Anonimen
|
ooo punce... tud v CE je obup. Jst si pa tok želim ven, ker sm tud jst en cel obup. Samo mamo dežek in najbrž nič ne bo. No moj mali se v pojstli tok obrača, da mi je zvrnil vrtiljak.... in ves srečen, ker se lahko spet s temi igračkami igra . Ma mu pustim, ker ma dons lih 6 mesecev. Ja MM, mi smo najstarejši... pa tud če ti ni prv. SI tok protestirala včeri.. Karmenb je rekla, da sva odprla sezono..., zdej se pa tega držim. Drugač pa... ne, nism nora. Upam sam, da boš vse lepo ponucala. Pa bodi in čeveljčke mata iste... tok da veš. Luškan je tvoj mali..., da je pa večji od mojga.. pa, če ti po poravici povem nism primerjala, ker sm se bala, da ne bo luli vstal in vam vse polulal. Sej si vidla, da moj nič pri miru več ne leži.... Sm pa zihr, da ma moj proti tvojmu mišelinko več... Sicer pa je tak dooolg, nč se mi mehjn ni zdel... pa sej ma atija velkega, a nima?? Prave dimenzije pa zveš... 9. marca, mava posvetovalnico in tretje cepljenje. Trenutni moji izračuni pa so...67 cm in 7400 ampak z mojo tehtnico n šiviljskim metrom . Kok sm se zmotla, povem. Kar se spanja tiče, se spomneš kako sem se hvalila, kako moj pančka skor celo noč?? In da je spal 6 dni celo noč?? Ti je kej znano?? No....raj bodi vesela v sebi... se to tok spremeni, takoj ko se pohvališ . No naš je tud na svojih starih tirih... ob 20 pančkat, ob 2 papat, pa spet ob 6 papat...ob 7 pa že pokonc. Ma, tok so mi lepani vsi dojenčki... res. Vsak posebej.... ma nekaj posebnega. So bli kr pridni, nč orkestra ni blo. Drugač me je pa moj sin dons častil 2h pa pol spanja. Zjutri sva se full prelupčkala... pa pregrala in nasmejala.... pol sm pa kr zaprla oči in ne vem kdaj skočim, sm se ustrašla... ker se full po pojstli obrača pa nism nč zavarovala.... on pa obrnjen z glavo dol, dudo v rokah... pančka kot top... Sm se obrnila za njim..., da ga nebi slučajno z nogo... in sva spala so 9:45. Ne spomnim se kdaj nama je to uspel. SM bla prv potrebna spanca. Ne vem, če sm vam zadnjič omenla, da me je tok močno brcnil v joško.... in mi še dons kri teče... ga dojim sam iz ene..., iz druge si pa črpam.. pa je kr mal krvi not. Ne vem... dons moram poklicat G. Nujno. karmenb, jaaaa na čolnarno sm ciljala. Tm je men full lepo. Sm mela tm 101 zmenk..z rolarji in kolesom z mojim trenutnim možekom .. pa sm mislila sinu mal povedat o tem, tam. Ej punce, jst bom moj kengurujček prodala. 3x sm ga uporabla. Včeri sm dobila novega, zelo lepega in dveh pač ne rabim. Ga dam za zelo poceni.., če kera rabi.. nej mi pove. Je pa talele... . Dam ga za 17 EUR . V pikapolonici, v BC mate pravo ceno. Ne vem kok je trenutno. Ni pa 17 pa mal več tud ne. Nč, grem na enga rogljička... vam pa en lep dan. Kje so pa gasilske slikce... Kera je še slikala??
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 4.3.2010 10:38:53 >
|