Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 20:00:25
|
|
|
|
MaliMišek
|
Krtkova, ti se jutri zmeni z Nax, kaj bi si želela...potem bova pa že podkupili kakega moškega za dostavo . Če bo naju vidu varnostnik, z najinimi velikimi trebuhi, bi naju poslal samo še rodit . Sicer pa midva jutri po MŠ pobereva mojega bratranca (bo ravno končal šiht), pa ga bom prosila naj ji odnese gor (če slučajno Nax ne bo mogla dol). Je lepa slikca, a ne ?!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 20:11:18
|
|
|
|
marjanaj
|
Mali Mišek slikca juhej! Odlicna je krtkova in MM poklicita jo in ce bo lahko hodila (ce jo sivi ne bolijo prevec) se komot lahko zmenite cisto spodaj v avli, kjer je bife... Tja pride vecina nosecnic, ker obiski ne smejo v zgornja nadstropja. Pa lahko spijete eno pijacko in malo poklepetate...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 20:25:50
|
|
|
|
anajrim
|
katarinka . na nuhalni isem spraševala za spol, tako da se je sedaj zelo odločno videlo da je NAX - Čestitke za Taia - Držite se Hvala vsem za gelde spola!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 20:26:46
|
|
|
|
mammamia
|
Živjo vsem ljubljanskim nosečkam. Imam prošnjo! Vidim da se pogovarjate, da greste obiskat NAX-pa vas lepo prosim da jo pozdravite od mammamie! Skupaj sva prejšnji teden ležale v Postojni-jaz sem marčevka in sva tudi skupaj bile odpuščene v soboto. Prosim če ji sporočite tudi moje čestitke in da njej in sinčku želim da bi bila čimprej skupaj doma!!! Hvala!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 20:38:51
|
|
|
|
krtkova
|
Sem povprašala kar nax. Po začetni sramežljivosti (kdo bi si mislil, da je tudi sramežljiva ) si je le zaželela ježka. Je rekla, da naj jo pokličeva in bo prišla v avlo. Če pa ne bo mogla, MaliMišek, bova pa tvojega bratranca izkoristili. Mammamia sem ji posredovala tvoje pozdrave že kar po sms-u! Prav tko tud od ostalih.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 20:45:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj babe! Wtf?! Malo me ni, pa ze piz d a rije delate! Nax cestitke se tukaj!! Ti si res carica! In upam, da bo z malim vse ok. Mene si sicer totalno presrala, ker res ne morem iti rodit cez 4 dni, ceprav sem zadnjic govorila z enim kolegom zdravnikom pa je rekel, da v primeru, ko se mati ali otrok ful matrata rajsi sprozijo porod, ker je manj nevarnosti. Ceprav ce sem prav razumela, ga njej niso. No, v vsakem primeru sem vesela zanjo in jima obema zelim vse dobro. Aja, a to pomeni, da bikova semena odpadejo? No, samo to sem hotela povedati pa to, da sva KONCNO PRESELJENA (priblizno 3 ure) in sem nadsrecna. Katrinka, ti bom dala jutri sliko od kuhinje gor in se vam bom malo bolj posvetila, ker sem sama doma (SAMA! DOMA!!). Zdaj grem pod tus, potem pa navijat za mojo Kanado! Upam, da ste vse ok. Jaz sem kar v redu, ceprav me zadnje dva dni ful scipa levo spodaj. Pa vceraj se mi je prvic trebuh vizualno premikal. Cudno. Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 20:46:54
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Sem povprašala kar nax. Po začetni sramežljivosti (kdo bi si mislil, da je tudi sramežljiva ) si je le zaželela ježka. Je rekla, da naj jo pokličeva in bo prišla v avlo. Če pa ne bo mogla, MaliMišek, bova pa tvojega bratranca izkoristili. Mammamia sem ji posredovala tvoje pozdrave že kar po sms-u! Prav tko tud od ostalih. Super si tole organizirala !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 20:52:35
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia No, samo to sem hotela povedati pa to, da sva KONCNO PRESELJENA (priblizno 3 ure) in sem nadsrecna. Katrinka, ti bom dala jutri sliko od kuhinje gor in se vam bom malo bolj posvetila, ker sem sama doma (SAMA! DOMA!!). Zdaj grem pod tus, potem pa navijat za mojo Kanado! Upam, da ste vse ok. Jaz sem kar v redu, ceprav me zadnje dva dni ful scipa levo spodaj. Pa vceraj se mi je prvic trebuh vizualno premikal. Cudno. Lepo se imejte Uf... končno na svojem . A to potem pomeni, da je "dogodivščin" s taščo konec ?!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 21:01:41
|
|
|
|
sasa1975
|
NAX ćestitke tudi od mene, COJKA a gremo pol jutri v MS Fuzine se je treba prej kej prijaviti? nočko
