Goldy
|
Jap, me sva včeraj vozičkali skupaj 3 ure in pol. So me že noge bolele. Ma ste naklofale. Pridne. Sam da se zdaj jaz prebijem čez vse tole pisanje. uspavanje - naša načeloma zaspi na zizi, ali ob uspavanki, ali pa kr brez vsega. Čez dan pa v vozičku, v avtu (če smo ravno kje na poti), čeprav je kar nekam sitna zadnje čase. Kmalu bo šla v avtosedež, mogoče bo bolje. Če smo pa doma pa hop na zizo, ali pa mami v objem. Da bi če zdan zaspala kar v posteljici nam še ni ratalo. Priznam, da se pa nisem še pretirano trudila. hrana - tudi jaz imam predvsem kakšno kurjo ali zelenjavno juhico zamrznjeno v aventovih lončkih za takrat, ko se mudi. Čeprav trenutno jaz ne bi o hrani. Ker spet štrajka. Bi samo mlečne kašice. lučka - a tako sta se potepali? Superca!! Daj mi povej, a so tebi ratali aventovi lončki tudi rdeči? Meni so nekateri - pa ne vem ali od korenja - ta ne gre dol pa če bi še bil. Moj sicer pravi, da sem jih v pomivalcu prala na prevroče. Pojma nimam. Sem bila slabe volje, pa nisem več, ker itak nimam kaj narest. miška - čestitke za pol leta! reby - Tomi je tolk cotk!!! Pa že pol leta, ejejej, kako čas beži. obi - čestitke za pol leta. Vidiš, si imela vsaj uržoh, da si nehala peglat. Jaz sem danes cele 3 srajce speglala, predenj je šla naša spat. Pol ne morem več, ker imamo likalno mizo v spalnici. mojsonček - čestitke za 2 zobka. Mi še nimamo nobenega. Mi tudi trenutno ne jemo nič oz. skoraj nič kar se tiče sadja in zelenjave. Danes sem se prav razjokala. Malo krompirčka pri meni za kosilo, pa 4 žlice njene mineštrce, za zajtrk 4 žlice sadja in pol mal kruhka s sirom namazanega. kimsy - tvoja lubica še ni razvajena, samo tvojo bližino rabi. Tako hitro pa ne gre razvajenost. No, vsaj meni se zdi, da ne. seren* - tak je fino, ko je sonček! Mi2 bova verjetno kar zunaj preživljale dneve. Super za uspavanje! Upam, da danes nadaljujete tako uspešno. Je pa naša tudi jokava, če jo kje pustim npr. na tleh, jaz pa kam grem, četudi sem v istem prostoru. semper* - mi2 se dojiva zvečer in zjutraj, ponoči, če je glih sila, pol pa čez dan odvisno, če ok je GH skor nič, ali pa za zaspat, če pa ne je orng Gh pa seveda ziza...Kaj čem. Na nekem odvajanju še nismo... Dejansko je po potrebi, ja. Čez dan jo včasih poskušam brez zize uspavat tako, da jo stisnem k sebi in zaspi, sam to je spet na rokah. Saj pravim, da semjo ene 2x dala čez dan kr v posteljico pa ni zaspala, zvečer, pa jo dam včasih budno v posteljo, prižgem uspavanko, ali pa še to ne in zaspi...Pojma nimam zakaj enkrat tako, drugič drugače... Zdej moram pa nehat, ko sem že tolk naklofala.... Bumo, sonček, kruce,blanči, ajsi.... pozdravček