tintara
|
Matevž in Ninča. držita se! Verjamem, da živci trpijo. No, korak za korakom, na žalost ne gre hitreje, pa včasih gre tudi kak korak nazaj. Mislim na vaju! Hm, kaj sem še hotela? Aja, midva z VAnetom sva že zunaj in to od prejšnjega torka vsak dan, danes dvakrat. Nisem opazila, da bi mu zrak kaj škodil, zunaj ni nič kašljal (no, tudi notri ne), tako da pomoje kar pogumno ven. Mala bejba, udira se jim nad ključnico (tam kjer je stičišče), sam to mi je jasno kje je pšri meni in kje pri 2 ali 3 letnem otroku, pri Vanetu mi pa ni bilo. Sam baje da če se vdira, se fejst vidi. Tudi mene skrbi, da bi spet kaj začel, zato je Nadja iz vrtca. V trgovine itak ne hodiva, ali pa kamorkoli kjer je gužva. ampak ven pa bom hodila, ker pri teh T mu pa res ne more nič škodit. Je pa kar naenkrat ful toplo ratalo in danes sem ga kar fajn pregrela, se mi zdi. No, saj ko smo šli popoldne ven, je šlo sonce dol, in je mimogrede hladneje, sam čez dan je pa bilo res vroče. Ko sva prišla domov, sem ga kar par minutk sam v bodiju pustila in je brcal ko nor, mu je fuuul pasal. Aja, imeli smo razvojno (drug obisk). Vane baje super napreduje, nekaj je že pridobil, tako da naj bi bil prbl 3 mesečen (sicer bo jutri star 4, naj bi pa bil 2,5). Se je spet ful smejal in spet požel kopico pohval. Sem ful vesela. Nič, mejte se. aja, pa jaz moram tud začet kaj migat in tud kaj manj jest bo treba. Sama sebi grem na živce, ne znam normalno jesti. Ali jem ful ali pa ful merkam, tistega vmes, kar bi zdaj edino prišlo prav (vseeno ne bi rada zgubila mleka), pa ne znam in ne znam . Telovadba, zdaj ko se je začelo toplješe vreme se je tudi meni zaluštalo teka, čeprav bi bilo treba prej v nakupe po par dobrih modrcov in kake hlače. Ker mi je muka kupovat (zase), imam le eno trenirko in še ta je nosečniška. Nič, držite se. T
|