|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
24.2.2010 12:33:49   
TittyK
Evo me punce, iz Lj... V glavnem, še 2 dni se moram špikat (danes je 10 dan menopurja-dolg postopek). Folikla la levem16 in 15, na desnem pa 17, 16, 16, 15. Naj bi v 2 dneh še zrastli. Ma kaj lahko še kakšen zraste? Upam, da bo ok in da bo punkcija in kakšna celica dobra in tako naprej, sam da pride do tranferja.

Za vse vas držim močno pesti!

Pozdravček,

Titty

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
24.2.2010 12:44:50   
MP30
Punce pozdravljene! Poročilo: čakali so naju 3 lepi user posted image , imela sem 4 celice. Odločila sva se, da 2user posted image user posted image vzameva k sebi domov, enga pa sva dala v pigoland!
Za ostale držim pesti in mislim na vas!

(odgovor članu TittyK)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
24.2.2010 12:46:38   
HANYBANY

IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

Oj punce, no stvar je taka, danes so rekli da je folikel, velik je 20 mm in zvečer si dam stopko, v petek 26. mam punkcijo, upam da je kaj v njem user posted image

MP30 in Mojškra srečno!!!! user posted image user posted image user posted image

HANYBANY, itak da bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Verjemi v touser posted image

Jaz pa imam, spet rjave flekeuser posted image pa sej nemoreš verjetuser posted image

ja BEBII upam, upam... moj mali borček user posted image

BEBII držim pesti da ti nehajo nagajat ti tvoji fleki user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1778
24.2.2010 12:55:12   
vrtnica.m
Evo mene iz UZ in sem prav žalostna user posted image . Imam vsega skupaj le 6 foliklov (prvič pri gonalu sem jih imela 8 in od tega le 3 celice). Na vsaki strani so po trije. Velikost pa 20, 18. 16.,.. ne vem več točno. V petek ponovno UZ in potem v nedeljo po moje punkcija - katero pa bom prosila da bi lahko imela v ponedeljek zaradi IMSI postopka. Vendar dvomim da mi bo uspelo in da sploh bo kaj uspeha v tem ponovnem postopku. Vem da sem sedaj preveč pesimična in bom mogoče jutri gledala na vse to bolj pozitivno.

Lep dan vam želim vsem!!! in javim kaj bom rešila v petek.

l.p.
m.

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
24.2.2010 13:04:18   
Anonimen
hanybany, držim pesti, da je ta folikel zmagovalen!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

bebiii, kaj pa vgnezditvena?? bi bilo tud možno.user posted image

mp30, to je pa ful lep rezultat!!! Lepo grej svoje pikice in upam, da čez 14 dni nalulaš +!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vrtnica, nikar ne skrbi, glede števila foliklov. Jaz sem jih imela 7, na koncu pa 10 celic!! (v prvem postopku pa čez 40 in 7 celic!). Važno je, da so tisti polni in da se lepo oplodijo. Držim pesti!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 1780
24.2.2010 13:05:53   
baguSka
BEBIII  - res je! jaz zdej ze drugi dan nism przgala cigareta.. user posted image ampak nism zgolj zarad postopka nehala, ampak tud zarad sebe!! si ze neki casa govorim, da si zelim prenehat.. tko da to je to!user posted image in si res zelim, da nikol vec nobenga ne vtaknem v usta.. user posted image res pa je, da bom zdej rabila vsaj 40let, da se moj telo spuca, glede na to da pravjo, da se puca se enkrat dlje, kot je trajala doba kajenja..user posted image in drzim pesti zate, da fleki cimprej zginejo!!

A Dr.Reš vedno vstavlja po dve celici??? Mi2 z mojim sva namrec premisljevala o tem, ce bi slucajno bli dvojcki... in naju je tega priznam kar precej strah. Ze za enega naju je, ker ne veva kako in kaj naju caka, kaj sele dva za prvic!!user posted image Saj nekako bi ze slo... ampak vseeno bi rajsi enga, ce lahko zbirava.user posted image

HanyBany - itak da bo!!! Sploh ni dvoma!user posted image

TittyK - seveda bos prisla do transferja!! user posted image

vrtnica.m - glavo gor, se je upanje!!!

