Angel_Tian
|
emibu - ok, saj počasi bom jaz tudi skapirala kje bo kdo in kako Obstaja mogoče tudi možnost, da imata prijavljeno ločeno gospodinjstvo pri njemu, s tem, da imaš ti kljub temu tam le začasni naslov? Ker nekak se sploh ne morem spomnit, kako sva midva z mojim imela to urejeno do poroke. Se mi pa močno zdi, da smo urejali to pred tem, ko sem jaz spremenila stalno bivališče Eh, saj nima veze. Ne bom preveč gnjavla okol tega, da ne bom še kake zmede povzročla Bravo za pretehtano odločitev - 3D proti ležalniku julka in vse ostale mlade mamice - ja, le naspite se še zdaj pred rojstvom. Zdaj imate čas, ko ob vikendih ne lutate nikoli več naokrog. In pol z otrokom nikamor ne boste mogle več it po šesti uri milana - apetit mislim, da se nam bo počasi vsem bolj ali manj umiril. Saj pa ja nimamo več kam kaj basat Sem vesela, da si z zdravjem na boljšem Za dete pa tudi ne skrbi, saj še ima čas za obračanje na glavo teja k - odlično, kako ti je kelnar na morju pomagal Meni na srečo nihče nikoli ni "gnjavil" okol tega daljšega bedenja. Itak mi je nekak logično, da poleti, ko je dalj časa svetlo in lepo toplo, da so tudi bebike dalj pokonci. Sploh pa se zaradi otoškega spanja ne hodi prej domov iz kakih zabav. Že jaz in moj brat sva tako gor rasla, ker je najina mami totalna žurerka in nam je nekak normalno Evo, točno tako, kot si napisala - jaz Tiana povsod s sabo jemljem in nisem zato ob nič prikrajšana. Razen 100 cot v trgovini pa res ne morem sprobat, ker malemu pol že dolgčas postane kati - evo, čestitamo za opravljen tečaj. In še večje čestitke danes tvojemu malemu za rojstni dan, pa seveda lepo praznovanje carly - tudi meni so daljši sprehodi nekako bolj "na komot", če otrok lahko leži ali pa sedi v torbi ali pač kr tako na vozičku. Si tudi ne predstavljam, da bi bebo spravljala na sprehod v jajčki. Meni je jajčka res samo za v avto, ok pa za v trgovino, ko itak gor na njihov vozek nasadiš. zivepo - da se slučajno Pia in Tian nista na Trojanah skupno nahladila. Mali tudi kašlja nenormalno, ponoči eno do dve uri kr skupaj. Pa še vročina. Bomo videli, kaj bo zdravnica ugotovila na pregledu. Potrjujem, da Pii nič ne manjka (če že slučajno nisem kdaj prej) Nadaljnjih komentarjev se pa lotim torej v torek. Lepo bodite babike in pazite svoje že rojene in one še nerojene otročičke.