|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
25.2.2010 18:10:13   
Teja K
No naš mali je bil pri zdravniku in je vse poslušala in ni nič ugotovila... fino, sem se bala, da je kakšna pljučnica, je pa mu še vzela kri in jutri pokličem za izvide...

Pozno spanje ali včasih potegnemo malo dalje user posted image user posted image  - no jaz bom tu povedala, da je moja mama ena tistih, ki se ji lasje v luft postavijo, če vidijo otroka pozno zvčere ven (učiteljica, kaj češ)... ampak nekako se je navadila oz. smo jo navidili, da ni to nič groznega, če naprimer family na počitnicah daje otroka spat kasneje, če je kak rojstni dan in otrok za mizo spi na dveh stolih ali v vozičku ipd... Je pa bila na začetku kr malo brrr kar se tega tiče user posted image user posted image , ampak potem sem šla z njo enkrat na morje in seveda zaradi božjega mira sem zmeraj hitela nazaj in dajala malega lepo ob 8. spat... pol pa ji je en natakar na Pagu zabrusil, da je ona babica in bi mi mogla omogočit, da jaz žuram, ne pa ona user posted image user posted image user posted image , no naslednji dan, je David lepo spal pri mizi v vozičku, jaz pa sem se veselo sukala po plesišču user posted image user posted image user posted image ... Ona pa se je tudi navadila, da ni nič groznega, če ga kdaj pazi in ga vzame s seboj na kakšno privatno praznovanje rojstnega dne in potem mali tam zaspi... in da tudi ni nič hudega, če se kdaj ne skopa in umije user posted image user posted image user posted image  tako da Katy ne obremenjuje se...Z otrokom je življenje takšno, kakršnega si narediš... lahko ga navadiš, tako, da ga vsepovsod jemlješ s seboj, ali pa ga navadiš, na kakšno varušku ipd... Moja frendica je šla z novorojenčkom na Tajsko na počitnice in ni bilo nič narobe... bolj kompliciraš slabše je...

jajčka - jaz v prvi nosečnosti nisem imela jajčke, ki bi pasala na voziček in sem jo zmeraj v rokah prenašala in celo preživela user posted image user posted image , sedaj pa ker sem se odločila za gt3 in ker sem ugodno dobila rabljeno jajčko, ki paše na voziček pa bo pač šla na voziček, če pa jo bom uporabljala pa bomo videli user posted image user posted image

no zdaj pa me že kliče sine user posted image user posted image  lepo bodite punce in uživajte v nosečnosti!

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
25.2.2010 18:17:09   
K_a_t_i
Živjo punce!
Služba in Excel tečaj za mano, torta Nutella se peče (ju3 praznujemo sinov 3. rojstni dan), požrla sem 2 lumpi sladoleda user posted image , zdej mam pa še pol urce časa, da prideta moja fanta s telovadbe - v tem času moram pa posesat in pobrisat prah. Aaaaaaahhhhhhh
Vmes, ko sem basala sladoled sem še malo poskenirala forum:
lupinica - fiška 33 - kaj se boste matrali z menjavo lupinice iz enega v drugi avto! Naj se dec za čas porodniške vozi s tamalim pa mejte lupinico skoz v tavelikem user posted image . Sicer pa je men pomembno, da je lupinica kompatibilna z vozičkom in da imam v avtu "bazo" - sem namreč zelo leteča mamica pa mi veliko pomeni, če mi ni treba otroka zbujat, ko se recimo peljem od doma do Interspara (kadar se, no) - ga samo dvignem z lupinico in hop na voziček. Ko je večji pa lupinico namontiraš v nakupovalni voziček in je. Maxi cosi in Peg perego gresta, preverjeno. Pralna prevleka - ma saj se vse pere, ampak če verjamete, mi je pri prvem nismo niti enkrat prali user posted image . Pač se ni "usrala".

Zdej grem pa pucat, da me ne prehitijo... Me bo tamal "iz kože dal", če bom pol sesala namest, da se z njim igram.

