Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 19:12:26
|
|
|
|
Urshy78
|
mojškra, BEBIII, MP30, Teja, na vrsti ste za pluske
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 19:33:45
|
|
|
|
Buska
|
danes sem bila pri svojem G, ker mi je mogu vzeti bris ... pa sem ga prosila, ce mi lahko naredi se UZ, ce mi je od pon kej zraslo ... vodilni je velik 1 x 1,7 in meni zdej ni jasno nic ... a more biti v obe smeri velik 1,7 x 1,7 ? bom se jutri vidla, kaj mi bo Res reku, ker po mojem je od pon do danes zrastel za 0,1 (z 0,9) ....
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 19:38:54
|
|
|
|
loremi
|
ja ma ka je zdej to no barbara31 žal mi je da ni šlo za naslednji postopek rabiš novo napotnico (ne rabiš pa več it na konzilij, to se gre samo prvič), pokliči sestro Miro za novo evid.številko in potem ali že ob naslednji ali pa po treh ciklih greš ponovno v boj (kot ti bo svetoval dr.). Naslednjič pa spet držimo pestke! IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 mojškra, BEBIII, MP30, Teja, na vrsti ste za pluske dejmo punce zdej je na vas, da nalulate pluske, pa še miklarom se jutri pridruži trepetalkam, jst še naprej močno navijam!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 3.3.2010 21:59:02
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 mojškra, BEBIII, MP30, Teja, na vrsti ste za pluske PLUSKI PLUSKI KJE STE, POKAŽITE SE
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 7:08:15
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi loremi, kako si? So izcedki prenehali? niso se držijo ko pijanc plota, kokr so včas rekl zate pa še enkrat objemček, sem si tolk želela, da bi uspel miklarom lepo prični gret svoje pikice! Vsem lep dan!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 7:25:06
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi loremi, kako si? So izcedki prenehali? niso se držijo ko pijanc plota, kokr so včas rekl zate pa še enkrat objemček, sem si tolk želela, da bi uspel miklarom lepo prični gret svoje pikice! Vsem lep dan! DOBRO JUTRO VSEM Tako lepa kavica, meni pa je kar slabo če jo poskusim . Po moje imam nekaj stranksih učinkov od teh tablet, ki si jih moramo dajati. VSEM ŽELIM, DA PREŽIVITE DAN LEPO KOLIKOR SE DA. ZA VSE DRŽIM PESTI, ZA NAS KI GREJEMO, ZA VSE KI STE NA ZAČETKU IN ZA VSE KI STE DALE ŽE VSE TO SKOZI , IN MORATE NOVIM ZMAGAM NAPROTI. . DANES BO DEŽEVEN DAN, ZATO BO VSE ZASPANO.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 7:53:26
|
|
|
|
špica84
|
dobro jutro.res je mojska tak zaspan dan.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 8:18:39
|
|
|
|
Buska
|
oglasam se z dobrimi novicami :) zacela sem se odzivati na zdravila; vodilni je velik 1.6, nato 1.45 drobizki na drugi strani so tudi zrasli in je najvecji velik ze 1.1 danes sem vzela tudi prvo pikico za rast celic v soboto, 6.3. imam UZ, ce bo vse v redu, bo 8.3. sledila punkcija
< Sporočilo je popravil Buska -- 4.3.2010 8:21:48 >
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 8:30:57
|
|
|
|
loremi
|
Buska ja super novička, nej fajn zrastejo foliklčki in naj bodo polni celic!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 8:33:17
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Tako lepa kavica, meni pa je kar slabo če jo poskusim . Po moje imam nekaj stranksih učinkov od teh tablet, ki si jih moramo dajati. pa nosečkam tud rada smrdi kavica , upam, da niso tablete krive ampak neke druge spremembe v tvojem telesu!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 9:01:01
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Tako lepa kavica, meni pa je kar slabo če jo poskusim . Po moje imam nekaj stranksih učinkov od teh tablet, ki si jih moramo dajati. pa nosečkam tud rada smrdi kavica , upam, da niso tablete krive ampak neke druge spremembe v tvojem telesu! sumljiva si ti men
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 9:01:21
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska oglasam se z dobrimi novicami :) zacela sem se odzivati na zdravila; vodilni je velik 1.6, nato 1.45 drobizki na drugi strani so tudi zrasli in je najvecji velik ze 1.1 danes sem vzela tudi prvo pikico za rast celic v soboto, 6.3. imam UZ, ce bo vse v redu, bo 8.3. sledila punkcija krasna novička, super
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 9:28:09
|
|
|
|
Teta M
|
Živjo punce! Berem vas že zeloooo dolgo, no se vam bom pa še pridružila... Moj 2. IVF, začela z 0.6 suprefacta 2.3.2010, sicer sem pa na GK Ljubljana. Komaj začetek je, tistim ki ste proti koncu želim čimveč dobre volje in pluskov,tistim ki smo na začetku, pa da se vam čimprej pridružimo. Vsem skupaj pa res rezultat ki nas bo osrečil in ki ga tako nestrpno in srčno čakamo. Lep pozdravček vsem
