Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 19:04:56
|
|
|
|
Urshy78
|
suzy, če ti lahko obvladaš 60 kg mrcino, bom pa tut jaz svojo pol manj težjo jaz se pa sama ne upam hodit po gozdu, me vedno paranoja daje pa spustit se je tudi ne upam če sem sama, ker je lumpa, čim zavoha kakšno srno ali drugo žival, gre kar po svoje..saj pride nazaj v parih minutah, men se pa medtem meša, da ni kam zalutala. jona klara, tudi jaz sem imela občutek, kot da te poznam že celo življenje. si prov fajn punca res zanimivo, kako enaki problemi zbližujejo ljudi. glede bete, kolikor jaz vem, je ne rabim več dajati, ali se pa motim. jutri moram poklicati za datum UZ in to je to, potem pa naprej, če bo vse uredu. s kri sta dala že danes? ti imaš pa res smolo s to "prijaznostjo" zdravnikov. jaz imam pa do zdaj res same pozitivne izkušnje..je res odvisno kakšen dan imajo. no, vsaj Tomaževič je bil prijazen izvide za spb ti bodo poslali v leonišče, jih potem tam dvigneš. najprej boš šla v sprejemno pisarno, potem te bodo pa napotili v sobo za svetovanje. drugače pa super, še malo pa začneš s postopkom
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 19:32:59
|
|
|
|
jona klara
|
urshy-kje v leonišču pa dvignem papirje od krvi? a bodo že v kARTOTEKI ALI PRI VRATARJU?kdaj pa moram to storiti?a ko grm 12.3 k milici po hormone, že moram imeti to in bris zraven za k njej ali šele potem za na punkcijo? a se moram posebaj naročiti v leonišču, da grem s temi izvidi tja na svetovnbje ali lahko prej kam pokličem po telefonu in vprašam, če je vse ok?no ča jih rabim za dvig hormonov me zanima oz. kaj rabiš imeti ko greš po hormone? napotnico in še kaj? hvala ti lepa- se slišiva po mailu, sedaj sva že doma, jutri, če bo vreme še skočiva nekam blizu smučat, ker je bilo sedaj na gorenjskem bolj mal smučanja, pol pa že bo kmalu marec- to sem komaj čakala. kako si ti? si se že navadila, da si nova nosečka, srečka? tvoj te pa razvaja ane, kaj so rekli v službi? špica-a se ti zdi da je hudo sestram, ki delajo v leonišču? jaz bi pa z veseljem, je veliko bolje v javnem zdravstvu, kot pri zasebniku, jaz moram sedaj eno vse naučiti in vem, da bo dosti na telefonu še potem, nikoli ne moreš kr tako manjkati, ker nimaš nadomestila, v jz je vse lažje, a ti imaš dolgi postopek? koliko dni pa dobivaš hormone?drži se palčica-kdaj pa greš ti po hormone? kak postopek že imaš ti?
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 19:43:49
|
|
|
|
Urshy78
|
jona klara, vidva dajta lepo kri, če je še nista dala. ti bodo povedali v kolikem času bodo izvidi, ponavadi so v treh dneh. potem boš šla v leonišče, v prvo nadstropje, sprejemna pisarna, takoj ko prideš po stopnicah, je to. se ne rabiš nič naročati. samo prideš in poveš da si prišla po izvide. pa imej s sabo zeleni kartonček. potem te bodo pa napotili v sobo za naročanje. ko boš na vrsti, ti bodo dali izvide in to je vse. izvide boš pa rabila takrat ko boš šla po zdravila. pa na izvid brisa ne pozabi in na ostale izvide. najbolje da vzameš kar vse papirje, ki jih imaš s sabo, bolje kakšen papir več kot manj lepo da sta že doma. upam, da sta se imela lepo. izkoristi ta čas in se nasmučaj, kerdrugo leto več ne boš mogla v službi bom pa jutri morala povedati da sem , čeprav sem želela počakati od UZ. ampak ne morem kar rečti da me tri tedne ne bo brez razloga. povedala jim bom da imam eno dobro in eno manj dobro novico, zdaj pa odvisno katero bosta direktorja želela slišati. dobra bo, da mi je končno uspelo, slabša pa, da bom na bolniški. ampak sem se odločila, da bom enkrat na teden prišla za par uric, da bo vsaj delo narejeno, drugače nevem kako bo firma sploh delovala. moj je pa tako vesel, kar vriska od veselja in si prepeva, pa joka in me objema, noro jaz pa še kar ne dojemam, verjetno bom dojela takrat, ko bom slišala srček.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 19:54:55
|
|
|
|
Grethy
|
Uršika draga ... SREČNO ... z največjo veliko začetnico do konca in naprej ... neizmerno sem vesela za ta vajin uspeh ...