Papa

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
25.2.2010 20:16:09   
carly
ojla,
mi tudi nimamo lupinice ki bi šla na vozek.Sem hotela kupiti tisti adapter za na vozek, pa sem potem videla da je brez veze, ker bi mogla cel športni del dol dat, da bi lahko tisti adapter gor dala, pa ker sem že košaro tako kupila ki jo vstaviš kar v športni del vozička in ne direkt na ogrodje mi potem to ni bilo všeč.Pa če je že treba it v trgovino lahko lupinico za tisti čas daš tudi v nakupovalni voziček ali pa kar na športni del vozička, tako da glede tega sploh ni panike.Mi pa ni do tega da bi hodila na dolge sprehode in vozila malega v lupinici, če je pa veliko bolj fajn da je lepo na komot v košari, kasneje pa itak v športnem delu.

3d tudi jaz nisem o tem razmišljala, mi je škoda časa, da bi se nekam samo za to vozila, moja gin pa itak vedno uz naredi tako da vem da je vse ok.

Pa naš user posted image je tudi še na ritki, prva je bila tak čas že obrnjena, ta pa kar nekaj čakauser posted image , no pa tudi sicer je bolj nežen, me brca čist dol v mehur, kar je dovolj da me vedno na wc tišči, ampak moj pa nima te sreče da bi ga čutil ko da roko na trebuh.Pa nasploh je bolj miren, pa že Taja ni bila ne vem kako brcajoča.Sicer mi je pa gin.rekla da do naslednjega preglede se bo verjetno obrnil, ker se jih večina do takrat (35.teden), no bomo videli, za enkrat še nočem razmišljati o tem kakšen bo porod če se ne bo obrnil.

Aja pa glede lupinice, mi je tudi kompletno še nismo prali, kar se je umazala sem sproti spucala, morm zdej počas prevert v kakšnem stanju je, če bo potrebno kaj opratuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
   [Brisano sporočilo]
25.2.2010 20:17:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2254
25.2.2010 20:21:44   
carly
U sej res še glede poznega spanja ste se pogovarjale.No mi imamo pa kar vse več ali manj po urniku.Na začetku smo imeli velike probleme tako s hranjenjem kot s spanjem, potem sem se jaz mogla začet črpat mleko in ker je bila tamala tudi ves čas samo po rokah, mi ni preostalo drugega da sem si takrat ko je spala, tko da je bila kar kriza če ni ob določeni uri zaspala ker potem ni bilo mleka za nasedničuser posted image .Pa nam je nekak to ostalo, tako da še sedaj hodi spat ob isti uri pa tudi obroke imava vsak dan približno ob istem času.No sej če je kakšno praznovanje, ne kompliciram in itak da smo dalj pokonci, samo se ji ful pozna potem ima čisto ritem podrt še dva dni in je samo tečna k ne ve kaj ji fali.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
25.2.2010 20:37:54   
biba88
hello lepotičkeuser posted image
vas je tok fajn brati! res še naprej čvekajte!!!!user posted image
jest sem pa danes dpbila 10na faxuuser posted image pa neki copatk smo že oprali! cunjice še čakajo! bodo pa tut kmal na vrsti! kdaj boste pa ve kej prale?
še naprej fletn čvekajte user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
25.2.2010 21:17:49   
m_o_i
oooooooooooooooo 10ka user posted image  kongratuliram biba88user posted image
glavo mi bo razneslo od sinusovuser posted image  ce se do ponedeljka ne izboljsa, grem do zdravnice-naj mi da bolnisko user posted image  da bo bolniska v bolniski hihi. sej ne-naj mi da nekaj, da bom lahko dihala; zdaj je pa tak zabetonirano, da ne pomaga nic vec! in potem bolijo sinusi, pol glave in se zadnji del celjustiuser posted image  ce pa hocem spihat nos, mi pa tak bobnice navzven obrne (ne, pumpica ne velja vec)

