Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.2.2010 16:55:56
|
|
|
|
ledenka
|
spet mam samogovore
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.2.2010 20:39:25
|
|
|
|
miklarom
|
ojla babike, pa da vas še tukaj mal pokukam vidim tudi jaz da mal ponikne tale tema vsake tolko cajta evo jaz nazaj iz dopusta, nasmučali smo se pa še mal se nas je sonček perjel smo mal rdeči v faco , skratka bila sem že na prvem UZ-ju za naše pingvinčke in naslednji UZ imam 22.2 . pa da vidimo kak bo kazalo, ker gremo brez terapije, kar tko na bajde vej kot loterija pozdrave vsem , lepo pančkajte, jutri pa vas pridem pogledat če boste kaj bolj zgovorne. nočko vsem
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.2.2010 8:07:52
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! kavica? pa M sem dobila... po dobrem letu in pol
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.2.2010 10:51:17
|
|
|
|
miklarom
|
jutro oziroma že dober lep sončen dan ledenka - dobra kavica, dobra ni kaj , vidim da sma danes bolj kot ne same spet na temi, kje so ostale. Ti pa si dobila M. po tolkem času, bogica ti, pa sej bo že čez par dni spet odšla
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 21.2.2010 20:52:31
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro! kavica? pa M sem dobila... po dobrem letu in pol *hugs* Meni je nadloga že v decembru prišla Sem mislila, da ob polnem dojenju prej pride le redkim izjemam. In tokrat sem bila jaz ta izjema. Ko pa je govora o lotu, pa ni duha i sluha o tej izjemni sreči ps: Zdaj pa gasa gasa - je treba bratca ali sestrico (al pa oboje) vašemu lepotcu za družbo priskrbet! mikla - hehe, rdečkeci Me veseli, da stre uživali! Držimo pestke!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.2.2010 6:51:40
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro naša pikica je pa boga tko da bomo šli popoldne k dohtarci,kašlja tko grdo da je joj,iz noska ji non stop lije tako da niti dihat ne more normalno,vročina in kot da ni tega dovolj jo še zobki tok matrajo da je joj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.2.2010 11:25:31
|
|
|
|
ledenka
|
vroče dobro jutro
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.2.2010 16:21:30
|
|
|
|
miklarom
|
ledenka - po tejle stimulaciji ki jih je napopala Larilu, je pa vroč cel dan ne samo jutro Larilu - boga tvoja pikica, upam da se čim prej pozdravi in da ji bo bolje, pošiljam ji poljubčke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 22.2.2010 18:33:03
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Larilu - boga tvoja pikica, upam da se čim prej pozdravi in da ji bo bolje, pošiljam ji poljubčke in
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.2.2010 10:43:35
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala obema no včer smo šele ob 20 šli od dohtarce in ima pikica bronhitis,tko da smo spet na ventolinu in lahk da ji ne bo niti pomagal ker se ji je ta bronhitis v enmu dnevu razvil čeprav nismo bili nič vzunaj ne nič,tko da upam da bo kmal kej bolj,trenutno mi pa panča
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.2.2010 12:22:23
|
|
|
|
ledenka
|
larilu za pikico!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 23.2.2010 13:41:23
|
|
|
|
miklarom
|
larilu - za tvojo pikico, da se čimprej pozdravi ta bronhitis za bronhitis pri otrocih ni boljšega kot dajati jim piti pravo domače kozje mleko, jih poznam veliko in vsi sos si s tem pozdravili bronhitis, pa tudi zdravniki so priporočali, poskusi ji tudi ti dajati.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.2.2010 8:54:39
|
|
|
|
miklarom
|
jutro
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.2.2010 9:23:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro klari je pri meni v naročju,upam da jo bom prepričala da bo kej pojedla potem punce sonček je vzuni
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.2.2010 17:30:05
|
|
|
|
ledenka
|
sem končno uspela še do sem prit miklarom, hvala za kavico! kako so tvoji folikli? larilu, je K. kaj boljša? midva sva bila pa na kavi z eno znanko, s katero se že 4 leta nisva videli ker je v Sloveniji pač enkrat na leto ali pa še to ne, prav fino smo se naklepetale
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.2.2010 20:48:11
|
|
|
|
miklarom
|
