|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
2.3.2010 10:08:14   
Bonnie_RR
ikea... Kaj pa vem. js pa nisem bila nekaj navdušena nad tisto njihovo ponudbo za user posted image . Js se pri drugih stvareh tam bolj ustavljam. Mi je za user posted image boljši in bolj založen Toys.

strije... Meni so se vse pojavile med nosečnostjo, nekaterim se pa baje tud kasneje.

trebuh... Men se pa zdi, da sploh ne raste več...user posted image user posted image Ne, res, na začetku me je čist razpihnilo, sedaj pa je že kar lep čas nekje enake velikosti. Kolegica mi je pa zadnjič rekla celo, da za ta čas nimam nič trebuha...user posted image user posted image No, sej mene to čist nič ne moti (ne potrebujem zdej gromozanskega trebuhauser posted image ), važno, da user posted image pridno brca in sporoča, da je ok...user posted image

vreme... Pri nas že dežuje in je na splošno zelo kislo...user posted image

stanovanje/selitev... user posted image vsem, ki ste po novem na svojem oz. to še načrtujete. Midva sva pa malo v preurejanju pa to. Takoj po smučanju so nama v vetrolovu zmontirali veliko vgradno omaro, menimo se še za ureditev terase zunaj (lesen pod), pa stene bova malo popestrila z barvami ipd... user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 2.3.2010 10:17:31 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
2.3.2010 10:27:58   
bcljka
ikea - no sej midva bova tm kupla take stavri kot so mala mizica in stolčki, luškan tepih, srčana lučka (te malenkoti)... ne stajce (kinderb(p)etta), previjalne ipd.

trebuh - jst se zdej vsak pondelk zjutri merm ... obseg ... ok, to delam zdej 3 tedne... in mi je vsak teden se povečal točno za 1 cm... zimsko bundo sm si kupla letos eno večjo cifro in jo lepo zapnem, medtem k pa mam problem pr teh pomladanskih k gre zadrga zlo na tesno in srčno upam da bo kmal že fuuuul vroče in ne bom nč rabla user posted image

selitev/prenova - no tud midva sva mogla ornk preuredit... ampak smo s tem že opravl v začetku januarja... zdej pa samo čakava še na potrditev spola da gre otroška soba v izdelavo...

Neposredna povezava do sporočila: 2877
2.3.2010 11:30:51   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

ikea - no sej midva bova tm kupla take stavri kot so mala mizica in stolčki, luškan tepih, srčana lučka (te malenkoti)... ne stajce (kinderb(p)etta), previjalne ipd.

No, js sem pa ravno bolj te poudarjene zadeve mislila in se mi zdi, da je izbira bolj slaba. No, odvisno od okusa, seveda...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
2.3.2010 11:48:29   
nikcaa
ikea- no, ja... neki je, ma ni nevem kaj...
pol bom jst se zadnje stvari (kr se rabim) nabavila v molfanconu,
kadar bom sla po vozicek... tam baje da je full....
baje da greva v kratkem...
v ikeo pa bova sla po pohistvo... kupiti moreva dnevno sobo, ter kuhinjo...
ajoj, kaj stroskov user posted image tako je.... je pa super ko mas enkrat svoje....

trebuh- meni se zdi da se moj trebuh napihuje z dneva v dan...
je ko ena velika zogicaaa user posted image

vreme- pri nas se je celo soncek pokazal, pa se hitro skriluser posted image
tako da zdej je tako, oblacno, dezka pa se ni....

previjalna miza- boste jo mele v kopalnici ali v sobi...?? moja mislim da bo
v sobici, zraven posteljice....

pozdravcek, papa

Neposredna povezava do sporočila: 2879
2.3.2010 12:18:26   
gajka
Pri nas pa pravkar nekdo ves živčen zvoni pri vratih... Jaz že gruntam, če sem slučajno uspela Roka in ata (naš tamali se merka v domačem varstvu) ven zaklenit... user posted image No, na koncu ugotovim, da ves živčen zvoni ata, ker ga je Rok ven zaklenil! user posted image Je šel nekaj ven iskat čez verandna vrata, Rok jih je pa zaprl za njim in kljuko obrnil! user posted image Pol ga je pa poskušal prepričat, da naj kljuko obrne, pa jo je še samo bolj dol potisnil! user posted image user posted image user posted image Še sreča, da sem jaz doma!

