|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
26.2.2010 22:33:08   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

a vidite lulcka!?

Ne user posted image

Najprej najlepša hvala za čestitke. No, Žiga ima sicer ju3 rojstni dan, samo praznovali smo danes. Jaz pa voščim Izabeli. To pa je že prava dama user posted image .

Sicer sem pa kt cota. Od 7:15 do pred 15imi minutami skoz na nogah. Sem mela sicer dopust, ampak je zgledal takole - vstat, stuširat, zbudit Žiga, ga peljat v vrtec. Potem pa domov, pobrat in pospravit 2 žehti (neki malega speglat vmes), oprati in obesti novi 2 rundi, pospravit z vidnega polja igrače, ki jih nismo želeli met po celem stanovanju (razne ceste, lego kocke,...), pomit z mokro, sčistit kopalnico, wc, prebekslat nekaj malega pohištva, da se je lahko na cca 55m2 (to je brez spalnice) "stlačlo" 7 otrok in 10 odraslih, dokončat torto, šibat v trgovino, nekaj pojest, naredit narezek, dat pečt pomfri za mulce, slano/sladko,.... Pol pa žurka user posted image (LUŠTNO JE BLO, torta je bla odlična!!!!) in po koncu še 1 ura čiščenja in pospravljanja. No, zdej si zaslužim malo RRja user posted image .

Ju3 pa na težko zaslužen in pričakovan dopust (prej moram še spakirat user posted image ) - smučanje. Upam, da nas pričaka sonček! Sem se  pa odločila, da moja športna oprema (če ne štejem zraven kopalk user posted image ) ostane lepo doma. Da me ne prime kaka prehuda skušnjava.

Neč, pridne bodte, se beremo/pišemo čez dober teden.

Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
26.2.2010 22:39:18   
m_o_i
heh kati, tole pa res ni nek dopustniski dan-ampak, si pa razveselila vsaj 17 ljudiuser posted image  to je pa dosti!
uzivaj na smucariji-pa glej, da bos RES dopustovala (vsaj 2 urci na dan)user posted image
pies: sem dodala sliko z oznako, kje je pimpek, babnce (a ste ze vse pozable, kak zgledauser posted image user posted image )

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
26.2.2010 22:42:25   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

a ste ze vse pozable, kak zgledauser posted image user posted image )

Bom ti sporočila po dopustu, če še vem kaj je to. Zdele bi lahk bil odgovor precej negativen user posted image . Sicer pa hvala - si tko lepo napisala, da sem se kr mal raznežla user posted image .

Pa naj že Tina pelje, da grem lahko spaaaaaaaaaaaaaat.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 22:47:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2304
26.2.2010 22:49:41   
m_o_i
user posted image  toooooooooooooooo! a ste vidle, punce, kak je to treba!
gromskauser posted image  zdaj si me pa res nasmejala haha

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
27.2.2010 8:49:38   
sabri
Dobro jutro, malo sem počivala včeraj od računalnika in se nisem nič javila. Pa še obiske smo imeli. Danes smo pa same in bomo mal pospravile zdaj, potem pa kam na potep.
moi; jaz nisem bila čisto zihr, dokler nisi puščice narisala, zdaj ga pa vidim.user posted image za pimpeka.
kati: lepo se imejte na dopustu, čim bolj se spočijte in uživjte.
živepo: si mi lušte naredila z H&M, moram it tudi ta teden en dan mal našo tamalo oblečt, se mi zdi, da nima nič pametnega zdaj. Mi je pa všeč ta varjanta pajkice in kiklco čez, sploh zdaj, ko je naša navalila na kiklce.
Sem jo peljala v vrtec v četrtek in petek, punce, presenečenje zame, ker je imela ful krizo, jokala...domov hotelauser posted image , zdaj pa še vikend, upam da do ponedeljka pozabi na jok, pa da se spet počasi navadi na vrtec, se pozna, da je bila doma vmes.
Grem kavo spit. Še vam eno skuhamuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
   [Brisano sporočilo]
27.2.2010 10:22:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2307
27.2.2010 11:21:10   
milena2222
Dobro jutro vsem!
Ja bo treba malo na sonček...
Zanima me,a je katera že kaj ramišljala o shranjevanju matičnih celic?Gromska se mi zdi,da si ti enkrat nekaj pisala al se motim?Si kaj naštudirala oz. ali si se odločila za to?Jaz sem včeraj malo brala,pa me je pritegnilo,itak je vedno več bolezni, sam cena me malo odbija...V najslabšem primeru bom darovala zagotovo,ampak menda moraš to podpisat do 34 tedna,sam me pa mika tudi privat hramba...Bom v ponedeljek poklicala vsa 3 podjetja pa da mi pošljejo prospekte.
Tk zdej pa na sonce...

