|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
26.2.2010 12:54:14   
Zvezdici
Na pa smo spet tam.
Sama s svojim dolgčasom. user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
26.2.2010 13:15:42   
mammamia
Živjo vsem!

Ne boste verjele- še vedno nisem imela UZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image !Od srede že prav prosjaćim vsakega doktorja za ta UZ, pa vsi rećejo-ja danes pa bo........in ko celo dopoldne ja pazim da imam poln mehur-v sredo ni bilo ćasa; grem vćeraj ob 15 uri in vprašam doktorja pa reće da danes ni ćasa; danes zjutraj na viziti-ja danes pa ziher bo......pa drug doktor na hodniku tudi-da danes pa bo....zdaj pa je ura že 13.00 in sem se od razoćaranja že skor razjokala...ker si totalno nemoćen....ležiš v bolnici, prićakuješ, da te bodo v enem tednu pa že uspeli vsej enkrat pogledat na UZ, in doktorji nimajo ćasa...................oćitno je ćas samo za tiste ki so samoplaćniško.....mislim da bi manj ćakala će bi prišla in si plaćala.

Totalno sem razoćarana-da vam povem kako to zgleda-zjutraj in zvećer ctg, vmes pa ćakaš ali se te bo kakšen doktor usmilil in si vzel vsaj 5 minut ćasa zate-vizize trajajo dobesedno 10 sekund in potem so te rešeni do naslednje vizite.

Sestre pravijo da jih vsakić spomnejo pa da nić ne pomaga. Ena ki tu leži že krepko ćez rok-v celem tenu je prav tako niso niti enkrat pregladali!!!!!Dokler ni danes prišla njena ginekologinja ki ne dela v bolnici in sama zahtevala da jo pregledajo! Jaz tega ne morem narediti, ker moj G dela tukaj in si ne morem nić pomagati. Sem verjela da bom zaradi tega v prednosti....pa me še manj pogleda kot pa će pridem k njemu v ambulanto.....

Komaj ćakam da grem domov pa bom šla na samoplaćniški UZ će mi ga ne bodo tu naredili....ampak to je sramota. Jaz sem ful razoćarana nad to porodnišnico.......žal.user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
26.2.2010 13:16:44   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

Jessy sej sem šla v drug prostor samo sem pol mimo nje v hladilnik odnesla kar sem napumpala in je bilo že konc

Ja, groza, no! Se mi prav smiliš!!! Drži se!!! Ne daj se jim! user posted image user posted image user posted image

A veš, po drugi strani so pa te naše mame in tašče tudi zelo slabo seznanjene z dojenjem. Saj one zagotovo ne vedo, da ko je dojenček majhen, da poje veliko manj kot ko je velik in da je temu primerna tudi količina v prsih. Ne, tega sigurno ne vedo!!! Vem, je tudi meni mama solila pamet z dojenjem, pa mi že v porodnišnici pridigala, da jo moram dojiti na 3 ure in ne vsakič, ko si mala zmisli. Sem mislila, da ji kaj v glavo vržem. Sem kar povedala, da to tako ne gre in pika! user posted image  Saj potem je še tašča vsake toliko pristavila svoj dodatek o različnih stvareh, ampak se nekak nisem pustila prepričat, edino okrog dodatka pijače, tisto mi je pa še danes žal, da sem poslušala "pametne nasvete"!.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
26.2.2010 13:19:48   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: mammamia

Živjo vsem!

Ne boste verjele- še vedno nisem imela UZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image !Od srede že prav prosjaćim vsakega doktorja za ta UZ, pa vsi rećejo-ja danes pa bo........in ko celo dopoldne ja pazim da imam poln mehur-v sredo ni bilo ćasa; grem vćeraj ob 15 uri in vprašam doktorja pa reće da danes ni ćasa; danes zjutraj na viziti-ja danes pa ziher bo......pa drug doktor na hodniku tudi-da danes pa bo....zdaj pa je ura že 13.00 in sem se od razoćaranja že skor razjokala...ker si totalno nemoćen....ležiš v bolnici, prićakuješ, da te bodo v enem tednu pa že uspeli vsej enkrat pogledat na UZ, in doktorji nimajo ćasa...................oćitno je ćas samo za tiste ki so samoplaćniško.....mislim da bi manj ćakala će bi prišla in si plaćala.

