|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
21.2.2010 8:16:06   
mlinčka
Dobro jutro!

Malo crkljanja na nedeljsko jutro user posted image

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
21.2.2010 9:34:57   
Barbk
Jutro še z moje strani...O Mlinči mjami...sam kaj k sem na dieti...
Lara tnx.
Še zmer nisem uspela prebrati za nazaj...Ma sem res zrela za kakšno vzgojno. user posted image Moj je šel nekam po meska, jaz sem pa sama s tremi škratiji. Hranjenje končano, sledi naloga št.2...preoblačenje user posted image Tamaladva čist protestirata k je treba body al pa majčko oblečt, Žiga se zvija k glista ko je treba plenico gor na montirat, za popiz...pol je pa še tko suh, da bi mu tisto peleno (št.3) lahk trikrat okrog navilauser posted image . V glavnem, nam dogaja. Jah kateri pa ne, a ne. user posted image No zdaj pa res šibam, da jih končno iz pižam spravim, pol pa mrbit priletim nazaj, upam, da že kaj preberem za nazaj...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
21.2.2010 11:25:47   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk
O Mlinči mjami...sam kaj k sem na dieti...

Sej sm jst tuduser posted image . Ma vsaj kofe pa sok popij. Pa od une maline te tud ne bo razgnal user posted image .

Ste še bolančki al kej boljš?
Našidve se tud bunita, ko jima kej čez bučke vlečem. Pa mislim, kolk sem že zverzirana, pol se mi pa kt zanalašč kdaj ful zatakne, glih čez obrašček user posted image ...in pol itak cel halo in užaljeni pogledi user posted image
A Žigi je pa taka glista? Jaz Taji še uspem trojko namontirat, če so kake večje pelene, Anja je pa že kr lep čas na 4-ki.

Nč, zdej pa končno mal na sonceeee!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
21.2.2010 11:48:11   
Barbk

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

O Mlinči mjami...sam kaj k sem na dieti...

Pa od une maline te tud ne bo razgnal user posted image .

Ja vago pa bo razgnal. user posted image Sem bla pridna, pa sem zdaj dva dni skoz po malem grešila...user posted image Morm it spet mal stare fotke pogledat, da mal motivacije dobim. pa jutri začnem migat...obvezno. Mojga kurim za kak orbitrek, pa prav, da ga ne rabim k imam njega. Dve uri seksa na dan, pa bom naomi. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
21.2.2010 20:25:58   
hedviga

Dve uri seksa na dan, pa bom naomi. user posted image

Ma za tole sem se mogla pa kar prijavit..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz se ti klanjam do tal, ma kaj do tal, še pod tlemi če ti uspeva user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
21.2.2010 20:55:41   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Ma za tole sem se mogla pa kar prijavit..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz se ti klanjam do tal, ma kaj do tal, še pod tlemi če ti uspeva user posted image user posted image user posted image

user posted image Mene tud zanima kak jima tole porata.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
21.2.2010 21:26:59   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

user posted image Mene tud zanima kak jima tole porata.

drage dame, tole sem ignorirala od dopoldneva, pa sem si dopovedovala, da saj ni res, ampak zgleda, da ene kljub 3 otrokom imajo še vedno DOVOLJ ČASA in ŽELJE user posted image , da se dajejo dol 2 uri na dan!!! HALO! pa so kao na dieti??? prazne marnje! pih!

sicer pa, mogoč bi se pa morala mal zgledovat po tebi?? glede orbitreka, mislim user posted image

nočko, pupe, pa glejte, da boste lepo sanjale user posted image

nokes

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
21.2.2010 22:09:02   
Shadow
Nehajte seksat, bodo spet dvojčki, pol bo pa treba mini bus kupiti! user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
21.2.2010 23:35:17   
tara78
hmmm
orbitrek ne valja........eh
jaz sem včasih tako zmatrana da bi gor kar zaspala, ne pa da bi še gnala...
seks....dve uri??user posted image user posted image user posted image user posted image
raje pizza, morska....pa vseeno kakšna...če sem že DVE URI prostauser posted image
ja nič.......bo sonček, vsaj upam...bomo več zunaj, bomo malo migale..pa bomo suhice,, če ne letos pa drugo leto, ko bomo lovile naše malčke, da ne pobegnejo.
tako grem ...nekaj bom malo pojedla, nato pa spančkat...
noč...user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
22.2.2010 7:37:16   
dekle11
Ne bom napisala, da mulota še spi..., ker bo prec vekanje ;) Moram deliti z vami pupe ... včeraj, ko smo bili na blazini sta se tako lepo gledala in potem za rokce prijela. So mi solze v oči stopile :) Saj veretno bolj kot ne naključno, pa vendar ... Do danes kadar sta se videla je bil prec vek ali pa obraćanje stran in stiskanje k meni ali pa k možu. Saj veste, konkurenca... Včeraj pa, ... ooooo
Eh, že letim