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
   [Brisano sporočilo]
25.2.2010 21:20:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu biba88)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
25.2.2010 21:25:00   
m_aja
hei hei

jutri pa maturantski ples, hvalabogu ne plešem ker bi mel moj soplesalec plave noge glede na to kak sn nerodna user posted image   jaz bom proti sredini marca začela prat cotike oz. ko bo sobica pripravljena ker jih nimam kam za zložit drugače, mam še svoje vse nametane v sobi ker mam premalo omaro, dobim novo zdaj če bo vse po sreči user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
25.2.2010 21:36:47   
m_o_i
zivepo hualaaaaaaaaaauser posted image  vidis, na tisto mazo sem pa tokrat cist pozabla(tigrova mast)-si jo ze mazem pod nos user posted image

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
   [Brisano sporočilo]
25.2.2010 21:49:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2261
25.2.2010 21:54:41   
m_o_i
zivepo sej se ji rece kitajska tudi, za levovo pa se nisem slisala user posted image  AMPAK-sem pa takoj vedla, kaj mislis.
aja, da kr porocam: solze so se mi ulile, iz nosa pa nic...bom malo pojacala dozouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2262
26.2.2010 8:50:48   
jolcica
Dobro jutro majčice :))

eto še zadnji dan dopusta ...dober da je še vikend vmes :D drugače pa pon. v službo se mi kar nič ne da user posted image

jst imam za vas eno vprašanjce, gledala sem otroško ležalnik bom pripela spodaj link, a ma katera izkušnje s takim pa če ga je katera kupila kakšn se vam zdi?? nevem kakšnga bi sploh kupila ?

no tuki je pa link:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195097

bodite lepo grem počasi pospravljat stanovanje k jutri nebom mogla  mam pekovski dan:D

my little angel :)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 8:54:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2264
26.2.2010 8:55:02   
Angel_Tian
Dobro jutro babnce

samo na kratko se vam javim, ker ob desetih že grem. Moram malega peljat k zdravniku, ker ga je ponoči spet fino skuhalo na 39,5. O njegovem dve urnem kašlju pa raje sploh ne govorim user posted image

Vas bom še poskušala kaj prebrat in komentirat, drugače pa grem dat v ponedeljek spet kri, tako da če se ne bo izšlo drugače, bom imela v torek veliko branja za nazaj user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 9:00:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 2266
26.2.2010 9:29:07   
julka8
dobro jutro!

še dans sm mal fre, jutr pa spet fax user posted image pa bo že, parkrat grem pa sm frejuser posted image user posted image
zivepo hvala glede razjasnitve o teh ločenih gospodinjstvih in tem,... prijavlat pa sploh ne mislim stalno bivališče drgam, škoda stroškov. sicer pa dokler ne bova res čiiiiisssst na svojem bo še par (?velik??) let minil, bolš da si takrat to rihtavauser posted image user posted image drugač pa nism vedla, smo kr podobne starosti-js sm 24 let, moj pa 22 letuser posted image user posted image user posted image edin to da bo to najin prviuser posted image   user posted image user posted image
pranje cotk - vrjetn konc marca/začetk aprila, zdej tko še ni uštiman, se bo intenzivno rihtal marca stanovanje, pol bom pa šele prala. kak je že s pranjem otroških cotk, sm pozabla, na kolk stopinj pa ka se lahk uporabla za ene praške/gele za pucat oz. kako je pa z mehčalci?
ležalnik - na srečo smo že dobil enga v posojo, če bo preveč zjahan, lahk dobimo pa tut enga drucga v posojo, k moj mali nečak ni zainteresiran za take zadeveuser posted image user posted image user posted image tko da smo poebi pol dobil od tašče še lok z igraščamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2267
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 9:41:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu julka8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2268
26.2.2010 9:42:07   
emibu
Dobro jutro

Evo častim kafeuser posted image ...
Zajtrk je mim (čokolino pa nutelauser posted image )vreme je pr nas nekam mevžasto sam čakam da se usipa dež.

