|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
26.2.2010 19:26:11   
ursa_p
Zdej me ze moje bivse forumovke tukaj iscejo, ce sem se doma ... se me sploh ne upajo poklicat. user posted image user posted image user posted image user posted image Ane katjandraz in tinkatonka ... hehehehe ... vaju moram se tukaj pozdravit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoey ... aha ... potem 8. ne pride v postev? Al je tud ok?

Lp, Ursa

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
26.2.2010 19:27:43   
*pupsa*
ooo jst mam pa 27.maja rojstni dan...pa si full želim jutr rodit user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
26.2.2010 19:48:28   
Jessy
Evo mene! Izmozgana! 2x prepotena - še čakam, kdaj dobim energijo za pod tuš.

Sva šli peš od doma v center mesta, kjer je hud klanec (k sreči navzdol user posted image ) in prideva v center ravno ob 14h in to se jaz dol spomnim. Kaj sledi? Vsi mulci na busu na poti iz šole domov, pol si pa predstavljajte eno nosečko, ki je za rodit, pa eno mini deklico zraven na busu samih di(v)jakov. user posted image  
Sedi ena deklina na prvem sedežu, ob oknu pa ima nahrbtnik na sedežu. A ji je kaj prebilo, da bi morda odstopila sedež, oz. samo premaknila nahrbtnik na kolena??? NEEEEE, kje pa!!!user posted image
Eno vrsto višje en mulo sedi ob oknu, na sedežu zraven sebe ima nahrbtnik. Ista štorija! user posted image  Potem mu je ena punca nasproti rekla, da če ne bi premaknil torbe, da bi se lahko usedla. Saj je to potem storil, ampak s hudo muko. Jaz se vseeno nisem usedla, ker Neje na kolena ne bi mogla dati, ker ni dovolj prostora, sama pa ne more stati, da mi je ne zabriše po busu. Vse ostalo višje je bilo do daske polno in še stali so. V glavnem...stoje, v do konca zakurjenem avtubusu, se peljeva 4 km daleč in vmes švicam kot norc. Potem pa sva imeli še eno peš pot do doma mojih staršev, ki so tudi na vrhu enga hriba, tako da sem res prišla čist fertik do njiju. user posted image user posted image user posted image
Domov naju je peljal možiček, ko je zaključil s službo.

No, če me danes nič ne prime za rodit, pol se pa res ne grem več. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
26.2.2010 19:52:10   
vekybel
jessy samo sanjaj, kaj si pozabila da si malinovka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
26.2.2010 20:29:33   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

jessy samo sanjaj, kaj si pozabila da si malinovka user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pa res! user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem uspela priti izpod tuša. Je tako pasalo, ampak utrujenost se me pa še vedno drži.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
26.2.2010 20:36:34   
rožca26
No, pa sem spet kle ... še vedno user posted image  
Danes sem imela ful planov, pol je pa zjutrej kolegica z rožanca klicala, da jo je njen okupiral z delom, popoldne sm pa jest skenslala obisk pri kolegici, ki je rodila že pred 2 mesecema user posted image
Sam ne moram pomagat - DANES SE POČUTIM OBUPNO!!!!!!!
Imam zelo eno smešno vprašanje: A JE VAS ZAČELO TUT KEJ ŠPIKAT V RITI (OKOL TRTICE???)????
To mi je tak čudno (mi je pol še ta kolegica, k sm jo skenslala, rekla, da je njo tut špikal, pol je bla pa 9 cm odprta user posted image ). Da ne govorim, da me desni kolk tooooooooooooook matra - kot bi mela menstro. user posted image  Skratka obupno user posted image
Pa trga me v spodnjem delu trebuha .... user posted image user posted image user posted image

Ampak - sej veste - jest še vseeno ne bom šla nikamor ...

