Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 12:33:49
|
|
|
|
TittyK
|
Evo me punce, iz Lj... V glavnem, še 2 dni se moram špikat (danes je 10 dan menopurja-dolg postopek). Folikla la levem16 in 15, na desnem pa 17, 16, 16, 15. Naj bi v 2 dneh še zrastli. Ma kaj lahko še kakšen zraste? Upam, da bo ok in da bo punkcija in kakšna celica dobra in tako naprej, sam da pride do tranferja. Za vse vas držim močno pesti! Pozdravček, Titty
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 12:44:50
|
|
|
|
MP30
|
Punce pozdravljene! Poročilo: čakali so naju 3 lepi , imela sem 4 celice. Odločila sva se, da 2 vzameva k sebi domov, enga pa sva dala v pigoland! Za ostale držim pesti in mislim na vas!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 12:46:38
|
|
|
|
HANYBANY
|
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY Oj punce, no stvar je taka, danes so rekli da je folikel, velik je 20 mm in zvečer si dam stopko, v petek 26. mam punkcijo, upam da je kaj v njem MP30 in Mojškra srečno!!!! HANYBANY, itak da bo Verjemi v to Jaz pa imam, spet rjave fleke pa sej nemoreš verjet ja BEBII upam, upam... moj mali borček BEBII držim pesti da ti nehajo nagajat ti tvoji fleki
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 12:55:12
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Evo mene iz UZ in sem prav žalostna . Imam vsega skupaj le 6 foliklov (prvič pri gonalu sem jih imela 8 in od tega le 3 celice). Na vsaki strani so po trije. Velikost pa 20, 18. 16.,.. ne vem več točno. V petek ponovno UZ in potem v nedeljo po moje punkcija - katero pa bom prosila da bi lahko imela v ponedeljek zaradi IMSI postopka. Vendar dvomim da mi bo uspelo in da sploh bo kaj uspeha v tem ponovnem postopku. Vem da sem sedaj preveč pesimična in bom mogoče jutri gledala na vse to bolj pozitivno. Lep dan vam želim vsem!!! in javim kaj bom rešila v petek. l.p. m.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 13:04:18
|
|
|
|
Anonimen
|
hanybany, držim pesti, da je ta folikel zmagovalen!!!!! bebiii, kaj pa vgnezditvena?? bi bilo tud možno. mp30, to je pa ful lep rezultat!!! Lepo grej svoje pikice in upam, da čez 14 dni nalulaš +!! vrtnica, nikar ne skrbi, glede števila foliklov. Jaz sem jih imela 7, na koncu pa 10 celic!! (v prvem postopku pa čez 40 in 7 celic!). Važno je, da so tisti polni in da se lepo oplodijo. Držim pesti!!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 13:05:53
|
|
|
|
baguSka
|
BEBIII - res je! jaz zdej ze drugi dan nism przgala cigareta.. ampak nism zgolj zarad postopka nehala, ampak tud zarad sebe!! si ze neki casa govorim, da si zelim prenehat.. tko da to je to! in si res zelim, da nikol vec nobenga ne vtaknem v usta.. res pa je, da bom zdej rabila vsaj 40let, da se moj telo spuca, glede na to da pravjo, da se puca se enkrat dlje, kot je trajala doba kajenja.. in drzim pesti zate, da fleki cimprej zginejo!! A Dr.Reš vedno vstavlja po dve celici??? Mi2 z mojim sva namrec premisljevala o tem, ce bi slucajno bli dvojcki... in naju je tega priznam kar precej strah. Ze za enega naju je, ker ne veva kako in kaj naju caka, kaj sele dva za prvic!! Saj nekako bi ze slo... ampak vseeno bi rajsi enga, ce lahko zbirava. HanyBany - itak da bo!!! Sploh ni dvoma! TittyK - seveda bos prisla do transferja!! vrtnica.m - glavo gor, se je upanje!!! mojškra - drzim pesti zate - zdej je verjetno ze za tabo!?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 13:10:34
|
|
|
|
Rakica_80
|
