|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.3.2010 11:05:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
2.3.2010 11:08:21   
marjanaj
MaliMišek meni trebuh otrdeva že vec kot mesec. Je full smotano, ker moram vcasih prav pocasi in kontrolirano dihat, ker je trd kot kamen. Na zacetku me je bila kar malo strah, ce ni to mal too much, ampak zdaj sem se navadila. Je pac tako, kaj cmo. Vcasih tudi s stola nisem mogla vstat, ker je bil tolk trd. Enostavno moras pocakat malo. In vcasih trdost ni popustila tudi 10 minut ali vec, sam ne se bat, tko pac je. Ce sedis je to se bolj pogosto. Ce pa lezis ne otrdeva toliko. Pa ce hodis tudi bolj otrdeva. In ja, takrat tudi boli...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
2.3.2010 11:10:57   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Požrla sem 4 kose kruha s paštetouser posted image

jst pa enga z zdenka sirom in dva z nutelo user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
2.3.2010 11:10:58   
marjanaj
Grem zdej po darilo. Pa na šlajmarjevo. Bah, pa ravno dezevat je zacelo. Cist mim. user posted image

cojka te poklicem user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
2.3.2010 11:12:34   
MaliMišek
Krtkova a se tebi tudi to dogaja?

Kolk pogosto je pa to noramlno da se ti zgodi?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
2.3.2010 11:16:53   
krtkova
MM - ja ja, itak, da se mi dogaja. Kako pogosto? hm..user posted image  Vsake toliko, ne nujno vsak dan. Pa toje totalno normalno!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4181
2.3.2010 12:05:18   
MaliMišek
Očitno so me včeraj v MŠ mal prestrašli user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
2.3.2010 14:13:58   
živa
Evo mene doma - sem bila v vrtcu in nato še pri frizerju (se vidi samo po fen frizuri user posted image ), do čvekic pa nisem prišla. Zato napišite, komu in kam naj nakažem denar za darilo.

Razmišljam, da bi malo delala, ampak se mi postelja smehlja iz zgornjega štuka - imam ravno dobre pol ure časa, preden moram v vrtec po mala dva user posted image .

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 4183
2.3.2010 14:54:45   
Božička09
Ojla user posted image ,

samo, da vas malo pozdravim, vam zaželim lep dan - izkoristite sončka - in čimmanj otrdelih trebuhov user posted image Jaz sem pridno v službi, potem greva z mojim v 'fasengo', jutri pa NS. Potem pa lahko vsem poveva, da bova starša user posted image

Oh ja user posted image

A katera hodi na jogo za nosečnice mogoče?

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
2.3.2010 15:50:28   
sasa1975
OJLA,

upam da ste me štele pri eurčkih za NAX,

sem imela ful obveznosti dopoldan,

v MŠ smo imeli nega dojenčka in je zanimivo slišati,ker je mozno da sem ze kaj pozabila v 10 letih

bila sem na dekompresiji ampak vam moram povedati,da sem bila kar malo razočarana,
nisem čutila nobene razlike po končani tako da ne vem če bom se hodila,no ja ce bi vsaj vedela ali je dojenčici pasalo,

lepo bodite še naprej

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
2.3.2010 17:01:51   
pupa*81
no končno sem se prebila čez vaše sračevanje user posted image upam da ste tudi mene štele zraven za nax, čeprav se nism nč javla user posted image sm bla na servisu... user posted image

nč, še vedno sm v hausarestu user posted image , G pravi da je vse skupej ful nizko (no sej kam pa nej gre drugam, pr tako majhni mamici user posted image ) in da bomo verjetno kar marca rodili user posted image mah, jst ji ne verjamem, pomoje bo kar 1.aprila user posted image user posted image user posted image imam pa zgleda supeeer kri (me je fotr učeri zvečer z terančkom silil user posted image ) mah glavno da se počutim ok user posted image sam dolgčas mi je že... sm se kar na kavč zarastla user posted image sej so me frendi zdej preimenovali v ''nepremičnina'' user posted image sam meni za razliko vrednost še raste user posted image user posted image user posted image

no sej bom nehala, k dobimo končno mal obiskov user posted image

ajde sračefele, vas jutri kej več pokomentiram!