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 21:18:29
|
|
|
|
krtkova
|
jst predlagam, da se pol zorganiziramo in gremo na obisk h aglai! Sploh če je sama! doma! Aglaia - a ti zdej hodi v službo al ne? Jst bi jedla jagode al pa vsaj jagodni sok!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 21:21:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia No, samo to sem hotela povedati pa to, da sva KONCNO PRESELJENA (priblizno 3 ure) in sem nadsrecna. Katrinka, ti bom dala jutri sliko od kuhinje gor in se vam bom malo bolj posvetila, ker sem sama doma (SAMA! DOMA!!). Zdaj grem pod tus, potem pa navijat za mojo Kanado! Upam, da ste vse ok. Jaz sem kar v redu, ceprav me zadnje dva dni ful scipa levo spodaj. Pa vceraj se mi je prvic trebuh vizualno premikal. Cudno. Lepo se imejte Uf... končno na svojem . A to potem pomeni, da je "dogodivščin" s taščo konec ?! Uf, I wish. Sele zacele so se. Danes me je ze zjutraj nadlegovala, zvecer pa mi je rekla, da me jutri pricakuje na obisku. Upam, da ne misli resno Ok, zdaj morem pa ugasniti racunalnik. Posiljam dobre misli v Kanado. Good karma ...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 21:23:24
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Ojla srake. Ob 22.42 je naša nax dobila sinčka z imenom Tai, težkega 1910g Kaj drugega ne vem, upam, da se kaj oglasi. iskrene cestitke IZVIRNO SPOROČILO: anajrim katarinka . na nuhalni isem spraševala za spol, tako da se je sedaj zelo odločno videlo da je hvala za odgovor jaz pa sem prevec delala danes - ne bi smela
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 21:27:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova jst predlagam, da se pol zorganiziramo in gremo na obisk h aglai! Sploh če je sama! doma! Aglaia - a ti zdej hodi v službo al ne? Jst bi jedla jagode al pa vsaj jagodni sok!! O glej jo, sem te ze pogresala in sem ti hotela ze na FB teziti! Ful sem vesela, da sta se imela lepo danes z R. Pa prebrala sem o soboti z mami v mestu. A grem lahko naslednjic z vama? Mene moja mati samo buzerira kako moreva kupiti rabljen in ne prevelik avto. Bojda so Berlingoti super za druzine. Aaaaa!! V glavnem, vse (cist vse!) ste prav lepo vabljene k meni na obisk!! Kadarkoli hocete, najboljse takrat, ko moza ne bo doma, ker on je nadsramezljiv in beden kadar je prevec ljudi okoli. Jaz ne hodim v sluzbo in jutri zacnem z materinsko. Vecine opreme tako se kaksen teden ne bo. Potem pa nujno morete priti. Lahko tudi grsko vecerjo pri meni organiziramo. Pa da mi ne bi sla kaksna rodit prej. No ja, bo vec hrane za nas ostalo Jagode pa ne vem kje bi jih dobila. Lahko ti kaksne gensko spremenjene zrihtam, ce bi jih imela
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 21:29:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo se to. Katrinka, meni je dr. Strah ze na nuhalni rekla, da bo puncka. In je se vedno puncka. Torej nekaj lahko vidijo ze na nuhalni. Ne vem pa koliko je to 100%. Pazi nase in ne delaj prevec, ce ti telo pokaze, da mu ne pase.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 21:35:06
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Samo se to. Katrinka, meni je dr. Strah ze na nuhalni rekla, da bo puncka. In je se vedno puncka. Torej nekaj lahko vidijo ze na nuhalni. Ne vem pa koliko je to 100%. Pazi nase in ne delaj prevec, ce ti telo pokaze, da mu ne pase. aha, ves pri hcerki nisem vprasala sedaj pa tudi ne - a me ful firbec matra vem da v nekaterih primerih se ful dobr ze na nuhalni vidi, pri nekaterih se je pa v 30 tednu sele zares videlo - obratno kot na nuhalni... ja pocivat morm, prevec sm se zgarala ta vikend...kaj sele bo
< Sporočilo je popravil katrinka -- 28.2.2010 21:42:17 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 21:41:02
|
|
|
|
katrinka
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 21:44:42
|
|
|
|
krtkova
|
Aglaia - zmenjeno!! Pri tebi bomo organizirali neko srečanje!! Pa lahko se zdej za kakšno kavo zmenimo. Kam greš v materinsko? Ja, moja mami je ultra darežljiva, že od nekdaj. Vse bi nam kupila. In vedno nam nosi darila s potovanj. Katrinka!!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 21:45:39
