|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
3.3.2010 19:12:26   
Urshy78
mojškra, BEBIII, MP30, Teja, na vrsti ste za pluske user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 226
3.3.2010 19:33:45   
Buska
danes sem bila pri svojem G, ker mi je mogu vzeti bris ... pa sem ga prosila, ce mi lahko naredi se UZ, ce mi je od pon kej zraslo ... vodilni je velik 1 x 1,7 in meni zdej ni jasno nic ... a more biti v obe smeri velik 1,7 x 1,7 ? bom se jutri vidla, kaj mi bo Res reku, ker po mojem je od pon do danes zrastel za 0,1 (z 0,9) .... user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 227
3.3.2010 19:38:54   
loremi
ja ma ka je zdej to no user posted image  barbara31 žal mi je da ni šlo user posted image  user posted image user posted image
za naslednji postopek rabiš novo napotnico (ne rabiš pa več it na konzilij, to se gre samo prvič), pokliči sestro Miro za novo evid.številko in potem ali že ob naslednji user posted image  ali pa po treh ciklih greš ponovno v boj (kot ti bo svetoval dr.). Naslednjič pa spet držimo pestke!
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78
mojškra, BEBIII, MP30, Teja, na vrsti ste za pluske user posted image user posted image user posted image user posted image

dejmo punce zdej je na vas, da nalulate pluske, pa še miklarom se jutri pridruži trepetalkam, jst še naprej močno navijam! user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 228
3.3.2010 21:59:02   
mojškra

user posted image  PLUSKI PLUSKI KJE STE, POKAŽITE SEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 229
4.3.2010 7:08:15   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
loremi, kako si? So izcedki prenehali?

niso user posted image  se držijo ko pijanc plota, kokr so včas rekl
zate pa še enkrat objemček, sem si tolk želela, da bi uspel user posted image
miklarom lepo prični gret svoje pikice! user posted image  user posted image user posted image

Vsem lep dan!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 230
4.3.2010 7:25:06   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dobro jutro!

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
loremi, kako si? So izcedki prenehali?

niso user posted image  se držijo ko pijanc plota, kokr so včas rekl
zate pa še enkrat objemček, sem si tolk želela, da bi uspel user posted image
miklarom lepo prični gret svoje pikice! user posted image  user posted image user posted image

Vsem lep dan!

DOBRO JUTRO VSEM

Tako lepa kavica, meni pa je kar slabo če jo poskusimuser posted image . Po moje imam nekaj stranksih učinkov od teh tablet, ki si jih moramo dajati. VSEM ŽELIM, DA PREŽIVITE DAN LEPO KOLIKOR SE DA.

ZA VSE DRŽIM PESTI, ZA NAS KI GREJEMO, user posted image ZA VSE user posted image KI STE NA ZAČETKUuser posted image IN ZA VSE KI STE DALE ŽE VSE TO SKOZIuser posted image , IN MORATE NOVIM ZMAGAM NAPROTI.user posted image . DANES BO DEŽEVEN DAN, ZATO BO VSE ZASPANO.user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 231
4.3.2010 7:53:26   
špica84
dobro jutro.res je mojska tak zaspan dan.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 232
4.3.2010 8:18:39   
Buska
oglasam se z dobrimi novicami :) zacela sem se odzivati na zdravila; vodilni je velik 1.6, nato 1.45 drobizki na drugi strani so tudi zrasli in je najvecji velik ze 1.1

danes sem vzela tudi prvo pikico za rast celic user posted image

v soboto, 6.3. imam UZ, ce bo vse v redu, bo 8.3. sledila punkcija

< Sporočilo je popravil Buska -- 4.3.2010 8:21:48 >

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 233
4.3.2010 8:30:57   
loremi
Buska ja super novička, nej fajn zrastejo foliklčki in naj bodo polni celic! user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 234
4.3.2010 8:33:17   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra
Tako lepa kavica, meni pa je kar slabo če jo poskusimuser posted image . Po moje imam nekaj stranksih učinkov od teh tablet, ki si jih moramo dajati.

pa nosečkam tud rada smrdi kavica user posted image , upam, da niso tablete krive ampak neke druge spremembe v tvojem telesu!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 235
4.3.2010 9:01:01   
Urshy78

Tako lepa kavica, meni pa je kar slabo če jo poskusimuser posted image . Po moje imam nekaj stranksih učinkov od teh tablet, ki si jih moramo dajati.

pa nosečkam tud rada smrdi kavica user posted image , upam, da niso tablete krive ampak neke druge spremembe v tvojem telesu!

