|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
3.3.2010 16:30:18   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

pikovit, rezultat je pokazal 0,41.. To ni 41 če jaz prav razumem, ampak je dejansko nič hormona. user posted image A ni to tako?

Suzi, koliko jaz vem, je nad 0,40 že user posted image , po navadi povejo, da prideš ponovit, jaz bi na tvojem mestu odšla še jutri na krvni, da vidiš, če je kej zrastel hormon!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 201
3.3.2010 16:32:32   
Urshy78
joj punce, kaj je zdaj to, nič dobrih novic ni user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz pa tako komaj čakam, da se mi bo katera pridružila.
res navijam za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image

jona klara, ti kasneje odgovorim na mail. v petek grem pa na pošto in ti bom poslala kar sem ti obljubila.
še malo, še čisto malo, pa bo padla prva špikica, a ne user posted image

pri meni vse po starem, edino rahle krče čutim, upam da je vse ok. res komaj čakam drugo sredo..pa se ti dnevi nikamor ne premaknejo user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 202
3.3.2010 16:34:10   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

pikovit, rezultat je pokazal 0,41.. To ni 41 če jaz prav razumem, ampak je dejansko nič hormona. user posted image A ni to tako?

Suzi, koliko jaz vem, je nad 0,40 že user posted image , po navadi povejo, da prideš ponovit, jaz bi na tvojem mestu odšla še jutri na krvni, da vidiš, če je kej zrastel hormon!

a ni tako da je nad 40 nosečnost ne nad 0,40?user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 203
3.3.2010 16:39:50   
jona klara
urshy-hvala, če mi boš poslala pa še napiši naslov tvoj in koliko sem ti dolžna, res si zlata!!!!!ja še mal pa bp prva špikica tudi na meni, upam, da bo čimprej še tista punkcija, pa et, ......., ti pa si super ane naša nosečka mala, komaj čakam, da slišiš srčeke...user posted image user posted image , kakoje v bolniški, te tvoj razvaja 100 na uro? fajn bodi

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 204
3.3.2010 16:45:04   
Urshy78
jona klara, veš kako se mi boš oddolžila? ne z denarjem, a-a user posted image user posted image ampak s tem da mi čimprej sporočiš da si user posted image , a velja user posted image

na bolniški kar uživam, danes sta bili na obisku sosedi, smo malo počvekale, malo sem na sprehodu s taro, skuham, pospravim, skratka kar paše bit malo domauser posted image
sem pa včeraj itak mogla it v službo, sem mislila da bom šla za dve uri, pa sem imela toliko dela, da sem bila tam skoraj 7 ur user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 205
3.3.2010 17:15:18   
jona klara
urshy-ja hvala ti, saj vem, da take stvari niso plačljive, ni vse v denarju ampak dosti v duši, miselnosti, pomoči.......vseeno pa vprašam<<<' ti bom že kako povrnila, upam, da res preseneti z user posted image user posted image , pa še kako drugače, ko boš rabila ti kaj ali kako pomoč, ali prijateljico za čvek, razumevanje, druženje...bla bla kakorkoli že, hvala ti in sploh, da se ti da z mano ukvarjati in zaradi mene hoditi na pošto, a nimaš daleč, sedaj ko si doma?

verjamem da malo kr paše biti doma, kako so tvoji razumevajoči v službi, pri meni ni tako, je vsem raztrobil, tako, da me nonstop sprašujejo čljudje direkt, zakaj grem, sem noseča, grem na umetno........vsi čvekajo, taki ko sploh nisem vedela, da me poznajo in da vedo zame.......ni fajn občutek, ni bilo glih fer, da se tako razve že preden sploh grem, lahko bi drugače šlo v javnost, ne da bi vsi vse vedeli o meni in moji zasebnosti a ni res, no toliko o človeški etiki pri takih, ki so jo morali podpisati..............se slišva po amilu, lepo bodi in pridno papci same dobre , pametne, hranljive, vitaminsko mineralne stvari,  čaočao

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 206
3.3.2010 17:27:16   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

a ni tako da je nad 40 nosečnost ne nad 0,40?user posted image

Joj, ma veš da nisem več pametna, možno da je tudi 40 za user posted image user posted image  Ma kdo bo vse vedeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 207
3.3.2010 18:09:52   
loremi
Ja jst mislim, da bi moglo bit vsaj 40,0 in ne 0,41, to je pa premalo. Nažalost user posted image , bi blo veliiiik boljš podat boljšo informacijo.

