|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
3.3.2010 11:46:23   
lenika83
tane imam jaz jane, pa o senčniku sem tudi razmišljala. Enkrat sem nekje videla takšen senčnik, ki je kot podaljšek strehe, ne kot dežnik, ampak nimam pojma kje sem ga videla, niti ne vem če paše na Jane. Čisto zares pa se še nisem vrgla v iskanje senčnika, tako da nimam pojma kaj bom naredila. Nisem pa vedela, da original ne paše povsod, dobra da si povedala.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
3.3.2010 12:16:09   
lenika83
Evo, našla tale senčnik http://www.soncek.si/si/sencnik-pepeny-uv-35-i8512.shtml Piše da gre na vse vozičke. Mislim, da bom kar tega kupila, ker mi grejo "dežniki" ful na živce.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
3.3.2010 13:29:58   
Anonimen
mi2 pa nisva mogle pridt do Žabarja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
3.3.2010 13:43:29   
tea85
punce hvala vsem za tolažbo, podporo..priznam ni mi glih lahko ampak bo že.

muca maca- uuu prvi zobek, bravoooo user posted image

nisem vas nekaj brala ker sem ful brez volje trenutno pa še časa bolj malo...samo toliko da se vam malo javim.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
3.3.2010 14:52:37   
frrrr
tasika, tane, mM, ninasiki, Emily, Rizko... pa verjetno sm kakšno izpustila... če bi imele fotke pls e-naslov na zs.
gorenka, boob, karmen, muca*maca, rozilu, najčka - vaše maile že imam.

lepo vas je blo videt oz. spoznat...

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
3.3.2010 15:30:59   
googica
madonca, vas je pa blo :D

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
3.3.2010 15:37:09   
boob
blo blo. . .sej ni čudno da bo jutri sneg :)

no se vam bom pa spet mal pridružla pri debati . . .če lahk seveda . . (.k... gleda vse firbčne gobce)

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
3.3.2010 16:49:57   
frrrr
ah, nino68 sm pozabla. mail na zs, dbiš fotke.
pa še kakšna manjka glede na to, da je blo 17 vozičkov

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
3.3.2010 17:16:47   
ninasiki
ojla

dons kavica pri žabarju zakooon res nas je blo velik upam da nas bo naslrdnič še več

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
3.3.2010 17:40:06   
najčka
Frrrr ti bom pomagala.
Si pozabila še Sine bine pa še dve sta ble k nista tle na forumu,
SUPER JE BLO!!!!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
3.3.2010 18:02:07   
nina68
Oj punce!

Dons je blo res super pr Žabarju, bravo za nas!!!!! Upam, da bomo to čimvečrat ponovile in da spoznamo še tiste ki dons niso mogle. Pa moram še napisat da ste vse skupi fejst punce.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
3.3.2010 18:30:41   
Crystall
Punce BRAVO za tako številno udeležbo. Jaz bi z veseljem prišla, če le ne bi bilo telih 100 km user posted image .

Drugače pa mi uživamo, Blaž raste - in je res korenjak! Alergija je še zelo prisotna, vendar sem se navadila nekomplicirati in enostavno živeti s tem in ko izbruhne, mu lajšamo s kremami in je. Sem pa vesela, da je drugače na splošno zdrav dojenček. Tane - hvala za vprašanje user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
3.3.2010 18:31:46   
sine bine
Ja se strinjam, pr Žabarju je blo super. Upam samo, da bomo naslednjič ujele kaj boljše vreme-sonček. Vsekakor je treba to še večkrat ponovit oz. kar ohranit tradicijo srečanj.

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
3.3.2010 19:04:49   
tassika
Ojla punce, bilo vas je lepo spoznat, samo če nas drugič pride še kaj več bo treba pa že piknik plac rezreviratuser posted image  No mene je rahlo prezeblo, midve sva šli potem še v tivoli eno pozdravit in za domov je bilo pestro, popoldanska kočnica domov in dva kričača v avtu, ko sta malo utihnila sem rekla, a slišiš tišina, je bil prav balzam za ušesa. No Zoji je pa tudi že omagala, jaz si pa še juhico skuham in grem tudi spat, ker če  bo ponoči spet pestro ne bom zdržala, če se vsaj prej malo en naspim, mi primanjkuje energije.user posted image  Ne vem kaj je to ponoči, pa Zojo tudi napenja, ker ful prdka pa še nekam čudno kaka zadnje čase, upam, da mine, čimhitreje, ker sva potem obe slabo razpoloženi, no jaz malo bolj kot onauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
3.3.2010 20:35:28   
Meliitak
bravooooooooo punce za rekordno udeležbouser posted image user posted image user posted image ...spremljam sicer kaj se dogaja, a ne znese kaj več napisat...ker grem preprosto ležat he, he...zakaj pa naju ni blo? nevem, čudn dan je, pa še žalostna sem zadnje dni in bi vas zamorila...

