Snezinka4
|
Cene so pa v zalogu zares nizke. Še mikrolokacijo prosim Punce, ki dajete otroke pred hišo spat, Na tole sem se pa morala pofočkat , nasvete prosim. A v vozičku, kako jih uspavate? Bi malo probala zdaj ko bo sonček. Sam naša dva zaspita le če se vozimo. A naj kroge delam . Pa kolk jih oblečete? Otroka oblečeš kot za na sprehod, ga sprehajaš dokler ne zaspi in potem parkiraš direkt na terasi. Jok ali pa jamranje se sliši tudi skozi šipo, tako da si ti na toplem , malčki palčki pa na mrzlem...no, na svežem zraku, a ne? Jaz sem v dnevni ali v kuhinji in ju slišim brez problema, ker sta par m stran od mene. Le steklo nas loči . Ravno generalke pa ne grem delat v prvo nadstropje...Je pa tko, da imamo vrt ograjen in mi ne more kdo iz ulice v voziček kukat. V bistvu se iz ulice sploh ne vidi vozička. Trenutno spita zunaj, jaz notri kuham, no kosilce se zdaj kuha samo,jaz pa čvekam tu z vami....popoldan pa sledi še en malo daljši na kosilce zame k moji mami.. . Ker j eveliko govora o usnejnih copatkih. V hoferju jih bodo prodajali po 10€ naslednji četrtek. Je to drago? So sploh uporabni? Če se da tkole po sliki ugotovit? Itak, da vam linka ne znam poslat, ampak če greste na hoferjevo stran, pa na ponudbo 4.3. boste našle... Naši princeski sicer nimata več vročine, a noski še vedno puščajo, pridružil se je pa še en neugoden kašelj.... LL - želim vam čim prejšnje okrevanje!!!! Darjau - oprosti, ker se ti še nisem nič zahvalila za uporabne info o AD. Si nas sicer opogumila, a končna odločitev še ni padla. J treba plan narest... Sem tudi ena od tistih, ki tudi otrok v avtu ne da iz avtosedežev. Se strinjam s tabo. Se mi pa zdi, da večina otrok avtodomašev spi po posteljah med vožnjo Zoja Lara - jaz bi tudi kupila nočno spanje. Pri nas je katastrofa. Vsaj danes. No vsake toliko časa pa idila (samo 4x se zbudimo na noč). Ta novi stolčki za na mizo od Chiccota (grdega oranžnega dizajna z nekimi trkiznimi kvadratki - mi imamo take ) grejo na vse mize. Mi smo ravno zato dva nova kupili, ker nam stari ne gre na mizo...no, ja mogoče za kakšne res zelo posebne mize res ne špila....ampak tisti del, ki se pritrdi pod mizo se da zdaj čist spustiti, tako da je več manevrskega prostora pri montaži...je treba res pazit kakšen stolček kupiš. Ajej, budnica...bo treba končat...ne morem več odgovarjat...sori Pa lep dan vsem!!!!
|