Neposredna povezava do sporočila: 2308
27.2.2010 11:34:19   
m_o_i
juhuuu babe, gremo na soncka user posted image
maticne celice bom jaz dala v javno, nc ne bomo dajali neke hude dinarje za privat! pa se menda samo do dolocene starosti veljajo...me pa nic ne moti, da bojo nase celice na razpolago tudi drugim! sem ze v registru za darovanje kostnega mozga, sem darovalec organov(no, ne se zaj user posted image )-pa naj bojo se celice!
vse, ki vas mika privat banka, dajte se pozanimat okol roka uporabnosti!! pa se nekaj sem zadnjic brala, da delo s temi celicami bo postalo se bolj nadzorovano in da ne bo slo kuj tak z nekimi bankami, ampak da se bojo s tem lahko ukvarjali samo instituti al nekaj takega...da ne bo slo vse v franze, denar pa pri njih!!

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
27.2.2010 11:58:13   
katy83
pozdravljene souser posted image .

ja, zunaj je full lepi sonček, jaz pa cel dan sama. user posted image  Ma tak, ko sem sama mi ni nekaj za na sprehode hodit. Pa še jaz sem bolj tak mestna punca, da če že grem sama na sprehod, da je to nekje kjer je dosti ljudi, pa lahko malo opazujem. Ja, vem, bedna sem. user posted image   Če pa greva z dragim, pa imam rada bolj mir, pa romantiko. Zato že komaj čakam user posted image , da bom vozičkala. Pa kak bo fajn, kratki rokavi, sonček, aaaaaaaaaaa. user posted image

kilogrami - Da še tu malo zapaničarim. user posted image   Zadnjih 14 dni mi kg namreč stojijo. Nič ne gre gor, pa me že malo panika stiska. Saj otrok si itak vzame kar rabi al ne? Upam, da je vse ok. Joj, kje je še ta četrtek, da se še prepričamo v to. user posted image

K_a_t_i - uživaj na dopustu. user posted image  Vreme bo super. Opremo pa bi jaz tudi verjetno doma pustila, ker bi me preveč mikalo.

M_o_i - sem jaz tud slikce pogledala, pa se mi zdi, da vidim lulčka. Mi imamo tudi lulčka, samo je slikan z drugega profila. user posted image

Tako, lepo preživite vikend. Mi gremo danes zvečer malo čagirat na en rd, pa se že veselim, Ampak malo me je strah, da ne bi bila prevelika gužva, ker s tem bušijem ravno ni varno se nekje tak muvat. No, če bo prevelika gužva, bova pač odšla domov, v posteljo, pa si sama gužvo naredila. user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
   [Brisano sporočilo]
27.2.2010 12:06:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2311
27.2.2010 12:14:01   
farina
uuu kolk ste pridne glede pisanjauser posted image jaz sm malo sedaj v temnem obdobju,mogoče zalostnem, ne vem hitr me potrejo stvari,drgac se z otrokom in rojstvom ne obremenjujem prevec,porod še ne vem kako izgleda, prav tako še ne vemo kaj bo fantek ali punckauser posted image pol pa so vsi kao pametni pa pametujejo kaj bo, za spol ste vse izvedele na ultrazvoku pri ginek, ali ste šle kam posebej na kak pregled?

Neposredna povezava do sporočila: 2312
27.2.2010 12:58:36   
m_o_i
farina jaz sem tudi bla v takem obdobju; najmanj, kar rabis zaj je to, da si ocitas. dovoli si, da mas pac take dneve in se zavedaj, da bojo sli mimo user posted image
glede spola sem pa jaz prvic zvedla na NS, na naslednjem pregledu mi je ze tudi G povedala in pokazala, na morfologiji ni blo vec dvoma, zdaj na 3D pa se ena potrditev. vprasaj na naslednjem pregledu svojo G okol spola! in povej ji tudi o svojem pocutju (no, ne vem, kak je pri drugih, ampak moja mene vedno najprej posadi na stol, me vprasa, kako sem, pogleda v kartoteko, me se kaj vprasa in sele potem da na mizo-ce mi dela UZ).

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
27.2.2010 13:15:12   
bubolin
Pozdravljene pupike.

Po dolgem času se vam spet malo javim. Vam moram priznat, da vas nisem nič brala za nazaj, ker enostavno ni bilo časa (sem čist zaposlena z urejanjem hiše in pisanjem diplome). Sem se pa odločila, da se vam danes malo javim. 

Upam, da ste vse ok in, da vaši bušiji pridno rastejo (v kar ne dvomim) user posted image

V ponedeljek začnem hodit v MŠ, upam, da bo ok. Bom pa kar v ZD Fužine hodila (kjer imam tudi G) - sem slišala, da je zelo u redu.

V četrtek sem imela pregled pri G. Je vse ok, razen en polip mi je odkrila. Baje naj ne bi bilo nič narobe (če ne bi bila noseča, bi mi ga odščipnili, tako pa zdaj v nosečnosti pa tega ne smejo narediti, ker bi lahko splavila) user posted image In pa dobila sem Buscopan tablete za krče na levi strani trebuha (ki sem jih že pred časom omenjala).

