neka_noč
|
....nočno javljanje.... že eno uro gledam v zrak....No, sem si prej pogrela rižoto, ki sem jo včeraj skuhala in njami.... snedla. Ne vem kaj je zdaj to.... - upam, da mi tole nočno hranjenje ne preide v navado Skratka, sem vas prebrala... Krtkova moram te malo hecat.... Nimam te za pleharco. Imaš dober okus, pa fejst punca si! Bcljka glede katalogov - ni problem. Vem, da znajo biti ZELO težki... Samo stran jih nikar ne vrzi. Prinesi na naslednje srečanje... pa ne pozabi. Please. Cojka Zvezda v BTC-ju se odpre ob 8-ih. Mi je pa žal, da se jutri ne bomo videli... Glede Nax pa..... kaj pa vem. Mene kar stisne ko pomislim, da bi prišla k njej cela truma nosečk. Mislim da je utrujena, .... Da ji ne bi odgovarjalo ..... Kaj pa vem. Saj nas bi bila sigurno vesela, a glede na to, da so obiski resnično zelo omejeni, ona utrujena.... skorajda jaz ne bi šla do nje. Drugače ni problem - imam čas pred deseto in grem lahko nabavit ježka in bone.... Torej, kaj mislite ostale? Po eni strani bomo ravno tam pa bi to lahko izkoristile in ji nesle, po drugi strani pa ne vemo kako se resnično v sebi počuti.. Ko sem šla sama prvič rodit, sem vsem rekla, da naj ne bodo užaljeni, vendar ne želim obiskov.... če pa se bom počutila drugače, bom poklicala .... In sem se počutila drugače, sem imela obiske, mi je tako odgovarjalo.... Vem pa za drugo prijateljico, ki ji obiski sploh niso odgovarjali.... Na glas razmišljam pač.. Mislim, da jo še vedno premalo časa poznamo, porod pa je taka intimna zadeva,... lahko bi jo sicer poklicale in povprašale... a bi morale, v primeru, da nas bi sprejela, imeti pripravljeno/s seboj darilo....bone in ježka. Resnično ne vem kaj narediti. Bolj se nagibam k temu, da se ji pošlje po PTT. Kaj mislite ostale? Vem, zdaj sem zakomplicirala - je kar je. Zj. peljem malega v vrtec (do 08.30) in pridem nato domov... bom pogledala kaj ste napisale/kako razmišljate..... da bom vedela ali naj grem po ježka in bone.... Sicer pa se itak vidimo in slišimo.... V primeru, da grem nabavit ježka in v BC po bone - imam čas do 09.40 , ker imam ob 10-ih dostavo, nato pa moram že v Leonišče. Torej, zmenite se....
|