|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
28.2.2010 20:00:25   
MaliMišek
Krtkova, ti se jutri zmeni z Nax, kaj bi si želela...potem bova pa že podkupili kakega moškega za dostavo user posted image . Če bo naju vidu varnostnik, z najinimi velikimi trebuhi, bi naju poslal samo še rodit user posted image .  Sicer pa midva jutri po MŠ pobereva mojega bratranca (bo ravno končal šiht), pa ga bom prosila naj ji odnese gor user posted image (če slučajno Nax ne bo mogla dol).

Je lepa slikca, a ne user posted image ?!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
28.2.2010 20:11:18   
marjanaj
Mali Mišek user posted image slikca user posted image juhej! Odlicna je user posted image

krtkova in MM poklicita jo in ce bo lahko hodila (ce jo sivi ne bolijo prevec) se komot lahko zmenite cisto spodaj v avli, kjer je bife... Tja pride vecina nosecnic, ker obiski ne smejo v zgornja nadstropja. Pa lahko spijete eno pijacko in malo poklepetate...

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
28.2.2010 20:25:50   
anajrim
katarinka . na nuhalni isem spraševala za spol, tako da se je sedaj zelo odločno videlo da je user posted image

NAX - Čestitke za Taia - Držite se user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za user posted image gelde spola!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
28.2.2010 20:26:46   
mammamia
Živjo vsem ljubljanskim nosečkam. Imam prošnjo! Vidim da se pogovarjate, da greste obiskat NAX-pa vas lepo prosim da jo pozdravite od mammamie!
Skupaj sva prejšnji teden ležale v Postojni-jaz sem marčevka in sva tudi skupaj bile odpuščene v soboto.
Prosim če ji sporočite tudi moje čestitke in da njej in sinčku želim da bi bila čimprej skupaj doma!!! Hvala!

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
28.2.2010 20:38:51   
krtkova
Sem povprašala kar nax. Po začetni sramežljivosti (kdo bi si mislil, da je tudi sramežljivauser posted image ) si je le zaželela ježka. Je rekla, da naj jo pokličeva in bo prišla v avlo.
Če pa ne bo mogla, MaliMišek, bova pa tvojega bratranca izkoristili.user posted image

Mammamia sem ji posredovala tvoje pozdrave že kar po sms-u!
Prav tko tud od ostalih.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
28.2.2010 20:45:52   
Anonimen
Oj babe! Wtf?! Malo me ni, pa ze piz d a rije delate! Nax cestitke se tukaj!! Ti si res carica! In upam, da bo z malim vse ok. Mene si sicer totalno presrala, ker res ne morem iti rodit cez 4 dni, ceprav sem zadnjic govorila z enim kolegom zdravnikom pa je rekel, da v primeru, ko se mati ali otrok ful matrata rajsi sprozijo porod, ker je manj nevarnosti. Ceprav ce sem prav razumela, ga njej niso. No, v vsakem primeru sem vesela zanjo in jima obema zelim vse dobro. user posted image

Aja, a to pomeni, da bikova semena odpadejo? user posted image

No, samo to sem hotela povedati pa to, da sva KONCNO PRESELJENA (priblizno 3 ure) in sem nadsrecna. Katrinka, ti bom dala jutri sliko od kuhinje gor in se vam bom malo bolj posvetila, ker sem sama doma (SAMA! DOMA!!). Zdaj grem pod tus, potem pa navijat za mojo Kanado!

Upam, da ste vse ok. Jaz sem kar v redu, ceprav me zadnje dva dni ful scipa levo spodaj. Pa vceraj se mi je prvic trebuh vizualno premikal. Cudno.

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu mammamia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4056
28.2.2010 20:46:54   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Sem povprašala kar nax. Po začetni sramežljivosti (kdo bi si mislil, da je tudi sramežljivauser posted image ) si je le zaželela ježka. Je rekla, da naj jo pokličeva in bo prišla v avlo.
Če pa ne bo mogla, MaliMišek, bova pa tvojega bratranca izkoristili.user posted image

Mammamia sem ji posredovala tvoje pozdrave že kar po sms-u!
Prav tko tud od ostalih.

Super si tole organizirala user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
28.2.2010 20:52:35   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

No, samo to sem hotela povedati pa to, da sva KONCNO PRESELJENA (priblizno 3 ure) in sem nadsrecna. Katrinka, ti bom dala jutri sliko od kuhinje gor in se vam bom malo bolj posvetila, ker sem sama doma (SAMA! DOMA!!). Zdaj grem pod tus, potem pa navijat za mojo Kanado!

Upam, da ste vse ok. Jaz sem kar v redu, ceprav me zadnje dva dni ful scipa levo spodaj. Pa vceraj se mi je prvic trebuh vizualno premikal. Cudno.