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
2.3.2010 17:36:43   
krtkova
jst sm pa pa po zadnjem mojem postu v  hudih trebušnih krčih zginla v posteljo. Bruhanje, sračkanje,....pa take bolečine, da sm 2 uri jokala in se nervozno obračala v postelji. Sm mislila, da me bo kr pobralo.user posted image  Pol sm spila pa en krtkov čaj in zaspala. Po 1h spanja sem bila pa dobra. Po mojem sem se zastrupila, pa ne vem, s čim.user posted image

Zdej sm pa čist izmozgana in grem na MŠ. So pomembne teme na sporedu.

kako je uspel obisk pri nax - ste jo sploh obiskale?????

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
2.3.2010 18:42:19   
marjanaj
ojla,

evo mene po celodnevnem lumpanju, sem že doma user posted image . Moj je cist hud, je reku, da sem zato doma, da bom počivala, ne pa da se naokoli gonim user posted image kaksen šaljivec, a ne? Če pa ne morem bit doma, ker je dolgčas!

V glavnem, danes je bil zelo uspesen dan user posted image Dvignila sem potrdilo za user posted image , da je z mano obiskoval MŠ (in seveda lepo plačala za to 16,62 € user posted image ), potem sva z Aglaio oddale izpolnjen vprašalnik za darovanje popkovnične krvi in dobile set, za odvzem krvi, ki ga nato prineseš s sabo ko greš rodit. Pa dvignile sva nalepke za dekopresijo. Potem smo bile z neko_nočjo, aglaio in bcljko v Štorklji na kosilu. Pa smo se seveda tolk zadrzale, da je bilo že kasno, in je imela nax sigurno ze svojega user posted image na obisku, pa tudi nismo je hotele prevec vznemirjat. Zato smo darilno vrečko s čestitko in boni pustile na info točki v porodnišnici, od koder so ji nato dostavili v njeno sobo.

Ker smo potem darilo kar same kupile, namesto, da bi narocile poštni telegram, smo kar nekaj prišparale user posted image . Torej, če upoštevamo, da smo za darilo zbrale skupaj 12 srak (cojka, marjanaj, petrca, krtkova, neka_noč, aglaia, bcljka, majkl, živa, pupa, saša in malimišek), znese, da mora vsaka dati 3,70 €. Sej to niti ni tako veliko, a ne? Ker sem potem jaz zalozila, mi lahko na naslednji kavici prinesete.

Skratka, uspešen dan user posted image .

cojka danes je bila sestra na dekompresiji slabe volje ~ po moje je za to kriva aglaia, ker je zamudila user posted image ~ sej se hecam aglaia user posted image ~ tako, da ko bom šla v četrtek spet tja, je rekla, da bo dala datum za naslednji teden. Zato te tudi nisem potem nič klicala...

krtkova user posted image upam, da se že boljše počutiš... user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
2.3.2010 19:37:30   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
V glavnem, danes je bil zelo uspesen dan user posted image Dvignila sem potrdilo za user posted image , da je z mano obiskoval MŠ (in seveda lepo plačala za to 16,62 € user posted image ),

uuuuu se je pa pocenil za celih 7 centovuser posted image no vsaj ena je napisala koliko je k sem ze sparsevala pa nobena ni nic komentirala

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
2.3.2010 19:42:21   
bcljka
evo še mene user posted image sm lihkar uspela pridt dam... morm povedat da sm bla v štorklji samo pol ure ker sm mogla it potem na faks... in nisem jedla pohanga sira ampak en velik kos sahar torte , njami njami njami user posted image marjanaj... upam da je ostal 3,70 od mojih dinarčkov, ker nimam pojma kok je stala torta+pijača...
drgač sm se pa mal navrtela na jazz baletu in ugotovila da zdej pa že mene trebuh kr ovira... sam k mi je dolgčas če sam gledam... bo že... mam sam še 5x... na sproščanju sm se pa ibr dolgočasla ker smo se učil tehniko nekih masaž k en po drugmu hod in sm tud samo gledala, pa elemente joge na trebuhu... tko da sm tud samo gledala user posted image loh bi mel kej za nosečnice, ane user posted image user posted image