Totalno sem razoćarana-da vam povem kako to zgleda-zjutraj in zvećer ctg, vmes pa ćakaš ali se te bo kakšen doktor usmilil in si vzel vsaj 5 minut ćasa zate-vizize trajajo dobesedno 10 sekund in potem so te rešeni do naslednje vizite.

Sestre pravijo da jih vsakić spomnejo pa da nić ne pomaga. Ena ki tu leži že krepko ćez rok-v celem tenu je prav tako niso niti enkrat pregladali!!!!!Dokler ni danes prišla njena ginekologinja ki ne dela v bolnici in sama zahtevala da jo pregledajo! Jaz tega ne morem narediti, ker moj G dela tukaj in si ne morem nić pomagati. Sem verjela da bom zaradi tega v prednosti....pa me še manj pogleda kot pa će pridem k njemu v ambulanto.....

Komaj ćakam da grem domov pa bom šla na samoplaćniški UZ će mi ga ne bodo tu naredili....ampak to je sramota. Jaz sem ful razoćarana nad to porodnišnico.......žal.user posted image

Mi je kar poznano to čakanje na UZ. Jaz sem v začetku januarja tudi čakala. Sicer le en dan, ampak sem. vem, da sem bila ravno namenjena na info točko, ko me je dr. Jordanova kar na hodniku vprašala, če sem jaz tista, ki bi morala imeti UZ in sem takoj letela na pregled.
Je pa res sranje, da tako dolgo čakaš, verjamem!!!

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
26.2.2010 13:19:50   
plamen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

plamen - uf prečno ga imaš user posted image . Saj sigurno si že napisala, ampak ali se lahko še obrne okoli?

Jp, pred dvema tednoma je bil prečno in upam, da ni več. Itak bo prej še zunanji obrat, če je tako ostal. Baje imam toliko plodovnice, da je pravi plavalec in zato mu je to uspelouser posted image . V četrtek pa vidim kako je, so možnosti, da se je obrnil.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
26.2.2010 13:20:26   
plamen
Čmrlika - pozdravljena doma in še 1x čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
26.2.2010 13:20:51   
Jessy
Mammamia, a kaj vprašaš, kdaj boš šla domov??? Morda bodo potem kaj zmigali.

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
26.2.2010 13:24:23   
Jessy
Jaz vas bom za čas popoldneva zapustila. Ker moj avtučk še zmerom ni dočakal mehanika, bova šli kar z mestnim avtobusom do mojih staršev, ker doma mi je dolgočasno preživljat popoldneve. Zdaj še počakam, da Neja dokonča vabilo za svoji vzgojiteljici (ju vabi k nam na obisk v prihodnjem tednu, če še ne bom šla v P), potem pa odjadrava.

Če gre katera rodit, naj fajn opravi!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
26.2.2010 13:25:21   
mammamia
Jessy-domov naj bi šla jutri!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
26.2.2010 13:44:16   
Zvezdici
mammamia - upam, da res greš jutri domov! Pa takoj kar pojdi k svoji G za UZ.. upam, da ti ga naredi glede na to da dela v P user posted image .

plamen - držim pestke, da se je user posted image obrnil sam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
26.2.2010 13:59:23   
vekybel
plamen v katerem tednu nosečnosti si? Meni se je obrnil šele pri 36 tednu, tako da upanje vsekakor obstaja. Jz se nisem obremenjevala z tem kaj se bo obrnil ali ne bo, sem si rekla tako kot mu je dano tako bo in se je le obrnil sam.

