|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 15:57:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 3801
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
24.2.2010 16:48:25   
bcljka
da se še jst mal javm...
predstavitev seminarske je uspela... sm dubla 10... to je namest teoretičenga dela izpita user posted image

pa vse za vato smo zrihtal... ga učeri nismo uspel prepisat k je ena črka manjkala v komisijski pogodbi in je blo treba vse na novo... tko da zdej tud uradno nisem več lastnik...user posted image user posted image user posted image sam kok je to enih papirjev... pa odjava pa tablce pa zavarovalnje pa svašta... cel dan je šel na račun tega...

lasje - men se ne zdi da bi mi kej drgač izpadal... je pa res da sm navajena na podaljške in sm itak že pozabla kako ti normalno lasje izpadajo... mi je edin frizerka odvsetovala podaljške zdej ker ti baje po porodu neneormalno izpadajo lasje v nosečnosti pa kao ne... hm...user posted image

zdle pa jem kisle kumarce... prvič sploh da mi pašejo... drgač jih niti povohala nism user posted image user posted image user posted image

nax - jst bi tud ježka! neka_noč - kaj če bi prevzela dostavo ježkov na dom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
24.2.2010 17:07:12   
mkbk
Dan.

Jst dons čist bedna user posted image , sem klicala svojo dohtarco, da mi je odprla bolovanje, k sm TOTAL prehlajena/ zabasana in z malenkost vročine, Filip je isti, sam njemu pa energije ne primanjkuj...a ga pride kera zabavat za vajo?!?!?! Evo že cvil, pa sm pol stavka natipkala.user posted image

bcljka - najprej mi ful ni šlo v račun kaj ste uredil vse za vato user posted image ..pol sm pa skontala da je si se samo zatipkala...

Srake, še to! Včeri sm mela pr G jasno tud tehtanje in sem v 3 tednih nabacila 2,5 kg gor user posted image user posted image user posted image user posted image
Javno vas obtožujem, da ste ve krive za mojo kilažo (Mislm ker jst že nisem), ko tukaj gor nonstop razpredate o cukrarijah in torticah user posted image user posted image

neka_noč sm ti hotla napisat, da bi jst tud glavnik za temenca, sam vidim, da maš že fuuuul naročil. Pa ni treba, bom šla sama.

no, pozdravček od zaštofanke

< Sporočilo je popravil mkbk -- 24.2.2010 17:10:35 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
24.2.2010 17:58:59   
bcljka
user posted image user posted image user posted image sploh nisem opazla user posted image user posted image user posted image očitno posledica še tistga učeri k se je na paprijih zatipkal... AVTO torej user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 18:45:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3805
24.2.2010 19:07:43   
neka_noč
Živjo user posted image

Končno doma. Smo ravno prišli iz Atlantisa. Sin je užival ko nor, jaz pa sem vsa premasirana. Sem pa ugotovila, da sedaj  že prav težko plavam. Res sem ko en kit. Pa tudi ko sem se videla iz bazena v ogledalu - jao, so me sama lica. Sem ko ena bunka. user posted image Kaj čmo, takle mamo.

Torej, bila sva v Po. . Dobila sva dr. Likar-ja. user posted image Mi je ful dober "dečko" (beri ginič - mislim kot človek). Pri njemu sva zelo hitro opravila - cca 10 minut. Je na hitro pregledal dokumentacijo, me vprašal par vprašanj, poslušal moje želje in dobila sem datum. Cs mi bo napravil 02.04.2010. Tja pridem ob 06.30 tešča, dam kri, izmerijo ctg, nato Cs. Delal mi bo spinalno, steriliziral me bo tudi. Me je pa opozoril, da kar rad pozabi sterilizirat, ker ko pride user posted image so vsi blaženi in na ostalo kar pozabijo. user posted image No, potem je pa pripomnil, da bom itak budna in ga bom lahko spomnila - za vsak slučaj. Pa sva z mojim rekla, da bova imela s seboj kar transparent kjer bo pisalo sterilizacija. user posted image Se je smejal.
A si morte mislit, da pozabi, midva bi mislila, da je vse ok in bi nato na polno user posted image - čez 9 mesecev pa user posted image ? user posted image

