|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
22.2.2010 13:00:40   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

vam pišem, da vas povprašam ali so vaši zakladki-ovenčki tudi tako hudoooooo trmasti in zamerljivi, da se lahko le čudite? Anja je danes rabila 1,5 ure, da se je pomirila od vse te ihte in jeze, ker sem ji zamenjala pleničko. Še po 1 uri je hodila v koš po pleničko user posted image . Močno upam, da je vse skupaj le obdobje ... user posted image user posted image user posted image

user posted image  heheheheheh, kaj ti misliš, da so samo ovni?? Moja je ribica pa ima isti značaj!!!user posted image

Lana pa si že postarala.....heheheheheh ni imel še!!! Malo emša te daje!!user posted image

Seznamček sem dala in pripokala user posted image , da se ve kdo je na vrsti!!!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
22.2.2010 13:25:56   
ek76
Tina čestitke ob rojstvu sina Jona

Daša vse najboljše za 2. rojstni dan

nčk o trmi in jezi naših ribic pa raje nebi, pri nas je to strah in groza. Odgovor ja so.

Neposredna povezava do sporočila: 3527
22.2.2010 13:44:32   
Joži79
Tina, čestitke za rojstvo sina, vsem želim čimveč spanja in zdravja!user posted image user posted image user posted image

Daša vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Smo pa bili dans 1. vsi 4 skupaj zunaj na sprehodu. Juliji se je ful fajn zdelo in je pomagala potiskat vozek. Mislim, da bo zelo rada imela buggy board, tako da moram hitro v akcijo in ga kupit. A še katera razmišlja o takem nakupu? Terida, kako se vaš pomožni stolček obnese?

Jaz sem že naročila buggy board maxi (na mimovrste sem našla nekako najcenejše). Tist dodatni vozek je za nas prevelik. Že voziček komaj spravim v lift, kaj šele da bi imela še neki zraven. Zgleda pa fajn tista zadeva. Sam je pa tud puno penezev (160 EUR)

Zofy, user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoja srčka. Upam da bo čimprej bolje.

IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Joži, zdej si ti na varsti!!!

Ja, vendar imam PDP 20.3. (sva z G popravili glede na UZ).

No Juš je od sobote spet bolan. Tole je zdaj že na 14 dni... Spet je prehlajen, malo tudi kašlja (ko ima zamašen nos). No ta teorija da hodi čimmanj v vrtec od mojga je ena brezveznost. Prejšnji teden je šel samo za 3 dni (pon in pet je bil pri tašči) in je vseeno zbolel. Pred tem je bil pa itak 1 teden doma. Če kaj razsaja je dovolj 1 dan!

Sem pa tudi rekla mojmu, da bomo šli v Gradz v Ikeo gledat otroške sobe in je čist ven padu, da smo se dogovorili, da ne bo nobenega prenavljanja itd., da kvečjemu nova postelja. Tole bo še boj... Mislim res mu je tako hudo.

Toliko na hitro...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
22.2.2010 13:51:38   
pomlad08
uuuuuuuu, vidim, da so se same lepe stvari dogajale med počitnicami - prva dva marčevca sta upihnila že po dve svečki, ob tem vama,
draga LUKA in DAŠA, želim vse najlepše in najboljše,

naš Lan pa je dobil bratca, vau! čestitam, tina, upam, da ste vsi ok. teli novi generaciji otročičev se pa kar mudi na svet, al kako? user posted image

mi smo ok, imela sem morfologijo, kjer se je izkazalo, da imam kar naenkrat povišan pritisk, dojenček je pa neki majhen za 20 tednov, tako da grem jutri še v porodnišnico na pregled. mislim pa, da bo vse kul, ker mi je po tem še mama 2x izmerila pritisk in je bil ok, tako da upam, da ni panike za kakšno preeklampsijo ...

