|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
26.2.2010 18:28:16   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Punce, jaz sem imela danes morfologijo in bomo imeli še enega user posted image . Videti je zdrav le slikati se ni pustil...

LP

bravoooo! user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
26.2.2010 20:22:07   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

bcljka v katerem vrtcu pa dela tvoja tašča? A si ti hodila v ta naš vrtec na Kodeljevem? Jaz sem razmišljala, da bi dala prošnjo tudi v ta vrtec. Glede na to, da je moj delavnik od 9h do 17h, je full dolga, da je mali toliko casa v vrtcu. Če pa bi bil na Kodeljevem, pa bi ga mogoce lahko sla kdaj moja mami iskat... Kaj pa vem...

ubistvu jst sm mela varuško in nisem hodila v vrtec... dokler si ga nisem sama izborila... k sm se obesla na ograjo od vrtca in jokala tok časa da so me pol vpisal user posted image user posted image user posted image pa še to sm bla pol sam do kosila... user posted image

tko da moj otrok gre definitivno v vrtec in to že v jasli! še posebi k vidm kok se majo fajn pa kok uživajo! user posted image user posted image user posted image tašča dela v vrtcu Penejped enota Zalog... tko da Pika bo tja hodila... pa tud fajn je k jo bo babica loh vzela če midva ne bova mogla...user posted image user posted image user posted image

uff to bos imela pa zelo dobro postimanuser posted image

Punce, jaz sem imela danes morfologijo in bomo imeli še enega . Videti je zdrav le slikati se ni pustil...

LP

suepruser posted image
vprasanje - a si na nuhalni mogoče vprasala za spol - ce si a so ti user posted image napovedaluser posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
26.2.2010 21:05:55   
katrinka
ne morem vrjet da nobena ne cveka tu gor....heheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
26.2.2010 21:10:28   
krtkova
katrinka ma pa novo slikco!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
26.2.2010 22:55:47   
petrca2507

Punce, jaz sem imela danes morfologijo in bomo imeli še enega user posted image . Videti je zdrav le slikati se ni pustil...
LP

Čestitke za user posted image user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
27.2.2010 8:48:56   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

katrinka ma pa novo slikco!!user posted image user posted image

jupi...to pa dolgcas ponoc naredi...heheuser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
27.2.2010 8:59:50   
neka_noč
Dobro jutro user posted image

Danes sem spala ko user posted image   .  user posted image jaz!  user posted image   Končno! 

Včeraj sva s sinom spraznila celo njegovo sobo, ker se bo danes barvalo.... Dnevna soba je pa izpod kritike... imamo veleslalom ... se je treba stalno nečemu umikat. In tako bomo imeli dokler ne pride otroška sobica. user posted image Upam, da pride tudi monter čimprej, ker sicer bomo imeli takšno dva tedna in se bo meni "snelo". Že zdaj gledam kam vse "letijo" pasje kocine/dlake in kako bomo to (uspešno vse) posesali... No comment. Razmišljam, da bi psa na balin.... ali pa jo kar s sesalcem sesala namesto krtačla (zdaj se težko sklanjam)...... user posted image   Joke!