Skratka, dobila sem kar sem želela... Ne pa v Lj. ko bi morala moledovat za spinalno in tudi do zadnjega ne bi vedela kako in kaj.
Če se mi slučajno kaj prej spontano prične, je rekel, da tudi samo pridem in naredi Cs. Tudi če bi se mi pojavili tisti grozni izpuščaji - bi mi prej naredili Cs. Zaenkrat pa raje vidi, da je user posted image čimdlje v trebuščku - zaradi pljučk.  user posted image
Da vam še to povem.... danes so imeli en Cs, kjer se je user posted image rodil težek 5 kg! So se pa namatrali, da so ga spravili k sebi, ker je imel mokra/polna pljučka vode.... 

Bila sva tudi pri Nax in sem jo izljubila. user posted image user posted image user posted image Dobila je ježka in piškotke. Če bi vedela da je tako lačna, bi ji še kaj zelenjave skuhala in prinesla. user posted image
Sva šla pa nato še na kosilo in sem se spomnila nanjo ravno pri sladici - sem mojemu rekla, da itak ne morem več jesti, ampak, da je to v imenu Nax. Sem mislila nanjo. Vidiš Nax, bi ti morala prinesti kar kosilo od tam.

Krtkova upam, da si že kaj boljše. Služba in zgaga posledično. user posted image

Cojka a ti pa kar fotke delaš? In to 300? Eni imate privilegije. Pa prav je tako.
Glede kreme pa - bi nam morala kaj povedat.... Zakaj pa nisi? Bi ti bile hvaležne. Jaz sicer ful navijam (zagovarjam) BebiVal, a mi ni všeč, da jo je sedaj možno dobiti le v mali pakungi. Bom pa kombinirala obe.

Aja, katera mi je obljubila, da mi prinese na naslednje srečanje kataloge otroških zadev? Krtkova?
Bi še vedno prosila.... Please???!!!

Glavniček za temenca - danes seveda nisem utegnila. Mislim it jutri ali pa v petek. Ni problema kupiti tudi zate Mkbk. A ti vzamem?
Zdaj ste mi ga naročile; Krtkova, Nax, Bcljka, zase enega. Torej še katera?

Jutri moj user posted image dopolni 40 let. Hallo???!!! Meni se zdi to tako..... veliko.... Še malo pa bo 50! Joj, ko bi sedaj to prebral kaj sem napisala... user posted image

Bcljka user posted image   za seminarsko!
Prevzem ježkov - ni problema. AMPAK problem bi nastal potem, ker bi mi tukaj vse požderali. user posted image
Sem tudi jaz debelo gledala kaj ti to misliš z vato. user posted image

Mkbk upam, da se s Filipom čimprej pozdravita! user posted image
Jaz sem se pa v zadnjem tednu zredila 2 kg. user posted image

Izpadanje las - v začetku nosečnosti so mi odpadale , sedaj pa nič. Popolnoma nič. Mi je pa v prvi nosečnosti po porodu odpadalo toliko las, da sem se resno bala da bom ostala brez. Pa imam zelo goste lase. Zdaj po porodu pričakujem enako. Imam pa sedaj "scefrane" lase, kljub rednemu dodajanju balzama in maske. Hormoni pač.

Zdaj mi je pa moj dragi spekel jajčka na učka in grem jest, nato pa spat. Moram it, če ne dobim user posted image . Joke!

Lepo vas vse pozdravljam! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3806
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 19:22:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 3807
24.2.2010 19:41:31   
mkbk
No neka noč, pol bi pa še jaz glavniček...boš mola se kr v merkatorju v skladišču zmenit očitno. Prosim lepo-.

Cojka, sem se tebi pozabila za serum zahvalit slučajno. Grda, grda mkbk. Hvala 100x. Sicer si ga bo krtkova verjetno pretočila v kakšno svojo pakungo meni pa podtaknila kako sr*** in pol se bom čudila, zakaj mi nič ne nuca, ona bo pa iz dneva v dan mlajša izgledala in bo trdila, da cveti od nosečnosti....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3808
24.2.2010 19:42:08   
mkbk
neka noč kolk pred rokom ti bo pa delal cr?

uživaj v jajcih!!!

glede izpadanja las pa tole: meni v obeh nosečnostih ni izpadel lprektično niti las, kake 3 mesec po porodu je bil pa štala (ne vem kako bo po tem ) - ko sem si prala lase, je bilo potem toloko las kot da bi lassieja kdo česal. Ampak še zatem sem imela pa celo glavo polno mladih las, ni nobena frizura stala kot je treba, sm zgledala kot kak ježevc.user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 24.2.2010 19:49:35 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
24.2.2010 19:48:01   
krtkova
Čao, srake!

