Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 12:28:17
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: MP30 BEBIII ma te sumim vseeno! Tole bo ! Ma da je! Paziiii, ker te držim za besedo
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 12:32:49
|
|
|
|
baguSka
|
bEBiii - a lahko zacnes ne tuhtat negativno - PROSIM!?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 12:41:53
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka bEBiii - a lahko zacnes ne tuhtat negativno - PROSIM!? Kdu jes? sej ne
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 12:44:40
|
|
|
|
baguSka
|
ti tii!!! po riti!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 12:50:37
|
|
|
|
Rakica_80
|
BaguSka, kaj ti je rekel Reš katera zdravila boš jemala? Verjetno boš tudi ti v kratkem postopku, če greš takoj ko dobiš
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 12:54:59
|
|
|
|
baguSka
|
Jp. Baje da bo kratek ja. Vsaj tko mi je ena druga punca rekla.. Baje bom jemala.. cak sam de pogledam.. menopor + dipherlin al neki tacga (matr spet sm pozabla ).. na 8.dan mam pa UZ - vsaj tko nekak mam narisano na napotkih, katere mi je dal..
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 12:58:19
|
|
|
|
baguSka
|
A pa lohk vprasam kaksna je razlika sploh med dolgim in kratkim postopkom? A je kej moznosti da zanosim v kratkem sploh? Al je vseen kaksen potopek je..? Pr nama se namrec ve za vse vzroke, ki ovirajo nosecnost.. tko da pac upava na najboljse. Se pa seveda zavedava da je vse mozno in sva pripravljena na karkoli.. kar bo pac bo. Ceprav mava misli zelo zelo pozitivne... in kr nekak sva prepricana da nama rata...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 13:03:27
|
|
|
|
HANYBANY
|
Sreda, 03.03. HANYBANY - ET - lepo sprejmi danes svojo pikico user posted image user posted image user posted image user posted image NI NI PIKICE....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 13:04:01
|
|
|
|
baguSka
|
kako NI pikice!?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 13:11:03
|
|
|
|
HANYBANY
|
Celica je propadla, tak da tud ET-ja ni blo.... sej sem nekak pričakovala, sam vseen se morem mal k seb spravt, bom spakirala pa greva za kak teden na morje....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 13:13:00
|
|
|
|
baguSka
|
shitt.... zelim ti da se imas lepo na morju in si naberes novih moci in pozitivnih misli za naprej!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 13:20:40
|
|
|
|
miklarom
|
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 13:22:59
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka A pa lohk vprasam kaksna je razlika sploh med dolgim in kratkim postopkom? Ko imaš kratek postopek, začneš takoj ko dobiš in jemlješ samo zdravila za rast foliklov, ko pa imaš dolg postopek začneš z 22 dnem, samo te prej spravijo v umetno meno, pol pa našopajo z zdravili za rast foliklov . A je kej moznosti da zanosim v kratkem sploh? Al je vseen kaksen potopek je..? Ni važno kateri postopek je, edino pri dolgem postopku imaš več možnosti pridelat več celic, ampak tudi tukaj ni pravil. Možnost zanositve v kratkem postopku, mislim da jih je že kr dosti zanoslilo, JA JE MOŽNOST Pr nama se namrec ve za vse vzroke, ki ovirajo nosecnost.. tko da pac upava na najboljse. Se pa seveda zavedava da je vse mozno in sva pripravljena na karkoli.. kar bo pac bo. TAKO SE GOVORI Ceprav mava misli zelo zelo pozitivne... in kr nekak sva prepricana da nama rata... yeaaaaa
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 13:28:20
|
|
|
|
baguSka
|
O, hvala za tko izcrpen odgovor!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 13:30:51
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY Celica je propadla, tak da tud ET-ja ni blo.... sej sem nekak pričakovala, sam vseen se morem mal k seb spravt, bom spakirala pa greva za kak teden na morje.... HANYBANY, TAKO MI JE ŽAL Sej človek res ne ve kaj je boljše, ne imet celice ali pa čakat če se bo primila in pol pride Na morju odklopi, probaj vse to odmislit in se lepo odpočij....