obračanje- a če se obrne na glavo nj bi pol tko ostau?ker naš mali ma enkrt glavo pod mojimi rebri drugič pri želodcu obrača se sto na urouser posted image

jajčka/lupinica-dobila..sem misnla kupt peg peregota da bi se kombiniralo sam mi je preveč denarja za tistih par mescev k bo v lupinci ga bomo lpo narahlo prjel pa prestavli v vozekuser posted image

sladoled-jah..nobenih posebnih želja..jst bol padam na kako konkretno hrano se pravi zelo mi diši pečenka in restan krompirčekuser posted image user posted image

spanje-jah kdaj pa kdaj bo pa mal poču dle sej na začetku še nebo mel službe pa šola drug dan tak da mu bomo dovoliluser posted image user posted image

pranje-je že use oprano in zlikano zloženo v previjalni komodi potem bom pa sam prestavla komodo v novo stanovanje že to se mi ni dal likat sem bla proti koncu že zelo površnauser posted image user posted image za prah se ne sekiram ker sj mamo mi tut cune po 2 mesca v omari usaj jst ker tut če bi se usak dan preoblekla enih dvakrat na dan nebi mogla usega ponost u dveh mescih je pa tak zaprt predal tak da jim nebo nč falilo...sem pa prala z dreftom za občutljivo kožo.

ležalnik-men osebno je tale na slikci nezanimivuser posted image dolgočasen no rajš mam tiste z lokci in igraščami in take pisane pa muckasteuser posted image user posted image jaaa to je za bebikeuser posted image user posted image no pa mal z amojo dušo se razumeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2269
26.2.2010 9:49:09   
julka8
emibu - točno taka hrana tut men najbol paše, jamsi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si mi čist lušte nardila, in to že za fruštkuser posted image drugač se pa u sončnem dnevu tut sladoleda ne bi branilauser posted image user posted image
glede lege user posted image pa nimam pojma kak je, zdej se skos neki obrača pomoje, k brca na vse strani, prej je blo pa vse pod popkom čutit. zadne dni mi tišči u želodc in mi sploh ne paše tolk velik pojest...vsaj zjutrej neuser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
26.2.2010 9:50:59   
Angel_Tian
emibu - ok, saj počasi bom jaz tudi skapirala kje bo kdo in kako user posted image user posted image
Obstaja mogoče tudi možnost, da imata prijavljeno ločeno gospodinjstvo pri njemu, s tem, da imaš ti kljub temu tam le začasni naslov? Ker nekak se sploh ne morem spomnit, kako sva midva z mojim imela to urejeno do poroke. Se mi pa močno zdi, da smo urejali to pred tem, ko sem jaz spremenila stalno bivališče user posted image
Eh, saj nima veze. Ne bom preveč gnjavla okol tega, da ne bom še kake zmede povzročla user posted image

Bravo za pretehtano odločitev - 3D proti ležalniku user posted image user posted image

julka in vse ostale mlade mamice - ja, le naspite se še zdaj pred rojstvom. Zdaj imate čas, ko ob vikendih ne lutate nikoli več naokrog. In pol z otrokom nikamor ne boste mogle več it po šesti uri user posted image user posted image user posted image

milana - apetit mislim, da se nam bo počasi vsem bolj ali manj umiril. Saj pa ja nimamo več kam kaj basat user posted image Sem vesela, da si z zdravjem na boljšem user posted image
Za dete pa tudi ne skrbi, saj še ima čas za obračanje na glavo user posted image

teja k - odlično, kako ti je kelnar na morju pomagal user posted image user posted image user posted image
Meni na srečo nihče nikoli ni "gnjavil" okol tega daljšega bedenja. Itak mi je nekak logično, da poleti, ko je dalj časa svetlo in lepo toplo, da so tudi bebike dalj pokonci. Sploh pa se zaradi otoškega spanja ne hodi prej domov iz kakih zabav. Že jaz in moj brat sva tako gor rasla, ker je najina mami totalna žurerka in nam je nekak normalno user posted image