zdej sm pa uspešno prevozila prvih 5km z belo strelo in sm totalno navdušena user posted image user posted image user posted image marjanaj - kdaj mava dirko po obvoznici?? user posted image user posted image

neka noč - teb pa še enkrat hvala za glavniček, zelo si prijazna user posted image user posted image user posted image

krtkova - upam da si že bolš! user posted image zdej k si opisala kakšn je filing pri otrdevanju trebuha sm lih ugotovila da HB se men to še ne dogaja ...user posted image

< Sporočilo je popravil bcljka -- 2.3.2010 19:44:10 >

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
2.3.2010 20:46:52   
krtkova
Evo mene iz MŠ. Danes smo med drugim obdelovali "handling" pri previjanju in smo mi 4 (MM in njen, ter midva z mojim) ugotovili, da je to bolj zakomplicirano, kot naučiti se smučat. user posted image user posted image Zlo dvomim, da so naši starši tud tok kompliciral. Men še zdej ni jasno, kako otroka dvignit iz previjalne v naročje. user posted image  Sm si pridno zapisovala neki časa, pol me je pa zmanjkal. Da ne omenjam, da je moj pa skoz neke komentarje v predavalnici na glas spuščal. Sej nism vedla, al naj se smejim al naj mi bo nerodno. MM, če ti je blo nerodno, ti žal ne obljubim, da bo drugič bolje.user posted image

Sem pa dobila sms od Nax:

Srake moje! Najlepša hvala za telegram, bone in glavniček. Res ste zlate moje.  Se vam tudi Taiček zahvaljuje, da bo mami spet zapravljala. PS: imam številko samo od Cojke, Neke noči in Krtkove, tako da pišem samo vam. Če sem katero izpustila, se ji prosim zahvalite.

NO, tako posredujem še vsem vam, da boste videle, kako vesela je bila. Ji bom poslala sms, kdo vse je sodeloval. Marjanaj - ti mi pa pošlji tvoj trr, da ti nakažem!!

aja, sm pa boljš, sam slabo mi je neki.user posted image  Jutri je nov dan!!user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 2.3.2010 20:50:43 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
2.3.2010 21:10:05   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Evo mene iz MŠ. Danes smo med drugim obdelovali "handling" pri previjanju in smo mi 4 (MM in njen, ter midva z mojim) ugotovili, da je to bolj zakomplicirano, kot naučiti se smučat. user posted image user posted image Zlo dvomim, da so naši starši tud tok kompliciral. Men še zdej ni jasno, kako otroka dvignit iz previjalne v naročje. user posted image  Sm si pridno zapisovala neki časa, pol me je pa zmanjkal.

Jaz sem pri drugem to ful obvladala (pri prvem malo manj), ker sva morala hodit v razvojno ambulanto user posted image . Evo, ko rodim mezinčka, se javim, da vam pokažem na kakem srečanju; za poskusnega zajčka vzamem svojega dojenčka, pa bo.

krtkova, upam, da si bolje; in super, da je bila nax vesela.

marjanaj, kdaj se pa sploh dobimo na kavi?

Pa če mi katera pove kaj več o tej dekompresiji - kako poteka, kako priti do nje in zakaj je dobra - bi bila tudi vesela.

Lp,

živa

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
2.3.2010 21:24:07   
Anonimen
Zivjo!

Super, da je nax dobila naso cestitko in bone. Si jo je zasluzila!! user posted image

Jaz se zadnje case tako cudno pocutim zvecer. Prav utrujena sem. In jaz tudi ne vem kako zgleda otrdevanje trebuha. Jaz imam na primer samo na desni strani trd trebuh. Zdaj pa ne vem ce je to mala ali mi otrdeva. Kr neki.

