lorelaj*
|
Ojla, se oglašam po dolgem času. Se nama je skupni računalnik pokvaril, lubi pa svojega rabi cele dneve za službo, tako da sem bila obsojena samo na dlančnik in sem vas komaj prebrala, kaj šele kaj pisala. Danes sem se pa zagrebla za njegov rač., tako da moram malo nadoknaditi. Najprej čestitke vsem novim mamicam! Saj sploh ne sledim več, tako hitro se vse odvija. Tjaša, te čisto razumem, ampak res se poskusi ne sekirati. Vem, da je težko, ampak a veš koliko mamic dodaja mleko ali pa sploh ne doji? Ko smo bili mi majhni, je bilo nedojenje celo moderno, pa smo vsi normalno zrasli. Saj šele zadnje čase delajo tako famo okrog tega. Da o nedonošenosti sploh ne govorim. Meni se sploh ne zdi nekaj groznega, saj je že ful velik in čisto super napreduje, pa sploh je bil rojen čisto malo prezgodaj. Pravi cuker je in meni zgleda, da se noro super rihtata. Jaz bi takoj podpisala, če bi mi kdo ponudil, da bom svojega pedenala tako kot ti (pa dojenje gor ali dol). Ti ga samo še naprej tako crkljaj, kot ga, pa mu ne bo čisto nič manjkalo. Taščo in podobne pa kar nekam pošlji, ali pa ji daj eno njeno super kosilo za pojesti! Urša, hahaha, samo tebe pa heca mali. (Ti pa nas! ) Jaz vsak dan gledam, če si že rodila, ti pa nič. Nazadnje boš šla še čez rok. Rožca, zate pa prav navijam, da bi že šla. Verjamem, da si nestrpna, ampak saj veš - dokler je vse OK ... Plamen, če imaš veliko plodovnice, se ti pomoje čisto lepo lahko še prav postavi, če pa ne, pa ZO ne bi smel biti problem, tako da jaz kar verjamem, da bo vse super in boš čisto naravno rodila. Pri meni je že ves čas isto obrnjen (trmasto vztraja pri svojem - se vidi, da je po meni ), tebi se pa še kar premika. Bo že pogruntal, kdaj je čas za pikiranje navzdol. Pikapolonica, pozabila sem te vprašati, če imaš zdaj že vse pripravljeno. Si lušne cotke dobila? Meni se kar zdi, da še nimam vsega, pa me moj ustavlja, naj že neham tuhtati, kaj še rabiva. Držim pesti za vse v porodnišnicah. Pa lep vikend!
|