|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
22.2.2010 22:52:04   
Snezinka4

Stolčki - mi imamo ene fensi densi Bloom, ki jih definitivno ne priporočam (čeprav podarjenemu konju....). Ker punci nista navdušeni nad njimi, smo kupili še stolčke od Chiccota, ki se pritrdijo na mizo. Te pa zelo priporočam, saj jih zelo enostavno snameš in vzameš s seboj kamorkoli (dopust, obiski....). Punci sta v teh stolčkih lahko kar nekaj časa, sploh fino je, ker sta "sredi dogajanja" ko se pišejo domače naloge ali pa jemo kosilo. So pa stolčki uporabni šele, ko otročki sedijo. Za kasneje prisegam na trip trap. Hčera ga še noče predati pa ima že 9 let, pa ni med manjšimi...

Ta bolančkani okrevajte čim prej!

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
22.2.2010 22:55:07   
Shadow
Najprej en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke! Zima se poslavlja, zato hitro ozdravite, da greste loviti sonče!

Ekhm... hujšanje - kaj je že to? Eh, ne bom danes, bom jutri začela. Ali pa v ponedeljek. user posted image

Dve uri seksa - kaj to sešteto v celem mesecu ali kako??? user posted image user posted image user posted image

Plenice - mi smo z obema na 4ki, s tamalim preklapljam na 4+.

dekle11 - ja, prijemanje za rokice je res kjuuuuuuuuuuut, ampak kmalu bo postalo grabljenje in ščipanje in ... kako bi temu rekla... poskušanje izkopavanja oči iz očesnih jamic. user posted image user posted image user posted image In pa obvezno vzajemno puljenje dud iz ust in igrač iz rok. Jaz moja2 včaih tako izza vogala opazujem, kakšno interakcijo imata in sta mi fuuuuuuuuuuuuul zanimiva. Tamala je bistveno bolj agresivna in odločna vzeti vse, kar ni v njenih rokah/ustih.

Čeveljčki in copatki - gotovo že poznate tole zadevo: http://www.malamasa.si/index.php
Ker pa sta moja mesec dni mlajša od Blančetinih, bom jaz kar na njo počakala, da izvoha kaj fajnega na ebayu. user posted image

A propos ebay... včeraj sem v zadnji minuti izgubila avtosedež, za katerega sem bidala. user posted image user posted image user posted image Skoraj cel teden je bila moja ponudba najvišja (70 eur), pol so me pa povozili kot slepo mačko sredi avtoceste. Švajne! user posted image

Sušilec - naš je od iste firme kot od Noki. Ful dobro dela, fajn posuši, pa skoraj nič vode in elektrike ne porabi. user posted image user posted image user posted image

Pitje - jaz vsak dan zjutraj kuham kompot iz ene japke ali iz ene hruške, pa dam pol kompota in pol vode v kozarček, pa spijeta cca 100 ml skozi cel dan. Sem ne štejem tekočine, ki jo skozi ves ta proces napajanja vsrka slinček. user posted image

Stolčki za hranjenje - najprej v ležalnikih, zdaj pa že nekaj časa kar v trip trapih. Imamo varovala in blazine, zato pa smo kar že v njih. Slikovni material je na FB. Noki, a te nič ne zanima????? user posted image user posted image user posted image

Bumbote imamo - se mi je zdelo, da bosta imeta travme, če jih ne nabavimo, zdaj pa se veselo prašita. Bumbo stolčka seveda, ne otroka. user posted image Po mojem mnenju brezvezen nakup. user posted image

Pa še enkrat: en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke!

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
22.2.2010 23:37:44   
marijaa
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

Stolčki - mi imamo ene fensi densi Bloom, ki jih definitivno ne priporočam (čeprav podarjenemu konju....). Ker punci nista navdušeni nad njimi, smo kupili še stolčke od Chiccota, ki se pritrdijo na mizo. Te pa zelo priporočam, saj jih zelo enostavno snameš in vzameš s seboj kamorkoli (dopust, obiski....). Punci sta v teh stolčkih lahko kar nekaj časa, sploh fino je, ker sta "sredi dogajanja" ko se pišejo domače naloge ali pa jemo kosilo. So pa stolčki uporabni šele, ko otročki sedijo. Za kasneje prisegam na trip trap. Hčera ga še noče predati pa ima že 9 let, pa ni med manjšimi...

