|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
3.3.2010 21:28:00   
Zvezdici
naty - ja točno zato bi tudi jaz prej. Ciljam na ribico user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
3.3.2010 21:33:55   
zoey
Upam, da vama rata. Jaz sem želela vodnarčka, zdaj pa že upam, da bo vsaj ribica user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
3.3.2010 21:37:25   
Anonimen
aaaaauser posted image men je pa tolk slabo za znort, pa tolk se neki čudno počutimuser posted image
A zdej mi bo pa čist na koncu slabo ko mi prej nikol ni bilouser posted image

Naty28...jst bi tud ful rada da bi biluser posted image ribica po horoskopu, ker ovni so mi tolkuser posted image polno jih imam okoli sebe in se čist z nobenim ne štekam najboljš-valda če sem pa jst škorpijonuser posted image

(odgovor članu *pupsa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4728
3.3.2010 21:39:12   
naty28
moja tašča je ovenuser posted image

5.4.2010 ob 5.04 min. nas je razveselila lepotička Lara!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
3.3.2010 21:39:34   
strumf
čav punce. še moje poročilo s pregleda. težki smo cca 2900g in že trdno zasidrani z glavico navzdol. ampak spustili se še nismo. torej rok 27.3 še kar ostaja. ctg je bil ok, samo je mali bolj ko ne spal, sem pa na postli ležala celi 30 min. glih ka sem se potem skobacala s postle user posted image user posted image . vse je ok. oddala sem še kri pa vodo, da se ni kje kaj pojavilo.

naslednji pregled 9.3.  drugeče pa sem tudi jaz danes dokončno oprala in zlikala oblekice in planice. sem jih še cel kup dobila od sosede, tako da sem imlela kar veliko žehto. tako da se sedaj lotim pospravljanja hiše. vsaki dan en prostor, pa mogoče ravno končam do poroda user posted image user posted image . seveda to čiščenje je temeljito in traja včasih tudi v kakšni sobi dan ali dva.

moj user posted image je že kar zaskrbljen, vsaki dan sprašuje če že imam pripravljeno torbo za v P. pa mu vedno rečem da mam še tri tedne časa. da ta teden pa bom. in jo res bom, da ne bo mogel nazadnje res skakat pa iskat, ker se po mojih omarah res nič ne znajdeuser posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
3.3.2010 21:44:46   
Zvezdici
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAREC

user posted image četrtek, 04.03.2010user posted image

plamen - CTG
lenčy - CTG
mojcej77
ursa_p

petek, 05.03.2010

lucika - CTG
zoey
vekybel - CTG

ponedeljek, 08.03.2010

zoey
meti.v
girl79
sandrica23 - CTG
zvezdici

torek, 09.03.2010

strumf

sreda, 10.03.2010

branka28
mammamia

petek, 12.03.2010

naty28 - CTG

sreda, 17.03.2010

t_anja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 3.3.2010 21:45:09 >

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
3.3.2010 22:03:30   
maja.gal
Živjo,

da se malo javim še jaz. Včeraj sem imela pregled in ctg ... zaemkrat ni na ctg-ju nič, moj G pa pravi naj grem rodituser posted image user posted image user posted image , ker mam vse ostale znake.user posted image user posted image Naslednji ctg imam 10.3.

zvezdici ta pregled sem imela tudi jaz 5 let nazaj in sm tud takrat izvedla, da imam tahikardijo ... je bla pa internistka od user posted image nezainteresirana, da bi delala. Skor da me ni povohala, komej kaj povedala, skratka grozno ...
Je pa cela zadeva izzvenela takoj po porodu. Sedaj vsake toliko čutim, da mi spet nabije pulz, ampak precej manj kot v taprvo. Zdej mi ga nabije do 130 max., medtem ko mi ga je v prvi nosečnosti tudi do 180 ... zraven pa sem izgubljala zavest.
Jaz sem takrat zavrnila tablete in ženskica je skomignila in rekla nekaj v stilu "kakor želite" ... sem pa bila takrat komaj v 5. mesecu, zdravila pa so precej agresivna.

