marjanaj
|
ojla, evo mene po celodnevnem lumpanju, sem že doma . Moj je cist hud, je reku, da sem zato doma, da bom počivala, ne pa da se naokoli gonim kaksen šaljivec, a ne? Če pa ne morem bit doma, ker je dolgčas! V glavnem, danes je bil zelo uspesen dan Dvignila sem potrdilo za , da je z mano obiskoval MŠ (in seveda lepo plačala za to 16,62 € ), potem sva z Aglaio oddale izpolnjen vprašalnik za darovanje popkovnične krvi in dobile set, za odvzem krvi, ki ga nato prineseš s sabo ko greš rodit. Pa dvignile sva nalepke za dekopresijo. Potem smo bile z neko_nočjo, aglaio in bcljko v Štorklji na kosilu. Pa smo se seveda tolk zadrzale, da je bilo že kasno, in je imela nax sigurno ze svojega na obisku, pa tudi nismo je hotele prevec vznemirjat. Zato smo darilno vrečko s čestitko in boni pustile na info točki v porodnišnici, od koder so ji nato dostavili v njeno sobo. Ker smo potem darilo kar same kupile, namesto, da bi narocile poštni telegram, smo kar nekaj prišparale . Torej, če upoštevamo, da smo za darilo zbrale skupaj 12 srak (cojka, marjanaj, petrca, krtkova, neka_noč, aglaia, bcljka, majkl, živa, pupa, saša in malimišek), znese, da mora vsaka dati 3,70 €. Sej to niti ni tako veliko, a ne? Ker sem potem jaz zalozila, mi lahko na naslednji kavici prinesete. Skratka, uspešen dan . cojka danes je bila sestra na dekompresiji slabe volje ~ po moje je za to kriva aglaia, ker je zamudila ~ sej se hecam aglaia ~ tako, da ko bom šla v četrtek spet tja, je rekla, da bo dala datum za naslednji teden. Zato te tudi nisem potem nič klicala... krtkova upam, da se že boljše počutiš...
|