mammamia jz bi šla domov na svojo odgovornost in bi se naročila na samoplačniški UZ in to bi šla kr v LJ Strahovi. Zdej edino ne vem če si noter zaradi česar drugega še? Drugače pa je isto kot da si doma skoraj, ne vem res kaj ti reč.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
26.2.2010 14:35:27   
sandrica23
Dober danuser posted image
Za vse nove bebike in njihove starše najprej pošiljam pikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz mam dans čistko,že celi dan nekaj pucam pa peglam in seveda perem..benti,nevem kak naj se cot rešim,kr ni in ni konca ne kraja.Drugače se opazla da sem obsedena ko grem na wc..skoz gledam če je kaj čudnega na papirju ali hlačkah..hvala bogu še ničuser posted image
Branka28,mora do ponedeljka ostat na opazovanju,baje zaradi sladkorne...se je moj včeraj norca delal,je reko če me pelje not,da naj si zmislim da mam popadke pa da not ostanem da bom branki družbo delala,kr je reva sama v sobi in ji je baje ful dolčasuser posted image
Mammamia-To pa res čudno da ti ne nardijo UZ..ni to nekak samoumnevno da bi ti ga naredili?!?!A si vprašala zakaj ti ga ne naredijo?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
26.2.2010 14:40:09   
naty28
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

če še ni sem nihče javil, bom pa jaz...sms od aygo (od včeraj seveda):

PA jo imamo - JULIJO! Rojeno ob 8.55, težko 3000g in veliko 48cm. Obe se odlično počutiva.

čestitam!

Iiiiii Julija, kak je to lepo ime, čestitam!!!

5.4.2010 ob 5.04 min. nas je razveselila lepotička Lara!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
26.2.2010 14:49:07   
plamen
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

plamen v katerem tednu nosečnosti si? Meni se je obrnil šele pri 36 tednu, tako da upanje vsekakor obstaja. Jz se nisem obremenjevala z tem kaj se bo obrnil ali ne bo, sem si rekla tako kot mu je dano tako bo in se je le obrnil sam.

Danes je dopolnjen 36. teden. Saj jaz se večinoma časa tudi ne obremenjujem, sam včasih pomislim, pa me mal zamori. Itak pa ven bo prišel, čeprav želja je po naravnem porodu in z glavčko naprej.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
26.2.2010 14:49:14   
*pupsa*
IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23

.Drugače se opazla da sem obsedena ko grem na wc..skoz gledam če je kaj čudnega na papirju ali hlačkah..hvala bogu še ničuser posted image

Hehehe jst tud skoz gledam wc papir...vsa nora pa upam, da bo kej rdeče user posted image  me je pa začelo dones full pečt v notranjosti...upam, da ni vnetje, ker pijem full, še tisti čaj za nosečnice skoz zlivam vase pa je res ogabnega okusauser posted image  

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
26.2.2010 15:01:11   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

.Drugače se opazla da sem obsedena ko grem na wc..skoz gledam če je kaj čudnega na papirju ali hlačkah..hvala bogu še ničuser posted image

Hehehe jst tud skoz gledam wc papir...vsa nora pa upam, da bo kej rdeče user posted image  me je pa začelo dones full pečt v notranjosti...upam, da ni vnetje, ker pijem full, še tisti čaj za nosečnice skoz zlivam vase pa je res ogabnega okusauser posted image  

tudi jaz ves čas hlačke gledam, če bi blo kej, pa hvala bogu ni nič, ker še nismo marcauser posted image
sicer sem si šla pa zdele kupit februarsko mamo, ker me je zanimal en članek o mikrovalovni pečici in piše, da kao lhk škoduje fetusu, zato moraš bit v njenem delovanju vsaj 70 cm stran od nje... js pa včasih še gledam not!! in zdj sm vsa prestrašena, če sm ga vzpostavila sevanjuuser posted image res da jo mam šele 1 mesec ampak sm jo pa že parkat uporabila... kaj si pa ve mislte?

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
26.2.2010 15:33:15   
girl79
lenčy - jaz sem prepričana da s tem, če si parkrat pogledala v mikrovalovno medtem ko je bila le-ta prižgana nisi popolnoma nič škodila ne sebi ne otročku..jaz jo tudi zelo veliko uporabljam, pa sem prepričana da če bi to res škodovalo nosečnicam bi o tem že na veliko govorili...sicer pa sem pripopala še en link o mikrovalovnih, ki sem ga našla na bambino.si in ga je napisala ena iz Inštituta za varovanje zdravja... http://www.bambino.si/mikrovalovna_pecica__varnost_zivil

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
26.2.2010 15:33:29   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

tudi jaz ves čas hlačke gledam, če bi blo kej, pa hvala bogu ni nič, ker še nismo marcauser posted image
sicer sem si šla pa zdele kupit februarsko mamo, ker me je zanimal en članek o mikrovalovni pečici in piše, da kao lhk škoduje fetusu, zato moraš bit v njenem delovanju vsaj 70 cm stran od nje... js pa včasih še gledam not!! in zdj sm vsa prestrašena, če sm ga vzpostavila sevanjuuser posted image res da jo mam šele 1 mesec ampak sm jo pa že parkat uporabila... kaj si pa ve mislte?

