|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
1.3.2010 21:12:26   
bcljka
12.45 ... loh prideš pa peš namest telovadbe user posted image al pa greš pol z mano na faks... mam 1uro pa pol sproščanja (joga&co.) in potem še 1uro pa pol jazzbaleta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
1.3.2010 21:15:44   
krtkova
bcljka - predvsem velik smeha bi bilo pri jazzbaletu!!user posted image user posted image user posted image

Moram iti mal migati ker sm čist zakrnela.user posted image  Sej drugač bi prišla. Bom drugič.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
1.3.2010 21:19:04   
bcljka
a mislš da ga tko ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
   [Brisano sporočilo]
1.3.2010 22:23:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4154
2.3.2010 2:30:43   
neka_noč
....nočno javljanje....user posted image   že eno uro gledam v zrak....No, sem si prej pogrela rižoto, ki sem jo včeraj skuhala in njami.... snedla. Ne vem kaj je zdaj to.... - upam, da mi tole nočno hranjenje ne preide v navado user posted image

Skratka, sem vas prebrala...

Krtkova moram te malo hecat.... Nimam te za pleharco. Imaš dober okus, pa fejst punca si! user posted image user posted image user posted image

Bcljka glede katalogov - ni problem. Vem, da znajo biti ZELO težki... Samo stran jih nikar ne vrzi. user posted image Prinesi na naslednje srečanje... pa ne pozabi. Please. user posted image

Cojka Zvezda v BTC-ju se odpre ob 8-ih. Mi je pa žal, da se jutri ne bomo videli... user posted image  
Glede Nax pa..... kaj pa vem. Mene kar stisne ko pomislim, da bi prišla k njej cela truma nosečk. Mislim da je utrujena, .... Da ji ne bi odgovarjalo ..... Kaj pa vem. Saj nas bi bila sigurno vesela, a glede na to, da so obiski resnično zelo omejeni, ona utrujena.... skorajda jaz ne bi šla do nje. user posted image
Drugače ni problem - imam čas pred deseto in grem lahko nabavit ježka in bone.... Torej, kaj mislite ostale?
Po eni strani bomo ravno tam pa bi to lahko izkoristile in ji nesle, po drugi strani pa ne vemo kako se resnično v sebi počuti..
Ko sem šla sama prvič rodit, sem vsem rekla, da naj ne bodo užaljeni, vendar ne želim obiskov.... če pa se bom počutila drugače, bom poklicala .... In sem se počutila drugače, sem imela obiske, mi je tako odgovarjalo.... Vem pa za drugo prijateljico, ki ji obiski sploh niso odgovarjali.... Na glas razmišljam pač.. user posted image   Mislim, da jo še vedno premalo časa poznamo, porod pa je taka intimna zadeva,... lahko bi jo sicer  poklicale in povprašale...  a bi morale, v primeru, da nas bi sprejela, imeti pripravljeno/s seboj darilo....bone in ježka. user posted image  
Resnično ne vem kaj narediti. Bolj se nagibam k temu, da se ji pošlje po PTT. Kaj mislite ostale?

Vem, zdaj sem zakomplicirala - je kar je.

Zj. peljem malega v vrtec (do 08.30) in pridem nato domov... bom pogledala kaj ste napisale/kako razmišljate..... da bom vedela ali naj grem po ježka in bone.... Sicer pa se itak vidimo in slišimo....  V primeru, da grem nabavit ježka in v BC po bone - imam čas do 09.40 , ker imam ob 10-ih dostavo, nato pa moram že v Leonišče.
Torej, zmenite se....  user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
2.3.2010 7:11:21   
petrca2507
Tudi jaz ne poznam nax dovolj dobr, da bi vedla, kako ji pašejo obiski. V kolikor rabi počitek, predlagam pošiljanje preko PTT.

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
2.3.2010 7:57:37   
bcljka
jutro!

javljanje pred faksom user posted image

kar se tiče nax ... bolj boste znale povedat tiste k ste že enkrat rodile ... ker jst nimam pojma kako je s to utrujenostjo ... vam povem junija user posted image al pa krtkova in MM k sta ble že učeri tm ... tko da za karkol se odločte(mo) sm zravn user posted image

neka_noč - sej mogoče pa prnesem dons odvisno od dostave... sicer pa 100% na naslednje k ne bo tok bliz pa bom z avtom...

morm pa povedat da jst pa zadnje čase odlično spim user posted image user posted image user posted image ne vem zakaj ... vem samo da nej tko ostane user posted image

nč... šibam na vaje... grrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bcljka -- 2.3.2010 7:58:11 >

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
2.3.2010 8:13:23   
krtkova
Jutro!!

Mal se javim, pa grem nazaj spat.

Glede Nax - po mojem če ji samo odnesete, par besed spregovorite in v 7 min greste, da ne bo tko grozno. Itak je po mojem pri njej mal drugače, ker nima pikca skoz ob sebi. Ne vem, no.  Vprašite jo, saj bo sama res najbolje povedala.