Ta bolančkani okrevajte čim prej!
E to, o tem sem razmišljala. Mi zidamo hišo in, ko bo topleje bomo cele dneve tam in bi taki prišli zelo prav, jih vržeš v avto pa je, tu kjer še živimo pa ne zavzame dodatnega prostora. Koliko si pa dala za nje? Si jih kupila v BC? Sem ene take za pritrdit gledala v BC, vendar so bili ful dragi. Hm trip trap ma ne vem, ampak, ko je imel starejši 10 mesecev, ga v eni gostilni nisem uspela stalčit v njega, Ja malo bolj okrogel je bil še takrat.
Ajmk Naj tamala čim prej ozdravi!

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
23.2.2010 8:07:27   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
23.2.2010 9:37:08   
pikatara
Almk pri nas sta sama začela pit, ko sta več GH pojedla. Pa zaradi centralne ker je suh zrak.

Marija mi imamo stolčke peg perego prima pappa diner. Sva ful zadovoljna, ne bi menjala za nič. Res da zavzame veliko prostora, vendar lahko že majhne not daš. V nedeljo smo v gostilni otroka dali v lesene stolčke pa ni bilo tolk fajn. So le trdi in nista not toliko uživala. Pri nas sta kar dost v stolčkih, ker vedno pomagata kuhat. Sam zdaj mi je Patrik začel ven lest, se kar obrne in vstane. Ga bo treba privezat. Kapljic nisem nič dajala, ker ju je vse zvijalo, pa tako ali tako je bilo poletje in sta bila ogromno na soncu.