Včeraj sem bila tako jezna na taščo.... z malim naju ni bilo doma (je imel zobarja), ko je prišel domov moj  user posted image in.... ker ima ona "prozorna" vrata (in nos povsod tam kjer ni treba), ga je takoj "uhvatila" in napadla, da če ve, da mislim it z user posted image za dva meseca na morje.... in da to pa ni ok, da kaj jaz mislim, da to ni dobro za user posted image .... 
Halllooooo?! Kot da se na morju dojenčki ne rojevajo, kot da na morju noben dojenček ne živi....  Seveda je moj znorel in bil totalno zamorjen. Se je skregal, naju pa, ko sva stopila skozi vrata, gledal ko ris.... Midva sva imela pa zanj presenečenje še za včerajšnji (njegov) rojstni dan. user posted image
Nekako sva se pogovorila.... On je mislil, da kaj jaz njej vse govorim (mi je prepovedal kakršnekoli stike z njegovo mamo, da naj jo odpikam....user posted image   ... imam na distanci...pa itak jo imam oz. ji povem direktno kar ji gre/kar mislim)... Ne maram pa biti z nekom skregana, še posebno ,če živimo pod isto streho, pa čeravno ločenih vhodov.
No, smo šli nato še v BC po previjalno podlogo - danes jo nesem nazaj , ker je prevelika, da ne omenjam, da barve itak ni in ne bodo imeli takšne kot želim.... user posted image Prej so rekli, da dobijo, zdaj da ne obstaja.... vsaj ne v tem "modelu" ki jo sama želim.... Nato smo mislili, da si bo moj dragi kaj omislil kupit za oblečt, pa mu ni bilo nič všeč... user posted image   Ko smo bili v Thomas sportu, pa mi je že težil, da moraš biti "za take stvari" (shooping) razpoložen.... ga je slišala prodajalka, se nasmehnila in pripomnila, da moški pa itak niso za to nikoli razpoloženi..... moj je (ponovno) skoraj znorel - mi je zasikal, da a moram na glas dajat pripombe.... in da ne omenjam, da so meni skoraj odpadle noge....
Skrtka včeraj sem imela zelo produktiven dan. Sem ogromno naredila, nisem bila nič utrujena, je pa tašča vse za...user posted image ....   - vsaj pri user posted image , ki je vedno zlat, dobre volje - ga je težko spravit v slabo.... ko pa je... - beži. No, in to smo imeli včeraj..... in to zaradi tašče..... user posted image

Pozetek:  ČE JE LE MOŽNOST DA ŽIVITE DRUGJE KJER JE VAŠA TAŠČA (ALI PA MAMA) - POJDI TJA! Mi smo šli očitno z dežja pod kap....
Moj je bil včeraj tako besen, da je rekel, da gremo v svojo hišo, da sploh niso drage, jo bo kar kupil, da gremo čimprej.... Jaz pa sem ga mirila, da naj ne nori, ker želiva prvo vložiti v posel, ne pa v hišo..... tak je plan... Saj se bo pomiril, upam da se je že.... Je pa res bedno, da se takole stalno nekaj vmešavajo. Eni imajo preveč časa in potem samo tuhtajo cel dan - pa ne o sebi, temveč o drugih. To vedo najbolje. Ona ima itak celo ulico pod kontrolo, pa misli, da bo imela nas tudi. Ha ha.... Jaz se ne dam , sem močen karakter..... te pa vseeno to energetsko prazni/izčrpava. Namesto, da bi dajal (pozitivno) energijo drugam, ti jo nekdo črpa/krade/jemlje. Joj, ko jo vidim!

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
27.2.2010 9:16:50   
krtkova
Jutro!

Neka noč - mene je pa tale tvoj post kr žalostno naredil.user posted image  Kako lahko ena pi...user posted image  od tašče tkole pokvari dan nekomu. Mene to tud vedno ful razjezi. Najuhuje je pa še, ker je to familija in jih ne moreš kr nekam sterat. Se pa absolutno strinjam, da si ne predstavljam življenja skupaj s taščo ali svojo mamo. Moja tašča j dva bloka v levo in to je idealno. Se ne vidimo, če se ne zmenimo. Da bi pa živeli skupaj - NIKOLI!!!! Raje plačujem celo premoženje za najemnino, kredit... za lastno stanovanje.

