|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
25.2.2010 9:04:46   
Shadow
Dobro jutro kmetovalke in ostala raja! user posted image

10m in vročina... jooooooj, bošček mali. user posted image  Pa vseeno čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Mi pa še nimamo nič čevljev, smo kar v copatih. Pol bomo pa kar ene tapocenske gumištifle kupli, pa bo. user posted image

Noki, ko bosta tvoja2 šla na hamburgerje, naj prosim še moja2 zraven vzameta. user posted image

< Sporočilo je popravil Shadow -- 25.2.2010 9:10:26 >

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
25.2.2010 9:22:53   
Alenka-8
Čestitke Lara in mala miškolina!
Mi smo tudi bili bolni skoraj cel teden. Samo pri nas je bila reakcija na cepljenje. Najprej Jaša tri dni, potem še Lana tri dni. Še dobro, da imamo samo dva user posted image
Čevlje naša dva že imata. Trenutno zimske gore teks od sestrične in bratranca. Pridejo ful prav, sploh kadar gremo samo pred hišo ven al pa s tricikli, da nista lih v copatkah. Pa še nogice so ful tople. Tudi sicer bosta imela čeveljčke od sestrične (Lana), Jaša pa pd bratranča verjetno bolj malo. Ker ima ful široko in visoko nogico in mu ne bo nič prav. Njemu sem kupila ene NIke supergice in ene čeveljčke od Playshoes v Pikapolonici. Ti so res fajn, ful mehki in zanj dovolj široki. Blanč, se ti splača it pogledat. Pa še cenovno so OK. 15 eurov. Lani pa bomo že še kaj kupili, če bo treba. Po mojem bosta prav zdej en dan shodila. Prav vidi se jima, kako sta vsak dan bolj stabilna, ful že sama stojita in z bibami divjata po stanovanju kot na dirkah.
Stolčke za hranjenje imamo od Hauck tiste klasične, za naprej pa imamo tudi trip trape. Pri babici imamo tudi tri trape, v Kopru pa une za na mizo od Chicco. SEj so fajn, sam ne grejo na vse mize. V tri trapih pa se ta mala še ful vrtita. Tak da kar se mene tiče so uni klasični še najbolj fajn.
Morm it mirit sceno. Non stop se neki buckata med sabo, sploh ni več nobenga miru. user posted image Popoldne pa šibamo na kratek dopust v Koper. Upam, da bo sonček. papa

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
25.2.2010 9:27:43   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Noki, ko bosta tvoja2 šla na hamburgerje, naj prosim še moja2 zraven vzameta. user posted image

sam če sta dobra družba, pa če sta lahk do polnoči zunaj user posted image

jutro babuške,

lara, kljub vročini in neprespani nočki, vse najnajnajnaj... naj se I pozdravi čimprej, pa naj se mami naspi čimboljš!user posted image

blanč, tole z nogico pa je tako pogosto, tudi pri nas ima V visoko nart, pa še poznam nekaj malčkov z istimi težavami, je res to ful pogosto, ampak zakaj za božjo voljo ne delajo čevljev za takšne nogice??? baje je kar zaj*** dobit čeveljčke. no, bomo videli.

mlinčica, nehaj me kurit s tortami, ker RESNO RAZMIŠLJAM o dieti. user posted image user posted image  po moje je dober datum za začetek 1. marec, al pa 1. april.... al pa 1. januar!!!! user posted image user posted image user posted image  tale je res kul datum, imam še nekaj lufta do takrat. user posted image

pridne bit!

nokes

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
25.2.2010 9:41:09   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka-8

