|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
6.2.2010 20:05:21   
carly
Uf imena, midva pa še nisva nič zbrala, moj prav da je še cajtuser posted image .Sicer je meni všeč Rene al pa Matic, no Matica sva imela že v prvo v ožjem izboru če bi bil slučajno fantek, pa je bila punčka, zdej bo pa fantek.Mi je fantovska imena ful težko izbrat ker so vsa lepa al v družini al pa med sosedi, pa takega potem nočem.Bomo vidli kaj bo kej dragi predlagal, jest sicer bolj navijam za Rene-ja ker se težje razne ljubkovalnice in pomanjševalnice ven izpelje.Doma imamo že Tajo pa nonstop poslušam Tajči gor Tajči dol k jo tašča skos tko kličeuser posted image user posted image .

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 20:34:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu carly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1502
6.2.2010 20:42:28   
m_aja
če bi blo pomoje bi jaz mela punčko z imenom  Ilina, fantka pa Tarik ampak tudi moj pravi da je še čas za to user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
   [Brisano sporočilo]
6.2.2010 20:52:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1504
6.2.2010 21:31:50   
sabri
Oj oj, no pa je dan za nami, smo malu po snegu bluzili, malo sva pekli s tamalo tako mega kalorično torto in jo seveda skoraj celo požrliuser posted image , oči je pa pospravljal, priden.
fiška33: se ti je nasmejala sreča pri ležalniku, bravo. Ja, delo imaš pa zanimivo, mi je všeč.
aprilčica Katy: zakaj ti je priporočala ea, zaradi epilepsije?
živepo: pridnega tasta imašuser posted image . rrr, so mi zadišali fišni krofi zdaj, ko  da še nisem pojedla dovolj danes.
carly: mi imao tudi Tajo doma in kar popi...če jo kdo kliče Tajči, takoj zatežim, da je Taja, raje vidim kako Tajko kot pa Tajči. Zdaj bo pa Zoja, čeprav je od kolegice tudi, ampak mi je ful všeč, njo pa tudi ne moti, če je isto.
Zdaj grem pa pred tv, pa ajkat.Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1505
6.2.2010 21:44:06   
K_a_t_i
Kera je pripela ta link od babybjorn stolčka user posted image ? ZLOBE!!!!!! user posted image user posted image
Ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabim....
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Zgleda super!! Od kerga meseca dalje pa je? Men zgleda zelo pokončen.

Sneg user posted image - v Lj še vedno nič. Smo pa ravno iz Ribnice - tam pa je orenk za kidat in plužit! Mulc se je po 1 tednu zdivjal - vse za nazaj (tam ma 4m mlajšega bratranca in sta prava user posted image user posted image skupaj - to pa je užitek gledat, ko se 2 tko skupaj ujameta in norita okol user posted image ).

Grem spat.
Čeprav ne vem če bom lahko... Tale ležalnik, KI GA NE RABIMO, je aaaaaaaaaaaaaaaaaah.

Gledam seznam majčic AND I FEEL OLD, VERY OLD!!! user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 6.2.2010 21:48:15 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
6.2.2010 21:47:58   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

aprilčica Katy: zakaj ti je priporočala ea, zaradi epilepsije?

Ja, ker bi naj dolgotrajni napor in konstantno predihavanje med porodom sprožila napad. EA pa bi naj to olajšala. Kaj več pa lahko povem, ko bom imela induvidualni posvet. user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
6.2.2010 21:48:48   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Kera je pripela ta link od babybjorn stolčka user posted image ? ZLOBE!!!!!! user posted image user posted image
Ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne ra bimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabimo, ne rabim....
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
   [Brisano sporočilo]
7.2.2010 8:43:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1509
7.2.2010 8:46:52   
biba88
dobro jutro!
ime moji punci bi ime iris, če bo pa slučajno na porodu lulek zrasu pa žak luka user posted image midva sva imena zbrala še preden sem bla nosečauser posted image
punce mene pa zanima a ma katera že tiste popadke k niso tapravi ( ne vem kako se reče) mene je včeri v trgovini bolel križ in pol trebuh user posted image ne vem a zaradi tega ker sem kuhno pucala al kej druzgauser posted image
kdaj boste pa vi generalno pospravljale stanovanje? jest sem pršla v stanovanje k 20 let ni bil počiščen generalno in kljub temu da enkrat do dvakrat tedensko pomivam po tleh se mi vseen zdi da je še vedno umazanouser posted image je blo noro k sem pršla ker živi v tem stanovanju še ata k ma 80 let in itak ne vmore pucat! drug mu pa itak ni čistil! k so čudni tuki pri mojmuuser posted image ko sem generalno čistla kopalnico je bla banja rumenauser posted image tko da kopalnica je zrihtana sam še kuhnauser posted image
kdaj boste vi imele kako čistilno pred porodom?