Belen tudi mi smo že spali celo noč zdaj je pa kriza. Eden prespi celo noč, pa je vedno drugi ne. Malo se menjata. Tisti, ki je siten, pristane pri nama v postelji, drugi pa v miru pančka.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
23.2.2010 9:46:57   
blanč
dobro jutro. ne bo pravopisno, ker mi tamala skače po rokah in tipka in tipkovnico po tleh meče pa kable žveči, pa men oči ven koplje in vriska, da še bernardek ne more spat...
Vsem bolančkom 1000user posted image . mi tudi imamo zamašene noske in laufamo usisivač ampak ni hujšega. hb so se začeli lepši dnevi...
Meni osebno so najboljši ikeini stolčki za hranjenje in tudi otročka not uživata v onih gigantskih pa lezeta dol, se nagibata, izmikata, uglavnem ni da niuser posted image
Shedow licitirat začneš pet minut pred koncem licitacije ne pa da že en teden prej dražiš ljudi, pusti lava nek spava. a še vedno nisi osvojila, da računalnik bida za tebe?
povej ti bom pisala na fb.
čeveljčki bodo poleti pri nas kar ti usnjeni copatki, baje, da je najbolj naravno, no mogoče si še premislim, kje je še to...user posted image
bumboti so pa aktualni kak mesec pa še to za 5 minut, pol pa samo vlačenje iz njega. zame so najbolj uporabni od vseh teh zadev fliperji, ker tamaladva uživata v bani, jaz pa tudi, ker ni treba bit skos pripognjen in je fajn...
nč, grem še enkrat probat našo zverinico dat spat.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
23.2.2010 9:50:34   
blanč
almk tudi nate mislimuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
23.2.2010 10:08:10   
almk
blanč hvala user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
23.2.2010 10:45:46   
Barbk
Dan,
mal sem rabla...saj veste 2 urni seks, pa pol bit čist fertik...user posted image Ma valda...user posted image 2 urni seks je le pobožna želja mojega.user posted image . Realno je pa to bolj tako "a bi? Pa jaz "ok, a bo hitr?user posted image Za naomi bo definitivno potrebno še precej diete in švicanja na orbitreku (upam, da ga dobim). user posted image
Mlinči na kaki dieti pa si to?Daj mal deli z mano, da se ne bom tolk sama seb smilila. user posted image
Stolčki-mi imamo od Mance antilopo in je zakon, pa zdaj enga bumbota in je Brina glih 15 minut nazaj padla ven, z glavo na parket. user posted image Ni ona za sem not, se tud v antilopi ful zvija...Še dobr, da imamo zdaj po dolgem času spet ft v soboto za oba. Sem glih včer klicala dr. Drobež za izvide od razvojne- ste me nakurle za dodatek in gremo tudi mi probat-pa me je še za ft naročila pri novi, ki baje dela samo v soboto 8kako bo 40 otrok prišlo redno na vrsto mi ni jasno), Tamara gre pa na porodniško.
Babetale moment je pr naš bajt luksuz-oba spita user posted image . Sta pa boljš, al pa tud ne...Vročina le 37.3, pa zdaj že 3 dni kašljata, pa ni to ne suh ne moker kašelj...Polj pa povej dohtarju kak kašelj je to user posted image . Pa Brina ima ful zadah...user posted image No pa še bruhkota sta užgala...No Žiga kar v loku, pa upam, da je bila le sluz za to kriva.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
23.2.2010 11:03:22   
Barbk
Na sem pozabila...Almk tudi jaz mislim na vas. Belen kako pa vaši izvidi? Upam, da je zdaj vse ok. Na Žiga je že buden, matr 2o minut je pa blo spanca. user posted image Danes imamo za njega kontrolo na orl. Upam, da bo kaj novega povedala, ker taka tolažba ala "tja do 4, 5 leta boste verjetno večkrat pri nas". user posted image Madonca večkrat...Žiga je od oktobra do danes že 7 na AB zaradi gnojnega izliva. user posted image Danes sem mogla prestavt hematologa na pediatrični, ker sta oba bolana. Saj bo bolj, samo da pride pomlad. Pa naj bo ful sončka, pa lepo, vroče poletje, pa morček...Madonca sem že daleč.user posted image
Na zdaj pa šibam, pridem kasneje...Blanč kako si praznovala, si pošteno zalila...user posted image Lupčka vsem bolančkom in pozdravček vsem dvojnim...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
23.2.2010 12:06:46   
pikatara
Patrik ma pa že 10 zobk. A katera ve kako po vrsti rastejo? Teh dveh sploh nisem opazila kdaj sta pokukala ven, ker sta spodni 4, nima pa še 3. Karolina ima pa še vedno 4, ji bodo počasi spodnje 2 pogledale ven.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
23.2.2010 13:30:47   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

...Blanč kako si praznovala, si pošteno zalila...user posted image

Še kar, danes zalivam moževega jutri pa taščinega, smo se našli tapraviuser posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
23.2.2010 15:24:37   
Belen
barbk.... hwala.... ne wemo še.... hodimo na infuzijo wsak dan w B,da ji dajo antibiotik w žilo..... ju3 bojo rezultati,smo dali še 1x vodo in kri.... upam,da bomo čimprej zdrawi.....

js sm tudi zakuhala,.... dris*kk, bruhanje, wročina....ufffffff... 100% kaka viroza... to sm skinla w B garant,ki so bli taki okoli mene user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
23.2.2010 19:58:43   
marijaa
Ojoj belen to pa ni fajn. Ćim prej se pozdravite!
Tianu je opsen začel prijemat, dosti spi, mnogo majn joče in malce že celo je.Od 20-1.30h sva ga izmenično nosila po rokah, je kar jokal in stokal, pol pa je zraven naju zaspal in spal celo do 6.30h in se celo kakih 5 minut dojil.
Punce hvala za informacije o stolčkih, jih bova šla v četrtek z mojim gledat in kupla bova tudi menda.
Alarm, oba hkrati!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
24.2.2010 7:46:40   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

No, današnji jutranji potres sem pa čutla user posted image . Matr me je skatapultiral iz postle! Nisem paničar, ampak tkole da človeku mislt, kaj narest, če bi blo treba laufat ven? Kako? Ma, najboljš da se vse tri pod mizo zavlečemo pa je*bat ga user posted image  

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
24.2.2010 9:14:15   
lara light
Jutro vsem!user posted image