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 13:34:29
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY Celica je propadla, tak da tud ET-ja ni blo.... sej sem nekak pričakovala, sam vseen se morem mal k seb spravt, bom spakirala pa greva za kak teden na morje....
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 13:57:58
|
|
|
|
loremi
|
HANYBANY ma ne no
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 14:21:07
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY Celica je propadla, tak da tud ET-ja ni blo.... sej sem nekak pričakovala, sam vseen se morem mal k seb spravt, bom spakirala pa greva za kak teden na morje.... ..benti......nimam besed
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 14:53:15
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY Celica je propadla, tak da tud ET-ja ni blo.... sej sem nekak pričakovala, sam vseen se morem mal k seb spravt, bom spakirala pa greva za kak teden na morje....
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 14:57:10
|
|
|
|
mojškra
|
HANYBANY- BEBIII-ja ti se pa že priblužuješ tistemu datumu, ko boš šla na krvnega. Držim pesti. Ali boš še naredila kakšen test? .Jaz mislim, da bo zdaj tisti tvoj drugi plusek se ful ojačal in se bosta videla dva velika . LOREMI-ja upam, da so to dobri znaki, saj veš kako smo vse v pričakovanju in nas je strah da .... . Ampak kaj čmo, upati dalje je treba. MP30-ja jaz imam tudi gužvo tako v službi, da je za popenit, pa še z Aljažem (sinom) skozi skačeva okrog, pa enkrat ta krožek, pa drugič to, pa tretjič tisto....LUŠNO po eni strani, vsaj čas hitreje mineva. Midve imava na isti dan test. Meni je vse oplahnelo, šraufa pa me ful ful ful. Res pa je da mi nekatere stvari ne pašejo jest (npr. čokolada, pa kave ne morem piti), ampak to je verjetno vse v moji butici. TEJA K IN BARBARA 31-KAJ SE DOGAJA Z VAMA? KAKO JE? Ushy- upam, da se ti katera kmalu pridruži in hvala da nas držiš pokonci. Ti si zdaj naš varuh . JOJ SEM KAR ŽIVČNA, KER ME TAKO ŠRAUFA. Še delati ne morem prav
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 15:29:58
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mojškra, pri Rešu ni krvnega, sem mislila delat v petek krvni-samoplačniško, ampak sem dovolj močna-za zdej, da bom raje počakala na soboto, če do takrat ne pride bom delala test s CB. V slučaju, da ne priteče čez vikend, bom pa šla verjetno v ponedeljek na krvni. Do takrat je še dolga
< Sporočilo je popravil BEBIII -- 3.3.2010 15:30:16 >
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 15:32:18
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra JOJ SEM KAR ŽIVČNA, KER ME TAKO ŠRAUFA. Še delati ne morem prav Te prav razumem sama skrb nas daje
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 16:16:07
|
|
|
|
Rakica_80
|
Četrtek, 04.03. miklarom - ETZ Buska - UZ Miklarom moja draga, želim ti, da tokrat uspeš- itak da boš speljala vse do konca tako kot je treba, sem sigurna, da je ta tvoj zmagovalni in pravi, tvoja dva angelčka te čuvata in bosta poskrbela da bo vse vredu boš videla.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 16:24:07
|
|
|
|
jona klara
|
hanybany-joj hudo mi je zate, pa sem le mislila da bo uspelo gospodarica-tudi zate mi je hudo in žal da je tako nisem si mislila urshy- ti si res sedaj naš motiv, ki nas spodbuja, da se lahko zgodi tudi kaj prijetnega , kako si? bebiii-tudi tvoje novice komaj čakam, ampak vem, da boš + presenetila
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 16:26:48
|
|
|
|
jona klara
|
špica- kaj komaj čakaš na vse to, katere hormone pa imaš ti? palčica-kje si se pa ti izgubila, nobenega glasa ni več od tebe? kdaj začneš s hormoni? a je še katera. ki začne marca prvič s hormoni na seznamu ????
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
EPIDURALNA corfuKakšno imate mnenje o epiduralni anesteziji?sem za (
51%)
sem proti (
32%)
sem jo imela (
18%)
Število vseh glasov: 378Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!