Uf... končno na svojem user posted image user posted image user posted image . A to potem pomeni, da je "dogodivščin" s taščo konec ?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
28.2.2010 21:01:41   
sasa1975
NAX ćestitke tudi od mene,

COJKA a gremo pol jutri v MS Fuzine se je treba prej kej prijaviti?

nočko

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

Neposredna povezava do sporočila: 4059
28.2.2010 21:18:29   
krtkova
jst predlagam, da se pol zorganiziramo in gremo na obisk h aglai! user posted image user posted image user posted image user posted image  Sploh če je sama! doma!

Aglaia - a ti zdej hodi v službo al ne?

Jst bi jedla jagode al pa vsaj jagodni sok!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
28.2.2010 21:21:03   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Uf... končno na svojem user posted image user posted image user posted image . A to potem pomeni, da je "dogodivščin" s taščo konec ?!user posted image user posted image user posted image

Uf, I wish. Sele zacele so se. Danes me je ze zjutraj nadlegovala, zvecer pa mi je rekla, da me jutri pricakuje na obisku. Upam, da ne misli resno user posted image

Ok, zdaj morem pa ugasniti racunalnik. Posiljam dobre misli v Kanado. Good karma ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4061
28.2.2010 21:23:24   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Ojla srake.

Ob 22.42 je naša nax dobila sinčka z imenom Tai, težkega 1910guser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj drugega ne vem, upam, da se kaj oglasi.

iskrene cestitkeuser posted image

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

katarinka . na nuhalni isem spraševala za spol, tako da se je sedaj zelo odločno videlo da je

hvala za odgovoruser posted image

jaz pa sem prevec delala danes - ne bi smelauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
28.2.2010 21:27:52   
Anonimen

jst predlagam, da se pol zorganiziramo in gremo na obisk h aglai! user posted image user posted image user posted image user posted image  Sploh če je sama! doma!

Aglaia - a ti zdej hodi v službo al ne?

Jst bi jedla jagode al pa vsaj jagodni sok!!user posted image

O glej jo, sem te ze pogresala in sem ti hotela ze na FB teziti! Ful sem vesela, da sta se imela lepo danes z R. Pa prebrala sem o soboti z mami v mestu. A grem lahko naslednjic z vama? Mene moja mati samo buzerira kako moreva kupiti rabljen in ne prevelik avto. Bojda so Berlingoti super za druzine. Aaaaa!! user posted image

V glavnem, vse (cist vse!) ste prav lepo vabljene k meni na obisk!! Kadarkoli hocete, najboljse takrat, ko moza ne bo doma, ker on je nadsramezljiv in beden kadar je prevec ljudi okoli. Jaz ne hodim v sluzbo in jutri zacnem z materinsko. Vecine opreme tako se kaksen teden ne bo. Potem pa nujno morete priti. Lahko tudi grsko vecerjo pri meni organiziramo. Pa da mi ne bi sla kaksna rodit prej. No ja, bo vec hrane za nas ostalo user posted image

Jagode pa ne vem kje bi jih dobila. Lahko ti kaksne gensko spremenjene zrihtam, ce bi jih imela user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 4063
28.2.2010 21:29:40   
Anonimen
Samo se to. Katrinka, meni je dr. Strah ze na nuhalni rekla, da bo puncka. In je se vedno puncka. Torej nekaj lahko vidijo ze na nuhalni. Ne vem pa koliko je to 100%.
Pazi nase in ne delaj prevec, ce ti telo pokaze, da mu ne pase.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4064
28.2.2010 21:35:06   
katrinka

Samo se to. Katrinka, meni je dr. Strah ze na nuhalni rekla, da bo puncka. In je se vedno puncka. Torej nekaj lahko vidijo ze na nuhalni. Ne vem pa koliko je to 100%.
Pazi nase in ne delaj prevec, ce ti telo pokaze, da mu ne pase.

aha, ves pri hcerki nisem vprasala sedaj pa tudi ne - a me ful firbec matrauser posted image
vem da v nekaterih primerih se ful dobr ze na nuhalni vidi, pri nekaterih se je pa v 30 tednu sele zares videlo - obratno kot na nuhalni...user posted image
ja pocivat morm, prevec sm se zgarala ta vikend...kaj sele bouser posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 28.2.2010 21:42:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
28.2.2010 21:41:02   
katrinka
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
28.2.2010 21:44:42   
krtkova
Aglaia - zmenjeno!! Pri tebi bomo organizirali neko srečanje!!user posted image user posted image  Pa lahko se zdej za kakšno kavo zmenimo. Kam greš v materinsko?

Ja, moja mami je ultra darežljiva, že od nekdaj. Vse bi nam kupila. In vedno nam nosi darila s potovanj.

Katrinka!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
28.2.2010 21:45:39   
petrca2507

Mene moja mati samo buzerira kako moreva kupiti rabljen in ne prevelik avto. Bojda so Berlingoti super za druzine. Aaaaa!! user posted image

Aglaia...najprej čestitke za selitev user posted image .
Tvoji mami pa povej, da je Berlingo dostavno vozilo user posted image . Res pa je, da ga sedaj veliko ljudi uporablja za vse ostalo, kot to.