Mlinčka, to pa ni fajn...naj ostane mirno.user posted image
Koliko bolančkov pa mamo?? Joj, toliko želja imamo vsak dan, ko pa smo bolani le eno...NA TONE ZDRAVJA VSEM!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pika, ne hodijo po vrsti, od moje frendice isto, 4. pred trojkami...in bravo za številne zobke!! Pr nas poba še kar nič. Mislim pa, da bo zdaj zdaj res kaj pokukako, da so tik pod vrhom..no ja, to govorim že meseceuser posted image

Naj atb primejo, belen vi čimprej domov, naj fiziološka nardi svoje, ...da boste čimprej vsi ok!
Lep dan!user posted image

šele zdej vidla, da nisem poslala pred več kot uro nazaj napisanouser posted image

zdaj vidim, da med tem časom ni blo nič sprememb, ste že vse na soncu?user posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 24.2.2010 9:16:17 >

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
24.2.2010 9:55:58   
marijaa
Trojek naj bi zkmeraj prišle za 4, te naj bi zrasle okrog 18 mesecev, seveda pa so možna tudi odstopanja. Patrik je tudi dobil najprej štirice, trojke pa pri letu in pol.
Tako, zdaj bom tamala v lupinici odnesla k sosedi in grem h ginekoligu. Sta že pripravljena, mleko načrpano.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
24.2.2010 13:31:21   
Barbk
Evo minuta pavze. Manca se igra v svoji kuhinji, mi kuha že ta tret kofe user posted image , Brina leži v ležalniku, Žiga, Žiga pa spi že dobro uro. Neverovatno, babe vam povem. user posted image Mi kar nekaj manjka. user posted image Brina je spet zakuhala, ima že 38.3, kaj še bo iz tega-ne vem...Ob 1h ponoč je začela na ful bruhat, me je kar vrglo iz pojstle k se je začela davit, mojmu tud nič ni blo jasn...Sem jo preoblekla, moj pa posteljo, tamala se je pa režala. Da dol padeš. user posted image Pol sem pa itak z enim učem spala. Kakšna sem danes, ne vprašte. user posted image Ma sej kaj stokam, saj to vse poznate. user posted image Oba ful čudno kašljata, Žiga ful noče jesti...Ma, ma da se ti zrola. user posted image
In kako ste ve. user posted image
Marija sem vesela, da je Tianu prijel ospen. Ma so bogi, tolk majhni pa jih mormo že filat z zdravili. Men sta se tud tamala dva tolk smilila k sta pri 3 mescih zakuhala na 38.5, Brina je vreščala že ko si jo samo mal prijel, Žiga je pa že takrat prvič fasal gnojni izliv l.ušeska in AB. Reveži so no...Ma saj bo prišla pomlad in odnesla vse te viroze in naše skrbi. user posted image
Lara sem te vesela, kje hodiš. Ma dans sem ene take volje, bi vas kar vse pocmokala...user posted image
Pika se strinjam s predhodnicam, po predpisihuser posted image naj bi prišle najpre 4 pol pa trojke. Pa Patrik jih ima že kar 10. Vau. Naša Manca pa ni po predpisih user posted image , je najprej zgornji enki dobila, pa pol spodnji in to malo pred 11 mesecem, vse 4 v roku 14 dni. In to brez problema. Pol so pa počas začel ven ostali kukat, kdaj so 5 ven prišle pa slpoh nisem vedla. Slaba mama. user posted image
No zdaj se je pa Žiga car zbudil. Šibam...

< Sporočilo je popravil Barbk -- 24.2.2010 13:33:03 >

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
24.2.2010 21:07:48   
pikatara
Najprej želim vsem bolančkom, da boste hitro zdravi. Pri nas je bil oči 2 dni doma, viroza, driska in bruhanje. Ga je držalo le edn dan. K sreči mi nismo nalezli. Pa soseda ima tud drisko že 2 dni.

