|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
26.2.2010 10:47:05   
julka8
hihi, AT, user posted image user posted image user posted image user posted image , čez en uho not pa čez drucga vn, tko js delam s takimi komentarji, če pa ne zaležejo, pa aktiviram jezik...user posted image user posted image user posted image user posted image ga je blo že treba, ša šeeee ga bo treba se mi zdi...user posted image user posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
26.2.2010 10:53:22   
fiška33
Meni je blo pa čisto vseeno, kake barve ga dobim user posted image .
Moram pripopat še tale link ... user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=t71tiP_uGy8&feature=related

Pa še en je bil tudi svetovni, ko je en mali naštudiral, kak more z roko migat, da se poganja, samo ga ne najdem več user posted image .

Komaj čakam, da ga naša babnca zajaše user posted image .

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 26.2.2010 10:54:53 >

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
26.2.2010 10:55:33   
jolcica
no sj men bi blo na konc tud če ne bi vidla tega zelenga kar pa je res da sm jst in moj user posted image nora na zeleno barvo user posted image user posted image user posted image user posted image drugače se bi odločila za bilo katero sm k sm vidla zelenga se mi je kr začel topiti od veselja user posted image user posted image user posted image

my little angel :)

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
26.2.2010 11:55:39   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

julka in vse ostale mlade mamice - ja, le naspite se še zdaj pred rojstvom. Zdaj imate čas, ko ob vikendih ne lutate nikoli več naokrog. In pol z otrokom nikamor ne boste mogle več it po šesti uri user posted image user posted image user posted image

user posted image  

hej punce.

Kako? Jaz sem ok, danes ponoči me je nekaj matralo. Kaj jaz vem kaj je bilo to? Kot neki krči pri mentsruaciji. Pa ni bilo ne vem kak hudo, tak da sem zaspala. user posted image  Da o premikih našega user posted image  sploh ne gvorim. Bolj kot berem, da bi se zdaj naj umirili, bolj naš binca. user posted image   Pa saj je prav tak.user posted image

Danes še pleničke in posteljnino zlikam, pa je vse. Pa en seznam še imam kaj moram vse kupit (kozmetika za bebija in mamico), to grem 15.marca, ko dobim nakazano od csd (upam), potem pa smo pripravljeni.

Angel_Tian in Zivepo - držim pesti, da se Tian in Pia pozdravita. user posted image

Emibu - jaz sem tudi nutello za zajtrk.user posted image En kos z nutello, en kos kruha pa z belo viki kremo. Pa že razmišljam kaj bi še. user posted image   Bom probala še kakšno uro razmišljat, potem pa me itak lazanja v hladilniku čaka. user posted image

Biba88 - čestitke za 10-ko. Tak se to dela. user posted image

Zivepo - jaz bi tudi Hello Kitty majčko. user posted image  Sem zadnjič dobila katalog od Kika kjer so imeli vse živo od Hello Kitty, pa se mi je skoraj sfuzlalo. Jaz sem čisto nora na te stvari. Potem pa se čudim zakaj me ljudje tako čudno gledajo na morju, ko se po mojem user posted image  vesim. user posted image

Fiška33 - pozdravi šefeja. user posted image  Se je nasmučal kaj?

uživajte čez vikend, pa dajte se tu gor tud kaj oglasit, da bom imela kaj za brat. user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
26.2.2010 12:45:26   
fiška33
Katy83, šefe je ta pravi šefe, arh. za katerega trenutno nekaj rišem user posted image .

Mojga user posted image pa tudi danes pričakujem, da pride iz smučanja user posted image .

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
26.2.2010 12:57:43   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

Katy83, šefe je ta pravi šefe, arh. za katerega trenutno nekaj rišem user posted image .