Evo, točno tako, kot si napisala - jaz Tiana povsod s sabo jemljem in nisem zato ob nič prikrajšana. Razen 100 cot v trgovini pa res ne morem sprobat, ker malemu pol že dolgčas postane user posted image user posted image

kati - evo, čestitamo za opravljen tečaj. In še večje čestitke danes tvojemu malemu za rojstni dan, pa seveda lepo praznovanje user posted image

carly - tudi meni so daljši sprehodi nekako bolj "na komot", če otrok lahko leži ali pa sedi v torbi ali pač kr tako na vozičku. Si tudi ne predstavljam, da bi bebo spravljala na sprehod v jajčki. Meni je jajčka res samo za v avto, ok pa za v trgovino, ko itak gor na njihov vozek nasadiš.

zivepo - da se slučajno Pia in Tian nista na Trojanah skupno nahladila. Mali tudi kašlja nenormalno, ponoči eno do dve uri kr skupaj. Pa še vročina. Bomo videli, kaj bo zdravnica ugotovila na pregledu.

Potrjujem, da Pii nič ne manjka (če že slučajno nisem kdaj prej) user posted image

Nadaljnjih komentarjev se pa lotim torej v torek.
Lepo bodite babike in pazite svoje že rojene in one še nerojene otročičke.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
26.2.2010 10:06:53   
Pingvinkica
IZVIRNO SPOROČILO: jolcica

jst imam za vas eno vprašanjce, gledala sem otroško ležalnik bom pripela spodaj link, a ma katera izkušnje s takim pa če ga je katera kupila kakšn se vam zdi?? nevem kakšnga bi sploh kupila ?

no tuki je pa link:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195097

ta ležalnik sem jaz videla v živo pri kolegici. Na prvi pogled (zaradi modernega dizajna) sicer res izgleda nezanimiv in dolgočasen, otročki pa v njem baje blazno uživajo.
To pa zato, ker je ležalnik tak, da otroček samo malo pomaha z rokico in se že guga. Tako da praktično otrok guga sam sebe. Malo pomaha ali pobrca, pa mu dogaja user posted image
Meni je všeč, le cenovno je kar drag, tako da se še odločam med tem in navadnim z lokom.
Sicer pa lahko tudi nad tega pritrdiš kak lok z igračkami in melodijami...

Evo še dodaten link s filmčkom kako ta ležalnik deluje:

http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/products/Mobility/BABYBJORN-Babysitter-Balance/

Meni je ful všeč user posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 10:30:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu julka8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2273
26.2.2010 10:36:25   
fiška33
Dobro jutro

Jolcica, ta ležalnik sem jaz kupila 3 tedne nazaj v BC v Celju, cena s popustom (mogoče januarskim?) pa je bla 55 €. Že štartna cena pa je bila malo pod 80, tako da res ne vem, če sem jaz kak lanski model dobila user posted image . Bi pa na koncu plačala seveda tudi 130 € za njega, ker mi je res svetoven, ko se otročički sami poganjajo v njem in uživajo, pa še do starosti 2 let je uporaben. K* pa tresenje, pa igračke, pa pesmice, če se da pa tu not noret, kot bi bil v lunaparku user posted image .

Evo še linki (so enaki, ki sem jih že enkrat prilepla)
http://www.youtube.com/watch?v=gB5VPt_71gw
http://www.youtube.com/watch?v=04Zy9VrbnPI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=OTRKpKTs5ro&feature=related

PS, pojoči lok se lahko še vseeno dokupi, čeprav jaz bi nekak poskusla s čim manj nadležnimi in piskajočimi igračami user posted image .

Nič, moram it risat, šefe je prišu s smučanja, jaz pa še nimam pripravljeno za naprej user posted image .

LP

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
26.2.2010 10:40:03   
jolcica
ooo srečnica ti....si pa res ugodno ga dobila :))) jst bi ga rada v zeleni barvi sm nevem če ga imajo na netu ga ni...sem rekla pa da nima veze kolko bo hočem ga imeti ker se mi zdi tko dober pa fulll ga pohvaljo sicer sem hotla enga drusga sm k sm vidla da je zelena verjanta sm pozbla na unga :))) hi hi hi

my little angel :)

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Teza med nosecnostjo
ninola

Koliko kilogramov ste prodobile med nosecnostjo?

od 10 - 15 (48%)

od 15,5 - 20 (25%)

od 20,5 - 25 (12%)

25,5 in vec (14%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!