Trebuh - pač raste. Imam pa zadnjih nekaj dni večkrat občutek, da mi bo počil. Pač kot da sem se preveč najeda, čeprav je lahko že kar nekaj časa od obroka... user posted image Očitno raste, detece v njem pa tudi! user posted image

Strije - kaj pa vem. Jaz jih imam že od prej, ko sem v srednji šoli naenkrat ful zrastla (v vse dimenzije user posted image ), pa jih nimam ravno preštetih in pocahnjenih, tako da pojma nimam, a sem prejšnjo user posted image katero novo dobila. Na trebuhu nobene, na riti in bokih so že od prej prisotne, na joškah pa šele pri dojenju, ampak so zdaj že ful malo vidne. user posted image

Previjalna
- bo oz. je še vedno v kopalnici.

Selitev/prenova - tokrat za spremembo nič. user posted image Je gnezdece šele slabi 2 leti staro! user posted image Enkrat v prihodnosti je pa plan eno parcelco nabavit in eno hiško gor postavit (mogoče prej še eno banko oropat user posted image )... Pa user posted image za vsa nova gnezdeca!

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
2.3.2010 13:14:09   
Inika84
Pozdravljene!

Danes sem imela pregled. Jutri grem delat test za sladkor. Mi je delala UZ in ugotovila, da ima moj user posted image prevec tekocine v trebuscku in sem dobila napotnico za LJ. Ima mogoce katera kaj izkusenj s tem? Kaj to pomeni, ker mi moja G ni hotela nic povedat. Drugace je pa vse ok.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
2.3.2010 14:48:18   
mamimo
Pozdravček!

Sladkorna: test se navadno opravlja v 24. tednu oziroma med 24. in 28. tednom. Nekateri ginekologi ga delajo vsem, drugi le, če menijo, da je potrebno. Jaz sem ga delala zato, ker je bil 1. otrok velik, sicer v družini nimamo sladkorne.

Strije: jaz sem jih v prvi user posted image  "fasala" po 30. tednu, prej je zgledalo, da se jim bom izognila, potem pa kar naenkrat - strije na spodnjem delu trebuha (te sem opazila šele po porodu, ko sem ta del telesa spet lahko videla user posted image ) in na bokih. Pa sem se celo nosečnost pridno mazala. Ampak pravijo, da gre tukaj za genetiko oziroma vrsto kože; če si nagnjena k temu, jih dobiš, pa če se mažeš ali ne, če pa nisi nagnjena k temu, se lahko mažeš z navadno vodo in jih ne boš dobila....

Ikea: mi imamo glavne stvari (voziček, previjalna, posteljica, itd. ) že od prej, tako, da ne bomo nič kupovali. So mi pa bile zadnjič, ko sem bila v Ikeii, simpatične sobice za otroke. Doma imamo sicer nekaj drugih ikeiinih stvari (omare, mizico in stolčka za malega...). Ne zdi se mi ravno vrhunska kvaliteta, ampak klump pa še zdaleč ne; kar dobro glede na ceno.

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
2.3.2010 19:10:28   
Aninchy
Hejla!

Joooj, danes je pa za mano en psihično naporen dan! Verjetno so malo krivi tudi hormoni. user posted image Sem prišla iz službe, na hitro pojedla kosilo (HB za taščouser posted image ), zadremala za slabe pol urce, in potem hitro oddrvela na prvo predavanje šole za bodoče starše user posted image user posted image . In kaj se zgodi?? Predavalnica nabito polna, tazadnja je sedela že skoraj med vrati, da se sploh niso dale več zapret, jaz pa cela izmučena od službe in ravnokar zbujena, pa naj bi stala!?! Joooj me je tako raz***, da sem se obrnila in kar šla... Ne morem verjet, če imajo narejen seznam, kaj ne znajo preštet, koliko je prijavljenih??! Bi lahko v večjo sobo prestavili, ali pa dva različna urnika dali... Resnično, četudi bi našla prazen stol, ne vem če bi zdržala v takem malem prostoru s tolikimi ljudmi. user posted image Pa tako sem se veselila! user posted image Joj, tako sem bila jezna, da, če bi srečala tisto, ki predava, bi ji menda vse pod nos zmetala user posted image - tako da, še dobro, da je nisem. user posted image
In potem sem šla z dolgim nosom domov... Bom naslednji teden že eno uro prej tam stala. user posted image

strije - jaz novih zaenkrat še nimam, imam nekaj "starih" na bokih in bedrcah, trebuh pa pridno mažem in samo moooolim, da četudi jih dobim, da se jih hitro znebim! Pa še rima se! user posted image