Fajn bodte, babe, kavo bo pa druga kuhala, kot vedno :)

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
22.2.2010 8:54:16   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
22.2.2010 9:51:06   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Belen, tudi ti imaš cele pupe! A so tvoje pupe enojajčne al dvojajčne?
Zadnjič sem ujela eno tvojo družinsko fotko in če me fotografski spomin iz najstniških let ne vara, sva menda s tvojim možem v daljnem sorodstvu.....sicer  nevem po katerem kolenu ? user posted image user posted image  

a res??? s kje pa si??? dej powej prosim,kr nas (ga) zanima user posted image user posted image user posted image po kateri strani pa? oče? mama? user posted image user posted image user posted image user posted image
no pa imamo w sorodstwu končno ene dwojčke user posted image user posted image user posted image
mi imamo dwojajčne punci user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
22.2.2010 10:41:11   
pikatara
Larči naša mala miss je vredu, 19.3. imamo ultrazvok na prediatrični, bomo pol kaj več vedeli. A uživate v pomladi? Zdaj smo dvakrat na teden v Vipavi in sam da prideš na drugo stran nanosa pa sonček in vse zeleno. Pri nas pa še vedno sneg. Čeveljce sem mali kupila v BC firma robeez. So bolj copatki kot čeveljci in doma skoz v njih hodi, da ji ne drsi. So bili pa kar dragi, ampak so super. Moram še Patriku nekaj kupit, ker mu drsi ko hodi po parketu. Hodi ob vsem kar najde (stol, poganjalec, hoduljica, igrače, stolčki za hranjenje,...)
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=205228. Mam pa srečo, da sta oba v vozičku čist pri miru, večinoma po 3 min zaspita in spita celo pot. Doma se pa mali kar spušča in hoče sam stat. Ene 10 do 15 sekund mu kar uspe. Pri nas oba isto razgrajata. Se pa ful igrata eden z drugim.

Mlinčka bombaž praviš. Moja rešitev: vse perem s centrifugo 1400 obratov, pol ven poberem kar ni za v sušilca, sušim pa na onem programu ko ima največ 250 min in ne na onem ko ima 350. Dam pa sušit na 120 min. Danes ko je bilo zelo malo za sušit pa na 90 min. Če je pa pol še vlažno dam pa še 30 min. Prej sem imela ločeno sušilca in pralni stroj, pa je bilo isto. Če bi pa še enkrat kupovala bi pa vzela aristona ker je menda bolj pameten in ima senzor za suhost.

barbk daj jima pri previjanju nekaj v roke, pri nas naj bolj pomaga zobna ščetka, pol pa pozabita da se je treba zvijat in poskušat pobegnit s previjalne. Karolina je tud suhec in bo še pol leta pri plenicah na 3, Patrik bo pa kmalu šel na 4+.

Vsi bolančki čimprej ozdravite.

Taški a ste se nasmučali?

Neposredna povezava do sporočila: 3563
22.2.2010 11:13:23   
Snezinka4
Crvicek - dobrodošla in čestitke! Ti kar vztrajaj s črpanjem in dojenjem. Ko se ti bo pa zdelo, da imaš dovolj črpanjauser posted image  in da otroka nista podhranjena pa dva dni samo doji, za test, če gre. Pa non stop če je treba. Lahko pa tudi daš flašo (tu pa tam, če se ti zdita lačna), samo ne takoj po dojenju. Ker potem vedo, da slej ko prej pride laže dosegljiva oblika hrane.  In če je mleka dovolj boš lahko prešla na dojenje. Meni je uspelo po dveh mesecih. Prej so mi zdravniki skoz govorili, da sta še premajhni. Pri dveh mesecih sem jih imela pa dost, ker sem zvedela, da sta dve prijateljici tudi s tako kilažo (pod 2kg) dojili polno takoj ko so prišli iz intenzivne...in nam je uspelo, sicer sem vmes fasala še mastitis, je hudo, ampak se preživi. Punca samo korajžno, se splača, ker pol je kar naenkrat veliko časauser posted image . No, dokler ne začnejo kobacat. Jao jao danes nama je že skor s postelje odkobacala. Zdaj očitno še med nama spat ni varno. K sreči nista obe naenkrat začeli, čeprav ta druga bo tudi zdaj zdaj, ampak samo zarad foušije, ko sestro vidi, kam vse lahko greuser posted image