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Mene moja mati samo buzerira kako moreva kupiti rabljen in ne prevelik avto. Bojda so Berlingoti super za druzine. Aaaaa!! Aglaia...najprej čestitke za selitev . Tvoji mami pa povej, da je Berlingo dostavno vozilo . Res pa je, da ga sedaj veliko ljudi uporablja za vse ostalo, kot to. MM...lepa slikca
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 21:45:43
|
|
|
|
marjanaj
|
Aglaia ja bravo za novi domek A se disi po svezem? Najboljs da pridemo cim prej malo na obisk, dokler še ni nič umazano, da ti ne bo treba pol pucat . Ej taščico pa malo na hladna tla postavi. Se je čisto navdila, da te ima pod kontrolo, a ne? Če ji boš preveč popustila, bo potem, ko boš doma z skoz hotela pri tebi viset Zdej pa ti sam reč, pa pridemo k teb! krtkova in MM jutri lepo pozdravita nax, jaz imam na žalost zobarja ob 18h, drugace bi se vama sigurno pridruzila potem po MŠ. Sej bi z veseljem špricala tegale mojga zobarja, ampak ker greva skupaj z mojim in on je še večji zajec, kar se tiče zobarjev, kot sem jaz, morava drug drugega spodbujat . Tako ali tako naj bi imela samo redni preventivni pregled, ker je ze vec kot 1 leto, kar sva bila nazadnje pri njemu. Je pa zobar faca, tako da vsaj nekaj. Pa tut navajen je že, da če mi ne pokaže inekcije, ne odprem ust . katrinka pazi se in ne pretiravaj. Zato pa imas da zdaj kaj naredi namesto tebe. Joj kolk je lahko bit pameten drugim, ko pa vem, da sem v bistvu jaz ista. Raje sama kaj naredim, preden se spravim dragemu razlagat, kaj bi rada da naredi
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 21:49:32
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507Tvoji mami pa povej, da je Berlingo dostavno vozilo . Res pa je, da ga sedaj veliko ljudi uporablja za vse ostalo, kot to. BTW: Berlingota (in podobne škatle) ful hvalijo kot družinske avte, še posebej tiste modele, ki imajo drsna vrata. Kr poslušte mene, k sem v zadnjih 2 mesecih diplomirala iz avtomobilizma!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 23:19:33
|
|
|
|
živa
|
Jaz sem sicer popoldne malo zalegla, ampak sem zdaj spet utrujena in grem kar spat . Samo to bi napisala: čokolada - mmmmm - v P dobiš itak hrano brez omejitev, pa tako, ki napenja, pa ki se jo odsvetuje, pa to in ono, ker naj bi otroci do 3. tedna ne imeli krčev. Japajade, moj čvergi jih je imel že v P, vsaj po besedah medicinskih sester. Ampak hrana ni pri tem prav nič "pomagala". Tako da brez težav lahko privoščimo nax vsaj enega ježka, ne ? Aja, pa meni je bilo noro lepo, ko sem dobila kak telegram. A bi se zmenile in bi ena to organizirala, pa na naslednjem srečanju prispevamo po tistih par centov? Lp, živa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2010 23:34:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 23:39:20
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka telegram - živa dobra ideja. Jaz sem tud za. Men se to zdi zelo lepo. A podpis bi bil pa SRAKE Jaaaaa ! Aglaia, saj res, čestitke za selitev, juhu!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 23:57:32
|
|
|
|
bcljka
|
jeeeeeeeeee... Kanada! jim ful prvoščm na domačem terenu drgač pa jst sm tud TOTALNO ZA telegram... in podpis srake se mi zdi TOP nč... grem spat... upam da zaspim... drgač morm poštudirat kaj bom jutr prodala... aja... Aglaia - udobno prvo noč ti želim
< Sporočilo je popravil bcljka -- 28.2.2010 23:58:31 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 1.3.2010 7:30:47
|
|
|
|
petrca2507
|
Dobro jutro srake Včer je celo men uspel gledat hokej. Ga verjetno ne bi, če ne bi čakala, da mi kolegi enega psa pripeljejo nazaj s tekmovanja . Men se je zdela sama tekma super za gledat in na koncu zelo napeta. Ponavad ne gledam takih tekem, ampak s tele se pa nism mogla odlepit in sem bla še sama živčna. Jaz sem tudi za telegram. Katera bo to zrihtala. Pa potem povejte kdaj in kje se dobimo, da poračunamo IZVIRNO SPOROČILO: krtkova BTW: Berlingota (in podobne škatle) ful hvalijo kot družinske avte, še posebej tiste modele, ki imajo drsna vrata. Kr poslušte mene, k sem v zadnjih 2 mesecih diplomirala iz avtomobilizma!! Men so novi modeli Berlingota, Partnerja, Kangooja, ... ful dobri. Sam moj bo vedno reku, da je to dostavno vozilo (verjetno zato, ker imata z očetom službenga Berlingota za prevažanje materiala).
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?