Dons se nism mogla tok javljat, ker sej veste, sm mel ful štalo v službi.user posted image

neka noč - žal te moram razočarati, ampak tokrat nism bila jaz tista, ki bi ti kaj obljubila. Oziroma se vsaj ne spomnim!!user posted image user posted image user posted image  Je pa bcljka enkrat govorila o tašči al neki takega in enih sejmih in katalogih!

MM in Petrca - kok sm se nasmejala vajinm izkušnjam z našimi IT-jevci. Sam so res tki butlji!!

Cojka - pa tvoja z uspavanko - za crknit. Ti posluši un CD za punčke - zihr je zihr!!

Mkbk - zakaj se nisi nič javila, da si doma? Matr a kej rabiš????

Punce vsem pa ful hvala za dobre misli za mojo bedno službo. V pondelk imam itak zdravnika in....mizo v službi že skoraj v celoti spraznjeno!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3810
24.2.2010 19:53:00   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Mkbk - zakaj se nisi nič javila, da si doma? Matr a kej rabiš????

nč hvala za skrb. Oziroma rabim ja enga da se s tamalim špila namesto mene, samo nosečke niste kvalificiran kader ker je neko še kar nalezljiva viroza...je meu moj čez vikend. Bljak. Sej zdej je pršla mami pa se mau s tamalim ukvarja, da lahko kaj poležim...je še kar šit bit bolan in met mejhno žverco k ne šteka zakaj je mami ko crknjen konj...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
24.2.2010 20:25:20   
bcljka

neka noč - žal te moram razočarati, ampak tokrat nism bila jaz tista, ki bi ti kaj obljubila. Oziroma se vsaj ne spomnim!!user posted image user posted image user posted image  Je pa bcljka enkrat govorila o tašči al neki takega in enih sejmih in katalogih!

točno tako... jst sm bla ta!!! sm čist pozabla k je blo že tok časa mim...
bom si zdej napisala v planer... kdaj mamo torej naslednje srečanje ta pondelk teden??

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
24.2.2010 20:40:43   
katrinka
neka noc - smem vprasat kaj je cs - in zakaj si se zato odlocila ter zakaj bodo steriliziraliuser posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
24.2.2010 21:01:35   
marjanaj
"pridemo tudi na dom" user posted image valda, me user posted image smo popolni servis, ko se enkrat lotimo zadeve user posted image

joj kolk so ble dobre tortice, ki jih je petrca prinesla... kar ne grejo mi iz glave user posted image

neka_noc, kje si pa videla ta glavnicek? Na katerem oddelku? Ker jaz sem, no ja bolj na hitro v Mercatorju na Šmartinski gledala za ta Lumpi glavnicek in sploh nisem videla nikjer kolekcije za ta male od lumpija? Samo pac Avent in Chicco in ostale stvari user posted image Pa user posted image za aprilcka in user posted image za Postojno user posted image

petrca tale ideja za obrnt ekran je pa svetovna... hehehe, jaz to lahko naredim v petek user posted image

cojka zmenjeni! user posted image zirafico sva pa tudi midva kupila najinemu lumpiju in sicer tisto, ki jo prodajajo v Toysu in je kao proizvedena samo za njih user posted image je full lusna. Trenutno caka na previjalni user posted image Kaksne CDje si pa to dobila?