Včeraj sem jih prvič dolgo sprehajala v športnem delu vozička. Smo šli na morje in tak lep sonček je bil...in nespametna mati ni pomislila na to, da otroke lahko sonce zapeče...user posted image  no saj zažgani nista...
Čevlji/trdi/mehki...??? Jao, a pol sem prva dva otroka spet čist zasrala al kajuser posted image user posted image user posted image . Po tem, ko sta hodila, smo mi terali cicibanove trde copatke... user posted image V superfitovih smo švicali, pa niso imeli take izbire kot na internetni strani (hvala Noki).
Belen upam, da ste že doma!!!!!
Jao Barbk, držite se.Zdrži, saj bo kmalu pomlad!!! Se tolažim tudi sama, saj nam nonstop iz noskov teče. Se borim proti vnetim ušesom 100 na uro. Vlivamo fiziološko non stop. Orbitrek -user posted image user posted image . Ste se vse na 2 uri obesle kaj!?!
Pika - a teh čeveljcev mala ne more dol zvlečt?
Pridne bodite! Pa naj že neha tale zima z dežjem ga sr*rat, ker še vedno hočem zvončke, pa trobentice, pa soooonce......pa obljubim, da bom otroke namazala...

Neposredna povezava do sporočila: 3564
22.2.2010 14:08:46   
marijaa
O kako pridno čvekate, vam sploh ne morem slediti, tako , da vas nisem brala za nazaj, le malce preletela.
nekaj me zanima. Naš Tian kakšne 3 tedne oči obrača nazaj, oziroma kakor bi gledal nazaj, kot nekakšno škiljenje to izgleda. Alina tega ne dela. Me kar malo skrbi kaj je to. A je od vaših otrok tudi kdo to počel?
sušilec Mi tudi imamo kombiniranega zaradi prostorske stiske in nisem nič kaj zadovoljna. Če dam na program za likanje je še mokro kar ornk vlažno no, če dam za čisto suho je pa totalno zmečkano. Naju je prodajalec v GA nasral za njega, ker sva rekla, da rabiva velik boben,
Ta noč je bila grozna. neprestano sta se izmenično prebujala, pa Tian sicer spi od 22-5hh, to noč pa ni niti ure v kosu, jaz pa tudi ne, zato sem kot povožena.  Mi pa tudi je slabo, malo se podoji, pol pa kar neha in jokat začne, upam, da mi ne zboli, se mi sumljiv zdi,je tko jokav bil tudi cel dopoldan. Sem mu zmerila vročino, je pa nima.
Katere kapljice jim pa dajete? Moj je danes kupil oevit, dala še nisem. Mislim, da ima Alina krče po AD3.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

Neposredna povezava do sporočila: 3565
22.2.2010 14:36:08   
lara light
Jaaa, sonce in trobenticeuser posted image  mlinčka, ne pozabiš...user posted image
pika, thx, user posted image

senči, morjeeeeuser posted image  in bravo za barvo tamalih2user posted image
pika, kaj pa te na copatki.si, jinwood, cenejši in mislim da zlo podobni, jaz sem jih že  vzela in so pr nas nepogrešljivi, ker so nogice tole in nogavičke suhe, saj jih ne potegneta dol, stojijo zelo dobro gor

mali razgraja tu okrog, lepotička pa aja, je pa ponoč nekaj štrajkalauser posted image ...ga grem uspavat, da bo malo miru

lubčkeuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
22.2.2010 15:08:08   
almk
evo nas-še vedno full prehlajeniuser posted image - teče jima iz nosa, kašljata, hb vsaj vročine ni...da ne govorim o nočeh, ki so katastrofalne..
dejte mi prosim povedat kako ste svoje malčke pripravile do tega da so začeli pit?pri nas imamo vsakodnevne borbe s tem in na koncu dneva mi spijeta skupaj mogoče 100 ml vode, pa še to ne vem če..od včeraj naprej se trudim z žličko, ampak kaj ko malčica niti tega noče -zapre usta in jih tišči skupaj..
prosim za kakšen nasvet...
uživajte v dnevu...lupčkaaaaaaaaaaa vsem..

