|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
4.3.2010 8:54:15   
karmen b
No včeraj je bilo res pestro in škoda, da ni blo sončka in mraz ni prizanašal. Vseeno pa smo me in naši sončki ogreli ozračje za kako stopinjo user posted image user posted image user posted image ...

Ja Rižkooo oprosti, ker sem ti ušla notri, ampak Špelca je bla lačna in je blo treba v akcijo user posted image ...

Če nas bo še kdaj toliko, bo treba res eno drugo lokacijo najt...mogoče čolnarna sploh ni slaba ideja v tivoliju. Ampak to bi jaz pol, ko bo že tok toplo, da se lahko tud na travo zleknemo v kako senčko...dekce pa gas...to idejo sem nesramno ukradla muci*maci user posted image ...

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
4.3.2010 9:01:31   
tassika
MM super, tako sem vesela zate in za LM da je tako priden, to mi daje upanje, da bo tudi pri nas kmalu bolje, no saj danes je že bilo za odtenek, se je zbujala samo še na 3h. Bila je pa tako utrujena, da že ob 7-ih dol padla in potem ob 22,30 prvo hranjenje, pa ob 3,00 pa nato malo pred 6 zjutraj. Ob osmih sva pa vstali. MA je tako bedno vreme tukaj. KAr nekaj rosi, bi šla vn, pa se mi sami ne da, bom počakala, da pride moj domov pa bomo šli en hitr krog, če se ne ulije. Mam danes privilegij, mi je tast prinesel kosilo - segadinuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3102
4.3.2010 9:47:50   
najčka
Moram povedat!
Ne vem kdo od oktobrčkov je moji user posted image povedal da se ponoči spi.
Je danes ponoči spala fuuul, kot že dooooolgo ne. prej ene 5 dni zapovrstjo smo se zbujali na eno uro, al pa crlo manj, če je spala dve uri je blo že velik. včeri pa je zaspala ob desetih, pa se zbudila lačna ob pol treh, in ob šestih, pa ša pol je mal potegnila do mal čez osem. tko da sem prav naspana danes!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
4.3.2010 9:56:28   
malaMravljica
Najcka, moj je bil, moooooj user posted image user posted image ker moj ve, da se ponoci spi in pika. Vceraj sem ga dala spat, pa sem vidla, da mu morem dekco popravitin sem cakala par minut, da zaspi, odprem luc cez neki casa in on ocke odprte, zraven pa tiho, pa zaprem in cez par minut spet, spet odprte ocke, pol sem pa obupala in zaspala, kdaj je on zaspal pa ne vem. Ma glavno, da ni joka in stoka.

Tassika, saj bom, se malo, bo svidla no. Tvoja je itak skor cel mesec za mojim, se 3 tedni in bo spala user posted image Pa saj moj je tudi ze kdaj potegnil celo noc, pol pa spet zbujanje na 3 ure, sedaj pa zgleda, da je kar zacel celo noc spat.

Joj, pozabila sem, nina 86 user posted image user posted image user posted image lepo te je blo spoznat user posted image

pa se neki pozabila, Rakica, ce res izbiras vozicek se pa zmenva en dan in ti dam mojga za testirat, bos vidla, se takoj zaljubis, sam pol bo tvoj sele zvijal z ocmi.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
4.3.2010 9:58:43   
nina68
Oj!

Grrrruser posted image  tole vreme, smo zgleda včeraj preveč regljale, pa nam un zgornji dons vrača.
res je blo včeraj super, tud fotkice souser posted image user posted image user posted image , frrr bravo.

Tane hvala za kompliment, ja zgleda res nas sončki pomladijo, sem našmu rekla, da se bo moral mal zasekirat, da me ne bo kdo ukraduuser posted image , pa me ne jemlje resno.

MM tud jest sem vesela, da smo se spoznale.