Ja zobkov je veliko pri našem sinetu, je rekel da bo biftke jedel. Pa sploh nisem opazila kdaj sta pokukala, ker sem 3 pričakovala. Zdaj že oba pridno pančata, oči pa na tenisu. Saj ni čuda da mala ne prespi noči, je pojedla le 150. Sem jo hotla bolj nafilat pa se ne da. Patrik je pa spil 270. Je pa facal mala, ne spi z dudo, ampak z ušesom od plišastega zajčka. Že dober mesec, pol se pa zbudi pa v posteljici z zajcem v ustih skače.

Noki še enkrat več, da se splača v Zalog po sadje in zelenjavo peljat. Za 23,7 eur sem nakupila; glavo navadne solate, glavo mehke solate, vrečko mladega radiča, 4 greapfrute, 6 pomaranč, 10 mandarin, šop banan, 4 kivije, por, 2 bučki, vložene polnjene paprike, 20 dkg rozin, 20 dkg suhih sliv, 1,5 kg rdeče čebule, 6 limon, pa ziher še kaj. Vse ti nesejo v avto. Tako da obvezno enkrat na teden tja. Prejšnji teden sem šla v btc in še na tržnico. Prinesla 3x manj in plačala enkrat več.

Hedi a jima že navadno mleko daješ? Pa kaj zraven, da sta sita? Sem naredila zaloge Novoaca za dva meseca, pol pa naprej, pa rabim nasvet.

Nincy v Avstriji ni več Novolaca, težave z dobaviteljem. Pri nas ne priznajo več popusta dvojčkom, le trojčkom. Imajo pa zdaj akcijo, če vzameš 4 skupaj v pakungi je 22 eur, vendar Ljubljanske lekarne galfajo in razpakirajo ter prodajo po navadni ceni, tako da imajo to le privat lekarne. Na Brodu imajo, če te zanima. Sem kar zalogo naredila. Se pozna 8 eur pri 4 škatlah.

Pozdravček vsem, grem še malo pred tv. Sem danes celo stanovanje generalno spucala, ker sem možu otroka podtaknila. Pa še po nakupih in plavat sem šla.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
24.2.2010 21:12:52   
pikatara

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

user posted image

Svoja zakladka dobile v letu 2009:

4pikice PDP 10.12.2008 ; rodila 4.12.2008
user posted image  ANA 2755g, 49cm in user posted image  LINA 3015g, 51cm 

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image  TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009  
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Alenka-8 PDP 9.3.2009 ; rodila 19.1.2009
user posted image  LANA 1510g, 42cm in user posted image  JAŠA 1720 g, 44cm 

Thula PDP 7.2.2009 ; rodila 24.1.2009, CR  
 user posted image KIAN 3140g, ??cm in user posted image TAJA 2400g, ??cm

nokes PDP 9.3.2009 ; rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image VITAN 2450g, 49cm

malaflobe PDP 27.2.2009 ; rodila 5.2.2009 
user posted image  FLORIJAN 2800g, 48cm in user posted image BENJAMIN 3135g, 51cm

Hedviga PDP 2.3.2009 ; rodila 9.2.2009
user posted image  ŠPELA 2140g, 47cm in user posted image MIHA 2700g, 48cm 

aknela1 PDP 1.4.2009 ; rodila 13.2.2009
user posted image  GAJA 1920g, 42cm in user posted image  ZOJA 1910g, 44cm

Skorpija PDP 14.3.2009 ; rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 25.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image  FRAN 1205g, 40cm in user posted image DANE 1640g, 41,5cm

gemelli PDP 16.3.2009 ; rodila 2.3.2009  
 user posted image  SARA 2500g, 48cm in user posted image  ALEX 2550g, 50cm 

Suncicica PDP 28.3.2009 ; rodila 21.3.2009
user posted image  STELLA 2700g, 48cm in user posted image  PIA 2490g, 47cm

Pikatara PDP 17.4.2009 ; rodila 28.3.2009
user posted image  KAROLINA 2090g, 46cm in user posted image PATRIK 2350g, 46cm 

Mucka25 PDP 8.5.2009 ; rodila 2.4.2009
user posted image  TINA 1530g, ?cm in  user posted image  NINA 1970g in ?cm

lara light PDP 26.5.2009 ; rodila 25.4.2009
user posted image  ZARJA 1820g, 45cm in user posted image  IZAK 2100g, 46cm  