Šoping - midva sva januarja na novo opremila spalnico, za kakšne večje novosti, pa bom počakala na sedmico! user posted image Sicer se nama pa ne splača nekak velik vlagat, ker bova tako morala kaj kmalu narediti "načrt" za nekaj večjega - ali prizidek (ker sva v hiši z njegovimi starši), ali pa nekaj na novo.... Ampak, saj veste, kako je v teh časih user posted image

Sladkorna - jaz je nimam v družini, pa tudi G mi ni nič omenila v zvezi s tem, tako, da mislim, da s tem nimam problemov user posted image

Moram pa povedati, da sem dobila ringarajin mail, da sem prešla v zadnje trimesečje! user posted image user posted image user posted image Se mi zdi, da se do sedaj sploh ni vleklo... morda bodo res ti zadnji meseci šli bolj počasi... Aja, pa še nekaj: šefu sem danes povedala, da nameravam ostati samo še do konca marca! user posted image Potem pa tudi jaz na dopust user posted image Jooj kako mi bo dolgčas user posted image

Lepo se imejte in veliiiiko se smejte!! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
2.3.2010 20:13:18   
nikita*
Ojla user posted image !

Evo mene iz pregleda. Sladkor sem spila - še dober da sem takoj popila čez vodo, ker mi je bilo res preveč sladko. Ampak sem preživelauser posted image to je važno.

Ultrazvok je bil bp,pridno raste in ima 810g. Prešteli smo vse prstke, pregledali vse organe. Res je bilo lepo, gledati svojega user posted image kako se dobro počuti. Spol pa ostaja za vas skrivnost user posted image .

Naslednji pregled imam 24.3.2010.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
3.3.2010 6:50:03   
misar
dobro jutro

lepa prespana noč. smo vsi prespali do jutra v svojih posteljahuser posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj sem bila pri G in spet videla našega pikca. Se lepo razvija, krasno se je videl obrazek in seveda spet je razkazoval, da je fantek user posted image
moja G je pa mal čudna okoli teh kg, se meni zdi. do sedaj sem se zredila vsega skupaj 6kg, pa mi včeraj na pregledu drži šolo, da bo treba pazit, da se ne smem preveč zredit, da sem se v enem mesecu čist preveč  (2 kg). da jo skrbi, da mi bo voda začela zastatjat, pa kako naj se neham basat s čokoladouser posted image user posted image user posted image kaj šele reče tistim, ki se zredijo preko 20kg user posted image user posted image user posted image . pa nosim konfekcijsko št. 36, pred nosečnostjo pa 34.  NO COMENT.  pa še pritisk imam nizek in ne visok, tako, da res nimam pojma kaj toliko komplicira, pa urin BP, mislim, prav mal me je razjezila.user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled imam 30.3.

zdaj pa letim

lep dan

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
3.3.2010 7:48:52   
Honey26
dobro jutro...

KILE uf, misar tale tvoja g bi pol mene zvezala pa stradala nekje par tednov....pa res ni normalna no. Ji to kr povej user posted image . Jest imam dnevna kreganja z tehtnico in fizikalnimi zakoni....

sladkorna: pr men je test zgledal tako da sem spila tiste 3dcl sladke vode, počakala eno uro, so mi vzeli kri (1x) in to je blo to...

oprema: tud bom šla mal na izlet v ikeo... predvsem po "malenkosti" ki se jih pol itak zmeri tolk nabere da račun ni več malenkost. user posted image

vreme.... eh, pa že tako je dišalo po pomladi..zdej pa strašijo z snegom... bah, čist vrez veze...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
3.3.2010 8:24:38   
dvojčica6
jutro punce! user posted image user posted image za vse opravljenje preglede! jaz tudi komaj čakam petek... sam ta moja gin. me tako hitro odpraviuser posted image ... no, po drugi strani, tudi čakam ne nikoli pri njej, tako da se ne smem preveč pritoževati, ker čakanje pa res sovražimuser posted image

Inika84 poglej kaj dr.Pušenjaka... jaz nimam pojma kako je s tem... lahko pa bi ti tvoja gin . kaj več razložilauser posted image

danes spet en lep sonček tle v NG, samo se že zbirajo neki oblaki... zdrži vreme zdrži... včeraj sem zvekla še user posted image na sprehod in sva se kar nahodila (1 uro!!!)

