|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
3.3.2010 13:56:21   
Bonnie_RR
Dan! user posted image

Js si ravno kosilo pripravljam in sem vas na hitrco prišla malo prebrat...

Čestitke vsem za uspešne preglede. user posted image Lepo napredujejo user posted image ...user posted image

kg... trenutno +4. G vsakič reče, da je ok (pa tud ona vedno odšteje kg dol, ker zaradi oblek in čevljev vedno tehtnica pokaže kako kilo več).

previjalna... Pri nas bo v sobi zraven kopalnice (sedaj je delovna soba, potem bo pa en del previjalnica user posted image ).

gajka... Pridna si! user posted image Samo ne se preveč naprezat... user posted image

Nič, na štedilniku že vre... Pa še solato si moram zmešat.

Se beremo...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
3.3.2010 14:11:53   
misar
še eno kratko javljanjeuser posted image

previjalka: v sobici, ker v kopalnici ni placa, če bi bil, bi ziher bila v kopalnici, ker je vse pri rokiuser posted image

pretiravanje: včeraj sem bila cel dan ful aktivna, pa še popoldan sem s tamalo dirkala okoli, zvečer še pospravljala. ni bilo dobro. sem imela zvečer ful krče (trd trebuh)- če bi se še kako uro tako nadaljevalo bi verjetno šla kar v Porodnišnico.  me je kar mal strah ratalo. tako, da punce- po pameti!

strije: v prejšnji  user posted image  so mi nastalo točno 4 strije: po dve na vsaki joški user posted image  in to PO prihodu iz P, ker sem bila ko Pamela Anderson user posted image user posted image  upam, da tudi tokrat ne pridelam kaj več, sploh po trebuhu, tam mi je u iber grdouser posted image  me pa srbi trebuh, tako, da moram kako bolj mastno kremo začet uporabljat.

trebuh: moj je po obsegu trenutno na 84cm- to je cca dobrih 15 cm več, kot pred user posted image . je pa menda po tednih skor isto kot prvič. na koncu sem imela okoli pasu okoli 95 cm. je pa moj trebušček tak smešen, kot, da sem žogo požrla. sam spredaj je , ob strani nisem okrogla, pa od zadaj se mi tud ne vidi, da sem noseča.

grem zdaj še kaj delatuser posted image

katera ima delavnik sam do 2h??? a take službe še obstajajo? takoj zamenjam...

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
3.3.2010 14:22:04   
meymey
Pri nas majo v proizvodnji delo do 14h... jih vedno žalostno gledam iz svoje pisarne kako odhajajo user posted image .

Eh punce, jaz potrebujem malo dobre voje.... POPRAVEK!!! MED PISANJEM SEM V TORBICI NAŠLA JEDILNO ČOKOLADOOOO!!! Življenje je takoj lepšeeeee! user posted image

Drugače pa... če ne bo kmalu pomlad, se bo meni po domače povedano ZROOOOOOLALOOOOOO! Tečna sem že sama sebi, kaj šele mojemu tipu. user posted image Po moje je najbolš da kr sp**** v AUT po omaro, ker dokler bom gledala one škatle v sobi bom vsak dan bolj tečna :(.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
3.3.2010 14:25:08   
nikcaa
Živijooo...
kako kej poteka danasnji dan... ?
moj se je zacel kar zgodaj...in sicer...
zgodaj zjutraj nas je presenetil klic od kolegice, ce greva z njimi v molfancon...
v trgovino, kjer prodajajo otroske stvari...
tako da valda takoj za...in super... vozicek je domaaa....user posted image user posted image user posted image user posted image
sm veselaaaa,veselaaa... zdej pa ga lepo pokrit da ne bo nabral dosti prahauser posted image
uzela sm Jane Slalom Pro, temno modre barve, samo sportni del...
košaro in jajcek pa mam ze rezerviran od te kolegice...

tako, ta večji stroski so sli mimo.... uf...
zdaj pa samo se kaksne oblekice, in take stvari....
aja, pa se baby phone...
baby phone- ali je katera ze nabavila?? me zanima kateri so boljsi, po čem se gleda...itd...

lep dancek....

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
3.3.2010 15:16:30   
tukaj
Kje pa je ta trgovina - molfalcon - moram priznati, da zanjo še nisme slišala.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
3.3.2010 15:47:00   
meymey
IZVIRNO SPOROČILO: tukaj

Kje pa je ta trgovina - molfalcon - moram priznati, da zanjo še nisme slišala.