Taškica PDP 17.5.2009 ; rodila 4.5.2009
user posted image  JURIJ 2765g, 49cm in user posted image  ANDRAŽ 3160g, 51cm 

sosedica PDP 2009 ; rodila 5.5.2009
user posted image  PIA 2110g, ??cm in user posted image   AŽBE 2140g, ??cm  

Ona23 PDP 29.5.2009 ; rodila 8.5.2009
user posted image  MARK 2650g, 49 cm in user posted image  BOR 2730g, 48 cm

Snežinka4 PDP 26.6.2009 ; rodila 9.5.2009  
 user posted image  ROŠA 1780g, 43cm in user posted image  DAŠA 1970g, 42cm

Stijan  PDP 5.6.2009 ; rodila 11.5.2009 
user posted image  JAKOB 2310g, 45cm in user posted image FLORJAN 2460g, 44cm

buba.miska PDP 30.5.2009 ; rodila 14.5.2009 
user posted image  ŽANA 2130g, 42cm in user posted image  KLEMEN 2310g, 46,5cm 

_rosa PDP 25.6.2009 ; rodila 15.5.2009
user posted image  NEJA 1640g, ? cm in user posted image  NIKA 1810g, ? cm

buši2 PDP 15.6.2009 ; rodila 21.5.2009 
user posted image  ALJA 2530g, 49 cm in user posted image  NIKA 2460g, 48 cm

almk PDP 7.7.2009 ; rodila 1.6.2009 
user posted image    TAR 1925g, 43cm in user posted image ASHA 1545g, 41cm

Blanč PDP 10.8.2009 ; rodila 15.6.2009 
user posted image   BERNARD 2020g, 43cm in user posted image LARA 1600g, 42cm

Belen PDP 13.7.2009 ; rodila 19.6.2009 
user posted image  NAŠA 2390g, 48 cm in  user posted image  LIJA 2350g, 48cm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rubin PDP 26.9.2009 ; rodila 19.6.2009 
user posted image GAJA 831g, 33cm in user posted image ZOJA 681 g, 31 cm (user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mlinčka PDP 16.7.2009 ; rodila 20.6.2009 
user posted image  TAJA 2250g, 45cm in  user posted image  ANJA 2500g, 48cm

Rosajelka  PDP 22.6.2009 ; rodila 23.6.2009
user posted image  TAJA 3140g, 48cm in user posted image  NIKA 2460g, 46cm

Anja3  PDP 31.7.2009 ; rodila 26.6.2009
user posted image  SANJA 1945g, 42cm in user posted image TISA 1370g 39cm

Barbk  PDP 20.8.2009 ; rodila 10.7.2009 
 user posted image ŽIGA 1580g, 42cm in  user posted image  BRINA 1610g, 43cm

evamaja PDP 20.7.2009 ; rodila 19.7.2009 
user posted image   LAN 3310g, 53cm in  user posted image  GAJA 3150g, 52cm

Shadow PDP 16.8.2009 ; rodila 21.7.2009  
 user posted image  AJDA 2400g, 45cm in user posted image  SIMON 2350g, 45 cm

darjau  PDP 12.9.2009 ; rodila 31.8.2009 
 user posted image  HANA 2695g, 48cm in  user posted image NEVA 2530g, 46cm

macko  PDP 6.10.2009 ; rodila 2.9.2009 
  user posted image  MAŠA 2300g, 47cm in user posted image  PIKA 2280g, 47cm

miska73  PDP 10.11.2009 ; rodila 2.9.2009 
user posted image  
ROK 1420g, 40cm in user posted image  NEJC 1430g, 40cm

Ninčy PDP 5.10.2009 ; rodila 7.9.2009 
user posted image  JAN 1860g, 44cm in user posted image  ŽAN 1805g, 45cm

Klarissa PDP 18.11.2009 ; rodila 17.9.2009 
user posted image   TEODOR 1850g, 44cm in user posted image  ALEKSEJ 1380g, 41cm

gosenica1986 PDP 10.10.2009 ; rodila 17.9.2009  
 user posted image EMA 2630g, 48 cm in user posted image  ALEN 1750g, 44 cm