šibam kuhat,
se bom poskusila zvečer še kaj oglasit.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
22.2.2010 14:40:50   
Zofy
Tina50, čestitke še tukaj!!! Sem ravno par dni nazaj razmišljala, da zdaj pa boš vsak čas (jaz sem 13 dni prej rodila)

Veliko lepih trenutkov, cartanja in spančkanja ponoči
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zofy -- 22.2.2010 14:41:13 >

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
22.2.2010 14:43:42   
Zofy
NČK, mislim, da nima horoskop nobene veze ampak je to obdobje. Naša je tud nabrita 100/h. Trmari, da je joj in tudi vreščat se je naučila prav zelo glasno. In ponavadi svoje glasilke preizkuša ponoči. Še dobro, da Mateja to ne moti, saj smo vsi v isti sobi...

Aja, pa za vse nas upam, da bo to obdobje kmalu mimo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
22.2.2010 14:46:16   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Joži79

Smo pa bili dans 1. vsi 4 skupaj zunaj na sprehodu. Juliji se je ful fajn zdelo in je pomagala potiskat vozek. Mislim, da bo zelo rada imela buggy board, tako da moram hitro v akcijo in ga kupit. A še katera razmišlja o takem nakupu? Terida, kako se vaš pomožni stolček obnese?

Jaz sem že naročila buggy board maxi (na mimovrste sem našla nekako najcenejše). Tist dodatni vozek je za nas prevelik. Že voziček komaj spravim v lift, kaj šele da bi imela še neki zraven. Zgleda pa fajn tista zadeva. Sam je pa tud puno penezev (160 EUR)

kakšna pa je razlika med tem maxijem in navadnim? A se ga da hitro odklopit? Jaz imam tudi težave z dvigalom - voziček gre komaj v dvigalo in s tem buggy boardom ziher ne bo šel not. tako ga bom mogla jaz dol jemat vsakič. Pa za sprehode, ko boav sama z Matejem, ga tudi ne bi imela, ker se baje z nogami vanj rukaš in moraš delat manjše korake.
A si ga ti poiskusila kje? Gre res na vsak vozek?

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
22.2.2010 16:13:53   
Azzurra

IZVIRNO SPOROČILO: Joži79

kakšna pa je razlika med tem maxijem in navadnim? A se ga da hitro odklopit? Jaz imam tudi težave z dvigalom - voziček gre komaj v dvigalo in s tem buggy boardom ziher ne bo šel not. tako ga bom mogla jaz dol jemat vsakič. Pa za sprehode, ko boav sama z Matejem, ga tudi ne bi imela, ker se baje z nogami vanj rukaš in moraš delat manjše korake.
A si ga ti poiskusila kje? Gre res na vsak vozek?

Zofy, jaz sem imela priklopljen buggy board in ko ni bil v uporabi (to je bilo pa praktično VEDNO*) sem ga dvignila in za naslonjalom od vozička sem ga spela z enim štrikom, ki sem ga sicer že v originalu dobila montiranega na voziček - to je bil navaden trak z zanko, v katero sem vpela eno buggyjevo kolo, tako da se je buggy lepo zložil, ko se Liam ni peljal gor.
*No, kot rečeno - ne vem za vaše, ampak Liam se niti pod razno ni hotel peljat gor. Pa je skakal dol, pa je hotel sedet gor, pa to pa ono, skratka vse, samo buggy ne. Še dobro, da sem imela izposojenega in sem ga potem lahko vrnila, ker bi sicer to spadalo spet v kategorijo "kupljeno a nerabljeno", kot žal že preveliko stvari doslej. Upam pa, da se bodo vaše rade vozile gor, ker to sicer zna bit prav lepa kombinacija za sprehod. Mojadva nista taka user posted image  Buggy dopušča preveč svobodne izbire (beri BEŽANJE) in tako je lepo Liam kar naprej bežal dol in prepričana sem, da bi tudi Daša sedaj isto bežala.

Ja tako...dve leti je stara punca pa je bla včeraj takooooooo važna, da je joj! Ma najmanj kot da je naredila izpit za avto se je obnašala, za crknt od smeha no! user posted image  In pri večerji mi sploh ni več pustila, da bi ji pomagala dohranit, me je poslala nekam in lepo vse sama pojedla, pomazala s kruhom, se nasmejala in zavrtela z rokicami in rekla "ni vec, ni vec"...za jo pojest.