drugač pa ma naša mala dons 4 mesce!!! Še en razlog več za proslavlat a ne user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
3.3.2010 20:59:48   
sonček85
Punce :hvala da ste me danes sprejele med sebe ,sem prišla spoznat moje punce(mm in tassiko ) ki sta super -hkrati sem pa vesela da sem spoznala vas.
Sicer sem pa malo žalostna ,ker sem brala da je bila tane tudi tam pa ne vem katera si bila,sicer ena se mi je nekam tko znana zdela polg  nine ki jo poznam .
Res vam hvala in uživajte še naprej

mm ,tassika in rižkoo:hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
3.3.2010 22:01:41   
Anonimen
Ženskice, super ste! Men je blo tud zlo fajn...., no, če spustimo moojo zmrznjeno čokoladno torto in pa ledeno belo kavo user posted image ..... Kaj pa čem, če sam čvekam.. user posted image
Skratka... upam, da ponovimo ampak v družbi sončka... in za spremembo ne v Žabarju ampak npr. v Tivoliju v slaščičarni.. user posted image
Se je splačal naredit 87km tudi za vse vas.user posted image Pa take lepe otročke mate...
No, to je to...
Ni mi pa jasn karmenb, kam si mi zbežala?? Sm mela neko malenkost za tvojo lepotičko!! No, pa na kavi pri tebi naslednjič user posted image

Mal je tud pasal pošinfat tašče... in super, da je dons tudi vidla nism, ko smo prišli... sm bla še mal pod vplivomuser posted image

Uglavnem... grem pod koutrčka... želim vam lepo nočko in čim manjx budnico.user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 3.3.2010 22:05:07 >

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3092
3.3.2010 22:35:38   
rozilu
Ja ženske, to pa je bil miting pri žabarju, a? user posted image

17 mamic s 17imi otročki in 17imi vozički user posted image Še sreča, da je super natakarca, ki nas je lepo sprejela in postregla. Rižko, ja una tvoja tortica je pa kar samevala tam, ni čudno da je zmrznila. user posted image Aja, pa Karmen in še nekaj nas je šlo not - podojit pa previt user posted image .

Hej, a je katera štela kolko je blo user posted image in user posted image ??? Končno smo malo uravnotežili razmerje user posted image

Marušo je očitno spoznavanje vrstnikov tako utrudilo, da je še skoraj cel popoldne spala, pa zvečer tudi ni bilo težav. Jah, težko je dojenčkovo življenje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
3.3.2010 22:53:11   
Anonimen
do kdaj ste pa ble?

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3094
3.3.2010 23:03:28   
tane
res je bilo luštno...rozilu tole spoznavanje je utrudilo tudi mojega korenjaka sva bila danes že veliko prej v postelji kot ponavadi...mene pa tudi tako, da danes nič pospravljanja ampak sem si privoščila TVuser posted image in zdajle počasi spat

sonček85!!!!!!...pa zakaj nisi povedala ali pa malo vprašala...jaz sem prišla med zadnjimi, najmanjša po mojem, z rdečim vozičkom...joj res škoda...boš morala drugič spet pritiuser posted image

frrr...naša uradna fotografinja, ki je pridno škljocala...dobiš na ZSuser posted image

nina68...a veš da zgledaš ful mlajša...a to otroček narediuser posted image

lenika83...senčnik, a ta zadeva se lahko da tudi naprej...ker kaj naredit če mu sije sonce direkt v obraz

crystall...ma ubogi Blaž pa mama, ki se mora paziti, no le da pridno raste...vem kako je lahko zoprno, ker ima prijateljica isti problem...je pa njen fantek kljub vsemu tak dobrovoljček vedno nasmejan

