girl79
|
IZVIRNO SPOROČILO: plamen IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: plamen IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: plamen Jaz nimam časa pospravljati, upam da bom jutri kaj, pa še sobica pride . Naslednji teden bo pa stroj in likalnik laufal. Tiste ki imate že prakso, vabljene. Postrežem z domačimi piškoti, skuham kavo, čaj, čokolado, kakav.. lahko tudi pivo dobite . Veš kaj - kaj če bi ti to akcijo kr na ju3 prestavla??? Meni naslednji teden ne odgovarja, ker mi je res že prepozno Kaj praviš??? Ti pa ta čas merkaš našega Vida, če bo moj slučajno mogu it v službo. Mislim, da je ponudba ful fajna Tudi lahko, danes lohk omare montiraš, jessy bo pa likala drug teden . Midva z Vidom se pa itak razumeva, ni panike Oops, jaz sem se fokusirala samo na tisti del s postrežbo, ne pa na peglanje ipd. Pa ne morem verjet!!! Tudi meni je le pivičko pa vse ponujene stvari padlo v glavo....ob peglanju mi je pa sapo vzelo. Emmm, Plamen, mi2 bi prišli le na pivičko in vsekakor nudenje moralne opore Se strinjam! Velja, potem bomo pa videle kdo bo koga motiviral . Ko boste videle mojo zagnanost, sa ne boste mogle upreti, še prosile boste . Pivo je že v hladilniku, z mami sem se pa tut zmenila, da mi odstopi piškote, ki smo jih napekli za njenih 60. Tako da jaz se zanašam ne vas, ne me razočarat, opravičim samo izlet v P . Saj veste hormoni so zelo občutljivi, da ne bom imela kakih trajnih posledic zaradi vaše neresnosti . mmmmm- na piškote bi pa tud jaz prišla, lahko pa pripravim tudi kakšen motivacijski govor za vaše bejbije, da se bodo lepo obnašal pa prišli takrat ven ko boste vi rekle
|