|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
26.2.2010 11:28:24   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

IZVIRNO SPOROČILO: plamen

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Jaz nimam časa pospravljati, upam da bom jutri kaj, pa še sobica prideuser posted image . Naslednji teden bo pa stroj in likalnik laufal. Tiste ki imate že prakso, vabljene. Postrežem z domačimi piškoti, skuham kavo, čaj, čokolado, kakav.. lahko tudi pivo dobiteuser posted image .

Veš kaj - kaj če bi ti to akcijo kr na ju3 prestavla??? Meni naslednji teden ne odgovarja, ker mi je res že prepozno user posted image  Kaj praviš??? Ti pa ta čas merkaš našega Vida, če bo moj slučajno mogu it v službo. Mislim, da je ponudba ful fajna user posted image

Tudi lahko, danes lohk omare montiraš, jessy bo pa likala drug tedenuser posted image user posted image .
Midva z Vidom se pa itak razumeva, ni panikeuser posted image

Oops, jaz sem se fokusirala samo na tisti del s postrežbo, ne pa na peglanje ipd. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pa ne morem verjet!!! Tudi meni je le pivičko pa vse ponujene stvari padlo v glavo....ob peglanju mi je pa sapo vzelo. user posted image user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
26.2.2010 11:30:13   
Zvezdici
A bi blo res res prezgodi če bi si šla zdaj juho delat?? user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
26.2.2010 11:31:11   
NM

IZVIRNO SPOROČILO: NM

Me pa od včeraj preganja, kakšno pozornost naj pripravim bodočemu očku, saj je on vedno tako pozoren, da si tudi on ob rojstvu kaj zasluži - če se bo v P dobro držaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nekaj idej imam, pa me zanima, če tudi ve kaj razmišljate.

Lepo, ampak jaz bolj delam na tem, če se bo on kaj spomnil user posted image Za take stvari ima spomin kot zlata ribica, najboljš skoz pride user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam. Ker pa moj ni glih tak, sem jst včasih, kot praviš, zlata ribica. Pa ker do zdej še nobenih "datumov" ni pozabu, si res neki zasluži. Ne smem ga pa preveč hvalit , ker .... SAJ VESTE - MOŠKI JE LE MOŠKI. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil NM -- 26.2.2010 11:32:16 >

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
26.2.2010 11:32:37   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: NM

Me pa od včeraj preganja, kakšno pozornost naj pripravim bodočemu očku, saj je on vedno tako pozoren, da si tudi on ob rojstvu kaj zasluži - če se bo v P dobro držaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nekaj idej imam, pa me zanima, če tudi ve kaj razmišljate.

Lepo, ampak jaz bolj delam na tem, če se bo on kaj spomnil user posted image Za take stvari ima spomin kot zlata ribica, najboljš skoz pride user posted image

se strinjam z Zoeyuser posted image sicer imam nakita že čez glavo, bi mi pa pasala kakšna rožicauser posted image sam bo pa itak dobil enega zlatega sina...sicer pa še vedno ne vem, če bo pri porodu zraven...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
26.2.2010 11:32:46   
girl79
plamen - se čisto strinjam s tabo da je potrebno pozitivno razmišljat, tudi če se baby ne bo obrnil na glavico lahko čisto lepo rodiš, moja šefica je rodila svojega prvega otroka z ritko naprej, pa je rekla da sploh ni bilo nobene panike...tako da se bo tudi pri tebi zagovoto vse tako izteklo kot se mora - al z glavico al pa z ritko naprej user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
26.2.2010 11:33:22   
girl79
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

zvezdici - za kakršnokoli hrano ni nikoli prezgodej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
26.2.2010 11:33:34   
lenčy

ne, ker bo že kmalu 12huser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
26.2.2010 11:40:59   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: girl79

zvezdici - za kakršnokoli hrano ni nikoli prezgodej user posted image user posted image user posted image

Podpišem!!!! user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
26.2.2010 11:41:00   
Zvezdici

Imaš prav user posted image .

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
26.2.2010 11:42:27   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Jaz nimam časa pospravljati, upam da bom jutri kaj, pa še sobica prideuser posted image . Naslednji teden bo pa stroj in likalnik laufal. Tiste ki imate že prakso, vabljene. Postrežem z domačimi piškoti, skuham kavo, čaj, čokolado, kakav.. lahko tudi pivo dobiteuser posted image .

Veš kaj - kaj če bi ti to akcijo kr na ju3 prestavla??? Meni naslednji teden ne odgovarja, ker mi je res že prepozno user posted image  Kaj praviš??? Ti pa ta čas merkaš našega Vida, če bo moj slučajno mogu it v službo. Mislim, da je ponudba ful fajna user posted image

Tudi lahko, danes lohk omare montiraš, jessy bo pa likala drug tedenuser posted image user posted image .