Cojka - jaz ti ne upam svetovati glede telovadbe. Ja, V Oven nas ima. Je super!!! Po mojem lahko tam delaš pač toliko kokr lahko, sam vseeno.......Tele tvoje krvavitve. Ne vem, nočm bit panična, sam to se raje sama odloči.

Tko zajtrk sm pojedla, lahko grem nazaj dremkat. Pa pa

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
2.3.2010 8:23:55   
anajrim
Telovadba je ob 13.45!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
2.3.2010 9:28:44   
marjanaj
neka_noč jest sem za to, ce bi ti uspelo, da gres po bone, cestitko in jezka user posted image . Na kosilu lahko skupaj napisemo cestitko, potem pa jo poklicemo. Ce ji bo dolgcas v sobi, ker tako ali tako nima tamauga pri sebi, bo najbrz z veseljem prisla v avlo ze ene par minut, da ji recemo zivjo in damo darilo, ce pa se ne bo pocutila dobro, nam bo sigurno povedala! Vsaj kolikor jaz poznam nax. V tem primeru, bomo darilno vrecko pustile na info točki, od koder parkrat na dan dostavljajo darila po sobah. Jaz sem ze velikokrat sla kar sama do te info točke in pustila tam darilno vrecko za kaksno ki je rodila, ker sem pac hotela dostaviti malo bolj osebno darilo, ne samo kot poštni telegram. Pa so vedno vse dobile in bile zelo vesele. Taka osebna gesta res naredi veliko. Saj tudi ce poštar prinese telegram, prinese le do info tocke in nato oni naprej dostavijo vse v sobe.

Torej, ce bi ti uspelo, pojdi po vrecko & cestitko & bone. Nato pa bomo na licu mesta videle kako bo z nax. Se strinjate?

Se trenutni seznam srakic:

Srake, ki bodo prispevale za telegram za nax: Dajte se napisat!

1. cojka
2. marjanaj
3. Petrca
4. Krtkova
5. Neka_noč
6. Aglaia
7. bcljka
8. majkl
9. živa

ce pa se ne motim, so bile za tudi še: MaliMišek, pupa, sasa, ampak niso vedno online, pa naj se same še dopišejo...

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
2.3.2010 9:34:01   
MaliMišek
Dobro jutro!

Krtkova blagor tebi...meni danes tudi ne bi škodila kakšna dodatna urca spanja user posted image . Sem zeeellllooooo slabo spala user posted image . Bcljka, če slučajno ugotoviš zakaj tako dobro spiš, mi prosim povej user posted image

Tiste srakice, ki se danes dobite...fajn se imejte.....pa mislte kej name, ko se boste "basale" s pohanim sirom....men se še vedno cedijo sline user posted image .

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
2.3.2010 9:35:55   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

Se trenutni seznam srakic:

Srake, ki bodo prispevale za telegram za nax: Dajte se napisat!

1. cojka
2. marjanaj
3. Petrca
4. Krtkova
5. Neka_noč
6. Aglaia
7. bcljka
8. majkl
9. živa
10. MaliMišek

ce pa se ne motim, so bile za tudi še: MaliMišek, pupa, sasa, ampak niso vedno online, pa naj se same še dopišejo...

Marjanaj...mislim da ta seznam ni zadnji...jaz imam v spominu, da sem se včeraj dopisala....user posted image (upam, da se nisem na kak drug seznam user posted image ). No sem se še tukaj dopisala

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
2.3.2010 9:45:15   
tanika1
Hej!
Se po dolgem času javljam, nekako ne najdem časa, da bi kaj pokomentirala, ker sm skoz za knjigo.
Najprej čestitke Nax za sinčka!user posted image user posted image user posted image Pa da bo Tai čimprej tako dober, da bosta šla lahko skupaj domov, potem pa jim želim veliko cartanja.

Krtkova telovadba je ob 13.45, kot je že napisala anajrim, meni zadnje čase sploh več ne uspe priti, ker mam ves čas nekaj. Bi šla danes pa mam ob 13h pregled pri ginekologinji, pa ne verjamem da bom že takrat konec. Mogoče se pa vidimo kdaj drugič.
lp

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
2.3.2010 9:46:34   
marjanaj
MaliMišek user posted image cist mozno, da si se dopisala, pa nisem vidla user posted image je se zgodaj user posted image sorry user posted image je bolj slaba noc za mano... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4164
2.3.2010 10:03:19   
Anonimen
Hej.

Jaz se samo javljam, da danes pridem. Tudi za mano je slaba noc. Nimam pojma kaj mi je blo. Pa ze nekaj noci me zbujajo mravljinci v rokah. Grozen obcutek.

Krktova, lepo se imej na telovadbi. Jaz bom tudi se malo prisla na to telovadbo, ampak definitivno dopoldan. Porocaj kaksna guzva je.

Cojka, jaz sem bila do zdaj samo enkrat na tej telovadbi in mi je bla sama telovadba cist ok, porodno dihanje me je pa prestrasilo in nisem mogla dobro dihati. Sem prevec v glavo dihala in sem hiperventilirala. Upam, da ne bo tako v porodni user posted image

Grem kavo kuhat. Se vidimo!