Glede kil - misar tvoja gin ni normalna... Si ti ena suhica!!! js mam že 11 kg plusa, pa mi je samo gin rekla, da sem se januarja - ko je šlo za 4,5 kg gor v enem mescu rekla, da je to malo preveč... normalno naj bi bilo 1/2 kg na teden od 20. tedna naprej... in moram reči, da to zame kar drži... ta mesec (februarja) sem se zredila za točno dve kili user posted image user posted image pa jem res vse kar mi pade na pamet... sem se že sprijaznila, da bom na koncu 18 kg pridelala...

lepo se mejte, se še kaj beremo!

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
3.3.2010 8:34:42   
meymey
Jutro! user posted image

Pri meni nič novega... v četrtek imam naslednji pregled... bom dala kri in ostale gluposti...
Mali je ok, se je zdaj malo prebudil in me je včeraj in danes že nabrcal za prejšnja dva dneva...

Drugače pa mi je bljak teden, sem brez volje in energije, malo tečna. Me pa križ manj boli kot prejšnje dni, tako da user posted image za to.

Lep delovni dan!

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
3.3.2010 9:23:55   
Zoja83
Dan user posted image  Kaj je pa danes s kavo? Dans jst častim user posted image  Mene pa tamali že dva dni zvečer tolk brca, da komaj zaspim... Dans sva z mojim pet let skupaj in sma oba pozabla user posted image  groza, ko dva stara zakonca že... greva pa vsako leto okoli obletnice v kak slovenski kraj in letos bodo toplice user posted image  komaj čakam nasl. vikend user posted image  
aja, glede kil se morm mal pohvalit glede na to, da sem bila vedno med bajsikami, sem vsaj enkrat lahko ponosna na njih user posted image  +6kg (od začetka user posted image ) user posted image can`t touch this user posted image
p.s. dans hormoni na veliko delajo ...

< Sporočilo je popravil Zoja83 -- 3.3.2010 9:24:44 >

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
3.3.2010 10:16:13   
tukaj
Pozdravljene so user posted image ,

danes pa ni tko lep dan. Še sreča, da sem bila zjutraj zgodna in sem že opravila svoj jutranji sprehod - še preden je začelo deževati.

Z dragim sva včeraj lepo polepila sobico za najinega sončka - sva v Merkurju kupila nalpeke SLONČKE IN ŽIRAFICE in je soba res zelo lepa. Moram priznati, da se je moj ful vživle in jo je zelo lepo pobarval in opremil.

Naš mali/mala kar pridno brca - je pa zanimivo, da ko poskusi ati dati roke na trebušček takoj neha in se ne premakne - kot bi mu hotel nagajati. Tko, da lahko gleda samo, kako se premika trebuh.

Glede KG - od začetkaq nosečnosti sem se do prejšnjega pregleda zredila za 3, 5 kg - do zdaj pa za 5. S tem, da imam od tehtanja na prvem pregledu sedaj že 7 kg več, ker sem na začetku shujšala zaradi slabosti. Ginekologinja mi ni rekla nič - me je pa sesatra na zadnjem pregledu opozorila, da je 3, 5 kg na mesec preveliko in da naj pazim. Sam če se prej nisme redila se moram pač zdaj -vsaj tako jaz mislim.

No uživajte- jaz pa se grem učit. Čeprav vedno manj upam, da bom opravila letnik in sem se že pozanimala, kako je s pogojnim vpisom.

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
3.3.2010 10:43:28   
meymey
Da še napišem vrstico ali dve predem grem na MALICO!!! Njamii!user posted image

kg Jaz sem na zač 28 tedna (mensezdi) in sem priborila 7kg. Do januarja je bila nula, zdaj pa v 2 mesecih kr 7 kg!!! Sem kr malo presenečena, pa tudi vidi se, da se je nekaj obeslo na rit, ne sam na trebuh user posted image .
Upam, da ne bom eksplodirara, sem si zelo všeč v tej nosečniški obliki user posted image .