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
7.2.2010 9:10:30   
emibu
Dobro jutro*

za seznamček: naslednji pregled v torek 9.2 kg+8
!!!!

se vam mal kasnej oglaim glemo jeeeest

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
7.2.2010 9:11:07   
sabri
Dobro jutro, evo zajtrk železo tableto sem spila s pomarančnim sokom, zdaj grem pa moji pikici naredit jajčka, jaz jo lahk pa sam gledam, moj je pa v službi cel danuser posted image .
Ej punce, tale ležanik babybjorn se mi zdi ful pokonc, nisem sicer imela ležalnika in ne vem, kak naj bi zgledal, ko je bebica notri, ampak na videz se mi zdijo drugi bolj poleženi al ne?
živepo: mi kurimo in jaz vedno, ko gremo nekje dopoldan ven, odprem vsa okna,da se prelufta pa temperatura spravi na normalo, drugače je prevroče. Ko pridemo not, je mal hladn par minut, pa se takoj segreje.
biba88: lažni popadki so ja, men trebuh tok otrdi in zategne, da me kar mal zvije in se lahk samo uležem in počakam,da mine. Je pa res, da mi zdaj moj pomaga pri pucanju, drugače pa sama ful postopoma pucam, en dan malo drug dan malo...
Lep dan vsem.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
   [Brisano sporočilo]
7.2.2010 9:43:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1513
7.2.2010 10:09:32   
Teja K
Dobro jutro babe majo, se vam javljam iz zasneženega Maribora :-)

da vam poročam, da sedaj pa imam že skoraj vse za mojo user posted image ... včeraj sem dobila zibelko, nakupla še tistih nekaj oblačil, ki mi jih je manjkalo za začetek, tako, da sedaj potrebujem še kozmetiko, jogi za zibelko, rjuho za zibelko in voziček... ostalo pa imam... user posted image user posted image  Sem bila včeraj pri sosedi in dobim še prenosno posteljico, pa posteljico za bebija, lupinico imam tudi naročeno.... tako, da res še nekaj malenkosti in bomo imeli vse pripravljeno... Plenice pa bom kupila v Tosami, pa vložke za v bolnico tudi... Pričakujem še sling po pošti, če ga pa ne bo, pa se bom ponovno podala na bolho, aja na bolhi bom še pogledala za elektronsko varuško...
aja včeraj sem bila še v trgovino z rabljeno otroško opremo v Mariboru  - SUzi flo, pa moram rečt, da bo tudi stolček za hranjenje kr rabljen... ampak ga bo tudi sosedala dala user posted image user posted image , tak da moram rečt, da sem včeraj imela zelooooooooooooooo uspešen obisk sosede...

Nič lepo bodite pupe, pa čuvajte svoje trebuščke. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1514
7.2.2010 10:32:13   
Melia
jutro!!!

kak ste kaj? jaz ok....včeraj je roj.dan od kolega super izpadel....je bilo fajn, sem se nasmejala tak da me vse boli še danesuser posted image

FIŠKA....tebe bi pa kar jaz malo ponucala ko vidim kak super poklic imaš....sploh če se bova z mojim odločla za stanovanje te bom prosla za nasvet....ker bo stanovanje seveda manjše pa bo treba nekje narest predelno steno da bo otroška sobica nastalauser posted image ....tako da se priporočamuser posted image

ZIVEPO....ne boš edina ki boš krofke jedla....jih moja mami ravnokar dela....njammmiiiii....user posted image

jaz pa sem že palačinke spekla, ker bom danes kanelone naredila....moram še tatarsko naredit, pa mleto meso prepražit pa potem to spanirat in bo.

IMENA...baje imamo fantka....bo MARK.....če pa bo slučajno pupika pa bo AMAJA

tako lepo nedeljo vam želim. grem na en snežni sprehod.user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
7.2.2010 12:46:55   
K_a_t_i
Jutro, punce!
Mi smo že s sprehoda. Naš mulc je končno spet pravi, stari Žiga, ki ne cmizdi za vsako pi****. Je bil 1 teden doma in smo se meli že vsi dost! Sam da se je včeraj pri bratrancu zdivjal, dons je pa šel po par mesecih na poganjalca in je kot nov! Mulo obvlada tega poganjalca v nulo! Mami in oči sta pa zadaj tekla user posted image . Popoldne gremo še mal se z lopato vozt h dediju v Železnike, ju3 ga bomo pa verjetno v KG na smučanje peljali. Je tko zadovoljen, če je zunaj user posted image .

