Di_Di
|
hehe joj cokja jaz sem že čist zmešana, sej mam že čist pomešane pojme hihi drugače so ti pa fotke enkratne, to bosta imelaa zelo lep spomin . men je prav hudo, ker imam le nekaj fotk, pa še te so neke amaterske.. pa ko bi vsaaj mela te amaterske pa še teh nimam bo treba zdej kej pofotografirat bušija, preden nas naš sonček ne prehit dacy hvala. sam vidiš men se zdi da je tud men rekla da naj si papirje v službi prej uredi, ker menda je pri nas kadrovkinja kr striktna kar se tiče teh zadev in da se full drži teh datumov in rokov.. in pol naknadno on se sporoči datum poroda, ker če tega ne zrihta ne bo mogle it na očetovskega, mi je pa rekla da majo pri nas novo počeni očetje itak posebaj 3 dni dopusta. morda je mislila da samo v službi izpolni prinese pa pol ko jaz rodim... booo memole hvala ne ne stara sem že sam ne spet tolko včasih ko naju kdo s sestro sprašuje katera je starejša, pa se jaz pohecam in vprašam nazaj katera naj bi bla starejša... pa več al manj vsi rečejo da jaz v bistvu je pa ona kar 4 leta starejša od mene stara sablja jaz sem 5.2 predala včeraj pa dobila sklep in odločbo za porodniško, za dinarčke, so mi pa že en teden prej poslali odločbo.. se pravi dobra dva tedna sem mi je pa že zgodilo da sem bla stara 21. let in sem morala v trgovini pokazat osebno, ker mi trgovka ni verjela, da sem polnoletna jaz pa sem za našega atija kupovala pivo... in da ni blo dovolj sem v roku 1. tedna isti trgovki 2x morala pokazat osebno in še 1x sva šle z bivšo cimro žurat nek po portorožu (sva pa obe bl male drobcane) in naju varnostnik ni not pustu dokler nisva pokazale dokumenta, takrat sva jih mele pa obe kakih 23.. naj bl me je razkurlo to, ker so ene mule tam niti polnoletne spuščal not naju stare koklje pa ne ajajajajaj moci, wannabemommy, tropical legenda_m ja face so tile mali ni kaj.... moja nečakinja je stara sicer 4 leta in v soboto ko sva se poročila je sedela pri sestri v naročju, ki je bila moja priča, pa jo vpraša pooblaščenec če se bo ona poročila? pa reče mala da ja, pa jo ta vpraša a že maš ženina, najprej ni razumela pol jo pa vpraša s kom se boš pa poročila pa reče s teto divno in albertom včeraj sem bla pa pri njih pa mi spet privleče rožice (čist je nora na rožice, ki jih premetava sem in tja kot mačka mlade) pa ji rečem oo ta je pa nova... pa reče ja nova je .. ti kej si jo pa kupla jo vprašam? pa reče ahh tam v merkatorju. ja kje si pa denar dobila ma ja, ma jih je mami s kartico plačala še boljša je bla v nedeljo ko je šla z dedijem na sprehod.. pa mu reče da bi neki mela, pa naš ati ni vzel denarnice s sabo pa reče da nima dinarčkov.. tama pa pa nazaj no ja sej mami pa ati jih tud nimata, jaz pa čakam da mi dajo gor na mojo kartico ( vsak mesec namreč dobi od babice nekaj denarja na svoj račun) skratka takšnih in drugačnih zgodbic je tolko, pa sam smejiš se jim lahko res so srčkani kar se tiče hlačk jih lahko dobiš tudi v lekarni al pa teh specializiranih trgovinah neki na s.... men jih je mami zrihtala tko da jih neki že mam doma.. ja tud jaz sem napisala celi roman... no čisto za koncec moram samo še dodati da sem bila danes na pregledu, dobila napotnice za tokso, pa urin in kri posebaj, pa za anesteziologa (upam da sem prav napisala), g. mi je sam buši zmerla mal pomenla in to je blo to. a ja da vprašam kaj imaste že vse napotnice za v porodnišnico? ki meni je še ni dala, je rekla da mi kao po 36t to mi je res malček čudno... abooo ona že ve.. pa še za seznameček nasledni pregled NP 11.03 + 2,5kg (skupno +8kg)
|