Mojga user posted image pa tudi danes pričakujem, da pride iz smučanja user posted image .

aja, ups...user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 13:46:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2282
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 14:12:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2283
26.2.2010 14:20:05   
san
pozdravljene po dolgem času...
sploh se mi ne uspe oglašat, ko se že usedem in kaj preberem, pa mislim, da bom pokomentirala in pride kaj vmes..

v glavnem sem prezaposlena s selitvijo, v bistvu bolj z letanjem naokoli in nakupovanjem oz. izbiranjem pohištva in opreme in potem še trije otroci, najmlajši ima neko hudo obdobje trme in jokanja, pa potem še delo in časa ni.
danes sem imela pregled, vse je ok, tokrat sem pridelala le 2 kg, sem prav ponosna naseuser posted image , morm pa vseeno prihodnji teden še za sladkor test delat. drugače pa je z našim mimijem vse ok. je ravno prav velik za svoje tedene, veselo poskakuje oz. vadi judo v meni in danes sem ga tako lepo videla na uzuser posted image . se še nikoli do sedaj ni tako lepo razločilo njegovih delov telesa (tudi od drugih treh ne), pa tako lepo mi je pomahal in je potem rokico sprintala - sam ima žal zgleda že premalo barve, pa se na slikci ne vidi tako lepo kot se je tam.

in danes je točno 11 let, odkar sem prvič rodila mojo najstarejšo in sem sploh čist raznežena, se mi zdi kot bi bilo včerajuser posted image

pa celo mene je prijela nakupovalna mrzlica, ampak sem nabavila le dekico tanjšo bombažno - ker do sedaj so bili vsi zimski in je nimam, pa še posteljnino. oblekico za iz p pa še ne, ker sploh ne vem kaj more met oblečen, pa še zbirčna sem prevečuser posted image

vas grem še mal poskusit prebrat in pokomentiratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2284
26.2.2010 14:40:29   
san

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

jolcica- moj  je nor kar se tiče cunj na črno, kar pa "opreme" pa na zeleno (piin avtosedež, piina marela, dojenčkov vozek želi zelen...) men je pa vojaško zeleno olivno zelena in taka temno zelena ful všeč... no za vozek se še odločava med rjavo ali zelo temno zeleno... imam pa zadnje čase vse več črnih cunj tk d aočitn sem se od mojga nalezla neki....user posted image

nas je zgleda kar nekaj takih. meni sta zelena in rjava barva tudi najljubši

j0j, katy83, sej ti si že 33 tednov noseča.... še mal, pa bo, no ene 4 tedne naj le še počaka. in prav je da ga tako čutiš, jaz sem vse do konca močno čutila, pa sem jih vse prenosila

za tiana in pio pikepokeuser posted image user posted image
moj urban - najmlajši, je zadnje dni tudi precej nejevoljen in jokav in tudi čakam, kdaj se bo kaj razvilo...

biba čestitke za izpituser posted image

fiška, tale sedež je pa prav super, sam sebe guncauser posted image

živepo kaj so to batovci?user posted image

apetit, pri meni je odvisno od dneva, kakšen dan bi non stop jedla, spet drugi mi sploh ne paše...

otrjevanje trebuha, pri meni je bilo že prav obupno zadnje dva tedna, sploh proti večeru in sploh ni popustilo, pa še zgaga me je matrala in še krči so me pričeli grabit, pa še ztekala sem v roke in noge že čez dan, ne samo zvečer. no, zdej sem pa ene tri dni super, ker malo več počivamuser posted image

drugače sem pa jaz tudi kot ena kokljai n svoja piščeta povsod vlačim s seboj. no, kadar je šola pač ne, imamo uro in se more spat, ampak med počitnicami in poleti pa nam dogajauser posted image

kati, čestitke za tečaj in vse najboljše tvojemu otročiču! moja hči izabela ima pa danes 11 letuser posted image

trojane, upam, da ste tudi tokrat uživale in se najedle krofov še zameuser posted image

likanje oblačilc... kako ste pridne, že kar zlikano imate in po omarah... jaz se sploh še nisem spravila izbrskat oblekc na planuser posted image

toliko mi je uspelo

pa se še kaj javim ob prilikiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2285
26.2.2010 14:48:04   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

katy83 - a ti si že oddala vlogo za porodniško al kok, da dobiš že denar nakazan? ker jaz sem mela namen preden urejam porodniško oddat za denar namesto pakete pa mi je nevem kera že rekla da se to ureja skupaj....

ja, jaz sem že vse to oddala (starševski dodatek in paket, no denar)
Sem aprilčica, veš? user posted image

San, jaz tudi pravim naj še kakšne 4 tedne počaka, potem pa akcija. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2286
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 15:18:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2287
26.2.2010 15:48:48   
carly
San vse naj naj tvoji prvorojenki, pa veliko  user posted image user posted image ji želim.
Meni tudi zadnje čase tako trebuh otrdeva, da prov nič ni fajn, pa se tudi pozna če več počivam, takrat mi veliko manj, samo kaj ko ni časa za počitekuser posted image .