Govorila s saro in je rekla, da naj bi šli jutri z Zaro domov, če se bo zlatenica popravla. Naj bi imela ful hudo.
Glede dojenja pa - punce, mi je ena kolegica rekla, da bi naredila kar eno brošurco in jo raztalala po P (predvsem obiskovalcem). Naslov bi bil pa 10 VPRAŠANJ, KI JIH NE SMETE POSTAVITI MLADI MAMICI (ugante katero vprašanje bi bilo na prvem mestu user posted image ). S tem dojenjem so res naredili tak halo, da je groza ... jest sm se dojila sam 2 mesca (pa še to zlo težko), pa sem čist normalna (user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - če vrjamete - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), moja sestra tut, pa bratranc in sestrična tut ... Nič ni narobe z nami - jest moram zase rečt, da sem ful zdrava, moja sestra tut ... Pa tudi obe sva zelo navezani na svojo mamo ... Se mi zdi, da je pri dojenju večji problem pri kakih mamicah, k se kr ne morjo sprijaznit s tem, da je otrok že zrel, da se neha dojit (povezanost ...). Moj bivši sosed se je dojil do 5 leta - ga mama nikakor ni mogla tega odvadit user posted image  Pol se pa vprašaš kaj je boljš ...

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
26.2.2010 20:50:16   
rožca26
Jessy - nisem pozabila na obljubo user posted image  Zdej se fotka nalaga. Ko se bo naložila, jo pripopam user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
26.2.2010 20:51:15   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Zdej me ze moje bivse forumovke tukaj iscejo, ce sem se doma ... se me sploh ne upajo poklicat. user posted image user posted image user posted image user posted image Ane katjandraz in tinkatonka ... hehehehe ... vaju moram se tukaj pozdravit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoey ... aha ... potem 8. ne pride v postev? Al je tud ok?

Lp, Ursa

He he, lepo da so tako diskretne user posted image

8.3. je tudi super, samo jaz bi kar prej to zrihtala, če je možno. Dovolj je hotela mama, zdaj je čas za hotel pri mami user posted image user posted image user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
26.2.2010 20:51:32   
rožca26
Prihaja fotka stoletja. Upam, da me ne bo punca, k se je zraven mene fotkala, kej tožla user posted image

user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
26.2.2010 20:52:25   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Jessy - nisem pozabila na obljubo user posted image  Zdej se fotka nalaga. Ko se bo naložila, jo pripopam user posted image

Komaj čakam!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
26.2.2010 20:54:09   
Jessy
Rožca, super lepa naplavina si!!!!user posted image user posted image user posted image Ni čudnega, da se je zacopal vate!!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
26.2.2010 20:54:35   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Komaj čakam!!! user posted image user posted image user posted image

E, sm te pa prehitela. Je že gor user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
26.2.2010 20:55:49   
rožca26

Rožca, super lepa naplavina si!!!!user posted image user posted image user posted image Ni čudnega, da se je zacopal vate!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  To je pa to, če ti že od malega mama rihta pustne maske, k so neki ekstra - ni user posted image , da se ne bi tut hčera kej prjel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
26.2.2010 21:02:56   
Jessy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  To je pa to, če ti že od malega mama rihta pustne maske, k so neki ekstra - ni user posted image , da se ne bi tut hčera kej prjel user posted image user posted image user posted image

Aaaa, pol imate to v krvi!?!?!? Superca, res!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
26.2.2010 21:03:39   
Jessy
Čak...a mi nisi še eno obljubljala????

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
26.2.2010 21:06:31   
rožca26

Aaaa, pol imate to v krvi!?!?!? Superca, res!!! user posted image user posted image user posted image

Ne vem kok mamo to v krvi, sam mami ma pa hude ideje ... eno leto sem bila stenska ura, naslednje marjetica, čarovnica sem bila fuuuuuuul huda (me res noben ni prepoznal v šoli - še dobr da smo meli stalno klop user posted image user posted image user posted image ), pa eno leto sem bla časopis ... Same take odpulene. Pa seveda vse doma narejeno. Šele sedaj smo se mal polenile, pa bolj kupujemo.
Sm bila pa eno leto jest kobra - masko sem čisto sama naredila ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
26.2.2010 21:07:22   
rožca26

Čak...a mi nisi še eno obljubljala????

Ne vem katero???? user posted image  Če misliš tisto 100joško - to je pa punca zraven mene user posted image  Dobra ideja, a???

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
26.2.2010 21:12:42   
ursa_p

Se mi zdi, da je pri dojenju večji problem pri kakih mamicah, k se kr ne morjo sprijaznit s tem, da je otrok že zrel, da se neha dojit (povezanost ...). Moj bivši sosed se je dojil do 5 leta - ga mama nikakor ni mogla tega odvadit user posted image  Pol se pa vprašaš kaj je boljš ...