ledenka - moji folikli so vredu, zdej delamo vsak dan ovulacijske teste, ki se vsak dan bolj barvajo in ko bo pozitiven gremo po pingota
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.2.2010 8:34:33
|
|
|
|
Anonimen
|
dan ajsi mala je isto k včer in predvčerajšnim,tko da po tem kar vidim ni nič boljša in ji gre že pošteno na živce ta ventolin no sam še dans k jutr ma pa kontrolo potem bomo pa videl kaj pa kako miklaromček jaz še zmer držim pesti da bo čimprej plusek kot tudi za ostale!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.2.2010 17:49:27
|
|
|
|
ledenka
|
mikla, super nas boš obveščala larilu joj, ti pošiljam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.2.2010 21:46:12
|
|
|
|
murkica
|
Živijo :))) Meni je kar bad, ampak enostavno nimam časa, da bi se kaj pogosteje javljala. Čez dan sem na polno zaposlena s tamalo in pa opravili, zvečer pa sem preveč utrujena, da bi pisala. In posledično se mi je nabralo toliko strani za prebrati, da sem vedno odlašal in je potem malo zoprno pista, ker niti ne vem kaj naj pokomentiram. Upam, da ste vse ok. Mi smo super. Tamala pridno raste in smo sedaj že na 7900g in 67cm :))), tako da zdravnica pravi, da izgledamo, kot bi imeli pol leta :) Mala je pridna in hvala bogu še vedno pridno ponoči spi, čez dan pa izredno malo, ampak važno, da je ponoči mir. Bodite lepo, jaz pa šibam pod tuš in kar v posteljo, ker naša zadnje čase ustaja med 6. in 7h. Kar je pa zame zelo, zelo prezgodaj. *
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.2.2010 21:53:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Živijo :))) Meni je kar bad, ampak enostavno nimam časa, da bi se kaj pogosteje javljala. Čez dan sem na polno zaposlena s tamalo in pa opravili, zvečer pa sem preveč utrujena, da bi pisala. In posledično se mi je nabralo toliko strani za prebrati, da sem vedno odlašal in je potem malo zoprno pista, ker niti ne vem kaj naj pokomentiram. Upam, da ste vse ok. Mi smo super. Tamala pridno raste in smo sedaj že na 7900g in 67cm :))), tako da zdravnica pravi, da izgledamo, kot bi imeli pol leta :) Mala je pridna in hvala bogu še vedno pridno ponoči spi, čez dan pa izredno malo, ampak važno, da je ponoči mir. Bodite lepo, jaz pa šibam pod tuš in kar v posteljo, ker naša zadnje čase ustaja med 6. in 7h. Kar je pa zame zelo, zelo prezgodaj. * Tole je pa res za pol leta Našega mladeniča so danes tehtali in ima 7680g, pa je star 6,5 mesecev Cm pa nisem ziher.... Nekaj takega kot vaša :))) Res je škoda da tale temica malo zamira Ampak če smo pa vse na FB
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.2.2010 8:59:16
|
|
|
|
miklarom
|
jutro ! evo moje poročilo danes, je ovulacijski test močno pozitiven , tako da po drugi uri moram poklicati v MB da mi povejo kdaj zdaj pridem po pingota, jeeeee komaj čakam . Vam javim ko izvem po drugi uri
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.2.2010 9:39:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom jutro ! evo moje poročilo danes, je ovulacijski test močno pozitiven , tako da po drugi uri moram poklicati v MB da mi povejo kdaj zdaj pridem po pingota, jeeeee komaj čakam . Vam javim ko izvem po drugi uri JUPI!!!!! A ti tokrat bodo nardili cerklažo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.2.2010 9:40:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom jutro ! evo moje poročilo danes, je ovulacijski test močno pozitiven , tako da po drugi uri moram poklicati v MB da mi povejo kdaj zdaj pridem po pingota, jeeeee komaj čakam . Vam javim ko izvem po drugi uri jupiiiiiii!!! murkica, je pa konkretna pupa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.2.2010 12:21:20
|
|
|
|
Anonimen
|
pikici ni nič bolj in je kvečjemu še slabi,zdej ma še tako fajn drisko da je joj v 10 minutah 3x preoblekla ker je čez prišlo,v pljučih ji tako poka da je kr joj in to slišiš že če si sam zraven nje kaj šele da bi jo držal,ker imaš tak občutek kot da bi ji lomil kosti in zdej ji je šlo poleg tega vsega še na ušeska tko da če za vikend ne bo nič bolj gremo v bolnico miklaromček wiiii super pejt po pingota,bo moj metuljček mahal da se bo ja prijelo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.2.2010 13:01:45
|
|
|
|
ledenka
|
larilu, joj, tisoč za tvojo pikico! upam, da se ji izboljša
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......