Joj jest se morm tudi spravt med Tajine cunje pa pregledat kaj bo še za bratca uporabnega, od št.56 je kar nekaj nevtralnega potem pa bolj malo, pa omare moram preuredit da naredim prostor za novega člana, no mogoče mi b pa danes kej ratalo glede na vreme pa če bo moj tamalo tolk zaposlil, da mi ne bo skos rofkat hodila.

nič uživejte v vikendu, mi smo vabljeni na dva rojstna dneva, mmm komaj čakam torticeuser posted image .

< Sporočilo je popravil carly -- 26.2.2010 15:55:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 2288
26.2.2010 16:09:51   
m_o_i
cestitke vsem praznujocim narascajem majcic user posted image user posted image user posted image
v enem tednu sem spraznla liter meduuser posted image  in to vse v caj vmesano; po moje mi bo pocasi zacel iz uses tect meduser posted image  iz samega obupa sem si danes se inhalacijo iz kamilic nardila(namrec ne prenasam sopare niti ko sem zdrava, kaj sele z zabitim nosom) in se kuhala 15 minut pod tisto brisaco-NICuser posted image  men se bo zmesalo od tega sranja v nosu!!! zvecer si pomagam z operilom(RES ne gre drugace), da lahko vsaj spim-zjutraj pa ena in ista pesem...
berem, da so tudi vasi otrocki zboleli-ocitno se je nekaj zacelo po luftu sirit al kaj user posted image  jaz vrocine sicer nimam, pocutim se pa, kot bi jo mela 40-cota cotastauser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
26.2.2010 16:19:35   
Teja K
Dan majčice!

Angel in Živepo, tudi jaz sem v vajinem društvu - nespanje zaradi kašljanja - pri meni traja že cel teden user posted image , včeraj sva bila pri zdravniku, ampak je vse ok, danes je tudi kri tako pokazala user posted image , spet nisem dobila nobenga zdravila, sam priporočila mi je naj mu kupim Prospan user posted image ... ponoči pa smo imeli takšno, da raje sploh ne povem...

Obračanje - naša je tudi enkrat na ritki, drugič na glavi... ampak zmeraj ima en del telesa na mojih pljučih, tako, da je moje dihanje zelo oteženo...

Moi jaz tudi imam bolniško v bolniški user posted image user posted image , 4 ure zame in 4 ure za Davida user posted image user posted image .. upam, da ti čim prej nos in sinusi nehajo nagajat...

Biba čestitke user posted image user posted image ... jaz pa še kar čakam na rezultate, če prav vem, da ne bom naredila, me pa zanima kolk sem mimo brcnila...

Angel ja vem kako je to bit prikrajšan za 100 cot in potem prineseš domov nekaj kar nisi sploh poskusila in ti itak ne paše user posted image user posted image  - no vsaj pri meni je tako, drgač pa tudi jaz Davida jemljem vsepovsod, lani poleti sem ga vzela še v službo, ker nisem imela varstva....

Nič grem dalje šah igrat, mislim da bo sedaj to 4x v mojem lajfu... ampak David se je čisto napalil nanj... bodite pridneuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 17:13:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 2291
26.2.2010 18:33:34   
emibu
Dober večer usem skupi...

NO jst sem pa dans imela kosilo domauser posted image potem mal učenja in zdej sem spet ko cota..jst sm tok utrujena zadne cajte bi ob 7 komot spala ko topuser posted image user posted image

Pa gremo mal pokrementirat ka ste naklofaleuser posted image user posted image

julka8-no lepo da usaj še eni paše taka hranauser posted image user posted image prej mi je blo tko use masno zdej pa..groza nouser posted image bi pa lubenico jedla pa je nikjer ni in ni in ni!!!user posted image user posted image user posted image

at-hjoi tega pa nevem če mam lahko samo začasno prebivališče se morm pozanimat še okol tega groza ka je tega sranja napisal bi ta je zdej tam nj nosjo pošto tam i bastauser posted image

