m_o_i
|
midva bova pa ostala na teh naslovih, kot sva zaj-vsak na svojem v roku enega leta pa menda tak pade stanovanje moj je spet meu scene s tasco-povstrcek in kovtrcek bo ona narocila pri neckermanu(ker ma neko postnino zastonj) in sem ji spisala stevilke artikla, moj ji je dostavu(sama se drzim doma taka smrkava in napol mrtva) in se je zacelo: a je uredu to, a se ne bi sli mal okol pogledat blabla. itak sem cel internet pregledala in je v neckermanu najceneje (mislim, za kovtrcek NE DAM 50 evrov), ampak ona je valda sla po trgovinah, ker ona zna boljse najt no, sej to je sele potem povedala, da je sla in da je res drago; sploh BC je ful drag je pa nasla en roza kovtrcek, ku je znizan 40%-ampak je se vedno 25 evrov haha. matrno, kak je to bitje pametno! in ker prav boli, da ona nima prav, si je zazela, da ji moj pokaze na INTERNETU (ne, ne velja v katalogu pogledat ) ta kovtrcek. sam pol je pa znoru in reku, da sem si JAZ izbrala ta kovter in da se bo zato kupu LIH TA kovter in nben drug.ona naj ga samo naroci, ce se je ze hvalila s to brezplacno postnino, ce pa misli pametovat, pa naj ne narocuje in bova sama. je pa treba vedet, da moj ne znori zlepa(sem mu ze nazirala u iber pred casom, pa ni povzdignu glasu, kaj sele, da bi znoru)! in ji je menda ze tudi povedal, da tega ne bova prenasala-sploh pa ne tistih njenih "Helena ma pa tak, Helena je pa to delala" (Helena je njegova sestra z dvema otrokoma). res ga je razkurla juuuuj, to bo se veselo-ce mojemu ne uspe "reda" vzpostavit, mu bom mogla pac jaz pomagat cez kak mesec, ko bova prestavljena gor porod vidim, da se ze pripravljate. mene pa nc panika ne daje; nekak sem odlocena, da pac grem v P kokr k zdravniku...se bolj "vem", da ne bo bolecina neznosna, da bo slo vse BP pa to...ce povem po pravici, me je se najbolj strah tega, da ne bom zivcna zarad neprespanosti, ko bomo ze vsi trije doma. sem pac celo zivljenje zaspanka, moj pa je se hujsi, tak da-za oba bo to kr preizkusnja hihi.