katy83
|
evo, mene v polni bojni pripravljenosti za komentarje. (beri: železo sem spila, sendviča 2 pojedla, čokolada je tud pospravljena, udobno nameščena ) zatekanje - zadnji teden tudi jaz nekaj zatekam v roke in noge, pa v obraz sem kot žogica. Kilogrami mi stojijo na +9, ampak to na moji vagi, bomo videli kako bo naslednji teden na pregledu. očetovski dopust - ja, meni je bilo tudi rečeno, da se samo delodajalca obvesti ustno 1 mesec prej (približno), ostalo pa se vse rihta po porodu. Meni je na csd rekla, da lahko dragi dokumentacijo prinese tudi tisti dan, ko nastopi z očetovskim dopustom. podpis očetovstva (Dacy) - ma, ja to bi jaz tud rada prej porihtala, ampak je na csd vztrajala, da se to potem naredi. Pa se mi ni za kregat, bomo pač potem. Itak moram it po porodu po rojstni list, pa obrazec za občinsko pomoč, bomo pa še to takrat naredili. Kepica - a, tvoj pa kr gnezdi? Lepo, lepo. Saj moj je tudi priden, zadnjič je v sobici na strop one svetleče zvezdice lepil. Pa sva tamalemu naredila veliki voz in ozvezdje Orion. Full je dobro. Aja, pa full škoda, da nisi imela uz. Sem pa vesela za tebe, da si poleg vseh težav, ki si jih imela prigurala do danes oz. verjamem, da še boš zdržala 2 tedna, da boste donošeni, potem pa go girl. Flora1983 - upam, da se obrne. Mene že tudi zanima kako je naš obrnjen. Binca in preteguje se namreč na vse strani, tako da ne znam določit. Mi je prav hecno, ko ritko ven tiši, pa me moj vpraša, če sem ziher da je ritka. Ne, nisem. Samo, bogi , če to ni ritka. Ga po glavici božam, pa mu pravim kak se guzi. "primerna" leta za otroka - no, saj to temo smo že 1x dale skozi. Bom jaz tudi svoj primer napisala, da vidite kaj si o tem mislim. Skratka, zraven cele srednje šole in faksa sem redno delala vsaj 4x na teden, skrbela zase, za avto, itd. Sicer sem živela pri mami, ki mi je tudi pomagala, ampak večinoma sem želela sama. Pri svojih 26.letih se lahko pohvalim, da imam v hiši pri mami svoje 75kvadratno stanovanje, ki je porihtano v nulo. Res, da ga ne bi bilo, če mama ne bi vzela kredita, ki pa ga jaz odplačujem. Še 4 obroki in smo tudi s tem končali. no, in kaj hočem s tem povedat. Verjame in vem, da je zaradi takšnega načina življenja moje razmišljanje čisto drugačno kot razmišljanje moje vrstnice, ki je doma pri starših, ne rabi delat, vse dobi na krožniku,.... Da ne bo pomote. Tudi jaz ne bi rabila delat in bi moja mama lepo skrbela zame, ampak nekak sem se pač tako sama odločila. in ni mi žal . Pa tudi čagirat smo hodili, nič nisem zamudila, tako, da tudi zdaj, ko bo , ne bom nič pogrešala. Tisto, kar pa grem 3x na leto malo ven, pa bom tudi zdaj šla. Pa še to. Občudujem vse tiste mlade mamice (18 - 22let), ki so pripravljene prevzeti odgovornost in to tudi storijo, prav tako pa razumem, da nimajo vse ženske možnosti, da bi pri 25 bile mamice. ja in zdaj sem tak zabluzla, da sploh ne vem, če boste vedele, kaj sem želela povedat. no, zdaj pa je moj post spet postal pravi roman, pa še polovice nisem pokomentirala. nič, bom probala še kaj popoldan. Uživajte v sončku, pa se pišemo kaj lp, Katy
|