san
|
joj, kako ljubke maškarce so bili vaši sončki . res pohvale vsem, sploh pa katiandi, kapo dol za izdelavo kostumov pri na je bila izablela nordijska boginja idun in je bila tako lepa, so imali v petek v šoli maškare, pa sem jo pozabila slikat in nimam nobene fotke zdej. sva ji naredili eno belo obleko, pa izrezali zlata jabolka iz kolaž lepilnega papirja in jih nalepili gor. imela je še dolgo blond lasuljo speto v kite in potem prepasano obleko z zlato vrvjo pod prsmi in okoli glave zlat trak, pa košaro polno sočnih jabolk . so bili v šoli vsi nad jabki navdušeni . pa naličena je bila - rahlo rdeča lička in malo šminke - ma res ji je pasalo. izidor je bil pa indijanec kar na smučišči, samo lasulje ni hotel imeti gor, izabela je pa na smučišču samo z lasuljo strašia . urban bi pa moral biti lev, pa ni hotel, potem si je pa to izidor v apartmaju nase navlekel . no, midva z dragim sva bila pa včeraj in danes v ikei in sva nabavila mizo in stole, pa posteljo in še drobnarije- juhuh, pa se bo začela selitev sedaj zares. čez vikend bova sestavljala skupaj. čakava še, da nama dostavijo otroške postelje in jogije, pa zofo sva naročila. vse omare in kuhinja so tudi že naročene, tko da upam da smo marca res že notri . smučanje je bilo pa božansko. vreme prve tri dni sonček, pa potem dva dni malo slabše in potem spet lepo, ampak so vsi smučali, kljub sneženju - tudi urban! res je bilo fajn, ker je bil apartma zraven smučišča, ker ponavadi smo mogl vedno z avtom lest do tja. no in tko sva tiste dva dni vmes lahko šla z banijem mal v apartma odspat , drugače pa sva bila tudi midva po 6 ur na smučišču in mal smučkala, mal okol letala in raziskovala. pa ful je bil navdušen nad tisto smučo, k je samo ena smuča, gor pa stol za sedet. on si je tisto na manjši hribček zvlekel, potem pa stopil na smučko, se naslonil s trebuhm na sedalo in se spustil po hribčku dol in z nogami sproti lovil ravnotežje. ma me je čist presenetil, nič ni padal, mu je šlo super dobro. na krogce je šel pa z atijem ja, sam ne, ker je prelahek in ga je gor dvignilo. potem je šel pa ali do vrha hriba, ali pa do sredine, mu pa sploh ni bilo zadosti in se je skoz jezil, ko sem rekla, da more počivat. no, sej smučal je mogoče 2 urci v dnevu vse skupaj, tko po trikrat je šel gor in dol, potem pa počitek in spet. je pa sam hotel, jaz sploh nisem nameravala, da bi ga na krogce dali, pa je skoz silil in ker smo imeli s seboj vajeti, smo poskusli in je blo super. brez vajeti si pa ne bi upala, ker ne drži8 ves čas š**** in gre včasih prehitro in se ga potem z vajetmi ustavi, da gre potem spet lepo počasi naprej in zavija. ker bolj hitro ko je šel, bolj navdušen je bil. no, ko je smučal brez vajeti sem jaz pač tekala pred njim, da sem ga ulovila, če je šel prehitro, pa samo od tretjine hriba, ker ga nisem mogla tolk gor povlečt sama. še slikce pripopam, tiste, ki so uspele
|