Dobila pa je en lep tricikel, tale na linku, samo smo ga sestavli od 2. faze dalje (torej 3cikel + palica), tisto ograjico iz strehco je itak že prerastla.

http://static.letsbuyit.com/filer/images/fr/products/original/82/69/smart-trike-plus-rosa-triciclo-3-en-1-8269902.jpeg

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
22.2.2010 23:00:39   
terida
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!! Sem že kar nekaj napisala, potem pa se mi je po nesreči vse zbrisalo!!!

No, pa še enkrat, sicer ne bom nikoli...

Tina, iskrene čestitke za Jona!!! Da bi bil zdrav in vesel in da bi vam čas tekel počasneje kot nam user posted image

Pa vse dobro in najboljše našima dvoletnikoma: Jure in Daša, želim vama predvsem obilo zdravja, ostalo bo pa že, kajne? ;)

In bravo Baniju za smučanje! Saj ne vem če se je sploh za čudit - on je itak od nekdaj motorično najnaprednejši marčevec! Kar pa se govora tiče... joj san, si me nasmejala z njegovimi pogruntavščinami! Soseda vzgojiteljica mi je rekla, da drugo (ali več) rojenci navadno spregovorijo kasneje, ker jih starejši bratje/sestre dobro razumejo tudi če jih mi ne. In se jim zato ni treba trudit, da bi lepo govorili. Me prav zanima kako bo s tem pri nas.

Katiandi, bravo, bravo, bravo za kostume! To si jih pa res lepo naredila. Koliko časa pa si porabila npr. za enega telebajska?

Zofy, ja svinjina je res problematična, to sem sama opazila na Primožu. Pa tudi kravje mleko poskusi črtat, baje se pozna pri krčih.

Na to sem Zofy dejansko že odgovorila, a če zanima še katero: stolček se pri nas kar dobro obnese. Je sicer težko vozit voziček z njim, ko je Erika gor, ker je pač toliko težja od Primoža, da ga malo vleče na eno stran, a si ne predstavljam kako bi brez njega. Namreč, Erika se je do prihoda Primoža še vedno zelo rada vozila v vozičku in je bila čisto iz sebe, ko je videla, da je zdaj voziček Primožev. Potem pa smo ji BuggyPod hitro namontirali gor in se je takoj potolažila in ga vzljubila. Čeprav se zdaj že zmišljuje in ko gremo na sprehod se desetkrat premisli glede tega ali bi hodila ali bi se vozila...

Trma... kaj je to? user posted image Pri nas je zadnje čase vedno bolj zanimivo. Pa ne gre toliko za to, da bi se kaj ihtala, a enostavno ne posluša in dela po svoje. Zadnjič sta bila sama z možem in se je od avta do bloka hotela nosit, moj je pa ni hotel nest. In se je začela trmat, da pa ne gre nikamor. In jo je moj pustil pri avtu samo (saj jo je videl, a vseeno ni bil preveč blizu) celih 15 minut, da bi se kao ustrašila in šla peš, a se sploh ni sekirala. Potem se je on naveličal in šel ponjo (potem je sicer pridno sama hodila do doma). Kaj naj človek naredi, če se ne pusti prepričat, ko si nekaj zabije v glavo. Še "prestrašit" je ne moremo!

Sicer pa smo nazaj v Ljubljani. Joj, zdaj sem tu že toliko let, da sem očitno pozabila kakšna ogromna razlika je med zimami v Gorici in Ljubljani! Ko smo se v soboto vozili gor je ravno snežilo! Groza, res! Upam, da se bo ta sneg letos končno umaknil, ker ga imam vrh glave in komaj čakam, da bomo lahko z otroki kaj več zunaj.

Zdaj pa moram res it, me dragi že pisano gleda, ker mora on uspavat Primoža medtem ko jaz tu tipkam user posted image Nočko!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
22.2.2010 23:06:34   
terida
Še slikca s pusta:
user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
22.2.2010 23:54:01   
mergetka
Ojla, Marčevke!

