a.biba
|
Glede izpadanja las - nič bat, nič nevarnega, pa ni potrebno nič zavirati. To narava dela. Je bilo pri meni tudi tako in me je tudi tak jezil, da sem se šla na krajše postriči, ker so bili lasje res povsod. Sem pa ravno zadnjič nekje brala, pa se žal ne spomnim kje, da je to čisto normalno, da gre dnevno ogromno las iz lasišča, zaradi spremembe ravni hormonov. Med nosečnostjo lasje skoraj nič ne izapadajo, po porodu se pa nazaj vzpostavi ravnovesje in izpadajo v šopih. Tak, da nič bat, nobena ne bo plešasta, sam nadležno pa je. Kako mami Sonček85 - si se že navadila na varstvo. Bi rekla, da Aleks nima posebnih težav, smo mamice tiste, ki nam je hujše. Če moraš pustiti otroka tujcu je pa še dosti hujše, tak da vsaj to srečo imaš. Sem tudi jaz rekla, da če bi imela možnost, bi otroka pustila v domačem varstvu prvo leto, pa bi ga potem dala v vrtec, ampak žal nimam takšne možnosti. Jaz sem pa že v 30 tednu. Kako čas beži! Včeraj sem nabavila jajčko - prvi nakup v tej nosečnosti, PP s podstavkom, kot nova, kupljena preko Bolhe, pa še v Celje mi jo je zastavila. Cena pa smešno nizka, tako da zdaj sem še na preži za vozičke, ampak se še kar nisem odločila kaj bi imeli. Našo pupiko imam še kar doma, je imela v sredo vročina na polno, včeraj spet nič, ponoči je začela spet suho kašljat, zdaj spet nič... k zdravniku je nisem peljala, ker njena tako ne dela, jezička nima belega, tako da angina ni, drugega ji pa tako ne morejo pomagati. Drug teden bo doma, ko so počitnice, pa ni vrag, da se nakako pozdravimo. Saj sem ugotovila, da je to zimo prvič bolana, pa še to ni v neki hudi obliki, bolj nadležen prehlad. Tako, da sem lahko čist tiho in se neham pritoževati. Lep dan vsem, jaz pa na pospravljanje. Sem bila tri dni leteča, tako, da imamo bombo v hiši - no, drugo je še, samo praha, pa brisanja po tleh se pa moram danes lotiti.
|