Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 24.2.2010 13:47:12
|
|
|
|
*Star*
|
Živjo čvekice! Js pa moj dragi se pripravljava na najino 2. obletnico, ki bo čez 2 tedna in se planirava nekam skrit za čez vikend. Močnoooo upam, da mu bom lahko dala najlepše darilo - držte pestke!! Pa še nč kej preveč romantično nebo, če bom z okrog skakala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 24.2.2010 17:08:07
|
|
|
|
JB
|
O Star to je pa lepo Uživajta na dopustu in upam da ne pride in da bosta dobila res najlepeše darilo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 24.2.2010 18:12:50
|
|
|
|
Tejchy25
|
Hojla punce...mal sm bla spet odsotna... Loh me daste na seznamček za 1.3., pa loh me tut modro takoj obarvate, ker ne bom nosečka ta mesec, ker nisva smela ta mesec tanosit, ker sm mela HSG... Potem pa začnem s klomifenom...pa bomo vidl, če nam uspe, predpisani mam 2 tableti. Ta krog je 22, s klomifenom bo pa 23... Papaaa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 24.2.2010 18:28:36
|
|
|
|
pujs666
|
Živjo! Na pa smo že mi na vrsti za slončkanje. Ne pričakujem je 15.3.2010, upam da bo marec kj bolj radodaren s pluski. Vam pa jz tud ko bo čas potrdim oz. ovržem trditev naše vedeževalke (v katero sploh ne vrjamem), ker naj bi nam ta mesec uspelo. Upam da nam hitro mine... p.s.: nj mi ena prosim pove, zakaj men teh znakcov noče upoštevat. morm vse napisat, pa bi mela tko rada še kšno slikco v blogcu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 24.2.2010 18:46:40
|
|
|
|
malajka84
|
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility http://www.fertility.com/en/index.html
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 24.2.2010 20:22:33
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik sarika, kje se mi ti skrivaš? Kaj danes je pa služba popoldan? Ja jupi, še malo in bo marec - jaz že komaj čakam. Se pa že cel teden tako čudno počutim, da ne vem kaj bo to. Sam spala bi - pa imam toliko dela, da ni časa za spanje. Eh pa sej bo minilo - mogoče me samo malo spomladanska utrujenost daje. In kako si ti? ja, sarika je bila pa danes popoldne a utrujenost? kdaj delaš test? morda pa se kaj že kaže...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 24.2.2010 21:20:04
|
|
|
|
thevenus
|
Punce, imam občutek, da bom kmalu dobila menstruacijo; vsi znaki so takšni in ker imam cikle na 23-28 dni, bi bilo čisto mogoče. Čeprav je šele 1. krog, sem kar malo razočarana.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 24.2.2010 22:14:37
|
|
|
|
JB
|
thevenus močno držim pesti da ne pride Punce jaz še sploh noseča nisem pa že gledam in razmišljam kakšen vozek bom kupila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 25.2.2010 8:33:07
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar IZVIRNO SPOROČILO: lidik sarika, kje se mi ti skrivaš? Kaj danes je pa služba popoldan? Ja jupi, še malo in bo marec - jaz že komaj čakam. Se pa že cel teden tako čudno počutim, da ne vem kaj bo to. Sam spala bi - pa imam toliko dela, da ni časa za spanje. Eh pa sej bo minilo - mogoče me samo malo spomladanska utrujenost daje. In kako si ti? ja, sarika je bila pa danes popoldne a utrujenost? kdaj delaš test? morda pa se kaj že kaže... kaj si danes tudi popoldan? Boš zjutraj še kaj z nami čvekala? Eh test delam šele 10. oz. 11. če slučajno prej ne priteče. Pa ne bi ravno rekla, da je to kakšen znak - prej kakšna spomladanska utrujenost.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 25.2.2010 8:34:32
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: JB thevenus močno držim pesti da ne pride Punce jaz še sploh noseča nisem pa že gledam in razmišljam kakšen vozek bom kupila ha ha ha JB, poznam to ja. Jaz tudi še nisem pa imam ogledan že voziček, pa mizico, pa flaške - v glavnem če mi zdajle kdo reče, da pride čez en teden, mi do takrat vse uspe nabavit, ker že točno vem kaj vse bi imela.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 25.2.2010 9:51:56
|
|
|
|
thevenus
|
O, potem sem še jaz zmerna, ko samo imena izbiram. Glede ostalih stvari pa se vzdržim; se mi zdi, da bi potem še boolj "not" padla, jaz pa se trudim jemati vse čim bolj spontano. Sem pa opazovala vozičke po mestu; to je že prava umetnost danes. No, upam, da bi boste lahko čim prej svetovale.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 25.2.2010 11:13:04
|
|
|
|
mojamura
|
pozdravljene sotrpinke kakšen lep dan je dan, me kar iz pisarne vleče...upam da ona rdeča ne pride 1.3. in pol zjutraj 2.3. naredim test. vsem skupaj držim pesti za
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 25.2.2010 11:40:43
|
|
|
|
lidik
|
mojamura in mi komaj čakamo, da narediš otvoritev ROZA MARCA !!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 25.2.2010 11:44:59
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik mojamura in mi komaj čakamo, da narediš otvoritev ROZA MARCA !!!! z veseljem bi...upam, da bo uspelo kako pa si ti lidik?