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4165
2.3.2010 10:09:05   
bcljka
Mali Mišek - mislm da je fora da mam na stežaj odprto okno in dvignjeno ruleto... da ma obilico svežega zraka in bolj hladno! ker tko sm mela tud prej, pol pa iz preventive zdej k sm noseča, da se ne bi prehladila nisem mela pozim odprtega okna...  mislm da je to to user posted image

drgač pa nam so spet vaje odpadle... obup!!! sej ne da bi blo kje kkšno obvestilo user posted image dobr, men odškrtnejo samo spanec... ene se pa vozjo po eno uro al pa več do faksa zato da jim pol povejo da odpade... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
2.3.2010 10:28:34   
petrca2507
Tudi moja noč je bila danes slaba zaradi spanja user posted image  . Očitno je spet vpliv vremena, ker mi je potem zjutraj še kri z nosa tekla user posted image . Trenutno sem kar OK. Tukaj za mizo napol spim. Sodelavec, ki me bo nadomestil v času porodniške zna že vse sam narest, tko da mi je bolj dolgčas.

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
   [Brisano sporočilo]
2.3.2010 10:38:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4168
   [Brisano sporočilo]
2.3.2010 10:41:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4169
2.3.2010 10:44:17   
MaliMišek
Mi smo včeraj v MŠ vadili dihanje....no mene je skoraj kap user posted image , sem se očitno tako prestrašla vsega, da sem celo noč "sanjala" da imam lažne popadke user posted image (no upam, da sem sanjala).

Neposredna povezava do sporočila: 4170
2.3.2010 10:54:43   
marjanaj
MaliMišek, joj ne no, popadki user posted image ... Potem pa res ni bila ugodna noč. Mah, se mi zdi da nobena ni ravno najboljše spala to noč. Jaz sem se tudi od 22h do 3h premetavala po postelji in kar nekaj vsajala in bila smotana sama sebi.

cojka sem na vezi z neko_noč, pa bomo kar tam na info točki pustili darilo. Bo tako odlično in se ti ni treba matrati z naslovom od nax. Glede kompresije, ti napolnis zdajle 32 teden in bos ze lahko sla, a ne? Bom danes ko bom tam vprasala, kako je kaj zasedeno, da kar rezerviram naslednji teden kaksen dan ali dva, se strinjas? Vsekakor te poklicem, da ti povem katera ura je prosta, ker vem, da si zelo bizi z instrukcijami, MŠ in telovadbo user posted image Deal?

Neposredna povezava do sporočila: 4171
2.3.2010 10:58:46   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
Mali Mišek - mislm da je fora da mam na stežaj odprto okno in dvignjeno ruleto... da ma obilico svežega zraka in bolj hladno! ker tko sm mela tud prej, pol pa iz preventive zdej k sm noseča, da se ne bi prehladila nisem mela pozim odprtega okna...  mislm da je to to user posted image

Meni tudi odprto okno ne pomaga user posted image  . Nimam sicer na stežaj odprtega, ker je postla takoj pod oknom, je pa na preklop. Pa v dnevni je okno na preklop odprto in v jedilnici. Tko da, svež zrak je, samo men ne pomaga user posted image  .

IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Jaz sem se potem spomnila, da je bila enkrat debata pri aprilčicah gelde obiskov v porodnišnici in mislim(moji možgani - ementaler) , da je nax napisala, da ne bi hotela imeti drugih obiskov kot svojega in morda njenih staršev. Tako, da nama se je zdelo, da bi bilo pametneje, da ji pošljemo ali pa kot je marjanaj rekla, da ji tam pustite darilo. Samo mislim, da se bo potem morala ena druga organizirat z nakupom, ker neka_noč je šla na pregled. Sporočite, da vem, ali zvoham njen naslov ali ne.

Da ne bomo preveč v dilemi, se mi zdi ideja, ki jo je napisala marjanaj, najboljša. Kupi se vrečka, voščilnica in boni, pa se odnese na info točko porodnišnice.

www.petrca.net

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
2.3.2010 10:59:19   
MaliMišek

A mi lahko prosim ena opiše otrdevanje trebuha...jst namreč ne vem a mi otrdeva trebuh, ali se mali samo tako čudno premika...kar naprej me stiska okrog popka....ampak nimam pa trdega celega trebuha.... user posted image , da ne govorim, da me je včeraj bolel del trebuha pod popkom, tudi na dotik user posted image

Upam,da me je katera razumela in mi bo lahko kaj odgovorila user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
2.3.2010 11:02:11   
krtkova
Evo, sm odspala drugo rundo. Čeprav ponoč sm kr OK spala, moj pa nikakor ne.

Dihanje - mene bo ubilo, pa sm zdej že parkrat vadila. Tisto ta hitro me ubija. PO mojem bom takrat kr skup padla od preveč kisika. Ne znam in ne znam pravilno.user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
2.3.2010 11:03:08   
krtkova
MM - otrdevanje je tko, kot da bi imela en tak krč in del trebuha postane prov trd. Je pa rahlo boleče. Npr. če takrat vstaneš, te vse zateguje.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......