šocle lovit, si bo pa sama kaj bolj dekliškega nabavila. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 4.3.2010 16:00:42 >

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
4.3.2010 16:58:28   
meymey
Evo mene nazaj...

Na hitro:

Vse jo ok, nimam sladkorne, sem še kr slabokrvna...

Je poslušala srčka z tisto palčko in ni bilo slišat utripa, me je celo pregledala... jaz pa živčna kot... je vzela pol HB v roke UZ in pogledala kaj počne, mali je užival prečno, zato ga ni mogla najdit... celo na 3D je preklopla in mi sprintala slikco!!!! Moja gin!!! Nisem mogla verjet, da je bila tako uslužna in prijazna. Mi je pa hitro razložla, da mi ne pripada več noben UZ in da bom naslednjega morala plačat 60 EUR če ga bom hotla met.

To je to na hitro, zdaj pa grem s sodelavko v kino.. v Celje user posted image . Je rekla da bova šle pecat fante... in da jih bo ona prepričala da mam jaz to sam tak velik trebuh od piva... naj bi fantje palili na pirbauhe user posted image . Poročam o uspešnosti... moj mi je zaželel veliko sreče, je rekel, da jo bom rabla user posted image .

Dijoooo!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
4.3.2010 18:46:40   
naraščaj
Hojla,

ni blo nč časa za javljanje, je tamala uradno bolna, od torka dalje je jamrala za ušeskom in ful zvečer zakuhala tkoo, da sem jo vler ko sem prišla iz službe peljala k P, ker je še vedno jamrala za ušeskom. No vglavnem ima škrlčatinko. Zdej pa sam boga prosim, da ne bom še jaz kako angino staknla, ker se že neki kašlat začela user posted image user posted image

Tko, da ni blo nč časa za javlanje. Zdele se pa z atijem igrata in pesmice pojetauser posted image , jaz pa vas sam nahitr pozdravim.

user posted image men pa ful ni, me nč ne razganja user posted image user posted image , moj bo kr pošizu.

Krema za rit: vseskozi uporabljam bebival - je svetovna. Tut zase za kake razpokane ustnice, al kak zlo suh lišajček pozimi, razpokano kožo,... V domu jo tut uporabljajo, pri tistih, ki majo zlo vneto rito. Mislim, da je od MB lekarn.
Milo: tut meli trdo od bubchen
Mazanje: olivno/mandlejvo iz lekarne
toto krpice za umivanje so user posted image

Jaz še tut nisem nč kupovala, itak rabim sam kozmetko, krpice, plenice,.... pa par oblačilc za dušo in za spremembo v letnem času. No če bo user posted image , bom pa pol še kaj skočla kupt, ker zdej je od ta prve vse bol roza (dobla ).

Nč gremo se počas kopatr in spravljat za tja kamor tamala neče najbolj it.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
4.3.2010 19:17:33   
Aninchy
Hejla!

Punce, jaz imam pa en problem. Danes ponoči se mi je prvič zgodilo, da sem se zbudila v bolečinah v zgornjem delu trebuha in čisto trdi je bil. Sem najprej pomislila, da gre za tiste lažne popadke (Brown-Hicksove al neki tajga), ki so normalni. ampak sigurna pa nisem user posted image Bolelo me je fuuul, nisem se mogla niti prestavit, roke in noge pa sem imela čisto uvele, prav nič od njih... Sem samo študirala, da me bo med pravim porodom kar neslo user posted image user posted image No in sedaj imam že skoraj ves dan čisto trd zgornji del trebuha in rahle bolečine... Nisem klicala G, ker sem slišala, da morem ukrepat, če bi mi otrdel spodnji del, meni pa je zgornji (tam okoli želodca/pod želodcem).
No, sedaj sem pa že kar malo cviknila, ker me še vedno drži... in ne vem, ali naj paničarim ali ne user posted image

Mali pa sicer pridno brca. Help user posted image

Pa lep večer user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
4.3.2010 19:20:03   
Aninchy
Aja, da ne pozabim:

bcljka - luštna slikca! user posted image

meymey - user posted image za pregled!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
4.3.2010 20:43:08   
nikita*
čer user posted image ,

komaj sem vse prebrala, ker ste take klepetulje user posted image .

Kar se opreme tiče, imam več ali manj že od prve.
Kupila sem 2 bodija in ene hlače, drugače še nič in tudi ne bom pred majom.

Kar se pa kozmetike tiče bom uporabljala vse naravno, predvsem se bom izogibala nive-ji, bubchenu, ker že pvi ni odgovarjalo.

bcljk: slikica je čudovita user posted image user posted image user posted image

meymey: super da je vse ok s tvojim user posted image user posted image user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
4.3.2010 21:36:13   
nikcaa
oiLa.. ste pa res pridne,pridne... se pouno razpisale...
tako da sm skoraj z vsem seznanjena user posted image user posted image user posted image

Maxica- v Molfanconu sm bla učiraj in glede vožickov je kr super...
prvo ker majo tudi druge barve kot pri nas, pri nas nimajo useh..
no usej pri mojem vozicku je blo tako...
tudi glede cen je bolj ugodno v Italiji...

bcljk- čudovita slikica....user posted image

danes sm pripeljala domou se jajcek oz. lupinco...
mi jo je prijateljica posodla, ker jo je uceraj uradno odrabla...
njen tamali je prerastel...
počasi dobim se kosek za spanje in kosek za na vozicek....

si dajam v glavo da so trgovine tud pol odprte, po porodu, ja...
sam mi je tako lepo nabavljat, da ne morem in ne morem nehat...user posted image
sej pocasi gre h koncu...
pol pa pride na vrsto se večji denarni bum...  opremit stanovanjee...
no, počasi bomo tud to postorili....

tako zdaj pa čas za u posteljco...

NOČKOuser posted image

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?