Monfalcone je kraj v Italiji... po moje da trgovina ne obstaja user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
3.3.2010 16:49:47   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

baby phone- ali je katera ze nabavila?? me zanima kateri so boljsi, po čem se gleda...itd...

midva sva bodočemu dediju (od moža očetu, s katerim on ni živel nikol, zdej pa smo nekak v stiku) k je tok spraševal kaj nej kup naročila elektronsko varuško ANGELCARE AC301-R http://www.angelcare.si/ac301.htm ... baje je kul, te k jo majo so ful zadovoljni... tko da očitno bova mela tole ... upam da se ne bo zmotu k bo kupoval ... sm rekla nej mu reče, da nej jo kr na netu naroči, da ne bo v trgovini ugtovil da je ful drga in potem kupu kkšno cenejšo user posted image user posted image user posted image

drgač pa sva dons dobila od ene vzgojitlce k je lani rodila 5 tavelkih škatel oblek + igralno podlogo + gugalnik... tko da sva komi vse v ato naložila čeprou je ful velik... in zdej mi te škatle stojijo sred dnevne sobe in sploh ne vem kje nej se lotm odpiranja k je tok velik user posted image

monfalcone - tm maš 3 otroške trgovine k so baje kul... folk ful hod dol kupovat... no, midva sva mela tud namen, sam pol k sva bla v gradaščici v baby pulmanu naju je vse minil in sva se odločla da do monfalcona sploh ne greva... sva šla samo še v ikeo pa domov user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
3.3.2010 17:47:20   
nikcaa
molfancon je v italiji, ja... trgovina pa ne vem kako se kliceuser posted image
je pa full fanj in so res ene dve al tri trgovince..
vozicki so nekje cca 100€ ceneje kot pri nas...
eni vec, eni manj... majo pa use... od a do ž...

baby phone smo se z mojim pogajala, kaksnega, pol sm
rajs pustila, da prej malo po netu pocekiram...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
3.3.2010 18:19:32   
gajka
El. varuško imamo od Philips Avent, tale model. Najprej sem nabavila tale model (valjda vedno najprej najdražje, ker je le to dovolj dobro za nas user posted image ), pa sem popenila, ker je bila prikazana temperatura konstantno po 3°C drugačna od dejanske (pač noter vgrajujejo zanič senzorje), sem jo reklamirala, dobila novo, ki je imela isto napako. Potem sem pa vzela ta najcenejši model in bila z njo čisto zadovoljna. Lepo lovi tudi eno nadstropje proč (ali pa zunaj), nastaviš občutljivost (da ti je ravno vsak avto ne sproži), glasnost... Smo jo pa uporabljali par mesecev, ko je šel user posted image v svojo sobo (tj. nekje od 6m do 1 leta), dokler nisem začela zaupat, da se nima kaj zgodit, ker spi v sosednji sobi, zajoče pa itak tako, da bi ga še gluhi slišali. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 3.3.2010 18:21:43 >

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
3.3.2010 22:25:12   
nikcaa
hm... tako... zdei pa še sama ne vem kaj morem še nabavit...
katere stvari so še full uporabne...?
aja, kaj pa termometer za merjenje temperature??
kateri je boljsi? za pod pazduho? uho? v obliki dudice?....
...mislim da pravijo, za v uho....?? booouser posted image

kaj na zacetku boste mele posteljico za dojencka al koš oz. zibelko??

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
4.3.2010 7:19:15   
Maxica
Jutro, najprej kavica:
user posted image

Jaz sem sicer tudi še tu, samo malo vas zanemarjam, ker imam ta teden kar pestro. V službi uvajam novo, ki me bo nadomeščala, popoldne pa je en kup obveznosti, tako da zvečer dobesedno padem v posteljo od utrujenosti, nakar me začnejo krči v nogah tako boleti, da se čisto prebudim. user posted image Eh ja, bo že, še malo, še malo, pa bomo frej in doma. Res komaj čakam, pa pomlad komaj čakam, pa sončka, pa itd.
Toliko za jutro, naj bo dovolj. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
4.3.2010 7:21:28   
misar
dobro jutro

kavica? user posted image častim

evo nas spet user posted image

elektronska varuška: v prvo je nisem mela, zdaj jo bom nabavila, ker bi rada, da tudi novo dete spi vsaj približno na miru, ker tavečji razgrajač bo gotovo fejst hrupen. razmišljam pa tudi o aventovi varuški. predvsem zato, ker je možno obe enoti polniti tudi na baterije. sicer se mi dopade tud od Tomy-ja ampak je tisti del, ki je v sobici z otrokom samo na el. napajanje.