sumljiva si ti men user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 236
4.3.2010 9:01:21   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

oglasam se z dobrimi novicami :) zacela sem se odzivati na zdravila; vodilni je velik 1.6, nato 1.45 drobizki na drugi strani so tudi zrasli in je najvecji velik ze 1.1

danes sem vzela tudi prvo pikico za rast celic user posted image

v soboto, 6.3. imam UZ, ce bo vse v redu, bo 8.3. sledila punkcija

krasna novička, super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 237
4.3.2010 9:28:09   
Teta M
Živjo punce!
Berem vas že zeloooo dolgo, no se vam bom pa še pridružila...
Moj 2. IVF, začela z  0.6 suprefacta 2.3.2010, sicer sem pa na GK Ljubljana.
Komaj začetek je, tistim ki ste proti koncu želim čimveč dobre volje in pluskov,tistim ki smo na začetku, pa da se vam čimprej pridružimo.
Vsem skupaj pa res rezultat ki nas bo osrečil in ki ga tako nestrpno in srčno čakamo.user posted image

Lep pozdravček vsem

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 238
4.3.2010 9:34:05   
mojškra

sumljiva si ti men user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ko bi le bili to znaki tisti pravi, ampak mislim da se pripravlja na nekaj drugegauser posted image , vsaj tak filing imam, pa se mi zdi da sem imela danes že mal izcedka. Meni je večkrat tako slabo preduser posted image , zato user posted image . SICER PA UPAM DO KONCA, SE NE DAM.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 239
4.3.2010 9:34:07   
Anonimen
buska, super novičke! Boš videla, sedaj bo šlo pa hitreje.. jaz tud rabim ful časa, da začne kaj rastit, ko pa enkrat začne gre pa hitro! user posted image user posted image user posted image user posted image

teta M, dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

aljonka, kje si ti?? nič se ne javiš! user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
4.3.2010 9:34:38   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Živjo punce!
Komaj začetek je, tistim ki ste proti koncu želim čimveč dobre volje in pluskov,tistim ki smo na začetku, pa da se vam čimprej pridružimo.
Vsem skupaj pa res rezultat ki nas bo osrečil in ki ga tako nestrpno in srčno čakamo.user posted image

DOBRODOŠLA MED NAMI!user posted image

Lep pozdravček vsem

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 241
4.3.2010 9:38:20   
mateja33
dobro jutro tud z moje strani,naj se še js mal k vam prislinim,js tid grejemuser posted image !

lp matejauser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 242
4.3.2010 9:50:30   
Teta M
Buska....user posted image user posted image user posted image user posted image
Mateja 33.......lepo grej in uživaj s svojo pikico.....user posted image  in veselimo se lepih novičk...

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 243
4.3.2010 9:53:56   
mateja33
hvala tetaM,in upam da  tete
m ne dobimuser posted image ,ubistvu grejem 2user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 244
4.3.2010 10:18:45   
honey
Uf, me že tako dolgo ni bilo na RR, da sem objavila post kar v debato januar/februar user posted image

No, v glavnem, v torek začnem s postopkom.

Zdaj pa me nekaj drugega zanima. Upam, da se vam moje vprašanje ne bo zdelo preveč čudno. Zanima me namreč, koliko ste kaj stare? To pa zato, ker se mi zdi, da so mene nekam nenavadno hitro obravnaval na konziliju user posted image No, saj nimam nič proti, da ne bo pomote, ampak sem pa firbčna user posted image . Aja, drugače bom pa maja stara 36 let.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 245
4.3.2010 10:33:05   
Anonimen
honey, leta nimajo veze s konzilijem. Jaz sem papirje oddala 30.3., odgovor pa dobila že 8.4... pa sem stara komaj 25. user posted image   Si mela pač srečo, da so ravno takrat zasedali. 

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
4.3.2010 10:33:18   
mateja33
živio!honey,kam pa pa u lj al mb,a je tvoj 1 poskus?ja js bom letos 35 hodim pa že 10 u mb in sem zdej mela 6 poskus in sedaj grejem svoje dveuser posted image in srčno upam da se posta perjeleuser posted image

lp matejauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 247
4.3.2010 10:50:50   
honey
Aha, no, sem mislila, da imajo leta kaj veze, ker so me vsi spraševali, koliko sem stara user posted image

Ja, v LJ. imam postopek. Ampak imam pa diagnozo sekundarno neplodnost, ker imam že enega skoraj 5-letnega lumpa doma user posted image

Aha, potem sem imela res samo tako srečo, da so ravno takrat poslali na konzilij user posted image

Mateja33, tebi pa želim vso srečo! Seveda pa tudi vsem ostalim, da ne bo pomote user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 248
4.3.2010 12:43:12   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Živjo punce!

DOBRODOŠLA MED NAMI!user posted image

Lep pozdravček vsem

...dobrodošle vse nove borke user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 249
4.3.2010 13:00:35   
Rakica_80
DOBRODOŠLE ŠE OD MENE NOVE BORKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VELIKO PLUSKOV ŽELIMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ŠIBAM NAPREJ...SI PIŠEMO KASNEJE..
MIKLA JAVIIIIIuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Barva vozička za fante
donat

Ali je primerna RDEČA barva vozička za fantke??

da (81%)

ne (8%)

mogoče (10%)

Število vseh glasov: 153

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!