Joj, nisem bila en cajt tu in kaj vse se zgodi...

Vidim, da je Tina50 kr pohitela. Že druga...
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image !!!!!

"Grehi" za nazaj: Lona,  ful lepe maškarce in kak smučar!!user posted image Si kr predstavljam, kak si ponosna mamica!

Pa Urši2, kak velik je že Lukan in vidi se, da je res užival v tem fun parku. Čist si me navdušila nad njim. Pa user posted image za Juretovo težo, kak dec je že!!!

Luka in Daša: veliko zdravja, cartanja in vse, vse najboljše v tretjem letu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj več pa, ko ne bom tako user posted image . Čau!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
23.2.2010 10:25:04   
pomlad08
Good mornin'!

Diši po pomladi, a ne? Mislim, da bo vsak čas tu! Z Jobom vsak dan opazujeva igrišče pod blokom in čakava, da končno pobere ves sneg user posted image

Terida, Zofy, Tina, vam prov privoščim, da se začnejo topli dnevi in boste lahko šle normalno ven s ta micenimi mladički!

Mi smo fajn. Breaking news: nehali smo z dojenjem! Sem kar vesela, se je ful lepo izteklo, čist nestresno in mi tud kar paše, da imam zdej par mesecev pavze, preden začnemo novo rundo user posted image

Aja, čestitam vsem za krasne maškarce! Mi smo Joba napravili v tigra, ampak bolj improvizirano varianto, z kostumčki od Katiandi se sploooooooooh ne moremo primerjat! Vau, res si majster, a si se kje učila šivat al si kar samouk? Midva z možem bi si namreč nabavla stroj, pa ne vem, če bova sploh znala kaj narest.

Aja, Baniju pa čestitke za smučanje! To je pa res noro, Job še za hojo po snegu rab mojo roko. Res je spreten!

Mi se tudi cel dan smejimo Jobovim idejam. Ne vem, če sem vam pravila, ampak ful je smešno, ker Job govori zase v 2. osebi, za ostale pa v 1. (npr. nariše avto, pa zraven čeblja: a si narisu, lej kakšnega si narisu) in je ful zabavno, ko potem npr. v trgovini kakšnega gospoda "vpraša": a si kaku? (kar pomeni, jaz sem kakal/lulal) user posted image Ko se oblečeva za ven, pa pravi: a te nesem? user posted image skratka žurko mamo skoz, jaz se tok prerežim vsak dan.

Zdej pa šibam na pregled, pa upam, da se bo danes vidlo spol od malčka, prejšnjič se ni dobro videlo, pa me že ful firbec matra!

Lepo bodte, upam, da tudi na vas sije sonček, kjerkoli že ste user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
23.2.2010 11:43:46   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Še slikca s pusta:
user posted image

iii, kakšna lea maškara. Kaj ste ji spet laske postrigli? Vidim, da ima franzice in ne špangice user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
23.2.2010 11:46:23   
Zofy
Ja, sem pozabila čestitat San za takega super smučarja. Sej ne morem verjet, da gre Urban že na krogce, bravouser posted image user posted image user posted image Je pa res talent. Dej kakšno slikico pripopaj, tudi moj mož se ne more načudituser posted image .

Zdaj pa grem na en katek sprehodek, ko je vreme tako lepo... hvala bogu so falili vremenarji, juhuuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
23.2.2010 14:55:22   
san
joj, kako ljubke maškarce so bili vaši sončkiuser posted image user posted image . res pohvale vsem, sploh pa katiandi, kapo dol za izdelavo kostumovuser posted image

pri na je bila izablela nordijska boginja idun in je bila tako lepa, so imali v petek v šoli maškare, pa sem jo pozabila slikatuser posted image in nimam nobene fotke zdej. sva ji naredili eno belo obleko, pa izrezali zlata jabolka iz kolaž lepilnega papirja in jih nalepili gor. imela je še dolgo blond lasuljo speto v kite in potem prepasano obleko z zlato vrvjo pod prsmi in okoli glave zlat trak, pa košaro polno sočnih jabolkuser posted image . so bili v šoli vsi nad jabki navdušeniuser posted image . pa naličena je bila - rahlo rdeča lička in malo šminke - ma res ji je pasalo. izidor je bil pa indijanec kar na smučišči, samo lasulje ni hotel imeti gor, izabela je pa na smučišču samo z lasuljo strašiauser posted image . urban bi pa moral biti lev, pa ni hotel, potem si je pa to izidor v apartmaju nase navlekeluser posted image .