< Sporočilo je popravil nina68 -- 4.3.2010 10:01:46 >

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
4.3.2010 10:19:45   
boob
punce jst sm se pa učeri tok prehladila, grlo me boli za znort, komi požiram. . .naša je pa tud spala od 20h pa do 6h user posted image   smo jih zmatrali

lepo vas je blo spoznat, čeprou si nism vseh zapomnla user posted image  . . .bo treba več tu klepetat, pol bo lažji

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
4.3.2010 10:37:18   
Anonimen
ooo punce... tud v CE je obup. Jst si pa tok želim ven, ker sm tud jst en cel obup. user posted image Samo mamo dežek in najbrž nič ne bo.

No moj mali se v pojstli tok obrača, da mi je zvrnil vrtiljak.... in ves srečen, ker se lahko spet s temi igračkami igrauser posted image . Ma mu pustim, ker ma dons lih 6 mesecev.

Ja MM, mi smo najstarejši... pa tud če ti ni prv. SI tok protestirala včeri.. user posted image
Karmenb je rekla, da sva odprla sezono..., zdej se pa tega držim.
Drugač pa... ne, nism nora. Upam sam, da boš vse lepo ponucala. Pa bodi in čeveljčke mata iste... tok da veš. user posted image

Luškan je tvoj mali..., da je pa večji od mojga.. pa, če ti po poravici povem nism primerjala, ker sm se bala, da ne bo luli vstal in vam vse polulal. Sej si vidla, da moj nič pri miru več ne leži.... Sm pa zihr, da ma moj proti tvojmu mišelinko več... Sicer pa je tak dooolg, nč se mi mehjn ni zdel... pa sej ma atija velkega, a nima??
Prave dimenzije pa zveš... 9. marca, mava posvetovalnico in tretje cepljenje. Trenutni moji izračuni pa so...67 cm in 7400 ampak z mojo tehtnico n šiviljskim metrom user posted image . Kok sm se zmotla, povem.

Kar se spanja tiče, se spomneš kako sem se hvalila, kako moj pančka skor celo noč?? In da je spal 6 dni celo noč?? Ti je kej znano?? No....raj bodi vesela v sebi... se to tok spremeni, takoj ko se pohvališ user posted image . No naš je tud na svojih starih tirih... ob 20 pančkat, ob 2 papat, pa spet ob 6 papat...ob 7 pa že pokonc.user posted image

Ma, tok so mi lepani vsi dojenčki... res. Vsak posebej.... ma nekaj posebnega. So bli kr pridni, nč orkestra ni blo.user posted image

Drugač me je pa moj sin dons častil 2h pa pol spanja. Zjutri sva se full prelupčkala... pa pregrala in nasmejala.... pol sm pa kr zaprla oči in ne vem kdaj skočim, sm se ustrašla... ker se full po pojstli obrača pa nism nč zavarovala.... on pa obrnjen z glavo dol, dudo v rokah... pančka kot top... Sm se obrnila za njim..., da ga nebi slučajno z nogo... in sva spala so 9:45. Ne spomnim se kdaj nama je to uspel. SM bla prv potrebna spanca.

Ne vem, če sm vam zadnjič omenla, da me je tok močno brcnil v joško.... in mi še dons kri teče... ga dojim sam iz ene..., iz druge si pa črpam.. pa je kr mal krvi not. Ne vem... dons moram poklicat G. Nujno.

karmenb, jaaaa na čolnarno sm ciljala. Tm je men full lepo. Sm mela tm 101 zmenk..z rolarji in kolesom z mojim trenutnim možekom user posted image .. pa sm mislila sinu mal povedat o tem, tam.user posted image

Ej punce, jst bom moj kengurujček prodala. 3x sm ga uporabla. Včeri sm dobila novega, zelo lepega in dveh pač ne rabim. Ga dam za zelo poceni.., če kera rabi.. nej mi pove.
Je pa talele... user posted image . Dam ga za 17 EUR user posted image . V pikapolonici, v BC mate pravo ceno. Ne vem kok je trenutno. Ni pa 17 pa mal več tud ne.

Nč, grem na enga rogljička... vam pa en lep dan.
Kje so pa gasilske slikce... Kera je še slikala??