Sicer pa Biba88, o kakem generalnem čiščenju ti to user posted image user posted image Jst vsak teden očistim kopalnico/wc + posesam, prah vsake 14 dni od oka user posted image , posoda in to itak sproti (nimam pojma zakaj smo ob pomivalnem stroju 2 leti na roke prali user posted image user posted image user posted image - zdej sem se razvadla), pomivanje po tleh pa ni lih moja domena in smo packi user posted image . Pomivam nekje enkrat mesečno... Ampak to je itak samo kuhinja, kjer se sproti kej pobriše in veža, kjer pa, če je blatno, tudi sproti pobrišem. V kopalnici pa ne vem, če je 1m2 ploščic user posted image .
Za generalno čiščenje sem se pa resno zanimala za en čistilni servis - in mislim, da ko bom na porodniški (preden rodim), si bom to tud omislila. Če mi enkrat samkrat pride nekdo drug spucat, nas ne bo pobralo. Edino strah me je, da bo "površinsko" in ne generalno čiščenje - ker tega pa ne rabim. Jst bi, da mi vse omare zrgnejo/zunaj, notri, da mi okna pomijejo, štedilnik - pečico zdrgnejo, tepih globinsko izsesajo, enako sedežno,... Evo, take stvari bi mela od servisa - ker une sprotne lahko in želim sama. Ma kera kake izkušnje s tem?

Kurjava - itak KOOOOMAJ čakam, da stopi v veljavo zakon o števcih v blokih - men je katastrofa - vso zimo imamo na četrt odprt radiator v kopalnici ter minimalno v Žigovi sobi. Vse ostalo zaprto, v dnevni sobi so celo oni pred nami radiator ven vrgli. Pa cevi, ki so speljane po nadstropjih, tako segrejejo, da imamo konstantno okol 24-25. Če pride kdo na obisk pa še temu primerno več. Tko da - kadar nas ni doma in ko Žiga spi, imamo obvezno odprta okna. Lih zdej je na stežaj odprto v spalnici. Verjetno kdo misli, da smo nori - samo jst ne morem met toooook vroče, no.

Kosilo - danes bo kremna cvetačno/korenčkova juha, losos (verjetno paniran - mogoče pa v smetanovi omaki) in kuhani svaljki. Pa zraven motovilc, da dobimo malo železa.

Zdej se grem pa oblečt, ker sem v kratkih rokavih in me že zebe user posted image .

Čav čav.
K.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 7.2.2010 12:50:09 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
7.2.2010 12:54:32   
biba88
k_a_t_i verjetno sem tko napisala da zgleda kot da stanovanja ne pucamuser posted image user posted image user posted image  jest sem se zamisla da bom generalno probala vse zbrisat tam okoli 34 tedna tko res vse ker mam namen še nest tepihe v čistilnico pa deke oprat! drgač pa jest po tleh pomivam na 2dni pa sesam tut prah pa enkrat na 3 tedne! to sem misla zato ker verjetno pol ne bom več mogla user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
   [Brisano sporočilo]
7.2.2010 13:15:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu biba88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1518
7.2.2010 13:20:33   
milena2222
Hey hey!
Da vas malo pozdravim...Smo imeli zdej kr neke rojstne dneve,pa se mi zdi,da sem kr skos torte pekla...Pol pa pojem en kos,pa sem skoraj hin,tk me kislina peče...
Drugač pa še vedno čakam,da se kje pojavi rabljen Mutsy in če do konca tedna ne bo kaj,ga greva naročat v Baby center!Mi je že ena napisala sms na moj oglas,da ga proda,jaz se navdušim,se dogovoriva,da pošlje slikco in pridem po njega,zdej pa ni več glasu od nje,se niti na telefon ne javi več,brezveze...
Kar se pa pospravljanja tiče sem pa jaz bolj lene sorte,sej nimam neki ful razmetano,sam generalna čiščenja mi pa ne dišijo preveč,pa se to pač pol vidi.Pa kaj morem!
Zdej grem pa malo počivat,sem se fejst najedla za kosilo pa se mora malo uležat...hihi

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
7.2.2010 13:52:56   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: biba88

k_a_t_i verjetno sem tko napisala da zgleda kot da stanovanja ne pucamuser posted image user posted image user posted image  jest sem se zamisla da bom generalno probala vse zbrisat tam okoli 34 tedna tko res vse ker mam namen še nest tepihe v čistilnico pa deke oprat! drgač pa jest po tleh pomivam na 2dni pa sesam tut prah pa enkrat na 3 tedne! to sem misla zato ker verjetno pol ne bom več mogla user posted image

A bo to tvoj prvi? user posted image V 34t sem jst pri Žigu komaj do trgovine pršla, kje še da bi bla za kako generalno user posted image Tko da - predlagam, da se lotiš prej, če misliš. Ideja pa vsekakor je na mestu!