Neposredna povezava do sporočila: 3567
22.2.2010 16:00:00   
marijaa
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Če bi pa še enkrat kupovala bi pa vzela aristona ker je menda bolj pameten in ima senzor za suhost.

Jaz ga imam, pa nisem zadovoljna, ali sem pa res tako zabita, da ne znam nastavituser posted image .
Ve, ki imate že večje  user posted image user posted image dajte mi zaupat kakšne stolčke za hranjenje imate? Bumbo trip trap, une klasične? No saj še ne mislim jih začet tja not dajat in z žlico hranit, a vprašam, ker imam še toliko bonov za BC in jih moram porabit, pa mi je brez veze, da bi kupila kakšne cote ali kaj podobnega, ker jih imata trenutno preveč. Od tastarejšega imam od brevi stolček za hranjenje, vendar je tako obavten, ful prostora zavzame, mi imamo pa tako dolgo ozko kuhno.
Hm kako pa hujšate ve? A z ločevalno? Seksala 2 uri dnevno glih ne bi. Je bila bolša nočna smuka v soboto. Jaz se bom mogla tudi tega posla čim prej lotit predno še kakšen  dodaten kg pridelamuser posted image Komaj čakam, da bodo lepši in daljši dnevi, da si bom lahko daljše sprehode privoščila. Čeprav ne vem kako bo tokrat, ker pri prvem sem hodila tudi na 10 km ture, z dvojnim vozom po ozkih gozdnih poteh kot prvič ne bo šlo, pa še enega škrata imam zraven, ki pa nad dolgimi sprehodi ni nič navdušen user posted image .

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
22.2.2010 16:00:14   
macko
almk, sej men tut nočta pit, razen med kosilom, ko jemo zelenjavo. zdejle ko je ena mal bolna - kao bronhitis - se tut matramo, da bi pila, pa nam rata tam do 50ml na dan in smo kar zadovoljni. sej če preračunaš kolk je to na njihovo težo procentualno in primerjaš kolk ti spiješ na svojo težo je to že kar dovolj. se je pa treba trudit naprej. mamo smolo, ker je ravno zima. sej če bi bilo poletje, bi bli ziher ful žejni in bi pili. no, če bi bilo poletje tko al tko verjetno ne bi bili tolk prehlajeni, ane.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
22.2.2010 16:09:57   
marijaa
IZVIRNO SPOROČILO: almk

dejte mi prosim povedat kako ste svoje malčke pripravile do tega da so začeli pit?pri nas imamo vsakodnevne borbe s tem in na koncu dneva mi spijeta skupaj mogoče 100 ml vode, pa še to ne vem če..od včeraj naprej se trudim z žličko, ampak kaj ko malčica niti tega noče -zapre usta in jih tišči skupaj..

Koliko sta pa stari? Od moje sestre mala tudi ni hotela, pol ji je pa začela dajat v vodo po 2 žlički jabolčnega soka brez dodanega sladkorja, samo toliko, da je imelo malo okusa pa je začela pit. Ali pa daj kakšen nesladkan čaj. Sadnega morda, če sta že dovolj stari. Nos pa jaz čistim redno z fiziološko pol pa z baby vacom čudo in pol ven potegnem. Proti kašljanju pa pomagajo topli čebulni obkladki na prsni koš. No mojem tavelikemu so kar, če je pa zelo hudo pa  pred spanjem panatus ali sinecod sirup za pomiritev kašlja, a v tem primeru bi jaz raje k zdravniku peljala pokazat.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
22.2.2010 16:14:11   
macko
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

IZVIRNO SPOROČILO: almk

Koliko sta pa stari? Od moje sestre mala tudi ni hotela, pol ji je pa začela dajat v vodo po 2 žlički jabolčnega soka brez dodanega sladkorja, samo toliko, da je imelo malo okusa pa je začela pit. Ali pa daj kakšen nesladkan čaj. Sadnega morda, če sta že dovolj stari. Nos pa jaz čistim redno z fiziološko pol pa z baby vacom čudo in pol ven potegnem. Proti kašljanju pa pomagajo topli čebulni obkladki na prsni koš. No mojem tavelikemu so kar, če je pa zelo hudo pa  pred spanjem panatus ali sinecod sirup za pomiritev kašlja, a v tem primeru bi jaz raje k zdravniku peljala pokazat.

