jona klara
|
urshy-ja hvala ti, saj vem, da take stvari niso plačljive, ni vse v denarju ampak dosti v duši, miselnosti, pomoči.......vseeno pa vprašam<<<' ti bom že kako povrnila, upam, da res preseneti z , pa še kako drugače, ko boš rabila ti kaj ali kako pomoč, ali prijateljico za čvek, razumevanje, druženje...bla bla kakorkoli že, hvala ti in sploh, da se ti da z mano ukvarjati in zaradi mene hoditi na pošto, a nimaš daleč, sedaj ko si doma? verjamem da malo kr paše biti doma, kako so tvoji razumevajoči v službi, pri meni ni tako, je vsem raztrobil, tako, da me nonstop sprašujejo čljudje direkt, zakaj grem, sem noseča, grem na umetno........vsi čvekajo, taki ko sploh nisem vedela, da me poznajo in da vedo zame.......ni fajn občutek, ni bilo glih fer, da se tako razve že preden sploh grem, lahko bi drugače šlo v javnost, ne da bi vsi vse vedeli o meni in moji zasebnosti a ni res, no toliko o človeški etiki pri takih, ki so jo morali podpisati..............se slišva po amilu, lepo bodi in pridno papci same dobre , pametne, hranljive, vitaminsko mineralne stvari, čaočao