Jst sm pa sama, ker je šel moj nekam v hribe. Sem že pospravila perilo, spalnico..... Ob 10h se pa z mami dobim in greva mal v emporium, pa pol še v mesto. NIsm bila v mestu že 100 let!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
27.2.2010 9:22:51   
neka_noč
Pa še to glede tašče.... dva dni nazaj je poslušala na radiu (kar tam povedo je sveto)..... nekaj glede enega virusa, da otroček do dveh let lahko (zaradi tega virusa) preneha dihat... No, in me napade, če sem poslušala .... nato pa, da naj nikar ne dajem v vrtec otroka vsaj do dveh let.... Pa jo vprašam kako si ona to predstavlja, da ko meni poteče porodniška, moram delat,... ni dinarčkov,.... jih moram zaslužit, .... imam firmo... a jo naj kar zaprem in bom na Zavodu in brez denarja... Pa mi na vse to zasika- ja, no, kokr hočeš, otrok ti pa more že bit na prvem mestu, ne?..... user posted image
Sem jo imela takoj zadosti.... in ji zabrusila, da ga lahko dam k njej v varstvo, ampak da ni tako kot je starejši sin, ko je že tako zelo samostojen.... da je treba user posted image večkrat na dan previjat, pa ga nosit, ...... ona pa je na berhlah, komaj hodi.... zdaj jo dajejo, očitno ji (po 15-ih letih) odpovedujejo umetni kolki (toliko je življenjska doba teh ki jih ima sedaj notri) , da ne omenjam, da bo stara vsak čas 80... In, če je že pozabila kako to gre?!
Bila je tiho... user posted image

Aja, pa zadnjič... sin je šel po dolgem času k enemu prijateljčku za eno popoldne - se igrat (takrat, ko smo imele lj. nosečke pri šipcu zmenek s krofi user posted image ) , ter nato še k drugemu prijateljčku (ko sva šla podpisovat (uspešno) priznanje o očetovstvu) za dve urci.... pa ona- ja,kje imaš pa Luka? .... sem bila malo žleht pa sem ji rekla, da sem ga prodala, ker itak imamo na poti drugega, pa njega zdaj ne rabimo več.... (s tem sem ji želela dat vedet, da kaj jo briga... ), no pa sem potem povedala ,da sta oba otroka v vrtcu, ko sva prišle njune mamice ponj, želela (beri težila), da bi se skupaj igrala... no, pa sem Luka odpeljala  k njim.... Ona pa; to pa ni vredu, da otroka kar naprej po tujih bajtah porivate    user posted image    Seveda sem jo imela tako zelo zadosti, da sem ji v smehu zabrusila - sem slaba mama, a ne?  Ona pa - ne, tega nisem rekla, ampak ni to dobro, saj bi bil lahko pri meni.. user posted image   Itak sva ga hotela s seboj peljat na CSD, ker tisti zapisnik podpisat pa res ni problem z otrokom, sploh ko je on priden. Mislim, to je pa višek! Pri nas se je očitno spet začelo vtikanje na polno in res KOMAJ čakam, da se spokam z obema otrokoma na morej..... ona ima namreč poleti kar stalno odprta vrata in ko greš mimo - samo "laja". Mi je bedno kogarkoli vabit, ker ona vedno potem te, k nam vabljene obiske, vabi k sebi na kavo... user posted image   Ali pa po 5-ih minutah prileze k nam gor in kar sedi.... mi se pa gledamo..... Drugače pa, ko skuham še zanju, gre zelo težko po stopnicah - jo noge bolijo. Ko so obiski pri nas  jo pa očitno nič, al kaj? Jo moram enkrat prav vprašat... user posted image   Zdaj prakticiramo, da ko kdo pride, enostavno zaklenemo vhodna vrata.
Pa da ne bi mislile - ona ima ful obiskov. Ji ni dolgčas. Babe hodijo čvekat. Mislim, da je ko ena vaška čenča, čeprav ona pravi, da je druge stvari nič ne brigajo. Ja ja, na papirju, svoj kljun pa vtakne vsepovsod!

Joj, se opravičujem..... sem mogla dat mal (beri velik) ven glede tašče.... user posted image

Bo bolje...