mkbk user posted image sej najlazje pa je za kg krivit druge user posted image

bcljka sem sem vedla... seminarska... piflarka user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
24.2.2010 21:05:11   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

mkbk user posted image sej najlazje pa je za kg krivit druge user posted image

Ja sej za tiste kile ko niste ve krive je pa moj user posted image , ko se zvečer nažira na veliko.! user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 21:19:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3816
24.2.2010 21:22:23   
mkbk
Pri nas je pa najbolj palil Lovely Baby cd, ga je moj kar snel z neta, ampak se je pa filip čisto pomiriu...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3817
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 21:23:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3818
24.2.2010 21:44:19   
marjanaj
mkbk in cojka user posted image hvala za ideje o CDjih! Sem ga ze naklikala user posted image

a ima se katera kaksno idejo, katere uspavanke lahko naklikam z neta? Mačka Murija, ki mi je zakon, sem ze user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3819
24.2.2010 22:03:06   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

mkbk - no, jaz sem krtkovi predala v original embalaži z original vsebino. user posted image Bo treba krtkovo opazovat, če bo vsak dan mlajšauser posted image . user posted image user posted image user posted image
Ne, naša krtkova je tako mladostna, da tega sploh ne potrebuje.

jst grem spat s takimi posebnimi utežmi na koži, da mi jo lepo nategne!!user posted image user posted image user posted image

Ne morem se spomnit, ampak nekdo mi je rekel da se mi pozna, da me sekirajo v službi - da mam sive lase. Ne vem, če ni ta oseba mislila s tem,da se pravzaprav staram!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3820
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 22:07:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3821
24.2.2010 23:09:11   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

jst grem spat s takimi posebnimi utežmi na koži, da mi jo lepo nategne!!user posted image user posted image user posted image

kako boš pa poskrbela za čajne vrečke po dojenju? Ne vem, če bodo uteži primerneuser posted image user posted image user posted image

Z injekcijo? Saj sem vam naročila, da jo kupite v lekarni user posted image .

Cojka, jaz se priporočam za CD-ja. Za oba spola user posted image . A ti prinesem prazne CD-je?

Mogoče imam jaz tudi kaj, še na računalniku, moram pogledat in poslušat, pa sporočim.

Razmišljam, da bi šla spat ... Lahko noč,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 3822
25.2.2010 1:27:34   
neka_noč
.... sovino javljanje.....

Včeraj sem šla spat ob 20.30 in zdaj sem že naspana...
Sem ravno razmišljala o svojem nick name-u ; bi morala imeti sova ali pa nočni ptič, vampirka (no, ta je bolj kruta - pa saj je tole moje spanje/nočno zbujanje tudi bolj kruto)... Je pa Neka_noč kar dosti blizu.... sem nekako zadela. user posted image (npr. Neka_noč neke noči "naredi" user posted image , se neke noči zave, da je nekaj drugače, naredi test in..... izve da je noseča.... potem se pa pričnejo neke noči nočna zbujanja.... ki postanejo stalna praksa in neke noči "dobi"/rodi user posted image .)  Neke noči se Neka_noč zbudi in UGOTOVI, DA BLUZI. user posted image Meni se očitno že kisa. Kakšne misli - očitno ima noč res neko moč. user posted image

Moj user posted image pa žaga drva - očitno za naslednjo sezono.
Mali še spi - radarji še niso zaznali, da me ni.

Drugače pa - nič novega. Moram še prebrati ali ste kaj novega napisale.... Sem prišla na rr malo težit, pa iz sebe delat norca. user posted image user posted image user posted image

Bcljka in ostali nočni ptiči - mi manjka vaša družba... Spite ne? Blagor vam. Zdaj bom pa študirala kateri avto naj prodava..... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3823
25.2.2010 2:13:40   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

neka noč kolk pred rokom ti bo pa delal cr?

uživaj v jajcih!!!

Ta mi je pa svetovna - o jajcih. Sem najprej pomislila na "tista" jajca. user posted image Pri nas smo imeli zadnji čas stalno pogovore o moških jajcih - glede na to, da mi je moj user posted image "naredil jajčarja" namesto lulike. Pri g sem dobila ogromno slikic user posted image kjer so razvidna jajca. Točno tako mi je rekla in mi dala eno slikico ekstra za mojega - da bo videl kaj je naredil! user posted image (jajčka, mošnjo - kar hočete, samo lulček ni bil user posted image )

Cs (carski rez) mi bo naredil teden pred PDP-jem.
V Lj. bi mi tudi naredili teden prej, a vprašanje ali spinalno, ter tudi ne bi bila tako mirna kot sem sedaj, ko VEM, da je ziher. Pa še všeč mi je bilo, ker mi je lepo razložil zakaj temu tako, ter v primeru komplikacij/izpuščajev ali pričetkom spontanega poroda - mi bo tudi naredil Cs - prej. In to brez problema. To meni OGROMNO pomeni. Pač, slaba izkušnja od prej. Žal. Zdaj sem pa totalni "zajc" in hočem vse v naprej dogovorjeno, ne pa ponovno tik pred zdajci .... vmes pa ne veš kje si in se obremenjuješ brez veze.