Nič, lepo spite, pa se jutri beremouser posted image user posted image

Maksim, 2.11.2005
Zoja, 18.3.2010

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
3.3.2010 22:05:23   
Zvezdici

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

MAREC

user posted image četrtek, 04.03.2010user posted image

plamen - CTG
lenčy - CTG
mojcej77
ursa_p

petek, 05.03.2010

lucika - CTG
zoey
vekybel - CTG

ponedeljek, 08.03.2010

zoey
meti.v
girl79
sandrica23 - CTG
zvezdici

torek, 09.03.2010

strumf

sreda, 10.03.2010

branka28
mammamia
maja.gal - CTG

petek, 12.03.2010

naty28 - CTG

sreda, 17.03.2010

t_anja

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
3.3.2010 22:07:38   
Zvezdici
maja.gal - ja saj se mi je zdelo, da so tile tablete bolj tako tako, sploh za otroka. Jih ne bom jemala, vsaj dokler sem v neposrednem stiku z user posted image . Hvala ti.
Drugače ja sem se jaz sprva spraševala zakaj mi je tako slabo, Pa sedaj vem, da ker mi utrip ponori in mi takrat vse v glavo butne. Upam tudi jaz, da se potem umiri.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
3.3.2010 22:08:05   
naty28
http://www.bolha.com/oglas383831249/otroska-igralna-hisa

Kaj pa to, bo katera kupila???user posted image
Lepo je ful, ampak cena?user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
3.3.2010 22:13:10   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: naty28

O madona.

No jaz je ne bom imela. user posted image

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
3.3.2010 22:13:50   
maja.gal
zvezdici nič se ne sekiraj ... če ne bo rpenehal, lahko po porodu začneš jemat, to pa tud ni več tok daleč. Je pa res grozljiv občutek, ko ti začne nabijat pulz, pa glava rata čudna, jst sm vidla same svetle pike, pa kokr da bo vse skup nekam šlo ... ponavad je trajal tam do 10 minut, ampak tiisti glavni šus samo kako minuto, potem je bilo že boljše. Ko se ti začne dogajat samo pazi, da sediš oz. ležiš - da ne boš kam padla.

Upam, da se ti čim manjkrat ponovi! Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko vsem

Maksim, 2.11.2005
Zoja, 18.3.2010

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
3.3.2010 22:15:01   
maja.gal

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

IZVIRNO SPOROČILO: naty28

O madona.

No jaz je ne bom imela. user posted image

Jaz tudi ne ...
Bi rabla najprej hišo pa vrt ... če se kdo javi, z veseljem potem kupim to hišico user posted image user posted image user posted image

Maksim, 2.11.2005
Zoja, 18.3.2010

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
3.3.2010 22:15:14   
lucika
hihi, naty, lepa je pa res...sam, a si predstavljaš, da daš 2 jurja, pol je pa pogleda ne? se zna zgodit... hm, men so že one metrske, plastik fantastik, za 150 eur predrage....user posted image

zvezdici, katastrofa od dohtarce. bi jo pač vprašala, če po sebi sklepa, da je to od pijače? pa kaj si nora, ...bi ji rekla, jaaaa, to je zdaj ,ko ne pijem...

sem šla z malim ležat. pa me spet vse boli, tiši, trdi...sem se prav vstala in šla na kekse dol, ker cel popoldan nič kaj ne čutim malega. fino ne, zdaj me bo že vsaka dva dni nekaj hecal...

o tem ricinusovem olju samo berem, pa me že nekaj na vc tera:)

user posted image bi tudi, a teoretično. praktično mi je preveč slabo in preveč me vse boli, moj bi pa to kr zares vzel...

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
3.3.2010 22:17:29   
Zvezdici
maja.gal - ja občutek je res grozen. Na začetku, ko še nisem bila navajena, me je še panika zagrabila zraven, kar je seveda samo še poslabšalo vse. Ampak sedaj probam kar z mislimi umiriti. Včasih uspe, včasih pa ne.
ja saj to. rajši po porodu kot pa, da zdaj mali škodim s to kemijo.
Lahko noč!
Aja, pa pikepoke bom vnovčila a prov. user posted image

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
3.3.2010 22:22:09   
naty28
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

hihi, naty, lepa je pa res...sam, a si predstavljaš, da daš 2 jurja, pol je pa pogleda ne? se zna zgodit... hm, men so že one metrske, plastik fantastik, za 150 eur predrage....user posted image

zvezdici, katastrofa od dohtarce. bi jo pač vprašala, če po sebi sklepa, da je to od pijače? pa kaj si nora, ...bi ji rekla, jaaaa, to je zdaj ,ko ne pijem...

sem šla z malim ležat. pa me spet vse boli, tiši, trdi...sem se prav vstala in šla na kekse dol, ker cel popoldan nič kaj ne čutim malega. fino ne, zdaj me bo že vsaka dva dni nekaj hecal...

o tem ricinusovem olju samo berem, pa me že nekaj na vc tera:)

user posted image bi tudi, a teoretično. praktično mi je preveč slabo in preveč me vse boli, moj bi pa to kr zares vzel...