zibka, košek: mi bomo imeli malčka prvih nekaj mesecev v košku, ki se ga da enostavno prenašat

to je to

zdaj grem pa spet mal k naši frčafelci

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
4.3.2010 7:22:05   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

hm... tako... zdei pa še sama ne vem kaj morem še nabavit...
katere stvari so še full uporabne...?
aja, kaj pa termometer za merjenje temperature??
kateri je boljsi? za pod pazduho? uho? v obliki dudice?....
...mislim da pravijo, za v uho....?? booouser posted image

kaj na zacetku boste mele posteljico za dojencka al koš oz. zibelko??

Termometer je absolutno najbolj  zihr in zanesljiv tisti klasični živosrebrni, ampak to za potem, ko je otrok že malo večji. Sicer jih imam jaz enih pet vrstuser posted image , pri user posted image  sem pa najbolj uporabljala elektronskega za v ritko. Ali pa Braunov ušesni, ampak tam pa moraš biti pozoren, pa prav pošicat, sicer vsako rundo drugače kaže. user posted image
Pri nas bomo imeli od vsega začetka posteljico 120x60, tako smo imeli že pri prvih dveh in tudi tokrat bo tako. user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
4.3.2010 7:27:18   
gajka
nikcaa - nikar si ne naredi že na začetku vseh stroškov, ker lahko določene zadeve kupiš tudi kasneje, saj bodo trgovine tudi pol odprte. user posted image
Elektronska varuška - ne potrebuješ že v štartu, razen, če bo user posted image spal že od začetka v svoji sobi ali da bo čez dan spal v drugem nadstropju kot ti. Brez skrbi, mama vse sliši. user posted image
Telesni termometer - na začetku lahko komot uporabljaš tudi navaden termometer za merjenje pod pazduho (upam, da ga boš čimkasneje potrebovala), ker user posted image leži pri miru in mu komot izmeriš temperaturo, tako da ni treba ničesar novega kupovat. Za kasneje je enako uporaben termometer za pod pazduho, ampak mora biti tak, ki hitro izmeri temperaturo, ker je palčkom blazno težko biti minuto pri miru. user posted image Jaz sem zadnjič nabavila tegale (je hiter, pa mehko konico ima, torej bi bil tudi za ritko uporaben, prej sem imela navadnega elektronskega, ampak je potreboval 1 minuto, da je izmeril). Mislim, da največkrat malim user posted image merijo temperaturo v ritki, ampak se meni ta metoda ne zdi prav nič prijazna, sploh pa ne vem, kako bi jo zdaj izvajala pri našemu mulčku zdaj, ko ne bi zna niti sekundo pri miru ležat. user posted image Ušesni naj bi bili slabše natančni, tisti čelni pa še slabše. Sem zadnjič termometre preučevala, ko sem novega za doma kupovala... user posted image
Vodni termometer - tega rabiš, ker na začetku nimaš ravno občutka, kdaj ima voda tistih 37°C za kopanje user posted image .
Nosni aspirator - to je za noske spucat, ko so user posted image prehlajeni in še ne znajo pihati. Pri nas smo ga nabavili pri 1. prehladu (pozno jeseni enkrat). Imamo pa tegale. Eni ga ne uporabljajo, pa samo fiziološko v nos zlivajo, jaz pa iz izkušenj menim, da je prav fina zadevca, ki nam še zdaj pride prav in včasih res čudo božje enih reči ven izvleče. user posted image
Igralna podloga - pride v poštev šele pri kakšnih 3 mesecih ali kasneje, prej je neuporabna.
Česa drugega se zdajle ne spomnim, od ta ''nujnih'' zadev pa itak vse bolj ali manj najdeš na raznih seznamih. Ampak priporočam eno mero kritičnosti, ker čisto vsega, kar kje piše, pa res ne rabiš (npr. zadev kot so sterilizatorji flašk, ker če dojiš, ga ne rabiš, pa ne rabiš vnaprej zaloge flašk, pa ne rabiš že vnaprej črpalke za mleko...).

< Sporočilo je popravil gajka -- 4.3.2010 7:30:31 >

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
4.3.2010 7:57:21   
tukaj
Jutro,

pa že zopet sneži.user posted image

Elektronska varuška[/center] - jaz je sedaj že ne bom kupila, saj sem tudi jaz mnenja, da je od začetka še ne potrebujem, potem pa se bo verjetno našel kdo, ki jo bo z veseljme kupil, saj me že vsi sprašujejo, česa še nimava. Tko da naj nekja ostane.