no, midva z dragim sva bila pa včeraj in danes v ikei in sva nabavila mizo in stole, pa posteljo in še drobnarije- juhuh, pa se bo začela selitev sedaj zares. čez vikend bova sestavljala skupaj. čakava še, da nama dostavijo otroške postelje in jogije, pa zofo sva naročila. vse omare in kuhinja so tudi že naročene, tko da upam da smo marca res že notriuser posted image .

smučanje je bilo pa božansko. vreme prve tri dni sonček, pa potem dva dni malo slabše in potem spet lepo, ampak so vsi smučali, kljub sneženju - tudi urban! res je bilo fajn, ker je bil apartma zraven smučišča, ker ponavadi smo mogl vedno z avtom lest do tja. no in tko sva tiste dva dni vmes lahko šla z banijem mal v apartma odspatuser posted image , drugače pa sva bila tudi midva po 6 ur na smučišču in mal smučkala, mal okol letala in raziskovala. pa ful je bil navdušen nad tisto smučo, k je samo ena smuča, gor pa stol za sedet. on si je tisto na manjši hribček zvlekel, potem pa stopil na smučko, se naslonil s trebuhm na sedalo in se spustil po hribčku dol in z nogami sproti lovil ravnotežje. ma me je čist presenetil, nič ni padal, mu je šlo super dobro.
na krogce je šel pa z atijem ja, sam ne, ker je prelahek in ga je gor dvignilo. potem je šel pa ali do vrha hriba, ali pa do sredine, mu pa sploh ni bilo zadosti in se je skoz jezil, ko sem rekla, da more počivat. no, sej smučal je mogoče 2 urci v dnevu vse skupaj, tko po trikrat je šel gor in dol, potem pa počitek in spet. je pa sam hotel, jaz sploh nisem nameravala, da bi ga na krogce dali, pa je skoz silil in ker smo imeli s seboj vajeti, smo poskusli in je blo super. brez vajeti si pa ne bi upala, ker ne drži8 ves čas š**** in gre včasih prehitro in se ga potem z vajetmi ustavi, da gre potem spet lepo počasi naprej in zavija. ker bolj hitro ko je šel, bolj navdušen je bil. no, ko je smučal brez vajeti sem jaz pač tekala pred njim, da sem ga ulovila, če je šel prehitro, pa samo od tretjine hriba, ker ga nisem mogla tolk gor povlečt sama.

še slikce pripopam, tiste, ki so uspeleuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
23.2.2010 15:35:59   
san
hm.. mi ni uspelo v album dat oz. ga narest, nočeuser posted image .. bom kasneje poskusila pripopat še enkrat na forum!

sam še glede trme... moj ovenček s škrgami je tako trmast, da je joj. se je sposoben dret v nedogled in sploh ne popusti, pa po svoje je začel hodit in ga ni nič strah, če jaz ne grem za njim. ma je pravi mali lump in trmari takoj, ko ni po njegovo in potem se mula in krega, pa po tleh se meče, pa odirva in ignorira. najhuje mi je če se joka - dere... pa zraven vpije ne boooom - o povleče na široko kot primorecuser posted image . včasih vztraja dlje, včasih ga pregovorim in razložim in kar nekako razume, ampak redko.. ampak to je obdobje in bo minilo, se ga še predobro spomnim od predhodnjikovuser posted image .