Čevlje naša dva že imata. Trenutno zimske gore teks od sestrične in bratranca. Pridejo ful prav, sploh kadar gremo samo pred hišo ven al pa s tricikli, da nista lih v copatkah. Pa še nogice so ful tople. Tudi sicer bosta imela čeveljčke od sestrične (Lana), Jaša pa pd bratranča verjetno bolj malo. Ker ima ful široko in visoko nogico in mu ne bo nič prav. Njemu sem kupila ene NIke supergice in ene čeveljčke od Playshoes v Pikapolonici. Ti so res fajn, ful mehki in zanj dovolj široki. Blanč, se ti splača it pogledat. Pa še cenovno so OK. 15 eurov. Lani pa bomo že še kaj kupili, če bo treba. Po mojem bosta prav zdej en dan shodila. Prav vidi se jima, kako sta vsak dan bolj stabilna, ful že sama stojita in z bibami divjata po stanovanju kot na dirkah.
Stolčke za hranjenje imamo od Hauck tiste klasične, za naprej pa imamo tudi trip trape. Pri babici imamo tudi tri trape, v Kopru pa une za na mizo od Chicco. SEj so fajn, sam ne grejo na vse mize. V tri trapih pa se ta mala še ful vrtita. Tak da kar se mene tiče so uni klasični še najbolj fajn.
Morm it mirit sceno. Non stop se neki buckata med sabo, sploh ni več nobenga miru. user posted image Popoldne pa šibamo na kratek dopust v Koper. Upam, da bo sonček. papa

alenka, iz istega razloga jima bom tudi sama obula rabljene čevlje. nimam nobenega zadržka, dokler je to zaščita za nogice pred vetrom, zmrzaljo in vlago user posted image , uf! bom pa šla pogledat v pikap za čevlje, ker je cena okej. in ker se ubadamo z isto težavo. nas je zgleda kar nekaj.user posted image

stolčki: hranila sem ju najprej v ležalniku, ko sta stabilno sedela, pa direkt v triptrap. to je to.

aja, uživaj na mini dopustu! jst bi tut!

< Sporočilo je popravil nokes -- 25.2.2010 9:42:28 >

nokes

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
25.2.2010 9:48:38   
nokes
sam to še, pol pa se res skidam iz neta user posted image

gemelli, pika in sunčica: ste kaj na trnih, ko se približuje marec in prvi RD??? bo spolzela kakšna solzica? bodo padle duple torte? kaj načrtujete??? saj vem, saj vem, radovedna sem pač,. noo....user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
25.2.2010 10:32:10   
Zoja Lara
Dobro jutro!

Kako smo? Mi neprespano.user posted image

Jaz bi kupla par ur nočnega spanca. Proda kera?user posted image

Zdaj sem mamica, jupiii.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
25.2.2010 10:45:20   
pikatara
Noki hvala za inštrukcije. Cene so pa v zalogu zares nizke, ker drugače folk ne bi kupoval. Pa večino robe je z bližnjih njiv. A se tvoja dva že spuščata? patrik že po 20 s stoji, pol se pa na rit vsede. Čeveljce jima le obuj, da ju ne bo zeblo. Karolina je tud dobila ene lepe naikice. Patriku je pa vse podarjeno premajhno. Ima dolg podplat. Mala pa ima copatke 3 do 6 m, še 16 ji je preveliko. Ha ha na hamburger, pa v kino. Do rd je še dober mesec, še ni priprav. Bo že pomlad, tako da bomo atrij sprobali.

Larči vse naj naj in čimprej ozdravite.

Punce, ki dajete otroke pred hišo spat, nasvete prosim. A v vozičku, kako jih uspavate? Bi malo probala zdaj ko bo sonček. Sam naša dva zaspita le če se vozimo. A naj kroge delamuser posted image . Pa kolk jih oblečete?

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
25.2.2010 11:19:37   
Snezinka4

Cene so pa v zalogu zares nizke.

Še mikrolokacijo prosimuser posted image

Punce, ki dajete otroke pred hišo spat, Na tole sem se pa morala pofočkatuser posted image , nasvete prosim. A v vozičku, kako jih uspavate? Bi malo probala zdaj ko bo sonček. Sam naša dva zaspita le če se vozimo. A naj kroge delamuser posted image . Pa kolk jih oblečete?
Otroka oblečeš kot za na sprehod, ga sprehajaš dokler ne zaspi in potem parkiraš direkt na terasi. Jok ali pa jamranje se sliši tudi skozi šipo, tako da si ti na toplemuser posted image , malčki palčki pa na mrzlem...no, na svežem zraku, a ne? Jaz sem v dnevni ali v kuhinji in ju slišim brez problema, ker sta par m stran od mene. Le steklo nas ločiuser posted image . Ravno generalke pa ne grem delat v prvo nadstropje...Je pa tko, da imamo vrt ograjen in mi ne more kdo iz ulice v voziček kukat. V bistvu se iz ulice sploh ne vidi vozička. Trenutno spita zunaj, jaz notri kuham, no kosilce se zdaj kuha samo,jaz pa čvekam tu z vami....popoldan pa sledi še en malo daljši na kosilce zame k moji mami..user posted image .