Nosni aspirator - sem že nabavila, povsem enostavnega ročnega. Takšnega ima tudi kolegica in je zelo zadovoljna, saj ima zelo ozek nastavek in ga je zato laže uporabljati. Vzela pa sem ga kar v DMu.

Lep dan želim, pa čepra vreme mal nagaja.

< Sporočilo je popravil tukaj -- 4.3.2010 7:58:16 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
4.3.2010 8:15:56   
gajka
Vreme za user posted image ! Meni pa doooolgčas! user posted image Dajte še kaj vprašat, da bom lahko malo pametarila! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 4.3.2010 8:16:19 >

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
4.3.2010 8:20:17   
gajka
Aja, midva sva pa pri 1. user posted image , ko je folk spraševal, kaj rabimo, da bi prinesli kot darilo, kar za bone za Baby Center rekla. Eni so pol dali bone, drugi kar denar, bone smo porabili, denar pa shranili za palčka, ko si bo večji česa zaželel... Najbolj brezveze mi je, ko folk prinese razne pliškote in oblačila (ki jih še oblekli nismo ali pa smo ji dali gor samo enkrat, predno jih je prerasel, ker so vedno pridno poslušali trgovke, kakšna velikost je pri katerem mesecu, naš je bil pa vedno malo predimenzioniran user posted image ). Eh...Največja darilna cvetka, je bila pa za 1. rojstni dan - je naš mulo dobil take sicer luštne kratke hlačke z naramnicami iz jeansa (kot farmerke), ampak dekliške (roza cvirn, pa mini volančki na robi hlačnic)! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 4.3.2010 8:45:14 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
4.3.2010 8:30:21   
dvojčica6
jutr! kolk ste pridne za navsezgodaj zjutraj... gajka, a si sigurna da res to hočeš... boš še celo dopoldne na rač. in pisala odgovore prvorodkam splašenimuser posted image user posted image
meni je ful dobro vedet kaj nujno rabim, ker se se mi zdi, da bom nekaj stvari dobila za rojstni dan (30.5.) in bom na koncu mela kako stvar duplih... tako da... gugalnik verjetno tudi nme rabim še takj met... kaj pa banjica... to verjetno takoj prvi teden
že uporabljaš? kaj pa tisti higienski komplet: škarjice, glavniček??? a tebi je prenosna posteljica prow prišla al se ne splača vzet???

evo, boš mela dovolj za prvo rundo verjetno? pa hvala za odgovoreuser posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
4.3.2010 8:41:47   
tukaj
No pa imam še jaz eno vprašanje,

vse pogosteje berem o pomenu OMEGA 3 maščobnih kislin za zdrav razvoj zaraodka. Predvsem za ratvoj njegovega živčnega sitema in vida. Ko sem brskala po internetu sem našla tudi ta link - ki govori o tem, kako blagodejno Omega 3 vplivajo na razvoj nedonošenčkov:

http://www.planet-lepote.com/novice/prezgodaj_rojenim_otrokom_zelo_pomagajo_omega_3

Ali katera izmed vas jemlje Omega 3? Jaz sem jih jedal že pred nosečnostjo, potem malo ne - sedaj pa zopet vsak dan pojem eno in mi je v lekarni rekla, da je to priporočljivo pa tud ginekologinja je rekla, da se sedaj kar dost govori o tem. Tko da škoditi verjetno res ne more.

KAj pravite?

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
4.3.2010 8:51:41   
dvojčica6
uh js se vsako tolko spomnim vzet... drgač pa je s tem tako: če dobiš dovolj s hrano, je bolše s kakimi ribami to vnašat, vsaj tako trdi moj gin. Jaz jem ribe redko - zgleda da bebiju ne dišijo preveč, tako da vsake tolko res spijem to omega3 zadevo... Škodi pa verjetno res ne...

gajka - kaj pa keglove vaje??? kako za božjo voljo veš, če jih pravilno delaš???sem po teh opisih poskušala, ma piše, da ne smeš ritnih mišic stiskat, ampak mišice medeničnega dna!!! user posted image user posted image a jih sploh mam jstuser posted image user posted image