hehe, pomlad, ma so smešni ti naši miškolini, kakšne strelajo iz ustuser posted image
upam, da bo na pregledu vse okuser posted image

lepo vreme pa tudi že sama kooomaj čakam, ker urn+ban tukaj v lj sploh ni navdušen nad hojo, groza in bi se skoz samo nosiluser posted image , jst ga pa seveda nosim in potem me vse boli...

in bravo jobu za nedojenjeuser posted image . midva sva pa pred in na smučanju spet kar neki povečala dnevno dozo, ga bo treba počasi odstavit, ker bi meni tudi mal premora pasalouser posted image . je štrajkal s hrano in sploh ima obdobje sedaj, ko manj je. no, edino na smučanju je pa jedel vsak dan kosilo, kot en velik, je bil že tko lačen popoldan.

joj, zofy, mene tudi kar stiska kako bo tole laufalo z urbanom. sem ga celo mislila met na začetku doma, pa me je po pravici kar malo strah, če bom zmogla...
pa držim pesti, da bo julija čim bolj zdrava sedajuser posted image

joži, tudi jušu user posted image , da hitro ozdravi. ja pa kar že dan D se bliža...uau, kar leti tale čas. upam, da uspeš prepričat moža za sobico. moj dragi je prej tudi rabil 100 let, pa kar preslišal, no zdej me pa on forsira in matra, da morm okol letat vsak danuser posted image
glede tašče... najprej lepo pri sebi poštimaj, da ti bo odgovarjalo in se boš ok počutila tako ti, kot tvoj otrok, potem pa počasi razčisti še stvari s taščo. te čisto razumem, kako se počutiš, ampak to te psihično tako obremenjuje, da je joj in če le imaš možnost porihtaj odnose, jaz sem se naučila, da več ne eksplodiram in počasi predelam njeno obnašanje, največkrat gre skoz en uho not, skoz drugo pa ven, predvsem je pa pomagalo to, da tega vsega ne prenašam več na dragega - ker je bilo le še slabše za vajin odnos. pa moji mami se izpovem sem in tja in ful pomaga, res. ona sicer brani tudi taščo in mi pove še iz drugega vidika, kar me še bolj veseli, ker me ne podpihuje proti njej in potem je dobro za en čas.

zdej morm pa nehat klobasat, več zvečer ali jutriuser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 23.2.2010 15:37:46 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
23.2.2010 18:06:48   
san
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
23.2.2010 18:10:47   
san
evo, pa mi je uspelo nekaj fotk prilimat

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
24.2.2010 8:19:55   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

user posted image  

user posted image  

se mi sploh ne da pisat zadnje čase...očitno sta mi NČK in Tina50 poslali lenotipkatis al kako že user posted image
ampak tele slikice pa.....sploh se jih ne morem nagledat! San user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!! Kakšen cuker je Bani....bo še orng mešal glave puncam s svojim nasmehom user posted image  in tudi Izabela in Izidor user posted image  luštni ste vsi tuto kompleto! Škoda edino ker mamice ni niti na eni slikici, bi tudi tebe želela videti user posted image . In očka je faca, da je tko lepo smučkal potrpežljivo z minijem user posted image user posted image .
Prav vidi se, da ste uživali, bravo! Kje pa ste bili to? pri nas ali zunaj?

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
24.2.2010 8:58:32   
san
hvala, dinki za pohvaleuser posted image

sebe nisem dala gor namenomauser posted image , sem tako nefotogenična, da je jojuser posted image . ne, čisto zares, v bistvu sem na redkih fotkah, ali samo jaz, ko me je izidor fotkal, ali pa od tako daleč, da se me skor ne vidiuser posted image .