Smo se z neko noc in marjano tako zasedele in zaklepetale, da sem cist ignorirala klice od mizarja pa vodovodarja pa za kuhinjo in sem potem pol ure v avtu telefonirala in ko sem prisla po moza v sluzbo je bil ze cist zivcen. No ja, kdaj pa on ni zivcen. Madona, jaz bom se prehitro vdova. Upam samo, da se mi ne bo treba potem iz stanovanja izseliti, ker mi je vedno bolj vsec user posted image
Sva danes dobila se vgradno omaro za v spalnico. Koliko prostora!! Ne vem ce imam toliko stvari. Bo treba v soping user posted image

Je bilo pa super spet cvekati z bajsami. Skoda, da si mogla tako hitro iti Bcljka. Zamudila si neprecenljive debate o seksu. Itak user posted image
Me veseli, da je bela strela izpolnila tvoja pricakovanja. To bosta dirkale s Piko po LJ user posted image

Cojka, ne ignoriram te! Ampak saj vidis, da sem cist zmedena. Te magari jutri poklicem, ko bom doma in bom imela vec casa, da ti se enkrat o dekompresiji porocam. Sasa, jaz tudi ne vem ce mali pase. Meni je pasalo na noge in kriz, ko pa sem bolj zatisnila tisto luknjo se mi je zdelo, da cutim nek pritisk v trebuhu. Ne vem no. Je pa res kot je rekla marjanaj, da so tam sestre bolj neprijazne. Sploh mi gre na zivce, ko te sprasujejo, zakaj ne hodis k njim v materinsko. Brezveze.

Marjana, hvala ti se enkrat, da z mano pohajas po opravkih. Ce ne bi bilo tebe, bi bila jaz cist zgubljena. Upam, da bos sla se rodit pred mano pa da bos sla potem se z mano enkrat v sprejemno pa vse to user posted image user posted image

Krti, kaj je s tabo? Ti je boljse v trebuhu? Bogica ena. Po moje je Evitka jezna, ker z R ne sodelujeta dovolj na MS ampak se skoz zaj e b a vata z MM in Mozem od MM (a je on potem MMM?) user posted image

Kaj sem se pozabila? Verjetno spet miljon stvari. Upam, da bomo danes vse boljse spale pa se tipkamo spet jutri.

Lepe sanje user posted image Oooo, iiii mucika!!! user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 4193
2.3.2010 21:34:15   
bcljka
o neeeeeeeeee... debata o seksu... a so pr sosedni mizi kej čudn gledal?? user posted image user posted image user posted image kaj pa če bi napisala kratko poročilo? user posted image

eno sporočilce sm ti pustila na FB ker ti tuki lih nisem mogla... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
   [Brisano sporočilo]
2.3.2010 22:06:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4195
2.3.2010 22:26:25   
marjanaj
user posted image sem vesela, da je bila nax vesela user posted image

bcljka jup, bova šle dirkat po obvoznici user posted image sam ne pozabi, obvezno v nasprotno smer, ce ne ni adrenalina user posted image Hahahaha, ja smo bile tolk glasne o sexu in o tem, da ti tvoj user posted image rece "mami" med akcijo user posted image jao, smo se rezale k blesave user posted image Res si zamudila smešnice user posted image

krtkova in MM meni tale handling še zdej ni čist jasn. Pa še pol so porabili 2 uri samo zato, da so skopali 1 dojencka, a to ste ze imeli? user posted image

ah krtkova, ne bos nakazovala 3,70 €. Bos ze dala na naslednji tortici.

ziva kdaj pa imas ti planiran CR? neka_noč ima 2.4., pa ti?

aglaia pazi no, ne mores bit še vdova, kdo bo pa pol kreditve vse plačeval user posted image Jaz tut mojega user posted image čuvam kot zlato, da ne fašem še njegovega kredita user posted image . Malo ga razvajaj no user posted image V šoping pa moraš obvezno, omara pa je ne more bit prazna user posted image user posted image

cojka a tako sta pridne s saso? Celo darilce ste dobile? I kolk lepo. Vidis, tega pa v MŠ v porodnišnici ni, ker je vedno tako veliko noseck, da je vse skupaj res malo bolj po tekocem traku... jest sem tut vedno kot en majhen otrok, če kaj malega dobim nepricakovano user posted image Ti glede dekompresije vsekakor sporocim v cetrtek.