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
27.2.2010 9:30:23   
neka_noč
Oprosti Krtkova, te nisem hotela razžalostit.... samo sebe sem sedaj malo spucala....
Vidiš kako negativna energija preide na druge.... user posted image   Res, oprosti.
Zdaj si grem dati muziko - me vedno tako pozitvno nabije... pa sicer nisem slabe volje, samo enemu sem morala malo povedat/pojamrat....

Si pa pridna danes! Lepo to. Naj ti dan čimlepše mine. Danes so obljubili sonček... Kje si sonček? user posted image   Komaj te čakamo.... user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
27.2.2010 10:19:52   
petrca2507
Midva sva tud najprej razmišljala, da bi si naredila stanovanje nad njegovimi starši. Sva imela že vse načrte in se šla skoraj za kredit zmenit, ko sva si premislila. Moj user posted image in njegov oče imata svojo firmo. Mami je doma gospodinja in na vsake tolk mal račune ureja. Tko da ju moj že tako ali tako vsak dan vidi (razen vikendov).
In tako sva se obesla na www.nepremicnine.net in začela iskat druge možnosti. Po malo manj kot letu dni, sva lani poleti kupila polovico novega dvojčka v 3.pod.gr.fazi in zdej počasi rihtava.

Pri nama so zaenkrat obojni starši OK. Res pa je, da ne živimo skupaj in tudi nikoli nismo.

neka_noč...upam, da se po "razpisu" počutiš bolje user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
27.2.2010 10:24:28   
Zvezdici

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image   Vid: 24.02.2010        user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                    user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image   Urban: 28.1.2010 user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29) 1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image          3.3 (P)                 user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)          3.user posted image 1.user posted image          2.3. (P)                user posted image

16.4.2010
user posted image   
marjanaj (31)          1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

17.4.2010

user posted image   tanika1 (26)             1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image    nax05 (24)              1.user posted image 0.user posted image            5.3 (CTG)            user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3.user posted image             9.3. (P)             user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                1.user posted image 0.user posted image                 2.3.                user posted image

2.5.2010
user posted image    živa (32)                 3.user posted image 2.user posted image                                       user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)         1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image
user posted image   Blicka (34)                 1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                 1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image     bubolin (25)            1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

30.5.2010
user posted image     MaliMišek (29)         1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)             1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                       2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

10.6.2010
user posted image    Majček28                  2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

11.6.2010
user posted image      majkl (31)               2.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.6.2010
user posted image      bcljka (24)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

2.7.2010
user posted image       polhec (25)            1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

8.7.2010

user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

25.7.2010
user posted image    
petrca2507 (29)       1.user posted image 0.user posted image              9.3. (P)              user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                                         user posted image

18.8.2010
user posted image    
  hermy1 (44),            5.user posted image 3.user posted image                                       user posted image     

27.8.2010

user posted image      tinkatonka                2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

10.9.2010
user posted image       katrinka                   2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

14.9.2010
user posted image     
Božička09                 ?.user posted image ?.user posted image                                       user posted image

Skupaj nas je 34 ljubljanskih user posted image (na seznamu).

8x user posted image

9x user posted image

17 x user posted image

Februark = 1
Marčevk = 5
Aprilčic = 10
Majčic = 5
Junijk = 5
Julijk = 3
Avgustovk = 3
Septemberk = 2

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
27.2.2010 11:02:56   
MaliMišek
Dobro jutro!
No sej sploh ne vem če je še jutro, če bi bila zdele pri babici v Prekmurju, bi imeli čez 30 min že  kosilo user posted image . Jst sm se dons naspala za kar neki časa za nazaj user posted image , zdej pa samo še počakam sonček in gas ven.

Neka_noč si imela pa res pester teden glede tašče....upam da bo kmalu bolje...čeprav pr taščah se nikoli ne ve iz kerga ovinka prleti user posted image .