TittyK, seveda ti bojo še zrastli, kasneje ko dobiš stopko, bojo še več zrastli, tako da kr mirno Itak, da bo vse vredu MP30, jupiiiiiiii, lepo jih grej in razveseli nas čez 14 dni z duplim pluskom HANYBANY, ja ma res so pravi borčki ti edinčki Ja jaz imam od punkcije non stop fleke,en dan so en dan niso itd.....ma prav za znoret Vrtnica.m, sej je to dobro, bodi vesela za 6 celic, jaz sem jih imela v prvem postopku 18, sedaj pa samo 1, tako da ne že sedaj zgubit upanje! Sej bo
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 13:10:39
|
|
|
|
Anonimen
|
baguska, seveda lahko zbirata! Kar vnaprej mu povej, da želiš enega , pa bo. Midva sva tud ful premišljevala.. In sva bila nekako za enega, ampak na koncu, ko sem prišla na ET in so mi rekli, da bojo vstavili dva, sem bila ful vesela že tega, da sploh bo kaj za vstavit in mi je bilo vseeno. Moj je še rekel, da naj rečem, naj mi vstavijo enega, ampak sem potem rekla, da bom videla. No in na koncu je itak bila ena blastocista in ena morula in so mi vstavili kar dve. In zdej oba razmišljava o dveh pikicah, ne eni!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 13:17:14
|
|
|
|
Rakica_80
|
Suzi, jaz res gledam stvari optimistično, še kljub izcedkom, ampak, da je vgnezditvena res slabo poznam te stvari, jaz bi prej rekla da se pripravlja , če poslušam svoje telo mi tako pravi, žal Ampak, jaz se še vedno ne dam, novi boji me čakajo BaguSka, bravo tako se govori, tudi jaz razmišljam že nekaj časa za prekinitev kajenja, ampak, čim pomislim na to, začnem še bolj kadit Reš vstavlja ponavadi 2, ampak po tvoji želji ti bo samo enega
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 13:21:03
|
|
|
|
vrtnica.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Vrtnica.m, sej je to dobro, bodi vesela za 6 celic, jaz sem jih imela v prvem postopku 18, sedaj pa samo 1, tako da ne že sedaj zgubit upanje! Sej bo BEBII - to še ne pomeni da bo 6 celic če je 6 foliklov. V prejšnjem postpoku sem imela 8 foliklov in od teh so bile le 3 celice . Hvala pa vseeno za spodbudo. l.p.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 13:37:41
|
|
|
|
Urshy78
|
evo mene doma. moja beta je 1332. zaenkrat vse tako kot mora biti. jutri kličem ua UZ, pa dobila sem bolniško do UZ, še ne vem kako bom to izpeljala ker nimam nobene zamenjave v službi ma se bojo že znajdl jona klara, fajn te je blo spoznat punce, za vsako posebej stiskam pesti
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 13:38:48
|
|
|
|
Anonimen
|
vrtnica, poskušaj biti pozitivna! Jaz sem si skos govorila, da če bodo 3 celice od 7 foliklov je to čisto dovolj, hkrati pa sem verjela, da jih bo 5!! Prav verjela sem!! No in na koncu jih je bilo 10! Sem pa cel postopek ful pozitivna in se mi zdi, da se to ful obrestuje!! Poskusi!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 13:39:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Urshy, super novička!!! In kakšen maš občutek - bosta dva ali eden?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 13:41:22
|
|
|
|
Urshy78
|
suzy, kaj pa vem ta druga punca, ki je bila z mano, je imela beto 2400, so ji rekli, da je velika verjetnost za , meni niso nič omenili. mi je čisto vseeno v bistvu, samo da bo vse ok
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 13:42:29
|
|
|
|
loremi
|
MP30 super rezultat! Zdej pa navijamo! Dej povej, kdaj imaš test. BEBIII pa dej no jst navijam ko nora, gledam pa na tele tvoje izcedke še vedno z upanjem na pluseka! skuštrana suzi nate tudi mislim! Go girls! vrtnica.m so že ostale rekle, št. foliklov še ne pmeni tud št. celic. Lahko pa da imaš tokrat manj foliklov in več celic! Škoda, ko nisi že danes rekla, če je možno punkcijo opravit v ponedeljek, no ampak pa v petek vprašaj. HANYBANY naj folikel nosi celico v sebi! Urshy78 krasna beta ! Razlika v višini pa je lahko tudi, ker se eni prej in drugi kasneje zarodek vgnezdi!
