|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 10:11:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2001
   RE: Oktobrčki 2006-6
23.2.2010 11:56:13   
*anč*
 naši se pa ne slikajouser posted image   oz. se, ampak slika visi na vratih, za domov nismo nikoli nič dobili.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
23.2.2010 14:04:37   
moci
testi niso bili okuser posted image sladkorno imam user posted image
jutri imam predavanje o prehrani, v torek kontrolo.
sem brala o hrani, težka bo. jaz sem fuuuul izbirčna. šid.

saj ni lepo, ampak najbolj grozno mi je, da bom zdaj, ko sem računala, da se počasi umirim in skoncentriram na priprave, letala na kontrole in nevemkajše. kot kaže se bom morala podvizat s pripravami. eh.

pikabu, ti imaš dieto?
kako izgleda? kako pogosto kontrole? tudi inzulin? je hudo?

oprosti, če sem sitna

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
23.2.2010 14:06:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

piškot, ja, na infekcijski user posted image

a pa ve res vse to verjamete?
jaz sem bila na infekcijski kar nekajkrat, pa nisem tam srečala ščurka (in tudi zdaj ne verjamem da so), izvide sem dobila pa v roke takoj oz. ni res, ko jih nisem, so mi telefinsko vse povedali, izvidi so prišli pa kasneje. Zavisi pa glede izvidov najbrž tudi od tega, kako urgentna je stvar...
sem pa izvide iz Jesenic, za katere so mi rekli da pridejo v tednu dni, čakala 2 meseca. Ampak res ni bilo nič urgentnega.

< Sporočilo je popravil altati -- 23.2.2010 14:17:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 2004
23.2.2010 14:15:24   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: moci

saj ni lepo, ampak najbolj grozno mi je, da bom zdaj, ko sem računala, da se počasi umirim in skoncentriram na priprave, letala na kontrole in nevemkajše. kot kaže se bom morala podvizat s pripravami. eh.

pikabu, ti imaš dieto?

oprosti, če sem sitna

draga moci, to je najbrž nosečniška sladkorna....jaz imam nekoga doma, ki ima 'doživljenjsko' sladkorno.....kaj naj ti rečem, to kar se ti je zgodilo res ni hudega...poglej okrog sebe, pa boš videla kaj se drugim dogaja....nimaš kaj jamrati, res ne....(saj veš o čem govorim, kajne)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
23.2.2010 14:17:23   
Maxica
Moci, sranje, samo, kako pa to, da so te šele zdaj pošiljali na te teste? A prvič je nisi imela? Ma, čudno se mi zdi, mal pozno, no.user posted image  Ampak to boš pa že zdržala, en dober mesec še, glej jo.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
23.2.2010 14:54:51   
frrrr
moci, sej bo šlo... en mesec potrpi!

infekcijska.... js bla z Jašo 2x tam in vedno zadovoljna. sva vedno imela svojo kopalnico, dobro postrežbo, vsak svojo posteljo. izvide pa tut takoj dobili, se ne spomnem da bi kaj po pošti pošiljali.

fotke pa pr nas:
plakat 30x40 = 8€
ena a4 format v mapi, dve 9x13, 4 za osebno izkaznico in magnetek s sliko = 11€

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
23.2.2010 14:57:14   
moci
saj vem, malo pa lahko jamram.
pozno so me poslali, ja. pa še to me ne bi, če ne bi sama rekla.
bolje pozno kot nikoli, i guessuser posted image

sem pa zdaj 100%, da ne bom diplmirala kot mamica enega otroka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
23.2.2010 14:59:41   
moci
pri nas skupinska slika maškar stane 2 eur, za ostalo pa ne vem. tiste povečave mi niso všeč.

infekcijska - midve sva bili na drugi strani hodnika, v tistem vivarijuuser posted image nič fajn, neudobno, brez kopalnice in postelje. umazano se mi pa ni zdelo.
je pa prijateljica v novi pediatrični, pa pravi da tudi ni nekega udobja, zložljivi kavč in en stol.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
23.2.2010 15:02:40   
altati

sem pa zdaj 100%, da ne bom diplmirala kot mamica enega otroka

in tudi to ni tragedija. glavo pokonci, puncauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
23.2.2010 15:04:30   
altati

je pa prijateljica v novi pediatrični, pa pravi da tudi ni nekega udobja, zložljivi kavč in en stol.

pa saj bolnica ni hotel....prijatelji, ki so tam preživeli mesece, so bili zelo zadovoljni, sploh v primerjavi s staro bolnico na Vrazovem.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 16:56:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2012
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 16:57:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2013
23.2.2010 17:23:33   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

pa saj bolnica ni hotel....prijatelji, ki so tam preživeli mesece, so bili zelo zadovoljni, sploh v primerjavi s staro bolnico na Vrazovem.

da ni hotel, je vsem jasno, da pa ne moreš normalno bivati ob svojem bolnem otroku, pa ni najbolj prav

Jaz sem bila z našo sredinko po bolnicah res že velikokrat - na kirurgiji, na infekcijski, na vrazovem, v bolnici na Jesenicah....in res vsepovsod so mi omogočili bivanje z otrokom (čeprav takrta po zakonodaji to še ni bilo obvezujoče za bolnico). V kolikor ni bilo gužve, sem vsepovsod dobila svojo posteljo, enkrat boljšo, drugič slabšo, ampak dobila sem jo. Nekajkrat sem prespala tudi na stolu in na tleh in res mi ni bilo mar kako spim, bistvo mi je bilo, da sem TAM, Z MOJIM OTROKOM in da je predvsem zanj poskrbljeno maximalno. In lahko rečem, da sem bivala precej manj udobno, kot je danes na novi pediatriji. Kaj je pa za koga normalno, je pa itak relativno. Ampak raztegljiv kavč in stol, ter zraven wc in kopalnica, se meni zdi že precej udobno, za bivanje v bolnišnici, seveda.
Mene precej bolj moti to, da v času, ko je moj otrok v bolnici, meni ne pripada nega, pričakuje se pa, da sem z njim (in to da sem z njim je meni več kot logično).

