![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:26:48
|
|
|
|
Ploha
|
niia: takoj ko se pozdravim, in po obisku na Bledu...sicer pa trebuščka še ni za vidt....razn moj špeh
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:28:28
|
|
|
|
sonček33
|
sicer pa trebuščka še ni za vidt....razn moj špeh a tko se po novem temu reče
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:29:23
|
|
|
|
khurde
|
sonček, "marelice nežveplane, suhe, brez konzervansov" gor piše - niso pa iz linije "soft". so pa vseeno dost ok za jest, da ji sama mal gricka. ker slive so pa une, iz linije "soft", ki so brez konzervansov. trde pa piše gor "konzervans kalijev sorbat". mešanica suhega sadje je pa obdelana s konzervansom, tut marelice so fensi šmensi rumene barve, ker te, ki niso mehke, so rjave in res drugega okusa kot tiste lepe rumene.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:30:35
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sicer pa trebuščka še ni za vidt....razn moj špeh a tko se po novem temu reče ja tko je trenutno
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:32:45
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sicer pa trebuščka še ni za vidt....razn moj špeh a tko se po novem temu reče tko ploha reče, k jo kdo mal čudn gleda... "madona, sem se zredila, pa sem mislila, da bojo z meto šle kile dol, ne gor" ko je bila mami moje prijateljice noseča z njo, ni nobenemu povedala do ene 7. al 8. meseca. je pa bila (in je še) močne postave, pa bolj široke majice je nosila. tko da je res vsakemu jamrala, kok se je zredila in da more manj jest. pol so bili pa dedki in babice te prijateljice mal užaljeni, ko sta enkrat rekla, da gre čez mesec al dva rodit in naj ne bojo presenečeni
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:33:56
|
|
|
|
Ploha
|
a lahko ena proba, ko klikne name...če je moj profil skrit al lahko vidš, kje vse sodelujem??? aja pa moja mami je na golniku...je na alergoloških testih (na neko snov v zdravilih) in včeraj je že reagirala na nekaj....predvidevajo da na paracetamol...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:35:20
|
|
|
|
khurde
|
svojega profila mi ne želiš razkriti nič ne morem špijonirat za tabo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:35:59
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sicer pa trebuščka še ni za vidt....razn moj špeh a tko se po novem temu reče tko ploha reče, k jo kdo mal čudn gleda... "madona, sem se zredila, pa sem mislila, da bojo z meto šle kile dol, ne gor" ko je bila mami moje prijateljice noseča z njo, ni nobenemu povedala do ene 7. al 8. meseca. je pa bila (in je še) močne postave, pa bolj široke majice je nosila. tko da je res vsakemu jamrala, kok se je zredila in da more manj jest. pol so bili pa dedki in babice te prijateljice mal užaljeni, ko sta enkrat rekla, da gre čez mesec al dva rodit in naj ne bojo presenečeni ja tko bom jest probala nardit...čiiiim kasnej... sej moja tašča ko je bla v tretje noseča, tud ni prou posebej razlagala in pol je bla 1x na vrtu, pa se je neki probavala sklont in jo soseda vid, pa prav: OOooo ti pa nis več sama???!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:36:29
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde svojega profila mi ne želiš razkriti nič ne morem špijonirat za tabo to sm hotla ja
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:37:46
|
|
|
|
khurde
|
ja, sej ona je rekla, da je hotla met mir, ne pa da vsi okol nje skačejo in jo neki sprašujejo, sitnarijo itd. - je pa bila tut mlada takrat, 18 al 19 let
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:40:02
|
|
|
|
Ploha
|
khurde: še neki, nočm bit sitna, sm pa firbčna ...sam ti si res flegmatik...ampak par tednov ti zamuja M???? to ni OK..mislm je OK...če je to kar je Kolk M si pa imela do zdej??
