|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
3.3.2010 12:28:17   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: MP30

BEBIII ma te sumim vseeno! user posted image Tole bo user posted image ! Ma da je!

Paziiii, ker te držim za besedouser posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 176
3.3.2010 12:32:49   
baguSka
bEBiii - a lahko zacnes ne tuhtat negativno - PROSIM!?user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 177
3.3.2010 12:41:53   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

bEBiii - a lahko zacnes ne tuhtat negativno - PROSIM!?user posted image

Kdu jes?user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej neuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 178
3.3.2010 12:44:40   
baguSka
ti tii!!! po riti!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 179
3.3.2010 12:50:37   
Rakica_80
BaguSka, kaj ti je rekel Reš katera zdravila boš jemala? Verjetno boš tudi ti v kratkem postopku, če greš takoj ko dobišuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 180
3.3.2010 12:54:59   
baguSka
Jp. Baje da bo kratek ja. Vsaj tko mi je ena druga punca rekla.. user posted image

Baje bom jemala.. cak sam de pogledam.. menopor + dipherlin al neki tacga (matr spet sm pozabla user posted image user posted image ).. na 8.dan mam pa UZ - vsaj tko nekak mam narisano na napotkih, katere mi je dal.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 181
3.3.2010 12:58:19   
baguSka
A pa lohk vprasam kaksna je razlika sploh med dolgim in kratkim postopkom?

A je kej moznosti da zanosim v kratkem sploh? Al je vseen kaksen potopek je..?user posted image

Pr nama se namrec ve za vse vzroke, ki ovirajo nosecnost.. tko da pac upava na najboljse.user posted image

Se pa seveda zavedava da je vse mozno in sva pripravljena na karkoli.. kar bo pac bo.user posted image

Ceprav mava misli zelo zelo pozitivne... in kr nekak sva prepricana da nama rata... user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 182
3.3.2010 13:03:27   
HANYBANY
Sreda, 03.03.
HANYBANY - ET - lepo sprejmi danes svojo pikico user posted image user posted image user posted image user posted image

NI NI PIKICE....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 183
3.3.2010 13:04:01   
baguSka
kako NI pikice!?user posted image user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 184
3.3.2010 13:11:03   
HANYBANY
Celica je propadla, tak da tud ET-ja ni blo.... sej sem nekak pričakovala, sam vseen se morem mal k seb spravt, bom spakirala pa greva za kak teden na morje.... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 185
3.3.2010 13:13:00   
baguSka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

shitt.... user posted image user posted image user posted image

zelim ti da se imas lepo na morju in si naberes novih moci in pozitivnih misli za naprej!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 186
3.3.2010 13:20:40   
miklarom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 187
3.3.2010 13:22:59   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

A pa lohk vprasam kaksna je razlika sploh med dolgim in kratkim postopkom?
Ko imaš kratek postopek, začneš takoj ko dobišuser posted image  in jemlješ samo zdravila za rast foliklov, ko pa imaš dolg postopek začneš z 22 dnem, samo te prej spravijo v umetno meno, pol pa našopajo z zdravili za rast foliklov .

A je kej moznosti da zanosim v kratkem sploh? Al je vseen kaksen potopek je..?user posted image Ni važno kateri postopek je, edino pri dolgem postopku imaš več možnosti pridelat več celic, ampak tudi tukaj ni pravil. Možnost zanositve v kratkem postopku, mislim da jih je že kr dosti zanoslilo, JA JE MOŽNOST

Pr nama se namrec ve za vse vzroke, ki ovirajo nosecnost.. tko da pac upava na najboljse.user posted image

Se pa seveda zavedava da je vse mozno in sva pripravljena na karkoli.. kar bo pac bo.user posted image TAKO SE GOVORIuser posted image

Ceprav mava misli zelo zelo pozitivne... in kr nekak sva prepricana da nama rata... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image yeaaaaa

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 188
3.3.2010 13:28:20   
baguSka
O, hvala za tko izcrpen odgovor!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 189
3.3.2010 13:30:51   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

Celica je propadla, tak da tud ET-ja ni blo.... sej sem nekak pričakovala, sam vseen se morem mal k seb spravt, bom spakirala pa greva za kak teden na morje.... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
HANYBANY, TAKO MI JE ŽALuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej človek res ne ve kaj je boljše, ne imet celice ali pa čakat če se bo primila in pol prideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Na morju odklopi, probaj vse to odmislit in se lepo odpočij....