Haha jaa.. jaz tudi nonstop gledam če bo kaj na hlačkah ali papirju. Pa nič user posted image .
lenčy - glede sevanja. Mobitel, ki ga vsak dan uporabljaš tudi seva in ga vsak dan uporabljaš. Oziroma pogled koliko dojenčkov mamic, ki so uporabljale telefon med nosečnostjo, je prišlo na svet brez problemov. user posted image
Pa še moja sestra ima 4 otroke. Pri prvi sicer mikrovalovke ni imela, pri naslednji 3h, pa. In vsi.. popolni. user posted image Ne sekiraj se toliko!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
26.2.2010 16:06:56   
lenčy
ma ja sj vem, da kompliciram, ampak res ne bi rada škodila svojemu otročku. že tako sem imela rentgen na začetku nosečnosti, ko sploh še nisem vedela, da sem noseča (to je blo cca. prvih 5 dni) ampak to mende še ni blo kritično...
ma sj se mi že blede... komaj čakam, da bo marcuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
26.2.2010 16:46:01   
vekybel
Se vidi da se je začel vikend, ker ste bolj malo aktivne pa še manj nas je, tako da bo tukaj že postal dolgčas user posted image  Tudi jz vsakokrat ko grem na wc gledam na hlačke če je slučajno kaj pa nič.

lenčy moje mnenje je tako, da je sploh ne uporabljam, ker res ni zdrava prehrana pogreta v njej, še posebej v nosečnosti. To je obsevana hrana ki jo poješ in ni zdrava. Ko slišim da nekatere mamice grejejo mleko v mikrovalovni in dajo to otrokom me spreleti srh, res ni zdrava mikrovalovna in jo čim manj uporabljaj. Vsak ima svoje mnenje, tako da razmisli, ne bi te pa rada strašila kej.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
26.2.2010 18:27:30   
lorelaj*
Ojla, se oglašam po dolgem času. Se nama je skupni računalnik pokvaril, lubi pa svojega rabi cele dneve za službo, tako da sem bila obsojena samo na dlančnik in sem vas komaj prebrala, kaj šele kaj pisala. Danes sem se pa zagrebla za njegov rač., tako da moram malo nadoknaditi. user posted image

Najprej čestitke vsem novim mamicam! user posted image Saj sploh ne sledim več, tako hitro se vse odvija. user posted image

Tjaša, te čisto razumem, ampak res se poskusi ne sekirati. Vem, da je težko, ampak a veš koliko mamic dodaja mleko ali pa sploh ne doji? Ko smo bili mi majhni, je bilo nedojenje celo moderno, pa smo vsi normalno zrasli. Saj šele zadnje čase delajo tako famo okrog tega. Da o nedonošenosti sploh ne govorim. Meni se sploh ne zdi nekaj groznega, saj je že ful velik in čisto super napreduje, pa sploh je bil rojen čisto malo prezgodaj. Pravi cuker je in meni zgleda, da se noro super rihtata. Jaz bi takoj podpisala, če bi mi kdo ponudil, da bom svojega user posted image pedenala tako kot ti (pa dojenje gor ali dol). Ti ga samo še naprej tako crkljaj, kot ga, pa mu ne bo čisto nič manjkalo. Taščo in podobne pa kar nekam pošlji, ali pa ji daj eno njeno super kosilo za pojesti! user posted image

Urša, hahaha, samo tebe pa heca mali. (Ti pa nas! user posted image ) Jaz vsak dan gledam, če si že rodila, ti pa nič. user posted image Nazadnje boš šla še čez rok.
Rožca, zate pa prav navijam, da bi že šla. Verjamem, da si nestrpna, ampak saj veš - dokler je vse OK ...