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:41:40
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: khurde svojega profila mi ne želiš razkriti nič ne morem špijonirat za tabo to sm hotla ja aha, sam zarad mene pol sam zdej si pa tut skos "odsotna"... a nis lih včer al predvčerajšnjim napisala, da se nimaš pred nobenim za skrivat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:43:07
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: khurde svojega profila mi ne želiš razkriti nič ne morem špijonirat za tabo to sm hotla ja aha, sam zarad mene pol sam zdej si pa tut skos "odsotna"... a nis lih včer al predvčerajšnjim napisala, da se nimaš pred nobenim za skrivat o pa se mam mislm sej ne vem, al kdo tole bere...ker če bere pol ni OK No sej loh bere, sam da nau naprej govoru, bol me to skrbi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:43:53
|
|
|
|
Ploha
|
sej si ti tud skos odsotna...pred kom ali kaj se pa ti skrivaš??
< Sporočilo je popravil Ploha -- 26.2.2010 12:44:08 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:44:10
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha khurde: še neki, nočm bit sitna, sm pa firbčna ja, to sem že ugotovila, ja IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ...sam ti si res flegmatik...ampak par tednov ti zamuja M???? to ni OK..mislm je OK...če je to kar je Kolk M si pa imela do zdej?? mela sem dve. sej bom preverla, sam še mal počakam da nam za brezveze denarja zapravljala
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:44:56
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha sej si ti tud skos odsotna...pred kom ali kaj se pa ti skrivaš?? najraj sama pred sabo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:46:00
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: Ploha khurde: še neki, nočm bit sitna, sm pa firbčna ja, to sem že ugotovila, ja to pa res ni težko ugotovit IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ...sam ti si res flegmatik...ampak par tednov ti zamuja M???? to ni OK..mislm je OK...če je to kar je Kolk M si pa imela do zdej?? mela sem dve. sej bom preverla, sam še mal počakam da nam za brezveze denarja zapravljala no prou, bom potrpela si pa skor naša, gorenjka mislm, sam jože je še kr jože ane?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:46:38
|
|
|
|
khurde
|
ja, ja... ni joža, ne skrb
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:46:45
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: Ploha sej si ti tud skos odsotna...pred kom ali kaj se pa ti skrivaš?? najraj sama pred sabo to smo tud že poštudirale
< Sporočilo je popravil Ploha -- 26.2.2010 12:47:18 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:49:07
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: Ploha sej si ti tud skos odsotna...pred kom ali kaj se pa ti skrivaš?? najraj sama pred sabo to smo tud že poštudirale ploha, a nimava nobenga kosila za kuhat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:50:48
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: Ploha sej si ti tud skos odsotna...pred kom ali kaj se pa ti skrivaš?? najraj sama pred sabo to smo tud že poštudirale ploha, a nimava nobenga kosila za kuhat če bi ga imele, bi mogu bit že kuhan
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:52:43
|
|
|
|
Ploha
|
a ma kateri od vaših mulčkov dudo?? In kdaj je "primeren" čas za odvajanje???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:53:43
|
|
|
|
khurde
|
mooje dete rogovili. zdej jo moram pa animirat začet neki mi pomaga tipkat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:53:53
|
|
|
|
farfala
|
naš pa ima rad suhe slive PRUNSTAR od firme Bimed, brez konzervansov
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.2.2010 12:54:53
|
|
|
|
Ploha
|
imam občutek, za meto...če jo ne vidi, da je lahko večino časa brez...jo velikrat tudi sama ven filkne in meče stran... včeraj ponoči ko se je jokala, se je potem ulegla in tud brez dude zaspala.... pa se mi zdi, dlje časa jo bo imela, težje jo bo odvadit.... če že bo to odvajanje, bo zdjle v kratkem al pa potem čez kako leto...ker tam okoli PDP pa ji res ne mislm dude vzet, ker se mi zdi da bo ti povezala z novim članom, al se motim??
< Sporočilo je popravil Ploha -- 26.2.2010 12:57:44 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZakaj nisi narisal mame?Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.