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 4.3.2010 10:38:53 >

(odgovor članu nina68)
  Neposredna povezava do sporočila: 3107
4.3.2010 10:55:59   
lunika
Dober dan!
Kako smo kaj? Ja spet imamo snegec!user posted image  
Eno vprašanje za vas? SPANJE: Moja pikica je spala do 3. meseca celo noč, sedaj se mi pa kar naprej prebuja? Kaj naj naredim? Imate kakšen predlog? Zvečer jo podojim, previjem, nato dobi pa še flaško, dajem ji milumil, 2x pa sem ji zraven vmešala tudi žličko riževih kosmičev, ampak se mi še vseeno prebuja¨! Kaj storiti?

Sma pa včeraj dobile 2. pikico, pa ni nič jokala!
VOZIČKANJE-SPREHODI:  ko greste na sprehod v tem bolj hladnem vremenu ali pustite dojenčke odkrite ali jih pokrijete s pleničko čez voziček? Imam občutek, da se jaz kar preveč bojim in preveč pokrivam dol svojo pikico!
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
4.3.2010 11:02:45   
karmen b
Najčka hihihi po moje ji ni pela dala lekcije o spanju, čeprav definicijo obvlada v teoriji in praksi. Če bi bla Špela, bi mogla tvoja Maša že lep čas spančkat celo noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
4.3.2010 11:23:56   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Punce :hvala da ste me danes sprejele med sebe ,sem prišla spoznat moje punce(mm in tassiko ) ki sta super -hkrati sem pa vesela da sem spoznala vas.
Sicer sem pa malo žalostna ,ker sem brala da je bila tane tudi tam pa ne vem katera si bila,sicer ena se mi je nekam tko znana zdela polg  nine ki jo poznam .
Res vam hvala in uživajte še naprej

mm ,tassika in rižkoo:hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

sonček85 a midve se poznave al ta druga nina68 jst sm bla učer toook zmedena da sm pozabla na določene oz pozabla imena user posted image je blo preveč naenkrat sicer pa me že stko skleroza mal daje user posted image user posted image user posted image

zdej pa mene zanima katere sm pozabla
user posted image

grem iz zgorne vrste iz leve proti desni user posted image

nina68,rižkoo, roziluuser posted image , muca*maca, MM?user posted image , nejčika, frrr, karmen_b, pod njo nej@?user posted image , gorenka, sinebine, tane, pol odspod smo pa ninasikiuser posted image , tassika pa boob A SM UGANLA user posted image upam da sm in da mi ni nobena zamerla če si nism zapomnla

vreme katastrofaaaa kr neki tale dž ampak sej je pol drug tedn punce skos ceu tedn sonceeee user posted image komi čakam ker mi že mori tole slabo vreme

spanje ponoči MM tipripeljem mojga korenjala da mu da tvoj mali kako lekcijo o spanju ker bi blo fajn če bi spau od 9 pa do 6 user posted image tko da naslednje srečanje bomo naredile en sestanek o spanju user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
4.3.2010 11:33:25   
googica
lunika.. js ga v takemle še vedno pokrivam.. pa če mrzel veter piha tudi.. če jaz rabim neki čez ušesa, pol dam tamalemu čez uno plastično za dež.. da ga ne napiha..
smo mel dons drugo cepljenje.. nove mere so 71 cm in 9 kil :D priden je, lepo raste in se redi, ni nič jokal,, sploh čutil ni :)..
sva šla kr peš do ZD, je pasal it po snegcu, upam da zadnjem to zimo

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
4.3.2010 11:36:08   
rozilu
Hehe, ja bo Špelca morala imet kako predavanje, sej včeraj se je že tako napravla, kot da bo kaj pametnega povedala tam ob pici user posted image . Jah Maruša je pa malo skrajšala vse skupaj ponoči, enkrat je blo okoli 8h; zdaj pa zaspi prej, pol pa hoče tudi prej papat, pa ne vem al je to ob 6h, al še prej, je še tema in boljš da niti ne vem user posted image

mM - uni dve pupi z lepimi učkami: verjetno misliš frrrr in njeno pupiko Brino v sivem medvedku. user posted image