Krtkova šopiiiinnnnggggg user posted image . Pa ne pozabi poročat kaj boš kej kupila user posted image

LP

user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
27.2.2010 11:20:28   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Neka_noč si imela pa res pester teden glede tašče....upam da bo kmalu bolje...čeprav pr taščah se nikoli ne ve iz kerga ovinka prleti user posted image .

LP

user posted image

Anajrim user posted image

Ja, res sem imela pestro. Pri njej vsake toliko časa "ven vseka". Zdaj že dolgo ni, pa sem mislila, da se je vnesla. Ha ha....
Sicer ne jamram, ampak zdaj mi je pa res platformo dvignl....

Sicer pa, prej sva bila v bloku in ko se nama je rodil prvi sin, nam je prčelo zmanjkovati prostora - je bilo dvosobno stanovanje, ki sva ga preuredila .... in sva imela kuhinjo z dnevno skupaj.... podrla sva stene in imela steber sredi dnevne... ful dobro, ampak potem le eno sobo - spalnico in  za sina je bil že čas, da ga dava v svojo sobo... (No, sej zdaj pa spi pri nama .... Ironija...) Skratka, imava nekaj parcel, dve primerni za gradnjo, a kaj , ko še niso zazidljive. Vedno čakava na razgrnitev... potem pa izvisiva.... in časa je zmanjkovalo, pa sva si uredila pri njih zgoraj. Hiša je sicer že njegova, a si (vsaj jaz) ne lastim ničesar - želim pa imeti (to pa zahtevam in si ne dovolim) da imam svoj mir, svojo vzgojo- tukaj ni debate. Smo svoja družina, živimo po svoje, želim biti v nekem normalnem odnosu s taščo, a kaj  ko je ona na čase tako zelo vtikljiva. Jo sprejemam takšno kot je, ne želim je / niti ni moja pravica, da jo spreminjam, a pustim se pa tudi ne. Je pa tako, da ti odnosi , hočeš nočeš, vedno vplivajo. Saj, ko smo bili čisto na svojem, je tudi težila. Zdaj ima le večji pregled nad našim življenjem.
Je pa že bolje. Pa sonček sije. Kaj bi se človek sekiral - itak ne bo nič boljše. Samo sebi, svoji familiji in user posted image bi škodila. Zdaj grem pa ven - menjat previjalno podlogo, na PTT,.... skratka ven na sonček. user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
27.2.2010 12:45:59   
bcljka
jutro!

mi smo pa učeri zvečer spet igral najljubšo družabno igro - naseljenci otoka catan user posted image in jst sm zravn pojedla ta velko milko, 30 softy bonbonov pa 4 kose pice... gorza!!! ni čudn da me še vedno trebuh boli... user posted image user posted image user posted image k drgač se lih tkole ne prenažiram, ampak ne vem kaj mi je blo učeri... user posted image

danes je pa moj user posted image šel z otroci na smučanje... jst sm pa do zdele spala in bi šla ful vn na sonček... sam se morm zdej prvo s kom zment k sama se mi pa lih ne da okol bluzit... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

uff to bos imela pa zelo dobro postimanuser posted image

vsaj neki user posted image user posted image user posted image

anajrim za user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Dobro jutro user posted image

Danes sem spala ko user posted image . user posted image jaz! user posted image Končno!

kaj sm ti rekla učeri?!! k si napisala da si kupla glavničke sm rekla da boš spala k top! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
27.2.2010 14:47:03   
mkbk
Helo, punce!

Jst se tok sama seb smilmuser posted image user posted image user posted image , da morm kar tuki gor  jamra (doma me majo že vsi dost!!!): Sm všla včeri k svoji doktorci zaključit bolniško, pa mi jo je dala še za drug teden in še antibiotike sm nabasala - a kera ve kako to vpliva na plod (mam pa Hiconcil)???