Ker j eveliko govora o usnejnih copatkih. V hoferju jih bodo prodajali po 10€ naslednji četrtek. Je to drago? So sploh uporabni? Če se da tkole po sliki ugotovit? Itak, da vam linka ne znam poslat, ampak če greste na hoferjevo stran, pa na ponudbo 4.3. boste našle...
Naši princeski sicer nimata več vročine, a noski še vedno puščajo, pridružil se je pa še en neugoden kašelj....

LL - želim vam čim prejšnje okrevanje!!!!

Darjau - oprosti, ker se ti še nisem nič zahvalila za uporabne info o AD. Si nas sicer opogumila, a končna odločitev še ni padla. J treba plan narest... Sem tudi ena od tistih, ki tudi otrok v avtu ne da iz avtosedežev. Se strinjam s tabo. Se mi pa zdi, da večina otrok avtodomašev spi po posteljah med vožnjouser posted image

Zoja Lara - jaz bi tudi kupila nočno spanje. Pri nas je katastrofa. Vsaj danes. No vsake toliko časa pa idila (samo 4x se zbudimo na noč).

Ta novi stolčki za na mizo od Chiccota (grdega oranžnega dizajna z nekimi trkiznimi kvadratki - mi imamo takeuser posted image ) grejo na vse mize. Mi smo ravno zato dva nova kupili, ker nam stari ne gre na  mizo...no, ja mogoče za kakšne res zelo posebne mize res ne špila....ampak tisti del, ki se pritrdi pod mizo se da zdaj čist spustiti, tako da je več manevrskega prostora pri montaži...je treba res pazit kakšen stolček kupiš.

Ajej, budnica...bo treba končat...ne morem več odgovarjat...sori
Pa lep dan vsem!!!!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
25.2.2010 12:58:30   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Hedi a jima že navadno mleko daješ? Pa kaj zraven, da sta sita? Sem naredila zaloge Novoaca za dva meseca, pol pa naprej, pa rabim nasvet.

Ja, malo mešano. Zjutraj popijeta mlečni napitek z žitaricami ali kinder mleko z banano, potem še kos kruha namazan (Miha celga, Špela pa bolj vzorčno). Čez dan od mleka samo jogurti, smetana,skute ipd, zvečer pa mlečne kašice (itak majo not AM) in po novem tudi kravje nepasterizirano, nehomo... prevreto in nekoliko z vodo razredčeno. pa skuham gres, polento, itd... Gledata čukast ampak pojesta. Seveda ker zraven dam vedno malo sadne kašice.

Čevlji - se strinjam z Noki in prakticiram kot Noki. Shodili še nismo, stojimo še kar sami, pa pademo na rit, sem stavila naMIhata da bo prej, ampak zakaj bi se matral če gre po 4 tko hitro. Špela je še mal štorasta, naj še počaka da ne bo bušk. Ja sej..kad tad, ampak naj se jima ne mudi!

Ma sej se ne spomnim vsega.. oblubm da bom kdaj spet bolj pridna.
Vsekakor pa vsem bolančijem veliiiiikkkk lupčkov!!!!!!!!

Aja, spimo ne, norimo in veliiik se obešamo na mamico..svašta. Aja in tut velik znamo tečnarit.
Pika, pred hišo uspavamo z delanjem krogov, ja...zgleda neumno, ampak...kaj naj, sam da spita.

Letim pokat, gremo končn na Pokljuko....juhej. Upam..

