Zvezdici
|
Še moje poročilo s pregleda. Je vse ok z malo, kar sem super vesela! So, pa potrdili, da imam tahikardijo (srčni utrip imam previsok). Sem dobila tablete ampak si jih niti slučajno ne upam jemati (kljub temu, da so mi zagotovili, da mali ne bo škodilo), namreč v navodilih piše čisto nasprotno . Je bila pa internistka totaln, da ne rečem kaj. Ženska se mi je v obraz smejala, češ kaj delam tukaj in da se samo delam. Mi je dejansko rekla, da je to zaradi alkohola in kave. Pa jaz njen nazaj, da niti slučajno. In me spet prepričuje, da ja ja da naj se ne zgovarjam. Jo grdo pogledam in zabrusim, da kave niti alkohola sploh ne pijem. Mislim totalna krava (se opravičujem izrazu, vendar sem res bila čisto razkurjena). Moram priznati, da me je skoraj v jok spravila tam notri, ker se je tako norca delala iz mene, da je joj. Ko mi je rekla, naj opišem kako zgledajo te napadi se mi je samo še bolj smejala v obraz, češ haha kr neki. Bolj ko sem ji razlagala bolj se je norca delala iz mene. Ko sem ji rekla, da me pljuča bolijo (mi je že G povedala, da je to zaradi tega ker mi mala prtiska na njih) se je ponovno zasmejala na ves glas ter mi odgovorila da: punca draga to je prepona. Ja pa pismo no.. jaz sem ji opisala kako boli (ker me je sama vprašala) ona se pa spet samo norca dela. Ne resno.. sploh nisem vedela več ali sem jaz tako smotana ali kaj. No in gre potem gledat EKG, kjer vidi, da sem dejansko imela utrip 140 (še sama sem bila kar wau ), je pa končno nehala s svojim posmehujočimi odgovori. Ko mi je pa rekla, da bom dobila tablete, sem seveda (kot vsak normalen človek) vprašala, če bo to kaj škodilo otroku.. in ona joj spet s svojim načinom odgovarjanja češ, da če se mi ne zdi, da ve kaj dela glede na to, da dela v P. Pa sem samo nazaj rekla, da ja to seveda, da pa sem iz čiste navade vprašala in ona takoj odgovori: hjaa itaaaak. Mislim res obup no! Hvala bogu je bilo potem konec in sem le šla naza na oddelek in bila boljše volje, ker sem vedela, da me čaka UZ. Pupa ima že skoraj 3000g (bolj natančno 2977g), je še vedno na glavico ter vse štima tako kot mora biti. Tudi za posteljico je rekla, da je zrela (ko bi vsaj to pomenilo, da se bo kaj kmalu dogajalo, hehe). Po tem sem imela še CTG in tista črta za popadke je bila porazno čisto ravna! Prej je vedno kazalo kakšen rahel popadek.. a danes ko bi res lahko kaj bilo pa nič. Škoda, sem upala vseeno . Potem je pa sledilo čakanje na izdive. Vsi izvidi ok in imam že pregled v ponedeljek zaradi tablet (katerih si res ne upam jemat). Sem bila vesela, da je vse ok. Ampak tista internistka me je pa res čisto potolkla. Uf.. sem se pa razpisala. No če je kateri dolgčas ima kaj za brat, hehe. In, pa danes je pupa tudi uradno donošena, sem le prišla do dopolnjenega 37. tedna .
< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 3.3.2010 20:54:07 >