obayifo
|
vse lepo za obmesečnice!! danes je blo pa res tko lepo, da sm spet trmo vklopla in trogala iz 4. štuka dol in sva bla zunej skor 2 urci, pa še bi bla, sam je lačn ratu, pa je bil tut cajt za kosilo in sva šla mal krompirčka pa korenčka skuhat (smo še kar na bolj osnovnih okusih, sam mal mešamo in kombiniramo). in hvala bogu, da sva šla, me je nehala glava bolt, k me je že od včeraj. se mi je pa milo storilo, ko sva šla mim bita (en kao hotelček s fitnesom in aerobiko tukaj v bližini) po pločniku in sm od deleč gledala kup vozičkov in mamic na kofetku zunej na sončku... pa me je mal udarlo. jaz pa nobene ne poznam.. priseljenka... moj mali škratek nima malih 'prjatlčkov'.. sama vozičkam... in sm pogoltnla cmok, solzice nazaj potlačla in odkorakala naprej. je pršlo za mano vse, kar se je nabiralo zadne čase, sm se počutila tko k tretji dan po porodu še dobr, da mam 'vsaj' tale RR in vas, da mal pojamram, da preberem, kakšne špičijo vaši lumpi in lumpe, mi je mal hudo, kadar so boščki bolni in sm vesela, ko je kej lepga za prebrat in za videt. tko. there you have it. lučka, naš pa sploh več noče drgač kot na trebuhu spat, ko se prvič mal prebudi je v trenutku obrnen in pol tko dalje.. sam ritke pa ne da u luft mojsonček, sej bo glih zdej marc in bo tut z bilancam počas opravleno. pol pa sam lepo vreme in uživanje s sončki. zdej pa verjamem, da je gužva in se bo še stopnjevala. sonček, super za dolgo vozičkanje. pr nas še ni tolk dolge avtonomije brez joške . da bi jih pa zunej ven metala, mi pa tut ni. prelepo vreme = preveč folka (sploh pa kakšni čudni strici.... že zdej se zgodi, da me kakšn 'pozdrav', k me je mogoče 2x srečal na sprehodu) reby, vaš bo pa vse rekorde podrl . pr nas mamo zadnje čase tut tako kričanje, da je najbrž po celi soseski slišat . ampak na kolena pa najbrž še nekej časa ne bomo šli. je pa neumoren na trebuhu, ure in ure, pa noge in roke u luft in brcat in krilt... jaz ne morem bit niti minuto tko . mava pa vojne, k se je treba previt. kako nej ga umijem in previjem, če se mi skos na trebuh obrača je pa dons že pred deseto zaspal, do zdej je blo treba sam 1x it mal pobožat in dudo dat. grem se še mal posladkat in noge v luft. lepo spite in naj vas ne budijo
|