Jaz za pripravo sobo moram najprej postavit ogromno vgradnoomaro za škatle, ki domujejo zdaj v sobi in vrečt ven mačke, ki so čez zimo spale v sobici.
Ali ima katera idejo za ultra nizkoproračunsko vgradno omaro?
Sem gledala PAX omare v Ikei in zaenkrat je to še najboljša cena - 340 eur za 2,5m široko omaro in 230 cm visoko.
Čim prej moram uredit sobo, ker me že pošteno živcira!!!

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
3.3.2010 10:48:41   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: misar

moja G je pa mal čudna okoli teh kg, se meni zdi. do sedaj sem se zredila vsega skupaj 6kg, pa mi včeraj na pregledu drži šolo, da bo treba pazit, da se ne smem preveč zredit, da sem se v enem mesecu čist preveč  (2 kg). da jo skrbi, da mi bo voda začela zastatjat, pa kako naj se neham basat s čokoladouser posted image user posted image user posted image kaj šele reče tistim, ki se zredijo preko 20kg user posted image user posted image user posted image . pa nosim konfekcijsko št. 36, pred nosečnostjo pa 34.  NO COMENT.  pa še pritisk imam nizek in ne visok, tako, da res nimam pojma kaj toliko komplicira, pa urin BP, mislim, prav mal me je razjezila.user posted image user posted image user posted image

zdaj pa letim

lep dan

Khm, dej zamenjaj raje ginekologinjo, ji ne delajo klikerji v glavi. Mislm, tkole po ta novem zezajo nosečnice, potem pa na rok te boge reve rojevajo zahirančke - 2 kg otroke in to jim je normalno al kaj???user posted image
Madona no, 6 kilc ni nič, to je povprečno kila na mesec. 9-12 kg je optimalno pravijo. Mene pa baš briga, kaj pravijo, se mi zdi da smo - so vsi mal preveč obremenjeni s tem. Dokler se super počutiš Misar, je to čist o.k., naslednjič pa ginekologinji prines torticouser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
3.3.2010 10:57:50   
tukaj
Se popolnoma strinjam z amazonko.

Neprestano nas živcirajo s kilogrami, pa otrok je za starost premajhen, al pa je prevelik - pa saj bi morali sami vedeti, da so izračuni, ki jih dobijo, le okvirni - torej se lahko kar precej razlikujjeo od dejanskega stanja.

Moji kolegico so rekli, da bo otrok zelo težak  - čez 4 kg - pa mali ni imel niti 3, 5 Kg - torej - toliko o izračunih.

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
3.3.2010 11:01:15   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: misar

zdaj pa letim

lep dan

Khm, dej zamenjaj raje ginekologinjo, ji ne delajo klikerji v glavi. Mislm, tkole po ta novem zezajo nosečnice, potem pa na rok te boge reve rojevajo zahirančke - 2 kg otroke in to jim je normalno al kaj???user posted image
Madona no, 6 kilc ni nič, to je povprečno kila na mesec. 9-12 kg je optimalno pravijo. Mene pa baš briga, kaj pravijo, se mi zdi da smo - so vsi mal preveč obremenjeni s tem. Dokler se super počutiš Misar, je to čist o.k., naslednjič pa ginekologinji prines torticouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ma si me nasmejala

saj v prvi nosečnosti sem se čist enako redila, pa ni nič komplicirala in me prav pohvalila, zdaj pa kao neka panika. očitno so se smernice spremenile v dveh letih user posted image  user posted image
sej se ne sekiram, nič bat, točno vem, da sem okuser posted image

G pa ne zamenjam za nič na svetu, ker je drugače super duper, resno, vedno pripravljena prisluhnit, dati kak dober nasvet tud izven delovnega časa ji ni problem, tako, da sicer vse najboljše mislim o njej.

hvala za podporo punce user posted image  grem kar na en keks user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
3.3.2010 11:23:01   
bridget3
Bcljka: S-max ? Čudovita izbirauser posted image   Nama bi bila najboljša, če bi si lahko privoščila. Pa ne gre skozi. Mogoče enkrat, ko bova imela 3 otroke user posted image

Omare v Ikei: joj, toliko napišete, da potem pozabim na vse nicke, ki jim želim odgovoriti user posted image  
Punca, ki je pisala o Pax omari. Mi2 sva eno pred kratkim vzela in sestavila - zelo mi je všeč, funkcionalnost notranjosti je odvisna od izbire dodatkov ... Mi2 sva vzela tisto za hlače obešat+za navadne obešalnike in tisti predalček z vdolbinami - uporabila za modrčke in nakit, pasove ...
Pax omara je zelo ugodna, ampak največ nabijejo ceno pri vratih - tako, da če ti ni zelo pomembno kakšna so, lahko izbereš npr. lesena (mislim, da so cenejša), mi2 pa sva žal rabila neko svežo omaro, ker je mala soba, zato sva vzela bela, steklena, ki so stala polovico omare! user posted image  ampak tako pač je. Za kak drug prostor bi vzela mogoče ugodnejša vrata.

