Snezinka4
|
Crvicek - dobrodošla in čestitke! Ti kar vztrajaj s črpanjem in dojenjem. Ko se ti bo pa zdelo, da imaš dovolj črpanja in da otroka nista podhranjena pa dva dni samo doji, za test, če gre. Pa non stop če je treba. Lahko pa tudi daš flašo (tu pa tam, če se ti zdita lačna), samo ne takoj po dojenju. Ker potem vedo, da slej ko prej pride laže dosegljiva oblika hrane. In če je mleka dovolj boš lahko prešla na dojenje. Meni je uspelo po dveh mesecih. Prej so mi zdravniki skoz govorili, da sta še premajhni. Pri dveh mesecih sem jih imela pa dost, ker sem zvedela, da sta dve prijateljici tudi s tako kilažo (pod 2kg) dojili polno takoj ko so prišli iz intenzivne...in nam je uspelo, sicer sem vmes fasala še mastitis, je hudo, ampak se preživi. Punca samo korajžno, se splača, ker pol je kar naenkrat veliko časa . No, dokler ne začnejo kobacat. Jao jao danes nama je že skor s postelje odkobacala. Zdaj očitno še med nama spat ni varno. K sreči nista obe naenkrat začeli, čeprav ta druga bo tudi zdaj zdaj, ampak samo zarad foušije, ko sestro vidi, kam vse lahko gre Včeraj sem jih prvič dolgo sprehajala v športnem delu vozička. Smo šli na morje in tak lep sonček je bil...in nespametna mati ni pomislila na to, da otroke lahko sonce zapeče... no saj zažgani nista... Čevlji/trdi/mehki...??? Jao, a pol sem prva dva otroka spet čist zasrala al kaj . Po tem, ko sta hodila, smo mi terali cicibanove trde copatke... V superfitovih smo švicali, pa niso imeli take izbire kot na internetni strani (hvala Noki). Belen upam, da ste že doma!!!!! Jao Barbk, držite se.Zdrži, saj bo kmalu pomlad!!! Se tolažim tudi sama, saj nam nonstop iz noskov teče. Se borim proti vnetim ušesom 100 na uro. Vlivamo fiziološko non stop. Orbitrek - . Ste se vse na 2 uri obesle kaj!?! Pika - a teh čeveljcev mala ne more dol zvlečt? Pridne bodite! Pa naj že neha tale zima z dežjem ga sr*rat, ker še vedno hočem zvončke, pa trobentice, pa soooonce......pa obljubim, da bom otroke namazala...
|