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
4.3.2010 9:00:28   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

jutr! kolk ste pridne za navsezgodaj zjutraj... gajka, a si sigurna da res to hočeš... boš še celo dopoldne na rač. in pisala odgovore prvorodkam splašenimuser posted image user posted image
Meni ni panika odgovarjat, če sem pri volji in če imam pisan čas! user posted image

meni je ful dobro vedet kaj nujno rabim, ker se se mi zdi, da bom nekaj stvari dobila za rojstni dan (30.5.) in bom na koncu mela kako stvar duplih... tako da... gugalnik verjetno tudi nme rabim še takj met... kaj pa banjica... to verjetno takoj prvi teden
že uporabljaš? kaj pa tisti higienski komplet: škarjice, glavniček??? a tebi je prenosna posteljica prow prišla al se ne splača vzet???
gugalnik - jaz sem imela kombinacjo gugalnik/ležalnik, ki se da skoraj čisto vodoravno naštimat. Pa je bil že takoj v uporabi. Je prišel prav, ko smo se preve tedne za kosilo švercali pri naših (eno nadstropje nižje), pa smo kar ležalnik s sabo nesli in je tamali v njem zraven mize spal.
banjica - začneš uporabljat, ko user posted image odpade popkovina (en mali fecek, ki še ostane od poroda) in je popek zaraščen. To je tudi po kakem tednu. Prvič ga itak patronažna skopa, ti pa zraven šegaš. user posted image
glavniček/krtača - naš ni bil ravno primer čupastega user posted image , pa smo imeli glavnik in krtačo bolj za okras. No, je pa na začetku za tistih par naglavnih kocinic skoraj krtača bolj uporabna (bolj za masažo kot neko česanje user posted image ). Glavnik pride prav, če ima user posted image temenca (tako suho kožico na lasišču ali pri obrveh), ker jih namažeš z oljem in s tistimi zobmi od glavnička lahko nežno dol spraskaš.
prenosna postelja - ima jo pri starših od mojega, da lahko tam preživi kak počitniški dan. Letos smo jo vzeli tudi s sabo na dopust v hotel (lani smo si jo tam izposodili, ampak jo posebej kasirajo). Če boš imela košaro za voziček, je za poletni dopust ne rabiš (bo pač spal v košari) in jo lahko po potrebi kupiš kasneje.

evo, boš mela dovolj za prvo rundo verjetno? pa hvala za odgovoreuser posted image user posted image
Ni problema. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2921
4.3.2010 9:02:00   
meymey
user posted image danes ste me pa presenetile z zgovornostjo!

Dobro jutro najprej! Predem si grem skuhat Seka kavo (moj zdrav nadomestek) lahko samo pokomentiram, da ne morem nič pokomentirat... bom prepustila taizkušenim besedouser posted image .

Grem na kavo in grisolino (aja, danes grem na pregled k gin.).

Neposredna povezava do sporočila: 2922
4.3.2010 9:04:49   
gajka
gajka - kaj pa keglove vaje??? kako za božjo voljo veš, če jih pravilno delaš???sem po teh opisih poskušala, ma piše, da ne smeš ritnih mišic stiskat, ampak mišice medeničnega dna!!! user posted image user posted image a jih sploh mam jstuser posted image user posted image

user posted image Predvidevam, da nisi ravno kak čuden spak brez teh mišic! Tule lepo vse piše:
http://www.bambino.si/keglove_vaje

Omega3 - ne jem posebej nobenih pripravkov (razen trenutno Magnesol in občasno kako multivitaminsko šumenko). Poskušam jest raznovrstno, rib pa res bolj malo (nisem ljubitelj morske hrane).

Kje pa je krtkova zadnje čase? user posted image A se ne more iz zemlje izkopat?

Neposredna povezava do sporočila: 2923
4.3.2010 9:06:03   
gajka
meymey - pol pa vprašaj kaj. Jaz imam danes skoraj online odgovarjanje v posebni rubriki ''vi vprašate - gajka pametari''! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 4.3.2010 9:09:04 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
4.3.2010 9:23:10   
Maxica

user posted image  Ta je dobra, res. Tudi jaz sem skoraj prepričana, da jih imaš. Sicer se čisto ne spomnim, ampak enkrat sem brala, da lahko ugotoviš, katere so, da med lulanjem probaš prekiniti lulanje s temi mišicami. Sicer to ni dobro prav pogosto delat, ampak tako, da ugotoviš, kaj točno je. Se ti pa med stiskanjem res ne sme nič premikati, kakšne ritne mišice ipd., ampak samo znotraj to stiskaš.
Kva je fajn res takole, če o tem pišemo, ker sem jaz res pridna potem in to delam, sicer se sploh ne spomnim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?