3D: v petek pa tudi naju čaka 3D pregled pri dr. Rosiču na Ptuju - res upam, da bo bebi pokazal obrazek, da vidim, če ima kakšne atijeve poteze user posted image  ali dedkove ... Mogoče pa kakšne moje user posted image  od poštarja verjetno ne bo imel user posted image  

Pozdravček vsem.
user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
3.3.2010 11:28:43   
Kiya
Jaz sem pa iz cuker testa user posted image Sladkane vode niti ni bil problem spit, sam mi niso dovolil da bi lahko s čim poplaknila  tako, da sem bila eno uro žejna user posted image

Sem pa izkoristila obisk v ZD in skočila še v Baby Center, kjer je sreda dan za tekstil in sem v njihovem časopisu dobila bon za 10˛€. Sem pa kupila žabice/hlače do pasu ker tega pa res nisem zasledila v nobeni drugi trgovini, povsod imajo bodije/majčke in hlače z naramnicami.

Jutri pa pregled pri G, me prav zanima kako bo s sladkorjem, ker moj oče je diabetik in že par let na inzulinuuser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
3.3.2010 12:03:24   
gajka
Kiya - moj oče je že 20 let diabetik, od tega vsaj 10 let na inzulinu (prej na tabletah), pa nisem imela v 1. user posted image nobenih problemov z nosečniško sladkorno, pa predvidevam, da zdaj tudi ne, ker je že 3 tedne od testa, pa me ni nihče klical. user posted image Sem bila pa v 1. user posted image blizu mejne vrednosti, pa sem si po dogovoru z G preventivno samo kak teden merila sladkor 1 uro po jedi (mi je ata posodil napravico), pa ni bilo nobenih problemov.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
3.3.2010 12:21:43   
Aninchy
Hejla vse user posted image !

Danes je res en hudo turoben dan user posted image Moj user posted image pa brca fuuul, ne vem, kaj mu ga dogajauser posted image Pa sej fajn, važno, da miga! Samo malo nerodno je, ker sem v službi in hodim sem in tja in mali notri razbija user posted image

Kile - jaz sem nasplošno med močnejšimi, pa sem se (do prejšnjega pregleda) zradila za le 4 kile user posted image sem še sama komaj verjela user posted image Se bo pa to naslednji teden na pregledu po moje kar spremenilo, kajti letos sem si dala duška na krofiiih user posted image user posted image Jooj, upam, da ne bo krize! Sicer se pa doma zelo redko tehtam, po eni strani tudi zaradi tega, ker mi vaga zmeraj drugače pokaže, kot pri G user posted image , tako da sedaj zaupam samo tisti pri G (ker ponavadi pokaže malo manjuser posted image ) hahauser posted image

No, sedaj pa še malo delat... Pa saj bo kmalu ura 2 user posted image user posted image user posted image

Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
3.3.2010 13:04:18   
gajka
Meni pa ravno tista vaga pri G pokaže okrog 2 kg več. user posted image Najbrž zato, ker se tam vedno tehtam oblečena in obuta user posted image , glede na to, da ta malega pa vedno na deko enako navagajo pri pediatru kot doma.
Grem naprej čistit. Še posesam in tla pomijem, pol pa lahko še sama sebi čestitam! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 3.3.2010 13:05:28 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
3.3.2010 13:18:22   
Bubika26
Včeraj sem tudi jaz bila na pregledu. Je G pregledal bavceka in lepo raste, ima 950 g. Hehe je pa moj tudi bil zraven, ker žal ni bil na 3D, sem prosila G, če ga lahko on tud malo vidi in je rekel, da lahko. Jupi!!!! Am je pa tud mene sestra masirala zaradi kg, v enem mescu za +3. Nič mastnega, slanega, sladkega... Sladkorja mi G ni meril.

Naslednji pregled imam 6.4..

Grem nekaj pojest, mi je že pošteno slabo.

Lepo se imejte.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?