|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
24.2.2010 8:20:49   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

sem prisla objavit kaj sem pravkar odkrila v omari, pa bom rajsi tiho, da me ne boste pojedle user posted image .

no?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
24.2.2010 8:22:54   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: moci

testi niso bili okuser posted image sladkorno imam user posted image
jutri imam predavanje o prehrani, v torek kontrolo.
sem brala o hrani, težka bo. jaz sem fuuuul izbirčna. šid.

saj ni lepo, ampak najbolj grozno mi je, da bom zdaj, ko sem računala, da se počasi umirim in skoncentriram na priprave, letala na kontrole in nevemkajše. kot kaže se bom morala podvizat s pripravami. eh.

pikabu, ti imaš dieto?
kako izgleda? kako pogosto kontrole? tudi inzulin? je hudo?

oprosti, če sem sitna

Nič nisi sitna, dobro vem, kako to zgleda, ko izveš. Res ni nič hudega, po drugi strani imaš pa vseeno občutek, da se ti vse ruši. Dieta potegne za seboj določeno privajanje in iskanje, kaj tebi najbolj pomaga, da sladkor ne narašča preveč. A si dobila tudi aparatek za merjenje? Ej, tole boš super izpeljala do konca, boš videla. In če ti karkoli ne bo jasno, me lahko kadarkoli vprašaš. Več sem ti pa tudi še nekje odgovorila.

hvala še enkrat.user posted image
dobila sem naročilnico za ene listke, al kajuser posted image menda danes vse izvem.
sem objavila, da je zdaj začasno cela familija na dieti, ker ne bom zanje kuhala pa sline cedila. a-a. bomo jedli isto, saj je samo zdrava hrana, hehe. navajeni smo pa drugače, najbrž je v tem težava.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
24.2.2010 8:23:35   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

sem prisla objavit kaj sem pravkar odkrila v omari, pa bom rajsi tiho, da me ne boste pojedle user posted image .

Ščurka? user posted image

okostje altatijinega ljubimca? user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 8:25:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2029
24.2.2010 8:40:35   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

user posted image user posted image

koke user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
24.2.2010 8:42:08   
piskot
itak je ze mimo. moci, socustvujem, ti pa recem, da se vsega privadis. mogoce boste pa potem zaceli bolj zdravo jest.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
24.2.2010 9:13:33   
moci
a zdaj nas boš pa firbčne pustila?
zdravo jest? uf, saj nam ne bi škodilo. samo ukoreninjene navade je težko opuščat.
saj ful nezdravo pomojem ne jemo, no. zelenjave sigurno premal, ker je jaz ne maram. drugače pa hude sile ni. aja, pa moja malenkost je čokoholik. mož pa čipsoholik user posted image
ane, da je čokolada manj nezdrava od čipsa user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
24.2.2010 9:25:31   
pikapolona2

ane, da je čokolada manj nezdrava od čipsa user posted image

sigurno...ni dvomauser posted image user posted image

mislim da je piškot ravno nekaj na čokoladni bazi odkrila v omariuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
24.2.2010 9:32:16   
altati

pismo moci, a misliš. da jim ne bi že mal preveč smrdel.....jaz sem jih sproti pokopavala pod balkonom...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
24.2.2010 10:13:56   
moci
pod balkonom nimaš prav veliko prostora. mogoče si kakšnega pozabila, izsmrdel se je pa že prej, med prenovo. najbrž od tu martinovi izpuščaji 

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
24.2.2010 11:53:17   
altati

pod balkonom nimaš prav veliko prostora. mogoče si kakšnega pozabila, izsmrdel se je pa že prej, med prenovo. najbrž od tu martinovi izpuščaji 

moci v globino smo jih zakopavali, ne v širino....v globino je VELIKOOO prostora. po omarah je vedno že tako in tako premalo prostora, že brez okostnjakov....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
24.2.2010 13:29:31   
*anč*

user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
24.2.2010 19:30:36   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: altati

pismo moci, a misliš. da jim ne bi že mal preveč smrdel.....jaz sem jih sproti pokopavala pod balkonom...

KAAAAJ!? KAJ HUDICA IMAM POL JAZ POD BALKONOM!?

Zdaj mi je jasno zakaj hodijo macki tja srat.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
24.2.2010 19:42:59   
piskot
no v glavnem, obisk pri homeopatinji uspel. sem zadovoljna s tem da zdaj lahko otroku nekaj dajem in se vedno upam da bo bolje. glupo, ampak obcutek je boljsi.

me je pa danes nasa tamala cist sokirala. gre v wc, se zacne spravljat na skoljko. jo hocem dat dol in odnest ven, zacne ful trmarit. pa ji dam dol plenico, jo posedim gor na nastavek in punca sedi kot na prestolu, vsa presrecna. se polula, vzame papir, ga zacne tlacit zadaj za rit. user posted image
sicer ne vem kdaj naj bi otroci zaceli stvari sami pocet, ampak v primerjavi z martinom, ki ga se danes futramo, je tale fenomenalna. hoce sama jest, sama pije iz kozarca, sama pihne in si obrise nos, sama si tlaci majice cez glavo (okej tudi martinove gate, pa nima veze). sama prinese copate, da jih damo gor. kopiranje starejsega brata je zakonuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 19:53:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
24.2.2010 20:01:29   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

KAAAAJ!? KAJ HUDICA IMAM POL JAZ POD BALKONOM!?