Plamen, če imaš veliko plodovnice, se ti pomoje čisto lepo lahko še prav postavi, če pa ne, pa ZO ne bi smel biti problem, tako da jaz kar verjamem, da bo vse super in boš čisto naravno rodila. Pri meni je že ves čas isto obrnjen (trmasto vztraja pri svojem - se vidi, da je po meni user posted image ), tebi se pa še kar premika. Bo že pogruntal, kdaj je čas za pikiranje navzdol. 

Pikapolonica, pozabila sem te vprašati, če imaš zdaj že vse pripravljeno. Si lušne cotke dobila? Meni se kar zdi, da še nimam vsega, pa me moj ustavlja, naj že neham tuhtati, kaj še rabiva.

Držim pesti za vse v porodnišnicah. user posted image user posted image user posted image Pa lep vikend!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
26.2.2010 18:37:28   
zoey
Vidim, da lahko ustanovimo podskupine, 1. je malinovke, 2. pa obsedene ogledovalke spodnjic in papirja user posted image Jaz sem v obeh user posted image Po mojem planu, ki je zgleda res samo moj, mali šefe se ne strinja, bi se mi moral dans začet luščit čep, ju3 popadki, v nedeljo rodit user posted image Ampak še so šanse user posted image Drugače še na veliko kofetkam in se družim in imam fajn, ampak sem pripravljena na pavzo, tako da Ajfl, go go goooooo user posted image user posted image user posted image
Mislim, da se bom šla ju3 še malo po Ikei šetkat s sodelavko, čeprav jo grozno skrbi, da ne bi rodila user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
26.2.2010 18:43:36   
zoey
Čmrlika - welcome back!!! Super, da sta doma, fajn se crkljajte vsi štirje user posted image
Mammamia - to je pa za zanoret user posted image Ti nič ne zavidam, upam, da boš šla vsaj domov user posted image user posted image
Lenčy - mikrovalovka res ni najbolj zdrava, ampak pri vseh telefonih, indukcijskih ploščah, računalnikih ipd. se jaz ne bi toliko obremenjevala. Jaz jo uporabljam za kaj pogret, največkrat mleko, kaj več pa ne. V Ameriki skoraj samo to laufa, sej so malo premaknjeni, ampak tako hudo pa spet ni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
26.2.2010 18:54:39   
ursa_p
Cer!

Se sem doma, ja! user posted image user posted image user posted image Pa prav nic se ne dogaja! user posted image user posted image user posted image
Sem pa danes TAKO utrujena, da nisem mogla niti na nogah stat in sem sla ob pol treh spat do pol petih ... cudno res, ker jaz cez dan NIKOLI ne spim! user posted image user posted image user posted image
PS: Petek bo pocasi mimo. user posted image

Tjasa ... hitro se nehaj sekirat. Moras se drugo plat nedojenja videt ... sej si prebrala, kako jaz nisem mogla skoraj nikamor, ker moj sinko ni sprejel flase. Tudi v nedojenju je nekaj dobrega, saj lahko za tvojega sinka v vsakem kdorkoli poskrbi.
Kar se pa tasce tice ... te je treba pa itak jemat ... cez eno uho not, cez drugo ven. Verjamem pa, da ti ni bilo prijetno. Sej men tud tale pregovor ne gre dobro od rok, pa potem se tedne slisim njene besede, ampak si mislim svoje. user posted image
Te moram pa se jaz pohvalit glede Urbana ... super si!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lorelaj ... to pa je bilo po dolgem casu. user posted image user posted image user posted image

Zoey ... zakaj pa imas plan nedeljo?

Lp, Ursa

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
26.2.2010 19:05:56   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Zoey ... zakaj pa imas plan nedeljo?

He he, ker imam preveč časa user posted image Sem že razlagala, ampak lahko še 1x. smo 28, jaz imam tudi 28. (maja) RD, mal sem mahnjena na osmice, in če razčlenim datum (po svoje seveda) je popolna simetrija:
28.2.2010 = (2+8)10 2 2 10

No, a imam preveč časa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?