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 190
3.3.2010 13:34:29   
mausikaa

user posted image user posted image user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 191
3.3.2010 13:57:58   
loremi
HANYBANY ma ne no user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 192
3.3.2010 14:21:07   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

..benti......nimam besed user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 193
3.3.2010 14:53:15   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 194
3.3.2010 14:57:10   
mojškra
HANYBANY-user posted image user posted image
BEBIII-
ja ti se pa že priblužuješ tistemu datumu, ko boš šla na krvnega. Držim pesti. Ali boš še naredila kakšen test? user posted image .Jaz mislim, da bo zdaj tisti tvoj drugi plusek se ful ojačal in se bosta videla dva velika user posted image .
LOREMI-ja upam, da so to dobri znaki, saj veš kako smo vse v pričakovanju in nas je strah da ....user posted image . Ampak kaj čmo, upati dalje je treba.
MP30-ja jaz imam tudi gužvo tako v službi, da je za popenit, pa še z Aljažem (sinom) skozi skačeva okrog, pa enkrat ta krožek, pa drugič to, pa tretjič tisto....LUŠNO po eni strani, vsaj čas hitreje mineva. Midve imava na isti dan test. Meni je vse oplahnelo, šraufa pa me ful ful ful. Res pa je da mi nekatere stvari ne pašejo jest (npr. čokolada, pa kave ne morem piti), ampak to je verjetno vse v moji butici.
TEJA K IN BARBARA 31-KAJ SE DOGAJA Z VAMA? KAKO JE?
Ushy- upam, da se ti katera kmalu pridruži in hvala da nas držiš pokonci. Ti si zdaj naš varuh user posted image .

JOJ SEM KAR ŽIVČNA, KER ME TAKO ŠRAUFA. Še delati ne morem prav user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 195
3.3.2010 15:29:58   
Rakica_80
Mojškra, pri Rešu ni krvnega, sem mislila delat v petek krvni-samoplačniško, ampak sem dovolj močna-za zdej, da bom raje počakala na soboto, če do takrat ne prideuser posted image  bom delala test s CB. V slučaju, da ne priteče čez vikend, bom pa šla verjetno v ponedeljek na krvni. Do takrat je še dolgauser posted image

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 3.3.2010 15:30:16 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 196
3.3.2010 15:32:18   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra
JOJ SEM KAR ŽIVČNA, KER ME TAKO ŠRAUFA. Še delati ne morem prav user posted image

Te prav razumemuser posted image sama skrb nas dajeuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 197
3.3.2010 16:16:07   
Rakica_80
Četrtek, 04.03.
miklarom - ETZ
Buska - UZ

Miklarom moja draga, želim ti, da tokrat uspeš- itak da bošuser posted image  speljala vse do konca tako kot je treba, sem sigurna, da je ta tvoj zmagovalni in pravi, tvoja dva angelčka te čuvata in bosta poskrbela da bo vse vredu boš videla.
RADA TE IMAM, JUHUUUU IN SEM FUL VESELA DA JE PRIŠEL TA DAN, KO BOŠ DOBILA SVOJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Buska, lepo opravi in celice da bodo velike velikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 198
3.3.2010 16:24:07   
jona klara
hanybany-joj hudo mi je zate, pa sem le mislila da bo uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gospodarica-
tudi zate mi je hudo in žal da je tako nisem si mislilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urshy- ti si res sedaj naš motiv, ki nas spodbuja, da se lahko zgodi tudi kaj prijetnegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kako si?

bebiii-tudi tvoje novice komaj čakam, ampak vem, da boš + presenetilauser posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 199
3.3.2010 16:26:48   
jona klara
špica- kaj komaj čakaš na vse to, katere hormone pa imaš ti?

palčica-
kje si se pa ti izgubila, nobenega glasa ni več od tebe?  kdaj začneš s hormoni?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a je še katera. ki začne marca prvič s hormoni na seznamu ????

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Varanje
binyy

Ali bi prevarali svojega partnerja,če le ta nebi nikoli izvedel?

da, takoj (7%)

ne, nikoli (58%)

mogoče (11%)

ne vem (18%)

sem ga že (6%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!