Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 23.2.2010 22:10:18
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Ooooo Lanica moja, hruškica moja LAV JU
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 7:10:50
|
|
|
|
Rakica_80
|
Dobro jutro Punce lepo opravite danes
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 7:23:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Suzi kako si? Znakci? Jutro. Znakci? Mah, kaj pa vem.. Redko me kaj špika, trebuh mam še vedno napihnjen, že par dni "čutim" želodec, v grlu imam nekakšen "cmok", ob večerih mam občutek, da bom dobila M.. Ne vem če so to ravno znakci. Sem pa danes 8 dan po ETju, tako, da bo itak kmalu jasno (prejšnjič ko nisem imela ETja, sem dobila M 7 dan).
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 7:25:31
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! BEBIII hvala za kavico! Ste čutle ali pa slišale zjutraj potres (Lj. in okolica)? Ob 6:21 je bil, magnituda je bla pa 3,2 po Rihterjevi lestvici. Pa menda, ne vem, naj bi bil ponoči 2x, vendar blažji. No nej se umirijo tla pod nami. Jst sem pa še rekla mojmu, ko sv bla še v postli ... posluš, kaj je to, a sneg grmi iz strehe, je pa rekel ... sej ga ni več tolk gor ... sem rekla ja pol je pa potres, no pa je res bil. Trepetalke, navijam za vas vse, za tiste, ki pa v tem krogu ni šlo, še enkrat objemček! Lep dan želim vsem!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 7:33:28
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Suzi kako si? Znakci? Jutro. Znakci? Mah, kaj pa vem.. Redko me kaj špika, trebuh mam še vedno napihnjen, že par dni "čutim" želodec, v grlu imam nekakšen "cmok", ob večerih mam občutek, da bom dobila M.. Ne vem če so to ravno znakci. Sem pa danes 8 dan po ETju, tako, da bo itak kmalu jasno (prejšnjič ko nisem imela ETja, sem dobila M 7 dan). Madonca, sej si ti že več kot na polovici poti Jaz sem komaj 4 dan po ET in imam tudi občutke da bo vsak cajt prišla na vrata Živčki pa delajo, čeprav jaz trdim drugače , ob taki uri me ne vidiš na računalniku zadnje cajte pa sem kr pogosto No, treba pozitivno razmišljat in verjet, da nam je uspelo. Jaz imam še vedno napete prsi in občutljive bradavičke, to je vredu, ampak, če bom čutila upadanje tega, se lahko že pripravim na , ker tako je bilo tri krat po ET.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 7:36:30
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Dobro jutro! BEBIII hvala za kavico! Ste čutle ali pa slišale zjutraj potres (Lj. in okolica)? Ob 6:21 je bil, magnituda je bla pa 3,2 po Rihterjevi lestvici. Pa menda, ne vem, naj bi bil ponoči 2x, vendar blažji. No nej se umirijo tla pod nami. Jst sem pa še rekla mojmu, ko sv bla še v postli ... posluš, kaj je to, a sneg grmi iz strehe, je pa rekel ... sej ga ni več tolk gor ... sem rekla ja pol je pa potres, no pa je res bil. Trepetalke, navijam za vas vse, za tiste, ki pa v tem krogu ni šlo, še enkrat objemček! Lep dan želim vsem! Praviš da je bil potres, aaaaaaa Ma ke grozno, jaz še nisem hvala bogu čutila potresa! Samo da je mimo in da ni nobene škode
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 7:41:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Bebiii, jaz prsi nimam več bolečih - na začetku so bile precej, potem pa samo še na spodnji in notranji strani. Je pa res, da niti pred M ne čutim neke blazne spremembe. Ma, sej pravim.. 3/4 teh znakov je itak psiha.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 8:11:19
|
|
|
|
mojškra
|
LOREMI- hecno, pri meni pa je moj mož rekel -da je sneg padel iz strehe. Je pa kar fajn zakrmelo. Jaz smotka pa veš kako odreagiram. V miru grem na internet pogledat kdo ima prav, jaz ali moj mož. He he he. A veš mogoče kje je bil epicenter? Še mal pa grem na ET -čez dve uri in 20 minut :-).