evo buši se zdej sveti od kremice, se me moj user posted image sploh dotaknit ne upa, ker sem tolk mastna user posted image . Nč, gremo spat počas, tomorrow is another day user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4196
   [Brisano sporočilo]
2.3.2010 22:38:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4197
2.3.2010 22:39:09   
bcljka
srake... sm brala zdele mal mamino čvekalnico... in nax je ful popolarna ratala... sm povsod zasledila... "morm si vse prpravt da me kej ne prehiti, sm brala na RR da je ena aprilčica že rodila in to februarja"...
tko da prosim da posredujete informacijo nax... kako medforumno znana je postala user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
2.3.2010 23:00:14   
neka_noč
Srakice vas še jaz malo na hitro pozdravim.  user posted image

Zelo sem vesela, da smo tole z Nax tako lepo speljale in da je bila  vesela. Všeč mi je bilo tudi , ko smo se dobile in tudi ful nasmejale...
Marjanaj bi bilo fino, da se dobimo čimprej - morda res naslednji teden, kot smo se pogovarjale, da ti damo vse evrčke.

Bcljka - ni za kaj. Tebi hvala za kataloge. user posted image so bili pa res težki, ko sem jih nesla do avta - pa še napokana sem bila od hrane .....
Pa čestitke za belo strelo!

Sicer pa, danes je imel sin v vrtcu spomladansko predstavo za starše... so bili lušni....
Jutri zj. (med 8-o in 9-o) pripeljejo sobico, ob 13-ih pa že pride monter montirat. Sem zelo vesela. Končno bom lahko vse uredila  tako kot mora biti. user posted image   Smo pa do malo prej še razstavljali staro posteljo, ter (ponovo) ven iz sobe dajali popolnoma vse stvari (beri igrače).
Potem grem pa zaradi mene lahko že kar rodit. Tik tak bo tukaj datum, pa bog ne daj da me kaj prehiti - bo potem še hitreje.
Danes pri g me je pregledala - se MV krajša, popadkov ctg ni zaznal, je pa mali tako brcal (prav v tiste sonde), da so komaj kaj posneli. Prvi sin je bil isti. user posted image   Imam pa le še en - zadnji  pregled čez 14 dni. (16.03.) Me je kar zvilo. user posted image Res, pričele bomo rojevati po tekočem traku.... Po eni strani pa itak že komaj čakam.

Sem zelo utrujena in mislim da bom danes spala kot ubita. user posted image   Lahko noč tudi ostalim.

Neposredna povezava do sporočila: 4199
3.3.2010 8:11:13   
MaliMišek
Dobro jutro!

No danes sem se pa naspala in se počutim super user posted image . Sem se bala, da bom celo noč sanjala previjanje, pa se to na srečo ni zgodilo user posted image . Sva z user posted image študirala, da bi si kupila enega plastičnega dojenčka, ker kot je že napisla Krtkova, tako kot so pa včeraj komplicirali, si pa midva res ne predstavljava kako previti otroka, kaj šele ga prestavit user posted image .

Krtkova
drugače naj te pa ne skrbi, midva se prav zabavava ob komentarjih tvojega user posted image , se potem še v postelji smejiva na ta račun user posted image . Kam bi pa drugače prili, sej bi bili vsi depresivni user posted image .
Si danes ok?

Dajmo res določit datum za srečanje, da se spet malo nasmejimo in vrnemo marjanaj denar, ki ga je založila za darilo.

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Krti, kaj je s tabo? Ti je boljse v trebuhu? Bogica ena. Po moje je Evitka jezna, ker z R ne sodelujeta dovolj na MS ampak se skoz zaj e b a vata z MM in Mozem od MM (a je on potem MMM?)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

krtkova in MM meni tale handling še zdej ni čist jasn. Pa še pol so porabili 2 uri samo zato, da so skopali 1 dojencka, a to ste ze imeli?

Ne še. To bomo počeli danes user posted image .

< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 3.3.2010 8:16:11 >

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......