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
25.2.2010 14:28:28   
nokes
tole pa moram deliti z vami: ivana je spala, vitan pa se je igral in gledal knjigico, in moj reče: tako pa zgleda, če imaš enega. blažen mir, tišina, cel dolgcajtuser posted image , no in tako kot si enojne ne znajo predstavljat kako je z dvojčki, si me malo lažje predstavljamo, kako je s 3 ali celo četverčki. tole mi je moj poslal zdajle po mejlu, pa ne vem al naj se smejem al jočem user posted image , oz. le kaj mi hoče povedat???user posted image

drgač pa, sprehod je pasal fuuul, pika, jaz bi tudi malo krožila po atriju, ko bi zaspala, pa smuk v kuhno na kavico user posted image , oblekla pa ju ne bi ful, saj je danes sonce zelo toplo, pa še fajn se naj v voziček upre, da ga malo zagreje. res je lepo zunaj.

hedi, uživaj 100 na uro! pa kaj vsi nekam pičite, sam jaz sem doma in mi je dolgcajt? hmmm, morm mojga mau zagnjavituser posted image

nokes

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
25.2.2010 15:07:03   
pikatara
Hvala vsem za nasvete. Sem kar takole naredila ker je bilo ful toplo:
user posted image
user posted image
user posted image

Snežinka sadje zelenjavar je ob glavni cesti v Zalogu. Takoj ko se pripelješ v Zalog je semafor pri katerem zaviješ levo, pelješ mimo Špara in ga boš videla na levi strani ceste. Komot kar na pločniku parkiraš. Pa še v avto ti vse znosi.

Hedi uživajte na sončku.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
25.2.2010 21:42:59   
gemelli
Pozdravljene mamice po dolgem casu!

Ne vem, kako vam uspe toliko pisat, ko pa imate po 2 otroka. Jaz se prebrat ne utegnem, kaj sele, da bi opisovala moja dva nagajivcka in njune vragolije. Sta krasna, zahtevna, vsak dan hoceta kaj novega, me nasmejeta, me znervirata, vcasih spita, vcasih ne, vcasih jesta, vcasih ne, a ne zamenjam za nic na svetu.

Res je, prav kmalu bom pekla 2 torti, a zura ne bom delala. Verjetno bo kdo prisel na obisk, a vam povem, da razen moje mame(kadar utegne) in moza ni nikogar, ki bi vsaj vcasih malo pomagal in prav zato se mi zdi neumno vabit posebno zlahto in si delat delo. Ne mislite, da sem nesramna, sem samo realna.  Ce bo lep dan, ju bova z mozem peljala na soncek. Je pa res, da bom verjetno potocila kako solzico, na sreco od srece.

Lara...........ja kaj pa je? Je Izak ze bolje? Mocno upam, da ne bo nic hudega. Mozno pa je, da pride vrocina zaradi zobkov, na zalost.

Lahko noc in lepe sanje!

Sara & Alex 2.3.2009

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
25.2.2010 21:44:00   
Snezinka4
A sem mogla zint!? Sem mogla!!!! %&$#""$$#%#$%"(da nimata več vročine....)
Zdaj pa imam. Spet imata vročino. Eni sem že dala Calpol, druga upam, da ne bo toliko zakuhala....
Mal me depra hoče lovit.user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
25.2.2010 23:09:18   
hedviga
Eh, sra.nje Sneži no... Kolk pa je zakuhala? Ko sta bla naša dva bolana in je Špela kuhala praktiš na 40 je pediatrinja dala recept za Voltaren, pol svečke. Ma je vsaj nucal, Calpol je en blažev žegen. Za boleče dlesni in tisto malo vročinco.
A se men sam zdi al sta samo Nokijina heroja zaenkrat brez bolezni odnesla?! Bravo!!!
Noki, pridite se sankat!! In na kuhan vin!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
26.2.2010 7:58:50   
lara light
Dobro jutro!
Da se malo oddolžim za včeraj...hvala vsem.user posted image
user posted image

Hitela, nisem kopirala, ven vrglo, grrrr...nahitrco
Hedi, uživaaaajte!user posted image
Sneži, naj mine!user posted image
Pika,iiiiiiiii, prelepaaa!user posted image
Gemelli, nimam pojma, nocoj spali, danes ma 38, nič mi ni, le malo bolj miren je. user posted image