Se pa že od srede borim s prehladom, in upam da ga čim prej premagam user posted image Noo, sej zdej ko je tak lep sonček, mi pa mogoče še rata user posted image

Nič pupike, šibam malo ven na sončka. Lepo bodite in božajte svoje bušije user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
27.2.2010 19:07:06   
emibu
Dober večer=)

Najprej da vam sporočim veselo novico da pri nas postavljamo steneuser posted image prvi premiki v izdelovanju stanovanjauser posted image
potem pa še slaba novica mislim da sem jst tut negativna in bom mogla dobit inekcijo v ritkouser posted image user posted image user posted image hajoooiuser posted image user posted image a to piše v materinski knjižici pod serološke preiskave? men tam potem piše izvid neh kar pomeni d sem negativnauser posted image user posted image mi lahko katera pove kako izgleda to k te pičjo če buba kej???

glede materinske zgleda da bom jst tut šlauser posted image user posted image pa tok sem se bunlauser posted image user posted image no prepričala me je pa od mamice pousestra k ma tut maja rok..in bomo skupi hodleuser posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
   [Brisano sporočilo]
27.2.2010 19:21:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2316
27.2.2010 19:34:25   
emibu
ahaa zivepo tm pod krvna skupina piše neg.user posted image user posted image jst nebi inekcije aaaučuser posted image user posted image pa sm skos misnla da sm pozitivnauser posted image
izvid mam pa skos zataknjen v materinski če to misliš...
ammm...a to je vlka inekcija? no jst sem lih u 28 tednu pa še u tork mam pregled si misl zdele mali v trebuščku:bravo mami si pa brihta izvid maš že sto let not pa si šele zdele skapiralauser posted image
zanima me še rast trebuščka vem da je pri vsaki nosečnosti drugač sam k sem gledala slikice k čist razpoč tist bogi popek a to se pr usaki nrdi ..jst nebi razpočeenga popijauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2317
   [Brisano sporočilo]
27.2.2010 19:58:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2318
   [Brisano sporočilo]
27.2.2010 20:10:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2319
27.2.2010 20:11:30   
m_o_i
prave popajke ste user posted image  moj se menda ne bo nic navzven obrnu; sicer mi je pa cisto vseeno tudi ce se...
za pikice v rito se pa nehaj sekirat, emibu, zivljenje ti zna se kaj hujsega kot je to prinestuser posted image
zaj sva mela z mojim 4urno debato glede prezivnin, locenih naslovov in ostalega...ocitno se bomo predstavljali kot druzina, ceprav zaenkrat se vsak na svojem naslovu; pravi, da rajsi manj dobi od drzave, kot pa da se pogovarjamo na CSDjih in sodiscih. da otrok bo od njega dobil vse in se vec, kar rabi, da je njemu v interesu bit z nama, dokler nam ne bo namenjeno it 2 metra pod...sem rekla, da naj ne bo ziher, da mu cez 10 let glave ne zmesa kaka mlada, dolgonoga blondinka, s ktero bi mel otrokeuser posted image (ja no, a ni res?jaz se za sebe ne dam roke v ogenj)
vztraja, da ne; da se je on odlocu za mene in da je to touser posted image  ma nimam kaj drugega rect kot "kapo dol"-clovek ve, kaj je DRUZINA(vsaj teoreticno), praksa se bo pa se izvajalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2320
27.2.2010 20:12:10   
m_aja
hei

meni je popek začelo ven tiščat je že čudne oblike ampak sem bolj močna bla prej 155 cm pa 54 kg, ampak se ne sekiram sej gre nazaj  potem user posted image drugač ga bomo pa potisnili hehe user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2321
27.2.2010 20:52:23   
emibu
zivepo no zdej si želim bit bajsuser posted image user posted image za mojga pa nevem kero skupino ma morm pogledat..upam da pozitivno kr čne grrr še en pikpok u rituser posted image

moi-vrjamem da je še kj hujšga sam trenutno je to najhujš kar se mi lahk zgodiuser posted image gle naslovov pa moj želi da sva skupaj prijavljeni oz. da smo usi na istem naslovu.

za popek se ne sekiram tok le bi ga vn porinlo sam k je pol tak k paradajz k poč use okol razpoknjen to mi ni ušeč

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
   [Brisano sporočilo]
27.2.2010 21:07:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2323
27.2.2010 21:13:27   
m_o_i
zivepo za gumb off smo poskrbeli tak, da ma ati eno delovno sobo doloceno, kjer bo tudi kavc (on bo po potrebi kr tam spal) user posted image
zdele mam pritisk 500/500; ravnokar sem prejela mail, v katerem mi moj sporoca nov predlog za razporeditev postle in kinderpeta. zdaj je postla pri steni, kinderpet bi bil pa pravokotno na postlo in dva koraka od postle. predlog: za sirino kinderpeta postlo bolj sem potegnit, v tisto luknjo dat kinderpet(da ponoci ne bo treba vstajat-cez dan se pac lomit IN PO POSTLI HODIT da pridem do kinderpeta)
ne bom napisala, kdo je to sprojektiru-ugibajteuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2324
   [Brisano sporočilo]
27.2.2010 21:26:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?