Mislim da je nehalo deževat, jaz bom šla kar malo ven. Mogoče kar s trakom, da se bova stiskali z Maruško user posted image

Lunika - jaz je nikoli nisem pokrivala s pleničko čez voziček, samo to itak vsak dela po svoje. Na tvojem mestu - če si jo do zdaj, pa jo dej še teh par mrzlih dni ki še pridejo; pa upajmo da jih bo čim manj. user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
4.3.2010 11:36:53   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

jooooj kok bejbijev je bilo vceraj v Ljubljani. Sam res tok skoda, da ni bilo soncka in smo zmrzovali, jaz sem mojemu se kar bundo oblekla in ne pajacka, ker pri nas je pa bil soncek zjutraj. O pa kok so lepi ti oktobrcki no, ma cist vsi po vrsti. No, jaz sem bila prvic na tem srecanju in ker nobene skor nisem poznala si tudi nisem mogla zapomnt tok novih obrazov kar vse na enkrat. Katera je ze tista, ki je imela tisto zlato detece v takem temno sivem pajacku. Ej, ma kaksen cukr, kar vzela bi jo za domu, ce mami neb tok nanjo pazla user posted image user posted image no ja, sej sem kar nekaj punck opazla, ki bi jih lahko kar domu vzela user posted image user posted image Ma fantki tudi, cuuuuukri.

moja moja je bla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3113
4.3.2010 11:41:46   
rozilu
Ninasiki - si večino kar zadela; ampak med rižkoo in muco*maco je malaMravljica; med muco*maco in Najčko pa rozilu user posted image Pa Emily, ne nej@

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
4.3.2010 11:42:06   
frrrr
ninasiki - mM in rozilu si zamenjala. pa Emily si dala drug nick user posted image
dej pls fotko na mail. danke!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
4.3.2010 11:43:35   
muca*maca
IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

zdej pa mene zanima katere sm pozabla
user posted image

grem iz zgorne vrste iz leve proti desni user posted image

nina68,rižkoo, MM (ne rozilu)user posted image , muca*maca, rozilu (ne MM)user posted image , najčka, frrr, karmen_b, pod njo Emily (ne nej@)user posted image , gorenka, sinebine, tane, pol odspod smo pa ninasikiuser posted image , tassika pa boob A SM UGANLA (jaaaa user posted image )

Ninasiki - sem te mal dopolnila.

Ja, res pesrto je bilo včeraj. Folk, ki je mimo hodil, je kar buljil user posted image

Boob - bogaaa. Jst sem bla tud čist zmrznjena, sem kar neki cajta rabla, da sem se odtajala.

Blagor vam, k so bam otročki spal včeri. Moj Maksi je bil tok razburjen, da je včeri celo srečanje prespal, da se je pomiril šele ob 11h zvečer!!! Prej je blo pa vse narobe, mami pa oči nista mogla nč prov narest. Katastrofa. Obup. Drgač pa ob 9h zaspančka. No, kljub temu se je zbudil ob 6h zjutri, še vedno užaljen user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
4.3.2010 11:50:30   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

Blagor vam, k so bam otročki spal včeri. Moj Maksi je bil tok razburjen, da je včeri celo srečanje prespal, da se je pomiril šele ob 11h zvečer!!! Prej je blo pa vse narobe, mami pa oči nista mogla nč prov narest. Katastrofa. Obup. Drgač pa ob 9h zaspančka. No, kljub temu se je zbudil ob 6h zjutri, še vedno užaljen user posted image user posted image

Ja boooogi Maks (pa mami in oči). Še vedno užaljen user posted image ... dej mu povej, da bomo ponovili in da mu takrat ne boš dovolila spančkat user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
4.3.2010 11:52:33   
frrrr
rozilu, midve pa imava isti tajming user posted image

boob - pocajtaj se!

naslednja srečanja lahk tut v zoo

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
4.3.2010 12:08:39   
ninasiki
se opravičujem sm tud na fb-ju popraula v skupinski slikce sm pa poslala tist kar sm poslikala ni blo velik k mi je blo mal nerodn da nebi kira misnla da sm mal munjena user posted image user posted image user posted image pa še enkrat sorry za zmešnjavo user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
4.3.2010 12:22:01   
Emilly
Hojla!
Ja super in hladno je blo....se strinjam.Tok nas je blo, da sem klepetala le z nekaterimi. Sem si pa ogledala vse oktobrke in oktoberčke.

