malaMravljica
|
jooooj kok bejbijev je bilo vceraj v Ljubljani. Sam res tok skoda, da ni bilo soncka in smo zmrzovali, jaz sem mojemu se kar bundo oblekla in ne pajacka, ker pri nas je pa bil soncek zjutraj. O pa kok so lepi ti oktobrcki no, ma cist vsi po vrsti. No, jaz sem bila prvic na tem srecanju in ker nobene skor nisem poznala si tudi nisem mogla zapomnt tok novih obrazov kar vse na enkrat. Katera je ze tista, ki je imela tisto zlato detece v takem temno sivem pajacku. Ej, ma kaksen cukr, kar vzela bi jo za domu, ce mami neb tok nanjo pazla no ja, sej sem kar nekaj punck opazla, ki bi jih lahko kar domu vzela Ma fantki tudi, cuuuuukri. Pa aprilcek je tudi ... ma pravi aprilcek. Soncek, sej bo ze akr kmalu hodil. Pa si vidla ti to, kako sta se zgovarjala A in LM, a ni blo smesno. In Soncek, hvaaaaaaaaaaalllllaa!!!!! Rizkoo... o hudo, kok je tvoj lep. PA brez laskov, ti srecka ti, se pravega dojencka imas, jaz pa ze fantka. Ej, povej kok je velik tvoj, se je tebi tudi zdelo, da je moj vecji. Mi je tok hudo, da ti nisem tistega pajaca prinesla, sam sem bila zihr, d amu bo premali, mojemu je ze premajhen. EJ, pa cist nora si. Dobis en linkec na mail, neki morem prevert ce ima HM v SLo al ne Tassika, ma kasno bejbiko imas ej. Bravo bravo bravo. Ko smo si zacele tipkat, takrat vse v solzah, ma take srece si takrat nismo mogle predstavljat, a ne da ne. Crystall, hmm hmmm hmmm.. teh 100 km bos pa ti kar premagala enkrat da se spoznamo ves. Ves kok sva jih midva premagala, da sva prisla najprej do Slo, pol pa do Lj. Ojoj, sedaj jih je pa spet tok km preden prideva do doma, grrrrrr... No, sedaj pa lahko se uradno povem, moj mali ze enih 5 dni prespi celo noc zmagala sem. Ta teden hodim spat kar z njim in spim po 10 ur na noc, ma saj mi je kar nerodno, sam prinasam notri za nazaj in za naprej.
|