Skratka s tem v zvezi sm bla prisiljena prodat karte za  Plavce (k sm se ful veselila koncerta že kak mesec) in za nameček, za tisto češnjico na smetani, mi je še umru računalnik in mu ni več pomoči, bo treba kupit neka nova jetra. Tko da odrezana od sveta in od vas gledam ven v drugi sončni dan v februarju in počasi drsim v depresijo... (Sej to zadnje sm se hecala, drugo je pa vse res). Aja, pa še Filip je tud zbolu. ja, ja ne me klincat, sej vem da se še dosti hujše stvari dogajajo.

No jst grem pregurat vikend (trenutno sm na rač. od staršev), pa upam, da vas kaj berem/tipkam ko bo možnost!!!!!!!user posted image  

Uživite v lepi soboti, tiste ki lahko!!!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
27.2.2010 16:14:36   
katrinka
 moja frajla je pa zinaj v vozicku zaspala un tako mi je uspel mal podstreho pospravt - mater sm pridnauser posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
27.2.2010 17:11:40   
marjanaj
anajrim odlicno user posted image se en fantič user posted image !

neka_noc user posted image odlicno, da si dala to iz sebe! Te podpiram v tvojem razmisljanju. Nisi edina. Jaz sem tudi vedno stala za svojim prepricanjem, da moras ziveti vsaj tako dalec stran, da tasca ali mama ne more priti k tebi v copatih user posted image .

bcljka "ta velko milko, 30 softy bonbonov pa 4 kose pice" kam si pa vse to stlacla? user posted image

oh mkbk ce ma pa user posted image mlade, jih pa ni nikoli konc, a ne?

a vam se jaz lahko malo pojamram? ZMEŠAL SE MI BO OD GOLOBOV! user posted image Ker sva v zadnjem nadstropju, skoz visijo na najinem balkonu! Aaaaaaaaaaaaaaa! user posted image A katera ve za kaksen strup za golobe? Zracke ne morem uporabit, ker bi sigurno vse v sosednji blok neslo. In potem sem bila zadnjic pri eni kolegici in pravi, da ne na balkon hodit, ker ima golobcek tam gnezdo in sta notri dva maldicka. What the f***** user posted image . Sem se komaj zadrzala, da nisem sla in unga gneza vrgla iz 10 nadstropja! Faaaaaaaak. user posted image Midva imava pa cel balkon posran in poscan in perje leti naokrog! Jojoojojojoj! Res se mi bo zmesalo. user posted image Da ne omenjam, da sem ze alergicna na to gruljenje. Zdaj pozimi je bil malo mir, zdej sem jih pa zasacila, da si vejice nosijo na najin balkon! user posted image Kaj naj naredim? user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
27.2.2010 17:17:44   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
bcljka "ta velko milko, 30 softy bonbonov pa 4 kose pice" kam si pa vse to stlacla? user posted image

bi ti povedala če bi vedla... nekam not je šlo... sej občutek sm mela da bom počla pa sm še kr jedla... zdej vem kako zgleda nosečniško prenažiranje user posted image user posted image user posted image

glede golobov ti pa ne znam pomagat... nimam te nesreče... sam najbrž je res krivo gnezdo... pomoje se drgač ne bi tok tm zadržval... ali pač?! user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
   [Brisano sporočilo]
27.2.2010 17:31:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3995
27.2.2010 17:52:24   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Ojla srake. Nisem vas prebrala, ker bol ležim. Sem čist fertik danes.
Ampak, tole moram pa naprej predat:

nax mi je poslala sms, da so jo danes spustili iz Postojne in ko je prišla domov, je začela krvaveti. Sedaj je v porodni in ima popadke na 3 minuteuser posted image user posted image .
Jaz držim pestke za nax in njenega fantka.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst tud!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me je kr pretresla zdele ta novica. Res upam, da bo vse uredu z njima!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
27.2.2010 18:07:54   
marjanaj
joj ne morem verjet... z nax sva se še menile, da ko bom koncno doma tiste tedne pred PDP, da bova sle skupaj k njeni kobilici, da jo bova malo crkljale user posted image Niti na misel nama ni prislo, da bi naju lahko kaj zamotilo, da se ne bi mogle dobit user posted image Uf.. upam, da se bo vse dobro izslo... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3997
27.2.2010 18:15:15   
krtkova
Madonca, nax!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst ful mislim nanjo in da bo vse OK s sinčkom. Cojka, obveščaj nas!