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 9:34:05
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Tako lepa kavica, meni pa je kar slabo če jo poskusim . Po moje imam nekaj stranksih učinkov od teh tablet, ki si jih moramo dajati. pa nosečkam tud rada smrdi kavica , upam, da niso tablete krive ampak neke druge spremembe v tvojem telesu! sumljiva si ti men Ja ko bi le bili to znaki tisti pravi, ampak mislim da se pripravlja na nekaj drugega , vsaj tak filing imam, pa se mi zdi da sem imela danes že mal izcedka. Meni je večkrat tako slabo pred , zato . SICER PA UPAM DO KONCA, SE NE DAM.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 9:34:07
|
|
|
|
Anonimen
|
buska, super novičke! Boš videla, sedaj bo šlo pa hitreje.. jaz tud rabim ful časa, da začne kaj rastit, ko pa enkrat začne gre pa hitro! teta M, dobrodošla! aljonka, kje si ti?? nič se ne javiš!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 9:34:38
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Živjo punce! Berem vas že zeloooo dolgo, no se vam bom pa še pridružila... Moj 2. IVF, začela z 0.6 suprefacta 2.3.2010, sicer sem pa na GK Ljubljana. Komaj začetek je, tistim ki ste proti koncu želim čimveč dobre volje in pluskov,tistim ki smo na začetku, pa da se vam čimprej pridružimo. Vsem skupaj pa res rezultat ki nas bo osrečil in ki ga tako nestrpno in srčno čakamo. DOBRODOŠLA MED NAMI! Lep pozdravček vsem
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 9:38:20
|
|
|
|
mateja33
|
dobro jutro tud z moje strani,naj se še js mal k vam prislinim,js tid grejem ! lp mateja
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 9:50:30
|
|
|
|
Teta M
|
Buska.... Mateja 33.......lepo grej in uživaj s svojo pikico..... in veselimo se lepih novičk...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 9:53:56
|
|
|
|
mateja33
|
hvala tetaM,in upam da tete m ne dobim ,ubistvu grejem 2
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 10:18:45
|
|
|
|
honey
|
Uf, me že tako dolgo ni bilo na RR, da sem objavila post kar v debato januar/februar No, v glavnem, v torek začnem s postopkom. Zdaj pa me nekaj drugega zanima. Upam, da se vam moje vprašanje ne bo zdelo preveč čudno. Zanima me namreč, koliko ste kaj stare? To pa zato, ker se mi zdi, da so mene nekam nenavadno hitro obravnaval na konziliju No, saj nimam nič proti, da ne bo pomote, ampak sem pa firbčna . Aja, drugače bom pa maja stara 36 let.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 10:33:05
|
|
|
|
Anonimen
|
honey, leta nimajo veze s konzilijem. Jaz sem papirje oddala 30.3., odgovor pa dobila že 8.4... pa sem stara komaj 25. Si mela pač srečo, da so ravno takrat zasedali.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 10:33:18
|
|
|
|
mateja33
|
živio!honey,kam pa pa u lj al mb,a je tvoj 1 poskus?ja js bom letos 35 hodim pa že 10 u mb in sem zdej mela 6 poskus in sedaj grejem svoje dve in srčno upam da se posta perjele lp mateja
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 10:50:50
|
|
|
|
honey
|
Aha, no, sem mislila, da imajo leta kaj veze, ker so me vsi spraševali, koliko sem stara Ja, v LJ. imam postopek. Ampak imam pa diagnozo sekundarno neplodnost, ker imam že enega skoraj 5-letnega lumpa doma Aha, potem sem imela res samo tako srečo, da so ravno takrat poslali na konzilij Mateja33, tebi pa želim vso srečo! Seveda pa tudi vsem ostalim, da ne bo pomote
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 12:43:12
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Živjo punce! Berem vas že zeloooo dolgo, no se vam bom pa še pridružila... Moj 2. IVF, začela z 0.6 suprefacta 2.3.2010, sicer sem pa na GK Ljubljana. Komaj začetek je, tistim ki ste proti koncu želim čimveč dobre volje in pluskov,tistim ki smo na začetku, pa da se vam čimprej pridružimo. Vsem skupaj pa res rezultat ki nas bo osrečil in ki ga tako nestrpno in srčno čakamo. DOBRODOŠLA MED NAMI! Lep pozdravček vsem ...dobrodošle vse nove borke
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 13:00:35
|
|
|
|
Rakica_80
|
DOBRODOŠLE ŠE OD MENE NOVE BORKE VELIKO PLUSKOV ŽELIM ŠIBAM NAPREJ...SI PIŠEMO KASNEJE.. MIKLA JAVIIIII
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Barva vozička za fantedonatAli je primerna RDEČA barva vozička za fantke??da (
81%)
ne (
8%)
mogoče (
10%)
Število vseh glasov: 153Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!