< Sporočilo je popravil tane -- 3.3.2010 23:10:05 >

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
3.3.2010 23:21:39   
frrrr
sine bine - se pardoniram, ker sem te pozabila user posted image

zdaj grem pa fotke spedenat, da vam jih pošljem... se tudi v kontra priporočam za kakšno fotko... še posebej za gasilske user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
3.3.2010 23:33:54   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

zdaj grem pa fotke spedenat, da vam jih pošljem... se tudi v kontra priporočam za kakšno fotko... še posebej za gasilske user posted image

No le dej, sem že mislila da si pozabla na nas, ker ob "tvoji" uri še ni blo glasu (no, slikic) od tebe user posted image . Ma ker maš dva otročka, ti nekako oprostim user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
4.3.2010 0:04:41   
frrrr
če sem pa klepetala v kafiču pred hišo s prijateljico... jutr bo definitivno sneg user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
4.3.2010 7:33:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tane

sonček85!!!!!!...pa zakaj nisi povedala ali pa malo vprašala...jaz sem prišla med zadnjimi, najmanjša po mojem, z rdečim vozičkom...joj res škoda...boš morala drugič spet pritiuser posted image

A ti si bila tista ,ki si imela pestunjo spodojeno,tko mala drobcena suhcena ,ko smo se potem o taščah pogovarjale.Pa še gledala sem te tko user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj vem katera si in te naslednjič objamem za nazaj ,sproti in naprej.Mali mišek  je pa tko cart,kolkr sem si ogledala te male štručke.Dobiš kar željo še po enem ,a čez kaki dve leti prej še neuser posted image treba mal delat it ,sem že  predolgo doma-skoraj 2 leti.
Mogoče pa res pridemuser posted image upam ,da ne bo katera protiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
4.3.2010 8:28:38   
malaMravljica
jooooj kok bejbijev je bilo vceraj v Ljubljani. Sam res tok skoda, da ni bilo soncka in smo zmrzovali, jaz sem mojemu se kar bundo oblekla in ne pajacka, ker pri nas je pa bil soncek zjutraj. O pa kok so lepi ti oktobrcki no, ma cist vsi po vrsti. No, jaz sem bila prvic na tem srecanju in ker nobene skor nisem poznala si tudi nisem mogla zapomnt tok novih obrazov kar vse na enkrat. Katera je ze tista, ki je imela tisto zlato detece v takem temno sivem pajacku. Ej, ma kaksen cukr, kar vzela bi jo za domu, ce mami neb tok nanjo pazla user posted image user posted image no ja, sej sem kar nekaj punck opazla, ki bi jih lahko kar domu vzela user posted image user posted image Ma fantki tudi, cuuuuukri.

Pa aprilcek je tudi ... ma pravi aprilcek. Soncek, sej bo ze akr kmalu hodil. Pa si vidla ti to, kako sta se zgovarjala A in LM, a  ni blo smesno. In Soncek, hvaaaaaaaaaaalllllaa!!!!!
Rizkoo... o hudo, kok je tvoj lep. PA brez laskov, ti srecka ti, se pravega dojencka imas, jaz pa ze fantka. Ej, povej kok je velik tvoj, se je tebi tudi zdelo, da je moj vecji. Mi je tok hudo, da ti nisem tistega pajaca prinesla, sam sem bila zihr, d amu bo premali, mojemu je ze premajhen. EJ, pa cist nora si. Dobis en linkec na mail, neki morem prevert ce ima HM v SLo al ne user posted image user posted image
Tassika, ma kasno bejbiko imas ej. Bravo bravo bravo. Ko smo si zacele tipkat, takrat vse v solzah, ma take srece si takrat nismo mogle predstavljat, a ne da ne.

Crystall, hmm hmmm hmmm.. teh 100 km bos pa ti kar premagala enkrat da se spoznamo ves. Ves kok sva jih midva premagala, da sva prisla najprej do Slo, pol pa do Lj. Ojoj, sedaj jih je pa spet tok km preden prideva do doma, grrrrrr...

No, sedaj pa lahko se uradno povem, moj mali ze enih 5 dni prespi celo noc user posted image user posted image user posted image zmagala sem. Ta teden hodim spat kar z njim in spim po 10 ur na noc, ma saj mi je kar nerodno, sam prinasam notri za nazaj in za naprej.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......