Zdaj mi je jasno zakaj hodijo macki tja srat.

ej, samo pazi, da ne bodo mački kakšno kost skopali...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 20:02:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2042
24.2.2010 20:03:00   
piskot
moci dej povej kaj lahko jes, da ti sestavimo jedilnike user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2043
24.2.2010 20:03:54   
altati

no v glavnem, obisk pri homeopatinji uspel. sem zadovoljna s tem da zdaj lahko otroku nekaj dajem in se vedno upam da bo bolje. glupo, ampak obcutek je boljsi.

ALELUJA!!!! Jaz bom pa k tebi šla naprej v šolo, ok?

me je pa danes nasa tamala cist sokirala. gre v wc, se zacne spravljat na skoljko. jo hocem dat dol in odnest ven, zacne ful trmarit. pa ji dam dol plenico, jo posedim gor na nastavek in punca sedi kot na prestolu, vsa presrecna. se polula, vzame papir, ga zacne tlacit zadaj za rit. user posted image
sicer ne vem kdaj naj bi otroci zaceli stvari sami pocet, ampak v primerjavi z martinom, ki ga se danes futramo, je tale fenomenalna. hoce sama jest, sama pije iz kozarca, sama pihne in si obrise nos, sama si tlaci majice cez glavo (okej tudi martinove gate, pa nima veze). sama prinese copate, da jih damo gor. kopiranje starejsega brata je zakonuser posted image

Bravo , ANA! Carica!

Ja, kopiranje gre mladičkom dobro od rok...samo pri nas je bila v hranjenju, lulanju, govorjenju, petju, branju itd...še vedno najhitrejša 'ta prva', ki je bila prava samorastnica in tudi sama sebi najboljša družba.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
24.2.2010 20:07:26   
piskot
altati ja po mojem bi se ti s tole ful ujela. je proti cepljenju, proti KM, pa verjetno bi nasli se kaksno skupno tocko user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
24.2.2010 20:33:00   
moci
kaj pa vem, kaj lahko jem.
imam tabelice za jedilnik, koliko enot česa pri katerem obroku, in knjižico s tabelami koliko česa je ena enota. zdaj sem samo zbegana in na smrt lačna user posted image
pa listke za lulat gor sem dobila, še pomniteuser posted image samo da so teli za merjenje ketonov in sladkorja v urinu.
edina stvar, ki sem jo zasledila, da je lahko jem nemejeno so kumareuser posted image jih grem en plato iskat.
na teh seznamih je ogromno zelenjave, fletno, res user posted image

piškot, kaj je faca tamalauser posted image sem se prav nasmejala.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
24.2.2010 20:38:36   
piskot
moci a pa ti prav nobene zelenjave ne jes?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
24.2.2010 20:49:16   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

altati, mački jih ne izkopavajo, to delajo psi user posted image

sivkamivka jaz sem v svojem lajfu imela cca 10 mačkov, pa nekako so vedno, ko so se odpravili povelikopotrebiti skopali luknjo....

Neposredna povezava do sporočila: 2048
24.2.2010 20:49:57   
pikapolona2
sam res moci...kaj od zelenjave ti ješ? Kako pa hodiš sračkat če nič ne ješ....joj jaz če ne jem salate sem tako zaprta....pa sej zdej sem jo že kar vzljubila...še posebej motovilec mi trenutno fuuuul paše.

Piškot
še pol leta pa boš imela dva samostojna otroka....Ana bo dohitela Martina....oziroma pardon Martin se bo zgeldoval po aniuser posted image user posted image

Brina je bila prvič povabljena na RD kjer so jih imeli 3 ure neki motivatorji in so telovadili in plesali....ko so prišli ven so se nekateri samo zvalili v naročja staršev.....naša pa je okoli najinega stola poskakovala in si še kar prepevala.......marko ugotavlja da bi lahko najbrž na vrh Ljubela sama prišla...sam če bi imela dovolj motivacijeuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
24.2.2010 20:51:26   
altati

moci dej povej kaj lahko jes, da ti sestavimo jedilnike user posted image

za to sceno sem jaz ekspert...poudarek je na zdravo, brez bele moke, belega riža, sladkorja (belega ali rjavega), ogromno sveže zelenjave, vse pripravljeno čim bolj naravno, brez umetnih dodatkov, polnozrnati kosmiči (brez koruznih):...
saj nima slabe hrane, jedilnik je raznovrsten, predvsem pa zdrav....nikomur ne bi škodilo tako jesti...pa predvem jesti zelo pogosto in majhne porcije. vsaj 5 obrokov na dan.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?