K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i a vidite lulcka!? Ne Najprej najlepša hvala za čestitke. No, Žiga ima sicer ju3 rojstni dan, samo praznovali smo danes. Jaz pa voščim Izabeli. To pa je že prava dama . Sicer sem pa kt cota. Od 7:15 do pred 15imi minutami skoz na nogah. Sem mela sicer dopust, ampak je zgledal takole - vstat, stuširat, zbudit Žiga, ga peljat v vrtec. Potem pa domov, pobrat in pospravit 2 žehti (neki malega speglat vmes), oprati in obesti novi 2 rundi, pospravit z vidnega polja igrače, ki jih nismo želeli met po celem stanovanju (razne ceste, lego kocke,...), pomit z mokro, sčistit kopalnico, wc, prebekslat nekaj malega pohištva, da se je lahko na cca 55m2 (to je brez spalnice) "stlačlo" 7 otrok in 10 odraslih, dokončat torto, šibat v trgovino, nekaj pojest, naredit narezek, dat pečt pomfri za mulce, slano/sladko,.... Pol pa žurka (LUŠTNO JE BLO, torta je bla odlična!!!!) in po koncu še 1 ura čiščenja in pospravljanja. No, zdej si zaslužim malo RRja . Ju3 pa na težko zaslužen in pričakovan dopust (prej moram še spakirat ) - smučanje. Upam, da nas pričaka sonček! Sem se pa odločila, da moja športna oprema (če ne štejem zraven kopalk ) ostane lepo doma. Da me ne prime kaka prehuda skušnjava. Neč, pridne bodte, se beremo/pišemo čez dober teden. Nočko.