Neka noč - sm pol v mestu razmišljala, da je pravzaprav ful dobr, da si vse spravla iz sebe. Ni pametno zadrževati v sebi. In pol je tud mene tista žalost minila. Zato pa smo tukaj,  ne samo, da se skpaj smejimo in nakladamo, ampak da tudi piz..., jamramo in jokamo!!!

Mkbk - madonca, kaj se pa tebi dogaja?user posted image user posted image  A gre lahko še kaj narobe? Glede na to, da bom jst tud doma, če boš želela in če bo to mogoče, se lahko kaj vidiva. Če ne boš odgovorila na ta post, ti  pošljem pa še kak sms. Drži se bejba, pomlad prihaja!!!

Sam res punce : POMLAD PRIHAJA!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sm šla danes z mami v Emporium, kjer mi je hotla n vsak način kaj kupit, predvsem kakšno jakno za pomlad. Pa se mi je zdelo totalno neumno dajati 300 eur za jakno, ki  mi bo prav glih sam to pomlad, pol pa trebuha ne bo več in jakna bo kot en balon okol mene. No pol se je pa zadovoljila s tem,d a je  Eviti kupila eno ljubko belo štrikano jopico.

Potem sva šli v mesto. Ne vem kako to, ampak jst sm komi hodila, tko me je spet bolelo v dimljah in v sramni kosti. No, ampak, sem se potrudila, kajti bil je čudovit pomladni dan!!! Šli sva na tortice v čokoladni atelje, od koder nam je zadnjič Petrca prinesla tortice.user posted image  Tokrat sem jedla malinovo - najboljša, lahka!!user posted image  Potem sva šli na trg po špinačo, motovilc,... V mestu sva pa obe srečali miljon prijateljev in znancev in se smejali ker sva vidli tudi miljon vozičkov.

Mi je pa mami rekla, da ne rabim bit nič odvisna od svakinje in ji biti po možnosti še ful hvaležna in da naj si nič ne izposojam, da mi bosta vse z očijem kupila. Sem bila pravzaprav kar vesela. Ker ima kr prav. Pa sej bom mela še kakšnega otroka (upam), pa brat ga bo kdaj mel, pa bomo vse to amortizirali. Tko, da ta mesec sledi izlet v Italijo in metanje v košaro vsega, kar potrebujem za Evito!!user posted image user posted image user posted image

Potem sem šla do njih domov, ker je očka prinesel čevape od nekod. In smo se najedli. Doma sm pa kr padla v posteljo in za urco odremala.

Pravzaprav sploh ni tok slabo biti kako soboto sam doma (upam,da moj tega ne bere!user posted image ). Super dan sem imela!!user posted image user posted image

IN veste koga sem še srečala??? POMLAD!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3998
27.2.2010 18:25:23   
pupa*81
neka_noč oh, upam da rešiš probleme s taščo user posted image jst bi se že z mojimi pojedla, kaj šele s taščo... sva pa na ''safe-distance'' od obojih: v vsako smer jih imava 100km daleč user posted image

jooooj kaj to berem: nax user posted image user posted image user posted image dejmo punca, drži se!!!

sm hotela tudi jst mal jamrat, sam po taki novici sm pa raje tiho user posted image držimo pestke!

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 27.2.2010 18:26:59 >

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
27.2.2010 18:41:42   
pupa*81
cojči ti pa tud počivej ja! (sej vem, bom jst tudi user posted image )

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 27.2.2010 18:42:09 >

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......