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 19:55:09
|
|
|
|
Urshy78
|
slikco pluska imam pa v albumu
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 19:56:43
|
|
|
|
Urshy78
|
Grethyka, hvala ti sem pa ta mesec pridno jedla maco (prejšnje mesece sem obupala in sem jih imela v omari), tako da je tudi možno, da je kaj pripomoglo k temu..se ti ful lepo zahvaljujem
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 20:16:27
|
|
|
|
HANYBANY
|
joj Urshy sem pogledala testka, koooook jih je lepo vidt še enkrat čestitke iz srca. Kater pozikus pa je bil?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 20:18:40
|
|
|
|
Urshy78
|
hany bany, hvala to je bil prvi IVF, drugače sva se pa "matrala" 3 leta in pol.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 20:38:13
|
|
|
|
miklarom
|
Uršika - čestitke še enkrat za visoko beto in lepo zdaj čuvaj svojo pikico in mirno BEBIII - Eh, bom počakala da bo test pozitiven pol pa tak in tak moram poklicati gor in bom zvedla kako naprej, se mi pa vsak dan bolj barva črtica tak da upam da nam uspe v tem krogu , ti pa le piši seminarsko da se boš čim bolj zamotila, dala grde misli preč in bo vse dobro, ko boš seminarsko napisala ti bo pa testek pokazal lepi plusek SS - ne mi ga ti biksat in se ne oziraj še na roza izcedek, ker to še ne pomeni da je konec vsega, misli naprej pozitivno in boš videla da boš zagledala pluseka, hudiča sej se pa ja tolk matramo da nam mora vsem uspeti . Mislim nate in RTM Mojškra - čestitke za lep sprejem tvojih , in naj pri tebi ostanejo celih devet mesecev, ker si pa ti to res zaslužiš, držim pesti nadaljnih 14.dni zate maussi - ja,ja ti pa res le lepo zmeni v marcu, in čimprej začni s postopkom, da bomo lahko skupi vozičkali malo po Gorenjski, pa Dolenjski, Primorski, Savinjski, in še kje , vse povsod nas bo polno
< Sporočilo je popravil miklarom -- 24.2.2010 20:42:06 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 20:39:44
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 slikco pluska imam pa v albumu [/quot urši tole slikico je pa res lepo videti bravo!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 20:41:35
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 to je bil prvi IVF, drugače sva se pa "matrala" 3 leta in pol. k da bi jaz tole napisala...
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 20:41:57
|
|
|
|
Fargesia
|
mismis moja, kako si?