Oops, jaz sem se fokusirala samo na tisti del s postrežbo, ne pa na peglanje ipd. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pa ne morem verjet!!! Tudi meni je le pivičko pa vse ponujene stvari padlo v glavo....ob peglanju mi je pa sapo vzelo. user posted image user posted image user posted image

Emmm, Plamen, mi2 bi prišli le na pivičko in vsekakor nudenje moralne opore user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
26.2.2010 11:45:03   
Jessy

plamen - se čisto strinjam s tabo da je potrebno pozitivno razmišljat, tudi če se baby ne bo obrnil na glavico lahko čisto lepo rodiš, moja šefica je rodila svojega prvega otroka z ritko naprej, pa je rekla da sploh ni bilo nobene panike...tako da se bo tudi pri tebi zagovoto vse tako izteklo kot se mora - al z glavico al pa z ritko naprej user posted image

Plamen, ampak ti praviš, da ti leži prečno!!! Tako ne boš mogla roditi, če se ti ne prevrne vsaj na eno stran. Moja sodelavka je imela otroka, ki je ležal prečno in so rekli, da ni druge kot CR. Po CR-ju so pa ugotovili, da je imela tako imenovano enorogo maternico in se zato ni mogel obrniti ne na glavo ne na ritko.
Kdaj pa izveš v kakšnem položaju je zdaj?

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
26.2.2010 11:45:43   
Jessy

Emmm, Plamen, mi2 bi prišli le na pivičko in vsekakor nudenje moralne opore user posted image user posted image user posted image

Se strinjam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
26.2.2010 11:50:32   
plamen

Plamen, ampak ti praviš, da ti leži prečno!!! Tako ne boš mogla roditi, če se ti ne prevrne vsaj na eno stran. Moja sodelavka je imela otroka, ki je ležal prečno in so rekli, da ni druge kot CR. Po CR-ju so pa ugotovili, da je imela tako imenovano enorogo maternico in se zato ni mogel obrniti ne na glavo ne na ritko.
Kdaj pa izveš v kakšnem položaju je zdaj?

Ja vem da za prečno je CR. Kako leži sedaj, pa izvem v četrtek. Ga pa zdaj veliko bolj tudi spodaj čutim, kot sem ga prej in upam, da z rokicami šari. Prej sta se mi 2 buli naredili - ena L in ena D, zdaj je nekaj časa le ena, pa špe ta dosti bolj visoko, pod rebrci in upam, da je ritka.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
26.2.2010 11:52:54   
Zvezdici
plamen - uf prečno ga imaš user posted image . Saj sigurno si že napisala, ampak ali se lahko še obrne okoli?

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
26.2.2010 11:53:56   
plamen

Velja, potem bomo pa videle kdo bo koga motiviraluser posted image . Ko boste videle mojo zagnanost, sa ne boste mogle upreti, še prosile bosteuser posted image . Pivo je že v hladilniku, z mami sem se pa tut zmenila, da mi odstopi piškote, ki smo jih napekli za njenih 60. Tako da jaz se zanašam ne vas, ne me razočarat, opravičim samo izlet v Puser posted image . Saj veste user posted image hormoni so zelo občutljivi, da ne bom imela kakih trajnih posledic zaradi vaše neresnostiuser posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
26.2.2010 11:58:13   
zoey

Velja, potem bomo pa videle kdo bo koga motiviraluser posted image . Ko boste videle mojo zagnanost, sa ne boste mogle upreti, še prosile bosteuser posted image . Pivo je že v hladilniku, z mami sem se pa tut zmenila, da mi odstopi piškote, ki smo jih napekli za njenih 60. Tako da jaz se zanašam ne vas, ne me razočarat, opravičim samo izlet v Puser posted image . Saj veste user posted image hormoni so zelo občutljivi, da ne bom imela kakih trajnih posledic zaradi vaše neresnostiuser posted image .

Uuuu, tole pa diši po zbujanju slabe vesti in trkanju na najino user posted image občutljivost in empatičnost in zaskrbljenost ... user posted image Čeprav ponudba je še vedno vabljiva user posted image Pa Plamen, meni najbolj tekne temno user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
26.2.2010 11:58:28   
girl79

mmmmm- na piškote bi pa tud jaz prišla, lahko pa pripravim tudi kakšen motivacijski govor za vaše bejbije, da se bodo lepo obnašal pa prišli takrat ven ko boste vi rekle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
26.2.2010 12:18:26   
Zvezdici
Veliko jih bere, pa nobena ne piše user posted image .

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
26.2.2010 12:21:27   
Tjasa27
Punce hvala za vaše spodbudne besede! Mi ful velik pomen!

Rožca pri nas imamo psa, tako da ne more sploh bit strerilno user posted image user posted image

Zoey tud jz probam čim manj komplicirat če se le da. Sem tud jz pristašica tvoje teorije user posted image

Plamen res je prov grozn, k te vsi okol tebe stalno neki sekirajo. Pride babi zadnič na obisk in otrok je oblečen v tri plasti pri 24 stopinjah in pokrit z deko in mi teži eno uro da bom prehladila otroka. Halo? Najbolj da ga mam kr v kombinezonu notri, vn pa najbolj da sploh ne gremo!
Držim pesti, da se je tvoj pobček obrnu!!!