Neposredna povezava do sporočila: 208
3.3.2010 18:23:33   
Barbara31
Pozdravljene,

Danes se je boj zame končal z user posted image . Tako da, to je to. Mogoče ve kako sedaj poteka postopek naprej? Sem v GK Ljubljana. Ali moram it v leonišče po novo napotnico? In kdaj grem lahko naprej v novi postopek?
Žalosten pozdravček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 209
3.3.2010 18:23:40   
Anonimen
miklarom, hvala za vsa pojasnila. user posted image user posted image user posted image Pa dobro upravi jutri!! Držim pesti!! user posted image

hanybany, vem kako se počutiš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žal mi je, da si morala to doživet!! Drži se..user posted image user posted image user posted image

baguska, nič skrbet, če je kratki postopek! Je ravno tako dober.. Moraš vedit, da pri dolgem, ti telo spravijo v umetno meno, kar tudi ni ravno najboljše. Pri kratkem pa štartaš s "svojim" ciklom in te samo našopajo, da imaš malo več foliklov in celic.

loremi, bebiii, jaz tud mislim, da je nad 40 pozitivno, ne nad 0,40.

loremi, kako si? So izcedki prenehali?

bebiii, daj nam no povej kakšen rezultat je na testu.. zihr si še kaj lulala potem. user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
3.3.2010 18:24:27   
mojškra

Mojškra, pri Rešu ni krvnega, sem mislila delat v petek krvni-samoplačniško, ampak sem dovolj močna-za zdej, da bom raje počakala na soboto, če do takrat ne prideuser posted image  bom delala test s CB. V slučaju, da ne priteče čez vikend, bom pa šla verjetno v ponedeljek na krvni. Do takrat je še dolgauser posted image

BEBIII-aja, sorči nisem vedela.  Ja saj ti ne bo priteklauser posted image , sem prepričana, da se boš pridružila Urshy-user posted image . Jaz bom tudi če do nedelje ne priteče, morda v poneeljek delam test, saj bi že mogel kaj pokazati 12 dan.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 211
3.3.2010 18:24:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara31

Pozdravljene,

Danes se je boj zame končal z user posted image . Tako da, to je to. Mogoče ve kako sedaj poteka postopek naprej? Sem v GK Ljubljana. Ali moram it v leonišče po novo napotnico? In kdaj grem lahko naprej v novi postopek?

Barbara, žal mi je, da se je tudi zate slabo končalo. user posted image user posted image

Sedaj pokliči na  01 522 61 12 za novo evidenčno številko, potem pa še k svojemu zdravniku v leonišče za posvet (da greš po novo napotnico).

(odgovor članu Barbara31)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
3.3.2010 18:30:42   
mojškra
bravo mamiuser posted image user posted image   .super bajbeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 213
3.3.2010 18:31:58   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

bravo mamiuser posted image user posted image   .super bajbeuser posted image user posted image

VSEM SKUPAJ-TOLE SPOROČILO JE NAPISAL MOJ SIN ALJAŽ, KO SEM ŠLA JAZ NA STRANIŠČE. TAKO DA NIMAM PRSTOV VMES, UPAM DA VAS JE VSAJ NASMEJAL.user posted image

< Sporočilo je popravil mojškra -- 3.3.2010 18:32:21 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 214
3.3.2010 18:37:08   
mojškra

Pozdravljene,

BARBARA-sprejmi objemček od meneuser posted image
user posted image user posted image user posted image

Mislim da je postopek takšen, da pokličeš tja in poveš, če si dobila user posted image , piše pa na tistem listku, kjer so nam označili koliko celil smo imele, na dan ET.  Tam je telefonska številka zapisana, kam moraš poklicati za naprej.