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 8:15:04
|
|
|
|
mojškra
|
SKUŠTRANA SUZI-mene še zdaj po punkciji bolijo jajčniki (kot da dobim menstruacijo :-) prsi imam pa takšne, da sem si šla kupiti moderc eno številko večje. Glej znaki za nosečnost so isti kot znaki pred menstruacijo, tako da je res težko ugotoviti kaj je to. Zdaj si že tako daleč, da boš kmalu izvedela, in upam da nas vsaj ti presenetiš s pozitivno novico. Nisem vse brala, ker sem se kasneje priključila, kateri postopek je to tvoj? Jaz imam danes ET. Veš česa me je najbolj strah? Da pridem tja in mi rečejo, da se ni nič oplodilo.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 8:25:43
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mojškra, če je mene samo ena celica počakala in jo sedaj grejem, bojo tebe tudi, brez skrbi Koliko ti bojo vstavili, enega ali dva? Lepo sprejmi bebice
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 8:30:02
|
|
|
|
mojškra
|
BEBI III ne vem, verjetno dva. A ne vstavijo vsaki dva (če sta ok)
< Sporočilo je popravil mojškra -- 24.2.2010 8:31:04 >
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 8:39:20
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ma eni pravijo odvisno od let, ma to sploh ni tako, jaz sem imela v prvem postopku 3 celice lepe, eno so mi vstavili, dva zamrznili v dveh slamicah. Nekatere, pa dobijo dva v prvo, kljub temu če so mlade! Reš vstavlja po dve, še posebej če so zamrznjenčki.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 8:42:31
|
|
|
|
miklarom
|
lana - ne meni nič ne jemljejo kri, delam samo testke in ko bo pozitiven jih pokličem pol mi pa povejo za naprej
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 8:48:13
|
|
|
|
mojškra
|
JA STARA SEM 36 LET, MISLIM DA MI BODO VSTAVILI DVA, VSAJ TAKO JE VEČ ŠANS, ALI NI? SKRATKA SPOROČIM KAKO JE BILO, ZDAJ PA GREM POD TUŠ, MALO POD VROČO VODO, ME TAKO ZEBE -ŽIVČKI MI DELAJO STO NA URO.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 8:49:10
|
|
|
|
miklarom
|
Sreda, 24.02. vrtnica.m - UZ MP30 - ET TittyK - UZ HANYBANY - UZ vso srečo v sem danes in javite novičke
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 8:50:42
|
|
|
|
miklarom
|
mojškra - lepo sprejmi danes svoje in naj te jih čim več pričaka
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 9:01:41
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra JA STARA SEM 36 LET, MISLIM DA MI BODO VSTAVILI DVA, VSAJ TAKO JE VEČ ŠANS, ALI NI? SKRATKA SPOROČIM KAKO JE BILO, ZDAJ PA GREM POD TUŠ, MALO POD VROČO VODO, ME TAKO ZEBE -ŽIVČKI MI DELAJO STO NA URO. Sigurno ti bojo vstavili dva, nad 35 let vedno po dva, manj let, pa kakor se jim zdi.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 9:08:49
|
|
|
|
kimsy
|
hanybany - sploh se ne sekiraj za izjave teh naših veloumnih dr. Vem, da včasih full boli, ampak moremo potrpet. sm jst tudi pomislila na dr T., ampak včasih tudi katera druga dr. preseneti! Vrjemite!!! lana 70 - nisem nč zasledila, kaj je zdaj s tvojo liziko? A noče še vn? BEBIII - držim pesti SSuzi - znaki so in niso merilo. Meni so se po 4 dnevu pojavili vsi znaki menstre, pa imam doma en mesec staro punčiko! miklarom - full držim pesti... mismis - nimam besed, upam vseeno, da so se izcedki nehali, ker si resnično zaslužiš! Tako rožice moje: Vsem ostalim v postopku želim čim več lepih celic in nebolečih punkcij, vsem trepetalkam pa en velik debel plus!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 9:10:01
|
|
|
|
mojškra
|
miklarom-hvala ti.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 9:34:11
|
|
|
|
Anonimen
|
mojškra, ja, vem, da se na znake ni za zanašat, zato se tud ne. Kar se tiče pa vstavitve zarodkov - jaz sem stara 25 in so mi vstavili 2. To pa zato, ker je eden blastocista in eden morula. Če bi bile obe blastocisti, pa bi najbrž eno zamrznili. Vsaj jaz tako mislim. Je pa to moj 2 postopek. Držim pesti zate!!!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 9:48:37
|
|
|
|
mojškra
|
skuštrana suzi- Veš jaz sem pri prvem otroku skozi imela občutek, da je menstruacija pred vrati , takrat sem bila stara 27 let. Skozi me je črvičlo v trebuhu, edino čudno je bilo, da mi je smrdela kava-drugače pa sem kafetarka. Tako da ko mi je zamujala pet dni, me je še zmeraj ful špikalo noter, enkrat v jajčnikih, enkrat v popku, enkrat tam enkrat tam (kot pri menstri). No potem pa sem le naredila test in je takrat bil pozitiven. . Tako, da nič ne razmišljati, da so to znaki menstruacije, ampak da so to lahko znaki nosečnosti. Ene pa nimajo nobenih znakov. Moje sestra je bila 3 mesece noseča, in je imala krvavitve kot pri menstruacije. Ker tudi drugače nima močnih menst. je pač misla da je to to. No potem pa je ugotovila da je noseča. Tudi jaz sem v 6 tednu začela krvaveti, ampak so ugotovila, da je počila le cista-tako da je zmeraj upanje kljub kakšnemu izcedku ne obupati in misliti pozitivno. no zdaj pa sem pripravljena da grem. se javim. držite pesti zame.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 11:11:32
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom lana - ne meni nič ne jemljejo kri, delam samo testke in ko bo pozitiven jih pokličem pol mi pa povejo za naprej ..to je pa čudno , samo na osnovi testkov ne more biti tako natančno, ja kako pa ti bodo določili dan 0?????? Svašta!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 11:22:57
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: miklarom lana - ne meni nič ne jemljejo kri, delam samo testke in ko bo pozitiven jih pokličem pol mi pa povejo za naprej ..to je pa čudno , samo na osnovi testkov ne more biti tako natančno, ja kako pa ti bodo določili dan 0?????? Svašta! Jaooo žene mojee pa če ne gledajo na krvnemu, gledajo na UZ, ko bo folikel počil, sledi po 5 dnevu transfer
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 11:35:25
|
|
|
|
HANYBANY
|
Oj punce, no stvar je taka, danes so rekli da je folikel, velik je 20 mm in zvečer si dam stopko, v petek 26. mam punkcijo, upam da je kaj v njem MP30 in Mojškra srečno!!!!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 24.2.2010 12:06:04
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY Oj punce, no stvar je taka, danes so rekli da je folikel, velik je 20 mm in zvečer si dam stopko, v petek 26. mam punkcijo, upam da je kaj v njem MP30 in Mojškra srečno!!!! HANYBANY, itak da bo Verjemi v to Jaz pa imam, spet rjave fleke pa sej nemoreš verjet
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?