Jaz že treniram 2m prej za rduser posted image ...matr, bo boljš, da ne bo tud pr nas nobenga, ker bom cmerilauser posted image
ajd babike, zdravi bit vsi po vrstiuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
26.2.2010 9:06:38   
Alenka-8
Sem včeraj cel roman napisala, pa me je ven vrglo in smo bili pol cel dan brez neta.
Hoferjeve usnjene copatke sem jaz že lani kupila, sam so jima še prevelike in čakajo na podstrešju. Malo ožje so kot na primer tiste z e-baya, Shoeszoo al kaj že so. Tiste so meni najboljše in bi rekla, da s poštnino vred tudi najcenejše. Jinwood so tudi bolj ozke, imamo tudi ene sposojene ShoShoos, ki so malo širši model in bolj debelo usnje. Za široke in visoke nogice so fajn Funky Feet iz Male Maše, je pa res, da je tudi cena zelo fajn (22 eur). Naša dva sta s puzanjem že uničila en kup teh copatk.
Jaz dajem otroke vsako dopoldne spat v atrij. Cca 5 do 10 min ju vozičkam gor in dol po kratki cestici, potam pa zaspita in je vsaj eno uro mir. Do zdaj sem ju še imela v kombinezonih, spodaj trenirkica. Pa z deko ju pokrijem in z unim pokrivalom od vozička, ki ni ne vem kaj. Je pa res, da nista na soncu (ker ga dopoldne v atriju nimamo). Smo pa tako spali celo zimo pa očitno še nekaj časa bomo. Popoldne pa vedno vsak v svoji posteljici.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
27.2.2010 8:11:07   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
27.2.2010 8:18:43   
marijaa
Dobro jutro! Ker je tako le sončen dan ga bomo izkoristili za dolg sprehod. Ampak najprej bo treba v shoping, jaqz mam tamala zrihtana, čakam pa še da moj tavelkega zrihta. No bomo vidli kako bo izpadel shoping z tremi mulci. Hja se bomo pa tudi do Zaloga do tiste zelenjave zapečljali, da vidim če je res tako fajn user posted image , ker sicer je na tržnici dražje kot v trgovinah, sploh če imajo tam kako akcijo.
Lep dan želim vsem!

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
27.2.2010 8:22:01   
lara light
Dobro jutro!

Če so mlinčkovi kje na lepšem, za vsak slučaj, še ena moja...
user posted image
Uživajte v sončku!user posted image

Coelho

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
27.2.2010 8:23:10   
lara light
Mlinčicauser posted image , točna kot jutro!

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3620
27.2.2010 16:45:24   
pikatara
A ste že kaj gledale sedeže za na kolo? Bo treba kmalu akcijo speljat, ko je tak sonček.

Neposredna povezava do sporočila: 3621
27.2.2010 21:11:31   
miska73
Senčka
Sem našla nove variante na ebay za copatke
tootsie-babyshoes

Dodajam še uni link od zadnjič mytwinkletoeshoes

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
27.2.2010 23:08:51   
blanč
http://stores.ebay.com/Shoes-Zoosem jih naročila od tu in so super.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
28.2.2010 9:00:42   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
28.2.2010 9:19:37   
lara light
Jutro lepotičke!
Sem prišla na nedeljsko kavico, itak, da me čakauser posted image ...mlinčka, thx!user posted image

Kako ste moje dvojne? Vsi zdravi, vsi pridni, seveda!user posted image

Moj sine je dobil pikice in to je to, uganka razvozlana, 6. bolezen pri nas drugič!! Po dveh mesecih od tamale, jo dobi onuser posted image ...zelo nalezljiva in inkub. doba do 14 dni, japajadeuser posted image
Nisem zasledila, da bi jo tu imel še kdo? Pr nas pa oba!! Hb, drugih bolezni pa (še) nismo imeli.

Moja2 obožujeta knjigice, ki imajo tiste zavihke, ko je spodaj nekaj skrito, a kaj ko vse kolikor je mogoče hitro potrgata in potem je knjigica skoraj brezvezna. Moram poiskat take z železnimi okenciuser posted image

Grem pospravit razdejanje od zajtrka, lepo nedeljo, čeprav bo menda spet dež....pa saj vam povsod vsaj dva sijetauser posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?