jest bi tut k zdravniku peljala pokazat, da poslušajo pljučka, če ni šla mogoče sluz že naprej, ker jo tamali ne znajo izkašljat in tako pride do bronhitisa... ne vem, pelji, da boš mirna. mi smo peljali takoj drugi dan in smo parkrat šli na inhalacije, zdej gre pa že na boljš.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
22.2.2010 16:44:20   
dekle11
marijaa jaz dajem oleovit. p jesicer rekel, da bi morala dodajati še vit. a, ampak ga še nisem odkrila posebej. moja sta defi imela krčke po ad3. od kolegice tudi.

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
22.2.2010 20:36:11   
Belen
uffffffffff.... prosim naj mi katera powe,če ima ali je imela podobno???? user posted image user posted image user posted image

zdej te razumem,ko prawiš da Klara ni hotela spati do predkratkega...oz.se je zbujala 100X na noč.... no to se nam zdej dogaja zadnji teden..... user posted image user posted image user posted image non stop se Lija al zbuja, al joka w spamncu , jo korem w naročje in pol ko zaspi nazaj,če jo položim nazaj w postlo - joče.....  ej ne wem ali je to sam zdej ko je bubana in še wedno na antibiotikih...al bom js mela zdej po 8mes.štalo user posted image user posted image user posted image bala je,kr zbuja še nAšo in z dwema je kr naporno..... upam,da začnemo nazaj ninat celo noč..... maghari kot porej sam do 6h user posted image user posted image in ni sam toa,pam je tečna Lija non stop..... če je nimaš w naročju je jok in stok..... js upam,da se ni razwadila "po rokah" walda da ne w 5 dneh....da pozabi kar je bilo do 8mes. user posted image user posted image user posted image

dans smo spet dali w bolnici urin....upam,da bodo rezultati od petka dosti boljši..... user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
22.2.2010 21:07:40   
marijaa
Moj pa je Tiana k zdravniku peljal, ker je neutolažljivo jokal, ni htel jest,po minutki dojenja začel jokat na zizi, pol je pa še proti večeru dobil malo vročine. Revček ima gnojno angino user posted image . Le kje je tega user posted image staknil. Je dobil ospen, upam, da bo hitro prijel.
Ja meni je tudi medicinska sestr rekla, ko sem dopoldan klicala in spraševala glede kapljic, da naj dam olevit, vendar moram ji dodat še A vitamin. A katera ve kje ga kupit?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
22.2.2010 21:09:28   
almk
evo mi smo bli pri pediatrinji in ima Asha blag bronhiolitisuser posted image , Tar je pa že boljši...dala nam je navodila..in zdej upajmo, da bo šlo na bolje..
hvala za nasvete...
stara sta skoraj 9 mesecev...ko smo šli proti domu sem se ustavila še v BC in kupila od Holle sok, ga doma razredčila z vodo in čudež - princeska je pila...ja evo, same vode noče, z malo okusa pa...tako da bomo zdej delali razredčen sok oz. sem kupila še od njih čaj (večina ostalih vsebuje sladkor, kar me moti) pa jima bom jutri naredila še to..
kar se spanja tiče je pa pri nas tudi štala - Tar še nekako spi, medtem ko se Asha zbuja, ji dajemo dudo, ampak kaj ko po 1-2 uri ne zaspi nazaj - danes ponoči je bila budna (beri jokava) od 1-4h..ko že nisva vedela več kaj naj - je zaspala nazaj...
mi dajemo D3 že skoraj od začetka, ker sta po AD3 imela krče..
stolčke imamo pa sposojene od PegPerego, smo zaenkrat zadovoljni, ampak ker so tako glomazni, bomo kasneje kupili TripTrape..mamo tud enga Bumbota, ampak mi ne deluje, da bi tukaj notri hranila otročka..ta je pri nas bolj za igro..
drugače pa tudi mi komaj čakamo sonček in toplo, da bomo lahko čim več zunaj na zraku..
lepo in predvsem mirno nočko vsem..

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?