Ja glede dojenja so tud vsi najbolj pametni. Pa da ne bo pomote jz sem vesela vsakega nasveta, res. Sam me pa ubija k vsak še predn ti reče dober dan te vpraša ja in dojenje vama gre? Kot da je od tega odvisen obstoj sveta, no? Zadnič je bila tašča na obisku in mene so glih joške tiščale in sem si šla spumpat in mi reče a sam tok si si napumpala, ja to je pa ena revščina, jz že vidim, da ti ne boš dolg dojila. Mislim metek v glavo. Kje so kakšne spodbudne besede, mogoče?

Spet sem se mogla mal zlajat, se mi je malo nabralo vsega

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
26.2.2010 12:26:16   
Čmrlika
Dober dan! user posted image

Oglašam se vam končno rešena vseh muk in tegob... vuf  user posted image in seveda zelo ponosna na svojega drugorojenca...

V soboto smo se vrnili zvečer z obiska in ko sem tamalo spakirala spat, sem vzela računalnik v roke malo prebirala kaj ste čez dan napisale...pa mi nekaj uide med nogami user posted image tak za 3 cm premera kroga je blo mokro...in sem hotla pisat če je to to, če mi lahko po malem odteka kaj nardit... jap pa sem si premislila da ne bom nekaj sama sebe strašlauser posted image smaa se vlegla , moj je zaspal...ja ravno za dvajset minut...ker mi je začelo tečt naa POLNO...IN SMO ŠLI IN SE NAMUČLI user posted image ,ampk tudi kmalu pozabli...naš luka je med nami od včeraj ppoldne sva doma! Srečna , zdrava zadovoljna!

Hvala vam vsem za lepe želje in čestitke!user posted image user posted image user posted image

In seveda iskrene čestitke in obila carklanja tudi vsem , ki ste medtem pravtako že povile svoje user posted image !

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
26.2.2010 12:32:41   
Jessy
Joj, Tjaša, ta tvoja tašča pa ima res izjave, da te kap!!!! Jaz bi na tvojem mestu s črpanjem raje počakala, da bi tašča odšla, ali pa bi zapustila tisti prostor in v miru kje drugje to storila. Mislim, kje ji pamet za take izjave?!?!?
Tjaša, drugače se mi prav smiliš, ker si dojenje tako jemlješ k srcu. Konec koncev je ogromno otrok zrastlo gor ob aptamilu, zakaj ne bi še tvoj. Saj boš videla, al bo šlo ali ne bo, sam preveč se pa res ne obremenjuj s tem, izjave drugih pa presliši.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
26.2.2010 12:34:07   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Dober dan! user posted image

Oglašam se vam končno rešena vseh muk in tegob... vuf  user posted image in seveda zelo ponosna na svojega drugorojenca...

V soboto smo se vrnili zvečer z obiska in ko sem tamalo spakirala spat, sem vzela računalnik v roke malo prebirala kaj ste čez dan napisale...pa mi nekaj uide med nogami user posted image tak za 3 cm premera kroga je blo mokro...in sem hotla pisat če je to to, če mi lahko po malem odteka kaj nardit... jap pa sem si premislila da ne bom nekaj sama sebe strašlauser posted image smaa se vlegla , moj je zaspal...ja ravno za dvajset minut...ker mi je začelo tečt naa POLNO...IN SMO ŠLI IN SE NAMUČLI user posted image ,ampk tudi kmalu pozabli...naš luka je med nami od včeraj ppoldne sva doma! Srečna , zdrava zadovoljna!

Hvala vam vsem za lepe želje in čestitke!user posted image user posted image user posted image

In seveda iskrene čestitke in obila carklanja tudi vsem , ki ste medtem pravtako že povile svoje user posted image !

Čmrlika, to sem čakala!!!!! Porodno zgodbo!!! Sam jaz bi še malce bolj v detajle!!!

Čestitke še enkrat!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
26.2.2010 12:35:24   
Jessy
Plamen, torej bomo z Zoey, girl97 in morda še z Rožco priletele k tebi, da sprobamo te dobrote!!!

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
26.2.2010 12:36:04   
Tjasa27
Jessy sej sem šla v drug prostor samo sem pol mimo nje v hladilnik odnesla kar sem napumpala in je bilo že konc

Čmrlika user posted image user posted image user posted image super da ste doma!!!! Zdej pa čimveč crkljanja!!!!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
26.2.2010 12:39:47   
Zvezdici
čmrlika user posted image user posted image super, da sta že doma. Aja, zdaj lahko s tjašo čvekata tudi v temi starši čvekamo user posted image . Evo tjaša nisi več sama user posted image .

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.