Jp. jst bom tud raje kej za v skrinjo nardila. Pa ne za mojga in Žiga - se bosta znašla. Ampak za potem, ko bo šel moj nazaj na šiht. Če se samo spomnim kok časa si nisem mela v prvo niti skuhat, me vse mine. No, sam sej zdej bo bolj na izi user posted image .

Zivepo, jst bi bla zadovoljna, če bi moja tašča v 3h letih enkrat se ponudla, da pride Žiga čuvat... Ma kje še, da bi mi generalno delala! Super za tvojo taščico user posted image .

MIlena 2222 - takle bi pa mene jezilo... Da se nekaj zmenim, pol pa nič od tega user posted image . No, držim pesti, da se še kak vozek najde, če ne pa le naročt - zdej se za Mutsije že precej mudi! Jst sem 2,5 leta nazaj naročila vrečo zimsko za Mutsija in je do zime nisem dočakala user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 7.2.2010 13:58:16 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
7.2.2010 13:57:33   
jolcica
Ojla punce...
dolga se še nism oglasila vas pa berem user posted image user posted image

a ima kakšn predlog rada bi kupila ležalnik/gugalnik pa nevem kakšnga?
včeri sva šla z fantom mal v pikopolonco nabaviti moram rečt da sva kar kupila...in kje boste ve cujce kupvale oz. ste jih? no jst sem včeri nism mogla tko ene žabice kupila pa en body in en tal pulovrček :) pa tudi tko nogovičke :D

drugače pa za cujce sem rekla bo čas april :)) sem si že prej mal plane delam kam bi šla kupit :)) pa koliko

drugače pa bodite lepo pa lepo nedeljo in jutri tudi ko smo doma user posted image user posted image user posted image user posted image

my little angel :)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
7.2.2010 14:27:49   
biba88
k a t i ja moj prvi user posted image  jest sem pa misla da takrat bom pa še mal uporabnauser posted image user posted image  pol bom pa zdej začela! bom ratala že danes fatauser posted image  če bom mela voljo učer sem po vseh štirih pomivala kuhno in sem bla pol tok utrujena kt da sem šla na mont everest user posted image

cunjice jest sem nekaj kupla v h&m nekaj v baby centru nekaj v pikipoki! kokr so kjet mal akcije grem pa mal pogledat! kok najmanjšo velikost oblačil ste pa kej kupvale?

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
7.2.2010 15:45:52   
milena2222
Kati-ja,vem,da se že mudi za naročat,no zdej si me še malo prestrašila,da si tk dolgo čakala.Pač fajn bi bilo,da bi dobla rabljenega,ker bi bil cenej,pa ponavadi še dodatno opremo zraven dobiš...Čeprav imajo rabljeni kr navito ceno,se mi zdi.Ta gospa je bila pa ugodna, 400 EUR za pol leta starega ( podvozje,košara,športni del ),pa star še ne pol leta.Po moje si je premislila,ampak lahk bi bila fer pa mi povedala,ker midva sva že mislila kr isti dan po njega v Lj iti.
cotke-HB sem od kolegice dobila za prve štiri mesece,ker jaz sem šla kupit dve stvari,body-e v Hofer ( pa menda naj ne bi bili v redu ) pa en tak body čisto mičken in fejst šikan sam seveda pliš.Ko so punce tule pisale da čakajo da ne bo več pliša na policah mi je kapnilo,da sreča,da nisem še kaj več kupila,hihi
imena- jaz pa imam že izbrano ime za svojega "poba",sam user posted image mora dat še blagoslov,ga vsak dan nagovarjam pa mu bo mogoče všeč postalo...

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
   [Brisano sporočilo]
7.2.2010 18:07:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu milena2222)
  Neposredna povezava do sporočila: 1524
7.2.2010 19:03:58   
milena2222
zivepo- hočem 4 riderja in skos sledim na bolhi, kjer je eden že prodan, eden pa predrag- razlika med novim je 90 EUR ( pa je star več kot leto in pol ) ,pa če prištejem še stroške da grem po njega ni računice in raje vzamem novega...Počakam še par dni pa ga grem naročit.Katere barve imaš že ti izbrane?

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Otrokova slabovidnost
_Anja_

Kdo vas je opomnil na to, da otrok slabo vidi?

Vzgojiteljica v vrtcu (35%)

Otrok (16%)

Babica (4%)

Ugotovil/a sem sam/a (44%)

Število vseh glasov: 122

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!