drugače smo pa bili v vasici st. maddalena, pri kronplatzu. smo mislili, da se bomo vozili v kronplatz, pa smo ugotovil, da je pista za hišo čisto ok. modro rdeča proga je bila dolga 1 km, potem pa je bila še ena črna proga in ena rdeča čez gozd, ki so jo naši odkril, pa je bilo čisto ok za vse otroke, tko da smo potem kar ves teden tam presmučal in še karte so bile veliko bolj ugodne, pa izidor in izabela sta lahko sama smučala, jima ni bilo tereba očija čakat vmes, ko je urban smučal. je pa res, da znata oba kar dobro smučat in potem so bile tam še manjše skakalnice in sta sploh uživala, da sta lahko še akrobacije s smučkami izvajalauser posted image . in po celem dnevu na smučišču sta bila polna energije, sva z mojim sam gledala, midva čist utrujena, oni pa čisto ničuser posted image .
pa še za sankat so mel dobr urejen.
je pa mal daleč, no 3 ure in pol, ampak našmu baniju tako dolga pot sploh ne ustreza. no, tudi kratka ne, se ne mara v avtu vozituser posted image

pa konjčke so imeli tam ob smučišču in pri eni hiši še kokoši, peteline, zajce in race, tko res fajn za tamale kot je bani, da majo kaj za vidt

zdej pa morm letet

papa

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
24.2.2010 9:03:53   
Dinki
da še malo pokomentiram.

Danes praznujeta naša dvojčka user posted image
Neva in Nejc vse najboljše za 2. rojstni dan! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katiandi, ja ti si pa res umetnica, kake lepe kostume si sešila user posted image  lahko odpreš obrt user posted image . In kako se imata rada Jaka in njegova sestrična!

Zofy, verjamem, da je naporno...normalno. Veš kolikokrat pomislim, da si sploh ne znam predstavljat, da bi imela trenutno še enega dojenčka poleg Titka, ki je vsak dan bolj živahen in svojeglav. Kljub temu, da si močno želimo čim prej še enega user posted image , bo po svoje čisto OK, da bo Tit majčkeno večji in bo zagotovo lažje. Upam, da ste že zdravi!

Berem po vrsti pa bo zato vse pomešano user posted image .
San, bravo za super nakup - fotič user posted image . Vidiš kakšne lepe fotke so nastale, prava škoda bi bilo ga ne imeti user posted image . Pri nas ima tudi Tit neko svojo govorico. Veliko govori, ampak se mi zdi, da ga samo midva vse zastopiva. Tit pa kar skrajša besede po svoje. Pri njemu je mleko - mle, lumpi - pmpi, pajk - pa, traktor - tato....nekaj jih pa že lepo izgovori. Največji cuker je meni ko vse lepo pozdravi z Daaaan user posted image . Pa pridem jaz domov pa reče dan mami  user posted image . Tko, da ne govorimo še tko kot nekateri, ampak bolj šprehamo po svoje user posted image .

Pomlad08, ja Job je tud faca glede govorjenja. Ima tudi neko svojo teorijo user posted image

ja trma je seveda tudi pri nas. Ampak je res zlo odvisno od dneva. Kdaj se mu da vse dopovedat in ko se zmeniva in mu rečem "Titi a je prav"? mi reče "pau" user posted image . Seveda potem zelo rad to pozabi in ga moram spomnit na njegov "pau"....ampak drugače pa kar joka in ponavlja to kar hoče in se ne pusti niti prijeti, niti noče slišat. Ma ja, bo že. Aja pa že ko se igraš z njim mora biti vse po njegovo. Se prav razpištoli z dolgim neeeeeee mami in popravi po svoje user posted image .

Pomlad08 upam, da je bilo na pregledu v porodnišnici vse OK user posted image user posted image  in da si supela zvedeti spol user posted image . In jaaaaa, včeraj je res že vse dišalo po pomladi zunaj user posted image . Upam, da smo končali s snegom za letos - vsaj v Ljubljani, v hribih kar naj bo še. Bravo za ukinitev dojenja, super pridna si bila glede tega user posted image .
Terida, super maškarca je bila Erika  user posted image user posted image . Bi mogla tudi jaz našega levčka pokazat, bi bla z Eriko glih za skp user posted image .

San, super, da vam opremljanje lepo laufa user posted image . Držim pesti, da bo kuhinja tudi hitro!