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 21:04:18
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 to je bil prvi IVF, drugače sva se pa "matrala" 3 leta in pol. k da bi jaz tole napisala... upam, da ti bom še naprej uspešno sledila
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 21:15:26
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 to je bil prvi IVF, drugače sva se pa "matrala" 3 leta in pol. k da bi jaz tole napisala... upam, da ti bom še naprej uspešno sledila seveda boš!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 25.2.2010 6:40:19
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! In vsem lep dan!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 25.2.2010 7:23:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. mismis, malo smo se narobe razumele. Jaz ne mislim za zamrznjenčke, ampak na splošno na postopek oploditve. Ne morem reči da je šlo točno za KC, ampak vem, da so imeli tud kasneje probleme z gojišči (ta firma, ki jih je prodajala, ne pa tisti, ki so jih uporabljali). urshy, kar verjemi, ker to je to!! A misliš, da bo UZ šele čez 3 tedne, nič prej? miklarom, hvala za lepe želje. Izcedek sem imela včeraj 2x, ampak res ful malo, potem pa ga ni bilo več.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 25.2.2010 7:32:20
|
|
|
|
gospodarica
|
dobro jutro.....upam,da bo danes lep dan,ampak bolj slabo kaže:( mismis...kako si??? no jaz sem danes 11 dan po et.mislim,da vse nakazuje na prihod ,sicer izcedka ni,so pa prisotni vsi znaki kot pri hudodni tetki:( imam krče,na trenutke me pikne pri jajčnikih,potem pri popku,pa spet pri jajčnikih..... sem še napihnjena,sicer malo manj kot na začetku.prsa imam tudi povečana,ampak me ne bolijo več tako kot so me.... ne vem no...če sem odkrita sem obupala in mislim da je brezveze da si nekaj zatiskam oči...bolje da sem na realnih tleh,kot pa da lebdim visoko in potem z vso močjo padem na trdna tla:( in punce moje kako ste...ste kar veliko načvekale,nisem šla kaj nazaj brati......kaj je kaj novega pri tistih ki trepetate?? bodite mi lepo....čaw čaw
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 25.2.2010 7:38:48
|
|
|
|
Urshy78
|
dobro jutro skustrana suzy, kako je s tabo? so se izcedki umirili? danes kličem za UZ, računam pa da bo čez 14 dni do 3 tedne.. gospodarica, ne obupaj prehitro. jaz sem imela vse znake za prihajajočo M, na koncu pa sem zagledala lep plusek
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 25.2.2010 7:43:42
|
|
|
|
Anonimen
|
gospodarica, saj veš kako je - znaki M so enaki znaki nosečnosti! Tako, da do testa ali do M ne moreš vedeti pri čem si!! Držim pesti zate!!! Kdaj boš delala test? urshy, moji izcedki so se umirili. Včeraj sem ga imela 2x, ampak še to samo na papirju in ful malo. Tako, da upam na najboljše!! Ti si ok? Te že kaj dajejo nosečniške tegobe?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 25.2.2010 7:58:30
|
|
|
|
špica84
|
nevem koliko jim je hudo.jaz osebno trenutno ne bi v ambulanti delala mi tako cisto ustreza. drugace pa vsem lepo dobro jutro in seveda meni lahko noc k sm k cota sam se za v postlo in spanckat k hrcek
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 25.2.2010 8:07:45
|
|
|
|
Urshy78
|
suzy, o, kako lepo je to brati! naj tako ostane in držim pesti, da čez par dni zagledaš pluska jaz nimam niti enega znaka, kot da mi ni nič če ne bi včeraj videla svoje bete, še zmeraj ne bi mogla verjeti, da sem
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 25.2.2010 8:10:07
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jutro Gospodarica, ne skrbi, sem sigurna, da imaš krče, ker se širi maternica, še malo pa krvni Suzi, super, ker ni več izcedkov Tudi pri meni se je stanje pomirilo, nimam več rjavih flekcev, sedaj je spet belina ampak, kakšne krče imam tudi jaz notri, prav trže me, mislim halooo, kdo bo to zdržal Lorermi, lov ju
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 25.2.2010 8:11:35
|
|
|
|
Rakica_80
|
Urshy78, hvala za včeraj Tudi tebe LAV JU
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 25.2.2010 8:15:24
|
|
|
|
mojškra
|
URSHY-to bo lepa novica za službo, kar korajžno in zapomni si ta dan, ker to je res lepi trenutek. MIKLANOM-hvala za čestitke, in vesela bom, če bo katerikoli od nas uspelo povedati lepo novičko. URŠIKA-čestitke. SKUŠTRANA SUZI- izcedek naj te ne skrbi, včeraj so mi še posebej sestre tam rekle, da lahko pride do kakšnih izcedkov, ampak to še ni menstruacija, zato DRŽIM PESTI. GOSPODARICA-Saj bo, boš vidla, še malo. ENO VPRAŠANJE: ALI SE JE KATERI NASLEDNJI DAN PO TRANSFERJU VRTELO? Meni se danes prav čudno vrti.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 25.2.2010 8:32:49
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra ENO VPRAŠANJE: ALI SE JE KATERI NASLEDNJI DAN PO TRANSFERJU VRTELO? Meni se danes prav čudno vrti. Ja, lahko se ti vrti od Prometriuma ali Utrogestana
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?