< Sporočilo je popravil altati -- 23.2.2010 17:26:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 2014
23.2.2010 17:25:24   
altati

altati, ženski verjamem, kot bi verjela tebi, če bi mi rekla.

jaz pa mislim, da če bi bilo to res, bi jih kot prvo že mediji 'požrli'.
pa na infekcijski se mi je res vedno zdelo, da kar pretiravajo z razkuževanjem.
pa sem tam bivakirala kar velikokrat, po dalj časa.

Neposredna povezava do sporočila: 2015
23.2.2010 17:25:42   
altati

saj diplomo imaš pa tudi že skoraj dokončano, a se motim? zagovor je pa samo češnja na tortico

točno tako!

Neposredna povezava do sporočila: 2016
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 17:34:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2017
23.2.2010 18:14:34   
altati

da ni hotel, je vsem jasno, da pa ne moreš normalno bivati ob svojem bolnem otroku, pa ni najbolj prav

Jaz sem bila z našo sredinko po bolnicah res že velikokrat - na kirurgiji, na infekcijski, na vrazovem, v bolnici na Jesenicah....in res vsepovsod so mi omogočili bivanje z otrokom (čeprav takrta po zakonodaji to še ni bilo obvezujoče za bolnico). V kolikor ni bilo gužve, sem vsepovsod dobila svojo posteljo, enkrat boljšo, drugič slabšo, ampak dobila sem jo. Nekajkrat sem prespala tudi na stolu in na tleh in res mi ni bilo mar kako spim, bistvo mi je bilo, da sem TAM, Z MOJIM OTROKOM in da je predvsem zanj poskrbljeno maximalno. In lahko rečem, da sem bivala precej manj udobno, kot je danes na novi pediatriji. Kaj je pa za koga normalno, je pa itak relativno. Ampak raztegljiv kavč in stol, ter zraven wc in kopalnica, se meni zdi že precej udobno, za bivanje v bolnišnici, seveda.
Mene precej bolj moti to, da v času, ko je moj otrok v bolnici, meni ne pripada nega, pričakuje se pa, da sem z njim (in to da sem z njim je meni več kot logično).

tudi to se bo spremenilo. baje že kmalu

res je, da je najbolj pomembno, da si lahko ob otroku. tudi stala bi vse dneve in noči, če bi bilo treba. marsikje na svetu še tega ne omogočajo, res pa je, da marsikje omogočajo tudi kaj več. stremimo pa k boljšemu, a ni tako?

a res se bo? bilo bi res prav, če bi se...pa priznam da skoraj ne verjamem.
veš kdaj se je že govorilo o neobveznem cepljenju, pa predlog zakona še vedno ni prišel do parlamenta....

glede zdravstva sem jaz vesela zaenkrat da je tako kot je, ker kot kaže bo kvečjemu vse še slabše....kmalu bodo storitve, ki nam jih nudijo odvisne samo še od debeline denarnice, ki jo nosimo v žepu...katastrofa...

Neposredna povezava do sporočila: 2018
23.2.2010 19:05:27   
moci
vau, vidve imata pa tapravo diskusijo user posted image
no, moja diplomska je končana, pa vedno dobim še kaj za popravit. in to oblikovno. in potem sem jezna kot user posted image , ker tako minevajo meseci. rok za dokončanje pa je apriluser posted image

vem, da nosečniška sladkorna ni hudega, pa vendar. zdaj samo upam, da dete ne bo zraslo do kakšnih velikanskih mer, glede na to, da so jo tako pozno odkrili. saj lahko bi mi bilo jasno, če bi požrla vse sladkarije, kar sem jih videla

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 19:18:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2020
23.2.2010 19:19:21   
moci
je, je. 

Neposredna povezava do sporočila: 2021
   [Brisano sporočilo]
23.2.2010 19:25:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2022
23.2.2010 20:35:40   
piskot
sem prisla objavit kaj sem pravkar odkrila v omari, pa bom rajsi tiho, da me ne boste pojedle user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 2023
23.2.2010 21:07:33   
Pikabu

pikabu, ti imaš dieto?

oprosti, če sem sitna

Nič nisi sitna, dobro vem, kako to zgleda, ko izveš. Res ni nič hudega, po drugi strani imaš pa vseeno občutek, da se ti vse ruši. Dieta potegne za seboj določeno privajanje in iskanje, kaj tebi najbolj pomaga, da sladkor ne narašča preveč. A si dobila tudi aparatek za merjenje? Ej, tole boš super izpeljala do konca, boš videla. In če ti karkoli ne bo jasno, me lahko kadarkoli vprašaš. Več sem ti pa tudi še nekje odgovorila.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
24.2.2010 7:26:27   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

sem prisla objavit kaj sem pravkar odkrila v omari, pa bom rajsi tiho, da me ne boste pojedle user posted image .

Ščurka? user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?