Ja super da so vaši tako lepo spali. Jaz pa našo včeraj pohvalim, kako res pridno pančka, danes se je pa od treh naprej skoz zbujalauser posted image . Ona bi se kar malo pogovarjala.... Zgleda se ji je včeraj tok dogajalo, da je morala še ponoči malo premleti vse skupaj. Upam, da bo danes boljše, ker bomo itak doma, ker me ne vleče v tale hladen veter.....

Boob - pozdravi se čim prejuser posted image

Naslednje srečanje pa čim prej in seveda nujno višje T in sonček!!!!

Frrr - hvala za slikce.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
4.3.2010 12:35:53   
lenika83
tane če sem jaz prav videla, na uradni strani, se da skoraj cel voziček pokriti. Glej, to je link http://www.pepeny.com/index.html, pa si malo poglej.

Ej, samo na srečanju vas je bilo pa cel kup user posted image Zdaj se sploh več ne čudim, da je danes tako vreme, če ste pa žabarke tako regljale včeraj user posted image user posted image user posted image Ampak bi pa res lahko enkrat bolj proti poletju naredile eno veliiiiiiiiko srečanje, pa pridemo iz cele Slovenije user posted image Samo naj nam mM pove kdaj bo spet v Sloveniji, da bo tudi ona lahko prišla user posted image

Štajerke (pa tudi Prekmurke) zdaj pa bi tudi me skoraj moralo malo v akcijo stopiti in eno srečanje organizirati. Se vam ne zdi?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
4.3.2010 12:40:32   
karmen b
Boob potem pa boleče grlo in blo samo treutno tanjeuser posted image ...upam, da se hitro pozdraviš.

muca*maca tale tvoj Maksi pa zna bit užaljen. A je zdej že prebolu zamujeno?

Ninasiki, mene prav nič ne moti slikca na fb, ampak upam, da ne bo katera druga jezna, ker ne marajo vsi svojih fac objavljat javno.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
4.3.2010 12:45:33   
karmen b
Drugače mam pa jaz tale senčnik Tane, sicer sposojen in je fajn, ga lahko potegneš čisto naprej in tud paše na vse vozičke. Meni se zdi bolj priročen kot marelca, ker marelo moraš prestavljet z ene na drugo stran, če zamenjaš smer in sonce sveti kontra. Najbrž je tudi kakor se navadiš.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
4.3.2010 13:07:59   
drobtinica29
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Štajerke (pa tudi Prekmurke) zdaj pa bi tudi me skoraj moralo malo v akcijo stopiti in eno srečanje organizirati. Se vam ne zdi?

ja jaz sem tud o tem razmišljala in bi bilo fajn! Sem za!

Superca za srečanje, vas je bilo kar veliko!

lp

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
4.3.2010 13:09:14   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Punce :hvala da ste me danes sprejele med sebe ,sem prišla spoznat moje punce(mm in tassiko ) ki sta super -hkrati sem pa vesela da sem spoznala vas.
Sicer sem pa malo žalostna ,ker sem brala da je bila tane tudi tam pa ne vem katera si bila,sicer ena se mi je nekam tko znana zdela polg  nine ki jo poznam .
Res vam hvala in uživajte še naprej

mm ,tassika in rižkoo:hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

sonček85 a midve se poznave al ta druga nina68 jst sm bla učer toook zmedena da sm pozabla na določene oz pozabla imena user posted image je blo preveč naenkrat sicer pa me že stko skleroza mal daje user posted image user posted image user posted image

mislila sem nino68,no samo sedaj se pa midve tudi poznava.user posted image
a TANE je tista mamica ,ki ima otročka v rdečem kombinezončku ali tista čisto na koncu s kiklco jeans?mislim da je ta drugauser posted image Hvala.iii to sem pa jaz slikalauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......