Joj ja res, da to sranje drago kupiš, pol pa se noče igrat not, pa jaz ga not zaklenem, da se na silo igra,hahaha, saj neuser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
3.3.2010 22:22:40   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

Ja glede na to kako se je obnašala, bi ji res lahko pripisala kakšen kozarček 2 ali 3user posted image .

Pa ne da te mali spet malo heca. V petek, ko imaš pregled bo pa spet ponorel, sigurno. Ja je že zdaj ta tvoj  user posted image pravi user posted image .

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
3.3.2010 22:27:47   
lucika
ampak res, sem že sebi tečna s tem...vsake tolko kak dan nič ne brca. edino, da si roko gor držim par minut, čutim da se kaj premakne..tolk da vem, da je živ. ma, saj se trudim, da se ne bi sekirala, a čist vseeno pa ti glih ni.... a takoj ko dam rit na stol pri g, mi cel trebuh skače sem in tja. jap, že zdaj me....

pravkar ugotavljam, da ne vem, če ne bom kr v dnevni spala. si okno odprem, da bo ful mrzlo, se mi zdi da mi bo pasalo. ker mi je vedno bolj slabo, tak smotan filing, ne vem, če bom dala mir, da bosta moja dva lahko spala poleg. ker se pol samo obračam in mi gre vse na živce in take zadevice...

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
3.3.2010 22:29:19   
Zvezdici
lucika - upam, da te slabost mine, pa da se vsaj malo naspiš! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
3.3.2010 22:40:30   
NM
lucika - naj slabost čimprej mine - mogoče je pa to tvoj predznak, da greš v Rim.

Vsem ostalim user posted image user posted image user posted image za dobro opravljene preglede.

zvezdici - upam, da se zaradi tiste "babe" ne sekiraš več. Vedno znova me jezi, kadar kdo nabaše na take "cepce". Pol jim pa še kao nč ne moreš.

Lepo spite in mislim, da bi jutri lahko bila katera na vrsti, saj smo današnji lep datum, kar izpustile. No, mogoče nam pa katera kasnej sporoči veselo novico.

Lahko noč

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
3.3.2010 22:41:06   
Pikapolonica80
No pa imamo eno user posted image

Lorelaj sporoča da sta danes z user posted image postala presrečna starša mali pikici, ki ji je ime Mina. Bravoooo!user posted image user posted image user posted image

Imela je napovedani CR, ker se mala ni in ni hotela obrniti...Kaj več pa bo povedala sama ko se bo uspela javiti. Glavno da je sedaj zunaj in da sta obe ok!...sej ne vem kaj je mislila, da če se ne obrne ne bo treba ven al kaj user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
3.3.2010 22:43:16   
Pikapolonica80
NM - hehe evo, si zamudila novičko za pol minute user posted image user posted image

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
3.3.2010 22:44:33   
naty28
lucika- ta slabost je mogoče začetek, glede na to da maš čez 5 dni rokuser posted image

Joj jaz pa sem zaj spet tak lačna, da sem na lakoto jaboko jedlauser posted image , nazadnje sem jedla ob 14 špagete, pol dalje pa nič pametnega,da me zaj že prav matra, samo če nebi smela tak pozno jest, če že mam tak kil, da bom do poroda verjetno eksplodiralauser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
3.3.2010 22:49:08   
naty28
čestitam Lorelajuser posted image user posted image user posted image

Kak zanimivo, vsaki dan je kaka na vrsti.
Pa po moje jih je še več rodilo že, ko so na tem našem seznamu Marčevk, ampak verjetno vse niso javle oz. niso ble več aktivne na foromu, pa ne vemo za njih, samo jih je ziher še več rodilo, kot me vemo.

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
3.3.2010 23:46:13   
naty28
vidim da ste vse spat pobegnile, meni pa taki dolgcajt, ker mojiga čakam, da pride iz službe, pol pa tudi grema spatuser posted image

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.