No, da vam se jaz povem tako storijo na enem srecanju! Smo sli tukaj pri nas do sole na sankanje lansko leto in mi ena mama (prvic sem jo vidla) zacne po 2 minutah pogovora, ce Gala se dojim ... star je bil 3 leta. Pa jaz tako suvereno, ah kje, itak da ne vec. user posted image user posted image Ona je imela pa ob sebi solskega otroka. Pa ona zacne. Jaz sem pa dojila dokler ni sel v solo. Je bilo tako fino. Pa se zdej vedno ko pride iz sole najprej skoci meni na josko. Je tko fino, ko se pride pocrkjat. Pa tud ce so obiski. user posted image user posted image user posted image user posted image Halooooooooooo .. sem mislila, da bom dol padla. Potem mi pa pove, da ju je moz zapustil ... ja jaz bi jo tud. user posted image user posted image user posted image
No, to je samo MOJE mnenje in ce se katera ne strinja z mani, ne morem pomagat.

Jaz sem danes se vedno tako noro utrujena, da sploh ne vem kaj mi je. Sploh ne morem dolgo casa stat na nogah. Res cudno. Prej si tud solate nisem mogla stroje otrebit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maske ... fajn rozca. Jaz sem bila pa eno leto Red Bull - sem ga cist sama doma naredila, prijatelju pa sem naredila glavo od Red Bullovega bika, tako da sva bila prov en fajn par. user posted image Naslednje leto sem bila pa korenje ... tud sama naredila. Zdej mi je pa tako zal, da se vedno prepozno spomnim, da bo Galu kaj sama zasila. No, letos vsaj ni imel kupljene maske, ampak mu jo je zasila moja teta.

Lp

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
26.2.2010 21:13:11   
Jessy
Ja, to sem mislila! Sem mislila, da si jo ti nosila. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
26.2.2010 21:17:02   
Jessy
Ursa_p, meni je tako dolgo dojenje nesprejemljivo. To, kar ti opisuješ, pa sploh ni normalno.

Meni se zdi že 2 leti star otrok prestar za dojenje. Se strinjam do kakega leta, ali pa še kak mesec ali dva več, potem so pa res že preveliki.

Je enkrat pravil en sodelavec, da so bili na morju in se je tam sončila ena mlada punca, zgoraj brez. Nakar prileti eno dete, staro cca 2 leti in se ji zapodi v njene joškice. Baje je bila tista punca čisto iz sebe, mamica deklice pa se je opravičevala, češ, da se še vedno doji. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
26.2.2010 21:22:28   
Jessy
Nekaj bi jedla, pa ne vem kaj bi. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
26.2.2010 21:35:30   
ursa_p
Jessy ... jaz sem ravno prejle pojedla radic s krompirjem ... mmmmmmmmmmmmm, kako je bilo dobro. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
26.2.2010 21:37:30   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Jessy ... jaz sem ravno prejle pojedla radic s krompirjem ... mmmmmmmmmmmmm, kako je bilo dobro. user posted image

Točno to bi tudi jaz, pa se mi ga ne da naštimat. ko sem mojemu omenila svojo željo, mi je prinesel škrnicelj čokoladnih napolitank, ki sem jih vseeno začela jesti, ampak moji želji še ni zadoščeno. Očitno bom res morala na noge in pripravit radič.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
26.2.2010 21:38:54   
zoey
Mi2 sva imela sestanek za poroko, pa še snemalec je prišel in smo se ful narežali, je bilo precej glasno in je malemu čist zadogajalo, mi premetava trebuh na polno. Potem sem ga pa še malo nahranila in je zadovoljstvo popolno.
Dojenje - nekje do 1 leta se mi zdi ok, mogoče še kak mesec več, potem mi je že adijo, da se otroci, ki hodijo in spregovorijo, mečejo po dojkah ali jih celo zahtevajo. Lahko postane precej izsiljevalsko, pa če se še tako grdo sliši. Imam prijateljico, ki ne more/zna svoje 16-mesečne hčerke odvaditi in se zbuja do 15-x na noč, ker mala izsiljuje user posted image Si predstavljate, kaka je v službi? Pri fantkih se pa sploh razvije obsedenost, ki nikoli ne mine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
26.2.2010 21:54:39   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

ooo jst mam pa 27.maja rojstni dan...pa si full želim jutr rodit user posted image

Ooo, pol nimam edina takih želja user posted image Pozdravljena, še ena fajn dvojčica user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.