Aninchy
|
Hejla! Joooj, danes je pa za mano en psihično naporen dan! Verjetno so malo krivi tudi hormoni. Sem prišla iz službe, na hitro pojedla kosilo (HB za taščo ), zadremala za slabe pol urce, in potem hitro oddrvela na prvo predavanje šole za bodoče starše . In kaj se zgodi?? Predavalnica nabito polna, tazadnja je sedela že skoraj med vrati, da se sploh niso dale več zapret, jaz pa cela izmučena od službe in ravnokar zbujena, pa naj bi stala!?! Joooj me je tako raz***, da sem se obrnila in kar šla... Ne morem verjet, če imajo narejen seznam, kaj ne znajo preštet, koliko je prijavljenih??! Bi lahko v večjo sobo prestavili, ali pa dva različna urnika dali... Resnično, četudi bi našla prazen stol, ne vem če bi zdržala v takem malem prostoru s tolikimi ljudmi. Pa tako sem se veselila! Joj, tako sem bila jezna, da, če bi srečala tisto, ki predava, bi ji menda vse pod nos zmetala - tako da, še dobro, da je nisem. In potem sem šla z dolgim nosom domov... Bom naslednji teden že eno uro prej tam stala. strije - jaz novih zaenkrat še nimam, imam nekaj "starih" na bokih in bedrcah, trebuh pa pridno mažem in samo moooolim, da četudi jih dobim, da se jih hitro znebim! Pa še rima se! Šoping - midva sva januarja na novo opremila spalnico, za kakšne večje novosti, pa bom počakala na sedmico! Sicer se nama pa ne splača nekak velik vlagat, ker bova tako morala kaj kmalu narediti "načrt" za nekaj večjega - ali prizidek (ker sva v hiši z njegovimi starši), ali pa nekaj na novo.... Ampak, saj veste, kako je v teh časih Sladkorna - jaz je nimam v družini, pa tudi G mi ni nič omenila v zvezi s tem, tako, da mislim, da s tem nimam problemov Moram pa povedati, da sem dobila ringarajin mail, da sem prešla v zadnje trimesečje! Se mi zdi, da se do sedaj sploh ni vleklo... morda bodo res ti zadnji meseci šli bolj počasi... Aja, pa še nekaj: šefu sem danes povedala, da nameravam ostati samo še do konca marca! Potem pa tudi jaz na dopust Jooj kako mi bo dolgčas Lepo se imejte in veliiiiko se smejte!!