Ful mi je žal, in kar vidim te negativne teste, in počasi ne vem več kaj naj si mislim. Drži se.

Neposredna povezava do sporočila: 215
3.3.2010 18:38:38   
špica84
mislim da je superfact in menopur nisem pa zihr kr neznam prebrati tiste krace od zdravnice.

drugace je pa tako lepo biti na dopustu in pri starsih.vceraj sem dobila izvid kardiologa,kjer pise da sodim v skupino zensk majhnim rizikom(po tem kar sem prebrala sm sklepala da bom eventuelno nosecnost doma prezivela)

drugace pa klara seveda komaj cakam da se stvar premakne tudi za nas

Neposredna povezava do sporočila: 216
3.3.2010 18:44:33   
miklarom
BEBIII - ja, hvala ti za lepe želje in vse kar si napisala, je tako lepo da ko sem brala mi je kar na user posted image , in že zaradi tega mora biti zmagovalno, ( upam ), pri tebi je pa že tako in tako , saj veš d mislim na veli +user posted image , ti javim po sms - ko bom transfer mimo, TUDI JAZ TE IMAM RADA , MUČOOOO, MUČOOOOOOOOO, FEJSTuser posted image

SS - ni kaj, če te še pa kaj zanima, pa ti bom povedla, zdaj pa čimprej v nove boje user posted image pa hvala za jutrišnje pestke

< Sporočilo je popravil miklarom -- 3.3.2010 18:45:30 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 217
3.3.2010 18:55:14   
Rakica_80

Pozdravljene,

Ooooooo madonaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kaj je sedaj to...
Sem ostala brez besed....
Drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 218
3.3.2010 18:55:22   
jona klara
barbara 31-pa saj ne morem verjeti, to ni več res, ta mesec je bil pa za redkokatero dober, žal mi je zate, takoj pojdi daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 219
3.3.2010 18:56:32   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

bravo mamiuser posted image user posted image   .super bajbeuser posted image user posted image user posted image

Smo vredu neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 220
3.3.2010 18:59:27   
S*

Četrtek, 04.03.
miklarom - ETZ
Buska - UZ

user posted image user posted image user posted image

Miklarom moja draga, želim ti, da tokrat uspeš- itak da bošuser posted image  speljala vse do konca tako kot je treba, sem sigurna, da je ta tvoj zmagovalni in pravi, tvoja dva angelčka te čuvata in bosta poskrbela da bo vse vredu boš videla.
RADA TE IMAM, JUHUUUU IN SEM FUL VESELA DA JE PRIŠEL TA DAN, KO BOŠ DOBILA SVOJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Buska, lepo opravi in celice da bodo velike velikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo se kar podpišem pod to. Sem prišla prav tebi draga mikla zaželet srečo in navijat zate.

Hanybuny user posted image user posted image user posted image

BEBII ti si pa sumljiva user posted image   user posted image   user posted image

Urshy kako???

Neposredna povezava do sporočila: 221
3.3.2010 19:03:23   
mausikaa
Miklica ju3 obm veliko velilko mislila nate, naj te pričaka en lep lep pingvinček!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 222
3.3.2010 19:08:46   
Urshy78
Barbara, pa ne še ti nooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEBIII, kdaj pade nasledn testek z močnejšo črtico user posted image user posted image

S*, jaz sem ok, razen povečanih in bolečin prs nimam še nobenega znaka, edino danes imam malo krčev, ampak ni sile.
kako si ti? so je krvavitev umirila? slabosti so še prisotne? kdaj imaš naslednji pregled?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 223
3.3.2010 19:09:41   
Urshy78
Miklarom, jaz ti tudi želim veliko velikoooo sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 224
3.3.2010 19:11:46   
D0aisy
Barbara31 in hanybany, res mi vaju je žal. Ni fer, da se tolko mučimo potem pa nič.

Mikloram-srečno jutri.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

sindarin

Kolikšna je vsota, ki jo največkrat zapravite za eno igračo?

do 10 evrov (31%)

10- 20 evrov (46%)

20-30 evrov (15%)

30-40 evrov (3%)

40-50 evrov (3%)

nad 50 evrov (2%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!