Mislim, da je to, to.
Tina50, sedaj ste pa verjetno že doma. Lepo se rihtajta z Jonom!
Mi imamo ta teden obiske iz Francije, sta prišla sestrična in njen fant iz Pariza in je nosečka user posted image ,ima že fejst trebušček, rok pa tako kot ti San. Tko da imamo ta teden kar pestro. Titek je bil včeraj in je danes doma s taščo ker ima dopust. je v ponedljek neki zakuhal pa sem rekla naj bo kar doma. Sem jo celo sama vprašala če bi ga imela in je bila čist srečna user posted image user posted image . No zdej sva spet OK, ampak tiste teme nisva več odpirali, edino enkrat je mojemu možu rekla, da bi ona takrat zagotovo z mano potegnila....ja, ja itak da ji verjameva.
No pa še to, da sem se prejšnji teden vpisala na pilates ker je skrajni čas, da začnem malo migat. Poletje se bliža in drugega kot nosečniški trebušček pač ne želimo user posted image . Imam pa tudi novo super duper kolo in komaj čakam, da se začne kolesarska seona s Titkom na sedežku user posted image .

No, zdej pa res dost, grem še mal za službo delat.

čaooooooo

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
24.2.2010 9:13:03   
Dinki

drugače smo pa bili v vasici st. maddalena, pri kronplatzu.

super izgleda user posted image  pa še boljše je, da ste kar tu smučali. je pa kronplatz itak super, sva tudi midva že bila tam, ampak za otroke je zagotovo bilo tu bolje pa še fural se niste vsak dan z avtom. Lepo, res je lepo videti, da smučate cela družina user posted image . A mamica je pa edina bordarka v familiji?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
24.2.2010 9:42:14   
aleži
San user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  smučarski familji in še posebno najmlajšemu.

user posted image  

user posted image  

Ma kaj tisto ki je imel od vzadaj trake (ali kej že) za kolena in ravnotečje?? Če si sposodimo, se da dobit zrave?

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Še slikca s pusta:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  maškara za jo pojest!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
24.2.2010 9:54:36   
aleži
FEBRUARSKI MARČEVCI 2008

Ursi2: Luka - 19.2.2008                  user posted image  user posted image

Azzurra: Daša - 21.2.2008              user posted image   user posted image

miska_32: Nejc - 24.2.2008           user posted image   user posted image

miska_32: Neva - 24.2.2008           user posted image   user posted image

Arabela: Sergej - 25.2.2008

Aleži: Sara - 27.2.2008

Ursi84: Nejc - 28.02.2008
MARČEVCI 2008

katj: Rok - 2. 3. 2008

Joži79: Juš - 2.3.2008

lucalu: Tai - 3. 3. 2008

Nasy : Maša - 4.3.2008
Lona 76: Taja - 4.3.2008

jagoga: Tomaž - 6. 3. 2008

Čakajoča: Nik - 7.3.2008

Mumu: Tia - 8.3.2008

Timoty: Timotej - 8.3.2008

Tina50: Lan - 9. 3. 2008

Pingvinčica: Nina - 11. 3. 2008

Špela100: Maks - 11.3.2008

Ek76: Mia - 12.3.2008

*BellaLuna*: Luka - 14. 3. 2008

Terida: Erika - 16. 3. 2008

paola: Vesna - 17. 3. 2008

Zofy: Julija - 18. 3. 2008

medica: Anis - 20. 3. 2008

Katiandi: Jaka - 20. 3. 2008

Klaudy: Kaja - 20. 3. 2008

san: Urban - 21. 3. 2008

Ribica85 : Kristjan - 22. 3. 2008

Vilma: Julija - 22.3.2008

Zala:Zala- 23.3.2008

Violica_23: Nataša - 24.03.2008

perp: Neja - 25.3.2008

Mergetka: Matic - 28. 3. 2008

Pomlad08: Job - 30. 3. 2008

gaya24: Maj - 31. 3. 2008 

Naša črtica koraka: Anja - 31. 3. 2008

APRILČEVSKI MARČEVCI 2008 

Katy13: Taja - 4. 4. 2008

Dinki: Tit - 7.4.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3549
24.2.2010 9:56:00   
aleži
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vse najboljše Nejc in Neva
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miška: oglasi se kaj!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......