< Sporočilo je popravil loremi -- 24.2.2010 13:43:29 >
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 13:53:10
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Hvala vam punce, ste me res potolažile in mi vlile voljo in optimizem. Ste res super punce tukaj Vam poročam kako bo v petek na UZ in kaj se bom dogovorila za punkcijo - vem da bi že danes morala reči, vendar sem bila preveč v šoku l.p. m.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 13:57:35
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 evo mene doma. moja beta je 1332. zaenkrat vse tako kot mora biti. jutri kličem ua UZ, pa dobila sem bolniško do UZ, še ne vem kako bom to izpeljala ker nimam nobene zamenjave v službi ma se bojo že znajdl jona klara, fajn te je blo spoznat punce, za vsako posebej stiskam pesti Supeeeeeeeeeer, čestitke za tako visoko beto lepo grej
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 14:20:45
|
|
|
|
Urshy78
|
hvala vam Loremi, če sva imele s to punco obe punkcijo in ET na isti dan, je potem možno, da se zarodek vgnezdi toliko kasneje, da je taka razlika v beti??
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 14:53:12
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: miklarom lana - ne meni nič ne jemljejo kri, delam samo testke in ko bo pozitiven jih pokličem pol mi pa povejo za naprej ..to je pa čudno , samo na osnovi testkov ne more biti tako natančno, ja kako pa ti bodo določili dan 0?????? Svašta! Jaooo žene mojee pa če ne gledajo na krvnemu, gledajo na UZ, ko bo folikel počil, sledi po 5 dnevu transfer smotka , sej ni nikjer napisala da hodi na UZ, mausi, a boš hodila na UZ???? Srčno upam....
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 15:11:09
|
|
|
|
Rakica_80
|
Potem pa je res čudno, še posebej pri teh testih, no nevem, kakšne imajo v MB, na GLJ, se spomnem, da mi je kazalo pozitivno, a ovulacije sploh niti blizu ni bilo Ma pri večini tako, ko smo bile skupaj, so ene celo govorile da imajo ovulacijo, testek pa kaže negativno, ma mislim, seeej nemoreš verjet Mikla, dej ti raje pokliči in vprašaj! Mislim, mi se delamo pametne
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 15:12:58
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: miklarom lana - ne meni nič ne jemljejo kri, delam samo testke in ko bo pozitiven jih pokličem pol mi pa povejo za naprej ..to je pa čudno , samo na osnovi testkov ne more biti tako natančno, ja kako pa ti bodo določili dan 0?????? Svašta! Jaooo žene mojee pa če ne gledajo na krvnemu, gledajo na UZ, ko bo folikel počil, sledi po 5 dnevu transfer smotka , sej ni nikjer napisala da hodi na UZ, mausi, a boš hodila na UZ???? Srčno upam.... đ Lana, dej hodi rodit
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 15:24:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Urshy, ja, seveda je možno, da se eni zarodek prej vgnezdi kot drugi. Jaz sem bila pa ravno na wcju in videla roza izcedek.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 15:28:29
|
|
|
|
MP30
|
Loremi, sem pozabila javiti, da imam test 10.3. - lep datum ane! Skuštrana - ne ne ne ne ne ne ne! saj še ni zihr!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 15:29:39
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: miklarom lana - ne meni nič ne jemljejo kri, delam samo testke in ko bo pozitiven jih pokličem pol mi pa povejo za naprej ..to je pa čudno , samo na osnovi testkov ne more biti tako natančno, ja kako pa ti bodo določili dan 0?????? Svašta! Jaooo žene mojee pa če ne gledajo na krvnemu, gledajo na UZ, ko bo folikel počil, sledi po 5 dnevu transfer smotka , sej ni nikjer napisala da hodi na UZ, mausi, a boš hodila na UZ???? Srčno upam.... đ Lana, dej hodi rodit lavju
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 15:39:11
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: miklarom lana - ne meni nič ne jemljejo kri, delam samo testke in ko bo pozitiven jih pokličem pol mi pa povejo za naprej ..to je pa čudno , samo na osnovi testkov ne more biti tako natančno, ja kako pa ti bodo določili dan 0?????? Svašta! Jaooo žene mojee pa če ne gledajo na krvnemu, gledajo na UZ, ko bo folikel počil, sledi po 5 dnevu transfer smotka , sej ni nikjer napisala da hodi na UZ, mausi, a boš hodila na UZ???? Srčno upam.... đ Lana, dej hodi rodit lavju
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?