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 25.2.2010 11:58:14
|
|
|
|
lidik
|
jaz držim pesti da je res uspelo in da v torek zagledaš plusek. No jaz sem pa danes boljše - vsaj zaspana nisem tako - sej ob takšnem sončku skoraj ne morem biti zaspana - no al pa od jeze, ker moram biti tu v pisarni zaprta, ko bi bila raje kje zunaj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 25.2.2010 12:40:34
|
|
|
|
*Star*
|
Mojamura bi pa res lahko nardila otvoritev rozik Drugače pa jaz opreme (še) ne gledam Imena, to je pa druga zgodba, sploh pa zato ker mojmu ni čist nč všeč, kar je meni in tud enga imena ne predlaga, pravi da je vse grdo Sem mu zadnič rekla, še dobro, da sem tok zgodi začela gledat imena ker bo to očitno cel projekt
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 25.2.2010 14:44:20
|
|
|
|
sarar
|
ojla punce! lidik, danes pa sem bila dop . zdaj imam dnevno izmeno, tak da je kar pestro. pa tud ne bom dolg gor na rr-ju,k me sonček ven vabi. zdaj grem pico narest, pol pa po tamaledva, bomo pojedli pa hitr vn švignemo se kaj še beremo zvečer ali jutri dop pa pridno da bo marec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 25.2.2010 15:11:50
|
|
|
|
*viva*
|
sonček je parapapapapa :D Mene kr pomlad že daje, kak ste pa kej ve? končno bo odpeketala pa se začne akcija Čeprav me drugi teden ni, sem lsužbeno odsotna, tak da bova mogla pač noter spravit JB tudi jaz sem taka, gledam kar vso opremo, skoraj vse imam nagledano hehehe. Je pa res, da sem bila že nekaj časa nazaj voziček freak Drugače pa čakam, kako bo s krvnimi izvidi, ko se vrnem, sem mogla it na določene hormonske preiskave in upam ,da bo tokrat vse ok Drugače pa me zanima, če še katera jemlje Elevit in ima po njem noro dosti energije. Jaz sem kot da bi bila naspidirana, hehehehe. Prijeten sončen popoldan in dosti , da bo marca veliko in Lp
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 25.2.2010 17:37:16
|
|
|
|
JB
|
No vidim da niosem edina ki sanja kaj vse bo kupila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 25.2.2010 18:36:03
|
|
|
|
Bejli
|
Pozdravljene! Vidim da ste se zelo razpisale:). Ja tudi jaz razmišljam kaj bom kupila in si včasih res mislim da sem čez les. Samo ne morem se upreti sanjarjenju da ko bom noseča kaj bom vse naredila in kupila. Bi pa prosila tisto ko dela seznam da me doda zraven na seznam. Je pa to sedmi krog.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 25.2.2010 19:26:37
|
|
|
|
mladika
|
hihihi sam zgleda pa da je to sanjarjenje nalezljivo sama sem popolnoma enaka.Mam že use u glavi,kak bo ko bom v ktere trgovine se splača it,kake so kej cene,to mam že use naštudiran.Še dobro da to ostane u moji glavi,no pa na trenutke kej z dragijem delim,sam če bi pa še komu kej govorla,bi pa ziher psihiatrijo klicali,ker bi misnli da sem čez les. Sam kaj čem,sanje so dovoljene,pa še zastojn Aja pa če sm prej gledala kak so ženske kej oblečene,kaj je u modi in kaj ne,zdj gledam kake vozičke majo,pa ostalo opremo...mislim totalno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 26.2.2010 7:27:09
|
|
|
|
sarar
|
dobro jutro punce! kako ste kaj? ne vem zakaj, ampak jaz sem ful dobre volje, čeprav je zunaj dež. ampak vikend bo pa sončen, pa frej sem v soboto no, zdaj peljem maledva v vrtec pol pa upam da se že kera zbudi lidik, si že pokonci?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 26.2.2010 7:41:29
|
|
|
|
Minky
|
Zdravo, Sarar! jaz sem ne samo pokonci, že celo v službi . Sem zdajle videla, da imaš ti tudi že dva mulčka. Jaz tudi . Pestro, kaj? Vikend bo baje lep, zato je moj plan, da gremo malo na obalo. Pa še meni se bo dogajalo in ne bom ves čas odštevala dneve do "kdaj ne pride". Danes je moj 26. dan, ciklusi so pa od 26 do max. 36 dni, tako da zdaj gre pa zares . Želim vam lep in uspešen petek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 26.2.2010 7:42:56
|
|
|
|
*viva*
|
Dobro jutro! PETEEEEK! Jupiiii Končno vikend, ta teden se mi je zdel taaakooo dolg Še dobro da je konec že. Ampak vreme pa ga serje. Včeraj tak lep sonček pa toplo, danes pa oblačno in predvidevam, da bo še cel vikend tako To ni fer. Jaz se počasi odpravljam v službo, popoldan pa si bom malo dala duška, grem po trgovinah, ker imam v omarah vojno, hehehe. In kakšni načrti za vikend? predvidevam, ne? Naj dam čim hitreje mine pa naj sonček posije :) Drugi teden pa štartamo s in ne? Da ne bo katera pozabla Lp
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 26.2.2010 8:30:09
|
|
|
|
korinca
|
jutro punce! Da se spet malo pofočkam tukaj. Torej po uz pregledu sem imela uvulacijo nekje 22.,23, tako, da spet malo prestavljam datum za , ali , ki naj bi bil zdaj 7, ali 8.3., če mi ni tale klomifenček spet kaj zamaknil. Tako, da kar smo nardili smo nardili, zdaj pa samo še čakanje. Do danes mi je šlo zares hitro, ker sem bila zasuta z delom, zdaj se mi je pa zelo sprostili, tako, da upam, da se ne bo vse skupaj preveeeeeeč vleeeeeklo. Za ta mesec sem si zaobljubila, da ne grem testeka kupit vsaj do 8.3. Potem pa upam, da si bova z dragim izmenjala darilčka za 8. marec :)
< Sporočilo je popravil korinca -- 26.2.2010 8:31:03 >
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.