MM...lepa slikca user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
28.2.2010 21:45:43   
marjanaj
Aglaia ja bravo za novi domek user posted image A se disi po svezem? Najboljs da pridemo cim prej malo na obisk, dokler še ni nič umazano, da ti ne bo treba pol pucat user posted image . Ej taščico pa malo na hladna tla postavi. Se je čisto navdila, da te ima pod kontrolo, a ne? user posted image Če ji boš preveč popustila, bo potem, ko boš doma z user posted image skoz hotela pri tebi viset user posted image Zdej pa ti sam reč, pa pridemo k teb! user posted image

krtkova in MM jutri lepo pozdravita nax, jaz imam na žalost zobarja ob 18h, drugace bi se vama sigurno pridruzila potem po MŠ. Sej bi z veseljem špricala tegale mojga zobarja, ampak ker greva skupaj z mojim user posted image in on je še večji zajec, kar se tiče zobarjev, kot sem jaz, morava drug drugega spodbujat user posted image . Tako ali tako naj bi imela samo redni preventivni pregled, ker je ze vec kot 1 leto, kar sva bila nazadnje pri njemu. Je pa zobar faca, tako da vsaj nekaj. Pa tut navajen je že, da če mi ne pokaže inekcije, ne odprem ust user posted image .

katrinka pazi se in ne pretiravaj. Zato pa imas user posted image da zdaj kaj naredi namesto tebe. Joj kolk je lahko bit pameten drugim, ko pa vem, da sem v bistvu jaz ista. user posted image Raje sama kaj naredim, preden se spravim dragemu razlagat, kaj bi rada da naredi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
28.2.2010 21:49:32   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507Tvoji mami pa povej, da je Berlingo dostavno vozilo user posted image . Res pa je, da ga sedaj veliko ljudi uporablja za vse ostalo, kot to.

BTW: Berlingota (in podobne škatle) ful hvalijo kot družinske avte, še posebej tiste modele, ki imajo drsna vrata. Kr poslušte mene, k sem v zadnjih 2 mesecih diplomirala iz avtomobilizma!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
28.2.2010 23:19:33   
živa
Jaz sem sicer popoldne malo zalegla, ampak sem zdaj spet utrujena in grem kar spat user posted image . Samo to bi napisala: čokolada - mmmmm user posted image  - v P dobiš itak hrano brez omejitev, pa tako, ki napenja, pa ki se jo odsvetuje, pa to in ono, ker naj bi otroci do 3. tedna ne imeli krčev. Japajade, moj čvergi jih je imel že v P, vsaj po besedah medicinskih sester. Ampak hrana ni pri tem prav nič "pomagala". Tako da brez težav lahko privoščimo nax vsaj enega ježka, ne user posted image

Aja, pa meni je bilo noro lepo, ko sem dobila kak telegram. A bi se zmenile in bi ena to organizirala, pa na naslednjem srečanju prispevamo po tistih par centov?

Lp,

živa

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
   [Brisano sporočilo]
28.2.2010 23:34:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4072
28.2.2010 23:39:20   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

telegram - živa dobra ideja. Jaz sem tud za. Men se to zdi zelo lepo. A podpis bi bil pa SRAKEuser posted image user posted image user posted image

user posted image  

Jaaaaa user posted image !

Aglaia, saj res, čestitke za selitev, juhu! user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
28.2.2010 23:57:32   
bcljka
jeeeeeeeeee... Kanada! user posted image user posted image user posted image jim ful prvoščm na domačem terenu user posted image

drgač pa jst sm tud TOTALNO ZA telegram... in podpis srake se mi zdi TOP user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nč... grem spat... upam da zaspim... drgač morm poštudirat kaj bom jutr prodala... user posted image user posted image user posted image

aja... Aglaia - udobno prvo noč ti želim user posted image

< Sporočilo je popravil bcljka -- 28.2.2010 23:58:31 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
1.3.2010 7:30:47   
petrca2507
Dobro jutro srake user posted image

Včer je celo men uspel gledat hokej. Ga verjetno ne bi, če ne bi čakala, da mi kolegi enega psa pripeljejo nazaj s tekmovanja user posted image . Men se je zdela sama tekma super za gledat in na koncu zelo napeta. Ponavad ne gledam takih tekem, ampak s tele se pa nism mogla odlepit in sem bla še sama živčna.

Jaz sem tudi za telegram. Katera bo to zrihtala. Pa potem povejte kdaj in kje se dobimo, da poračunamo user posted image

BTW: Berlingota (in podobne škatle) ful hvalijo kot družinske avte, še posebej tiste modele, ki imajo drsna vrata. Kr poslušte mene, k sem v zadnjih 2 mesecih diplomirala iz avtomobilizma!!user posted image user posted image

Men so novi modeli Berlingota, Partnerja, Kangooja, ... ful dobri. Sam moj user posted image  bo vedno reku, da je to dostavno vozilo (verjetno zato, ker imata z očetom službenga Berlingota za prevažanje materiala).

www.petrca.net

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?