Tara78 PDP 5.11.2009 ; rodila 23.9.2009 
user posted image  LUKA 1900g, ? cm in user posted image  JAKA 2100g,  ? cm

dekle11 PDP .2009 ; rodila 1.10.2009 
user posted image   TILEN 2010g, 46 cm in user posted image DOMEN 2060g, 45 cm

SKUPAJ:

43 user posted image

user posted image  41

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
24.2.2010 21:14:44   
pikatara
Noki trudim se seznam na novo posredovat, pa ne gre glih tako kot bi želela. Inštrukcije prosim. Ampak sem ga le našla, čeprav s težka. Zdaj grem pa res preklopit, ker to da nogomet gledam, ko sem sama doma, pa res ne gre.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
24.2.2010 21:43:05   
nokes
okej, pika, seznam user posted image , zbrisat moraš une oglate oklepajčke, pa quote, pa zaklepajčke in spodaj, na koncu, tudi, potem pa štimauser posted image

še enkrat hvala za obveščanje o nakupu zelenjave in sadja, čeprav imam občutek, da sta vidva ene take spešl stranke, pa imata enih 75% skontota, al kolk??? no, bom šla v nabavo, itak, ker pri takšnem apetitu imam še lahko en šiht.user posted image  pri nas jemo kot ... kaj kot?? kot požeruhi!!! jaz ne delam drugega kot kuham ,seckam, pasiram, lupim, ah... tu mata ojrote, pa pojdita na hamburgeruser posted image  pa v kino, lahk prideta domov ob polnoči!user posted image

čevlji: moja zadnja odločitev: ker še ne hodita sama in kljub opozorilom Ft bosta imela obute čevlje, ivana od vitana (revica user posted image ),. vitan pa od ene prijatlce sinkota ene luštne čevlje. ne bo ju zeblo, pa hodila bosta lahko počasi in ne bom dala 100 ojrov za nekaj, kar rabita en mesec, al pa še manj. sem pa gotovila, da imam podarjenih kar nekaj čeveljčkov, ko so rabljeni skoraj nič, takorekoč novi in so nam premali. če katera bi imela, tako za prvo silo, ko še ne hodijo glih sami, malo pa bi že stopicali, čeveljčki pa služijo bolj obrambo proti vremenskim razmeram user posted image ... kontakt na ZS, podarim!!! cifre okol 20,21. aja, sta tamala vrgla na tla fotlič, pa ne dela, ni fotk in ne vem kdaj bodo.... 

kaj še? ČAKAM, DA SHODITA, PO MOJE BO ZDAJ-ZDAJ, sori črke, user posted image , tak laufata okoli, da imam občutek, da bo jutri urnebes user posted image user posted image user posted image user posted image . res ju ne dohajam več, žuuuur od jutra do večera.

marele še nisem kupila, bumbo stolče hvala bogu tud ne, imam pa doma še vedno ene navlake, ki se jo moram znebit.

nič, bibikebabike, pridne bit, pa ninanana it... user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
25.2.2010 7:53:04   
lara light
jutro lepotičke, namesto častit, ker mamo 10muser posted image ,ga mam v naročju, vročina, včeraj 2xsvečka paracet, zjutraj le 37.4. celo noč pojokoval, vlekel nogice pod trebuh, nič spali, utrujen pa je itak. nobenih drugih bol. znakov, nasvet? bo 6. bolezen? zobki? hvala...že spi.
lp vsem

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
25.2.2010 8:31:45   
blanč
Čestike larauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi mi imamo ogromno cicibanovih skoraj novih čeveljčkov, upam, da se bodo sezonsko ujemali z številkami, samo ne vem kako bo b, ko ima tako debelo nogico in visok nart, verjetno bo kar bos...user posted image
Koš zdravja vsemuser posted image

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 3599
25.2.2010 8:52:18   
mlinčka
Dobro jutro!

Najprej vse naj naj Zarji in Izaku za mini praznik! Naj mali čim prej nazaj v formo pride user posted image !

user posted image

Za mamce pa en jutranji kofetek user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?