Glavniček - vse zapisano. (še Cojka 2x in Mkbk)
Nisem ga osebno tam videla in pojma nimam kje naj ga iščem.(Marjanaj) Sem dobila informacijo, da ga tam imajo, ker ga je kupila moja bivša sošolka. Bom pa "napadla" prvo prodajalko, ki jo bom tam videla da mi pokaže kje oz. mi jih kar "da na lager". user posted image

Cojka BebiVal je hladilno mazilo in jaz sem ga kupila. Mislim pa kombinirati obe kremi oz. te Pavlovičeve še nisem sprobala v praksi. Jo zelo hvalijo.... Mislim imeti obe. BebiVal mi je sedaj, ko je manjša pakunga, praktična za nosit s seboj, medtem ko ta Pavlovičeva, ki je v lončku, ni praktična. Lonček poči, pa še velik je, imam raje tubo ali pa kak mali lonček - kar pa Pavlovičeva ni. Probaj obe, pa boš videla. Očitno sta obe odlični.

Krkova očitno imava še eno kandidatko za najin klub pozabljivk. user posted image

Bcljka nismo še nič dorekle za naslednje srečanje - točno kdaj in kje... user posted image   Ti bom pa zelo hvaležna za kataloge. Ti jih potem vrnem. Bi jih z mojim user posted image želela pregledat - če bi bila tako prijazna in nama bi jih posodila.

Katrinka - ti ne veš, ja. Že prej sem imela Cs.... Zdaj imam elektivnega (planiranega). Za sterilizacijo pa sva se z mojim user posted image odločila zanjo.

CD - mi jih imamo več z uspavankami,.. moram poiskat. Meni je bil tudi zelo všeč od Mozarta (Lovely Baby - več jih je) ..... moram pogledat - je pa presnet. Drugače jih pa imajo tudi v knjižnici za sposodit. Jaz jih imam nekaj, ostalo sem si pa sposojala.
In še to;  a je katera videla v reviji.... jao meni .... en CD kjer imaš gor posnetih 7 kom nekih zvokov (npr. sesalca, avtomobila,.... zvokov, ki user posted image pomirjajo)? Sem prejšnji torek v čakalnici zasledila in mislim nabavit user posted image Mislim da je cena nekje okoli 5 ali 6€  . Bom pogledala in točno napisala - sedaj ne morem, ker imam v spalnici.... Upam, da ne pozabim. user posted image Zanimiv mi je bil zato, ker vem, da taki zvoki pomirjao user posted image -poznam primere, ko so svoje user posted image vozili tri ure po mestu, ker je imel take krče, vožnja ga je pa pomirila. Svašta delamo starši za svoje otroke. Mi nismo imeli takih problemov - upam, da tokrat tudi ne. Bi pa kupila. Za vsak slučaj. Vem, da se naroči in dobiš po PTT.

No, pa je spisan ponovno cel roman.

Grem še malo spat. Vam pa - dobro jutro srake! user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
25.2.2010 4:11:08   
bcljka
obvezno nočno javljanje user posted image user posted image
vsak dan pa ne morem avta prodat user posted image

no, sam dons je drugač... sm zaspala na kavču pred tv že ob 22h k je šel moj v nočno in sem do zdele spala... tko da sm praktično že naspana user posted image bomo vidl če bom loh zaspala nazaj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Bcljka nismo še nič dorekle za naslednje srečanje - točno kdaj in kje... user posted image   Ti bom pa zelo hvaležna za kataloge. Ti jih potem vrnem. Bi jih z mojim user posted image želela pregledat - če bi bila tako prijazna in nama bi jih posodila.

seveda posodim, sploh ni problem... samo pozabit jih ne smem!!! user posted image

nč... grem raj v postlo preden se čist čist zbudim... lahko noč user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......