ležalnik-mogoče se res zaguga sam men je še zmeri bol ušeč tist načičkan pa k use piška pa ropota pa šumi tut malemu se zdi vrjetno zanimivo ko neki prime pa piskne usaj jst sem baje od veselja v takih primerih skočla do stropauser posted image user posted image za tako ceno pa da morš še dokupit tiste igrače pa tut ni vredno za tiste mesce k ga bo mel..lahk da se bo skos joku in sploh nebo hotu bit not kaj pa pol vržt 150 eur stran?user posted image user posted image da se da noret kot v lunaparku če do 6 mesca komi roko pa nogo dvigneuser posted image pol se neki ful noro ne more zibatuser posted image

katy-tut jst sem brala da se nj bi umiril pa mi še bol buta sploh pod rebri če ta nebo fuzbaleruser posted image user posted image

moi-boga reva no..upam da se kmal pozdraviš,moj je reku dons da se je zbudil ponoč tok mi je nos ropotau k naj bi mela zabitga sam men se ni zdel zabit mogoče sm pa drnjohala hh..kdo veuser posted image

zivepo-upam da se usi kmalu pozdravite

Neposredna povezava do sporočila: 2292
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 19:57:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2293
26.2.2010 21:19:41   
m_o_i
midva bova pa ostala na teh naslovih, kot sva zaj-vsak na svojemuser posted image  v roku enega leta pa menda tak pade stanovanjeuser posted image
moj je spet meu scene s tasco-povstrcek in kovtrcek bo ona narocila pri neckermanu(ker ma neko postnino zastonj) in sem ji spisala stevilke artikla, moj ji je dostavu(sama se drzim doma taka smrkava in napol mrtva) in se je zacelo: a je uredu to, a se ne bi sli mal okol pogledat blabla. itak sem cel internet pregledala in je v neckermanu najceneje (mislim, za kovtrcek NE DAM 50 evrov), ampak ona je valda sla po trgovinah, ker ona zna boljse najtuser posted image  no, sej to je sele potem povedala, da je sla in da je res drago; sploh BC je ful draguser posted image  je pa nasla en roza kovtrcek, ku je znizan 40%-ampak je se vedno 25 evrov haha. matrno, kak je to bitje pametno! in ker prav boli, da ona nima prav, si je zazela, da ji moj pokaze na INTERNETU (ne, ne velja v katalogu pogledatuser posted image )  ta kovtrcek. sam pol je pa znoru in reku, da sem si JAZ izbrala ta kovter in da se bo zato kupu LIH TA kovter in nben drug.ona naj ga samo naroci, ce se je ze hvalila s to brezplacno postnino, ce pa misli pametovat, pa naj ne narocuje in bova sama.
je pa treba vedet, da moj ne znori zlepa(sem mu ze nazirala u iber pred casom, pa ni povzdignu glasu, kaj sele, da bi znoru)! in ji je menda ze tudi povedal, da tega ne bova prenasala-sploh pa ne tistih njenih "Helena ma pa tak, Helena je pa to delala" (Helena je njegova sestra z dvema otrokoma). res ga je razkurla user posted image
juuuuj, to bo se veselo-ce mojemu ne uspe "reda" vzpostavit, mu bom mogla pac jaz pomagat cez kak mesec, ko bova prestavljena goruser posted image
porod vidim, da se ze pripravljate. mene pa nc panika ne daje; nekak sem odlocena, da pac grem v P kokr k zdravniku...se bolj "vem", da ne bo bolecina neznosna, da bo slo vse BP pa to...ce povem po pravici, me je se najbolj strah tega, da ne bom zivcna zarad neprespanosti, ko bomo ze vsi trije doma. sem pac celo zivljenje zaspanka, moj pa je se hujsi, tak da-za oba bo to kr preizkusnja hihi.

Neposredna povezava do sporočila: 2294
26.2.2010 21:22:44   
m_o_i
a vidite lulcka!?
user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 22:17:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2296
26.2.2010 22:23:19   
m_o_i
zivepo a si baba al nisi user posted image zdej pa lulcka ne vidiuser posted image  tisti krogec na sredi slikce je lulcek, pod njim so pa jajcke (ki so se ze lepo spustile v mosnjicke-je pohvalila G). slikano je od spodaj navzgor user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2297
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 22:27:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2298
   [Brisano sporočilo]
26.2.2010 22:30:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2299
26.2.2010 22:33:07   
m_o_i
zivepo posebej za tebe sem se potrudlauser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?