mojškra - drzim pesti zate - zdej je verjetno ze za tabo!?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1781
24.2.2010 13:10:34   
Rakica_80
TittyK, seveda ti bojo še zrastli, kasneje ko dobiš stopko, bojo še več zrastli, tako da kr mirnouser posted image Itak, da bo vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MP30, jupiiiiiiii, lepo jih grej in razveseli nas čez 14 dni z duplim pluskomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
HANYBANY, ja ma res so pravi borčki ti edinčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja jaz imam od punkcije non stop fleke,en dan so en dan niso itd.....ma prav za znoretuser posted image
Vrtnica.m, sej je to dobro, bodi vesela za 6 celic, jaz sem jih imela v prvem postopku 18, sedaj pa samo 1, tako da ne že sedaj zgubit upanje!
Sej bouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 1782
24.2.2010 13:10:39   
Anonimen
baguska, seveda lahko zbirata! Kar vnaprej mu povej, da želiš enega user posted image , pa bo. Midva sva tud ful premišljevala.. In sva bila nekako za enega, ampak na koncu, ko sem prišla na ET in so mi rekli, da bojo vstavili dva, sem bila ful vesela že tega, da sploh bo kaj za vstavit in mi je bilo vseeno. Moj user posted image je še rekel, da naj rečem, naj mi vstavijo enega, ampak sem potem rekla, da bom videla. No in na koncu je itak bila ena blastocista in ena morula in so mi vstavili kar dve. user posted image user posted image In zdej oba razmišljava o dveh pikicah, ne eni! user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1783
24.2.2010 13:17:14   
Rakica_80
Suzi, jaz res gledam stvari optimistično, še kljub izcedkom, ampak, da je vgnezditvenauser posted image res slabo poznam te stvari, jaz bi prej rekla da se pripravljauser posted image , če poslušam svoje telo mi tako pravi, žaluser posted image  Ampak, jaz se še vedno ne dam, novi boji me čakajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BaguSka, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako se govori, tudi jaz razmišljam že nekaj časa za prekinitev kajenja, ampak, čim pomislim na to, začnem še bolj kadituser posted image Reš vstavlja ponavadi 2, ampak po tvoji želji ti bo samo enegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1784
24.2.2010 13:21:03   
vrtnica.m
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Vrtnica.m, sej je to dobro, bodi vesela za 6 celic, jaz sem jih imela v prvem postopku 18, sedaj pa samo 1, tako da ne že sedaj zgubit upanje!
Sej bouser posted image

BEBII - to še ne pomeni da bo 6 celic če je 6 foliklov. V prejšnjem postpoku sem imela 8 foliklov in od teh so bile le 3 celice user posted image . Hvala pa vseeno za spodbudo.

l.p.

Neposredna povezava do sporočila: 1785
24.2.2010 13:37:41   
Urshy78
evo mene doma. moja beta je 1332. zaenkrat vse tako kot mora biti. jutri kličem ua UZ, pa dobila sem bolniško do UZ, še ne vem kako bom to izpeljala ker nimam nobene zamenjave v službi user posted image
ma se bojo že znajdl user posted image user posted image user posted image

jona klara, fajn te je blo spoznat user posted image

punce, za vsako posebej stiskam pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1786
24.2.2010 13:38:48   
Anonimen
vrtnica, poskušaj biti pozitivna! Jaz sem si skos govorila, da če bodo 3 celice od 7 foliklov je to čisto dovolj, hkrati pa sem verjela, da jih bo 5!! Prav verjela sem!! No in na koncu jih je bilo 10! Sem pa cel postopek ful pozitivna in se mi zdi, da se to ful obrestuje!! Poskusi! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1787
24.2.2010 13:39:49   
Anonimen
Urshy, super novička!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In kakšen maš občutek - bosta dva ali eden? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1788
24.2.2010 13:41:22   
Urshy78
suzy, kaj pa vem user posted image
ta druga punca, ki je bila z mano, je imela beto 2400, so ji rekli, da je velika verjetnost za user posted image user posted image , meni niso nič omenili. mi je čisto vseeno v bistvu, samo da bo vse ok user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
24.2.2010 13:42:29   
loremi
MP30 super rezultat! user posted image  user posted image  Zdej pa navijamo! Dej povej, kdaj imaš test.

BEBIII pa dej no jst navijam ko nora, gledam pa na tele tvoje izcedke še vedno z upanjem na pluseka! skuštrana suzi nate tudi mislim! user posted image  Go girls!

vrtnica.m so že ostale rekle, št. foliklov še ne pmeni tud št. celic. Lahko pa da imaš tokrat manj foliklov in več celic! Škoda, ko nisi že danes rekla, če je možno punkcijo opravit v ponedeljek, no ampak pa v petek vprašaj.

HANYBANY naj folikel nosi celico v sebi! user posted image
Urshy78 krasna beta user posted image user posted image user posted image ! Razlika v višini pa je lahko tudi, ker se eni prej in drugi kasneje zarodek vgnezdi!

< Sporočilo je popravil loremi -- 24.2.2010 13:43:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 1790
24.2.2010 13:53:10   
vrtnica.m
Hvala vam punce,
ste me res potolažile in mi vlile voljo in optimizem.

Ste res super punce tukaj  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vam poročam kako bo v petek na UZ in kaj se bom dogovorila za punkcijo - vem da bi že danes morala reči, vendar sem bila preveč v šoku user posted image

l.p.
m.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
24.2.2010 13:57:35   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

evo mene doma. moja beta je 1332. zaenkrat vse tako kot mora biti. jutri kličem ua UZ, pa dobila sem bolniško do UZ, še ne vem kako bom to izpeljala ker nimam nobene zamenjave v službi user posted image
ma se bojo že znajdl user posted image user posted image user posted image

jona klara, fajn te je blo spoznat user posted image

punce, za vsako posebej stiskam pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

Supeeeeeeeeeer, čestitke za tako visoko betouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo grejuser posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
24.2.2010 14:20:45   
Urshy78
hvala vam user posted image

Loremi, če sva imele s to punco obe punkcijo in ET na isti dan, je potem možno, da se zarodek vgnezdi toliko kasneje, da je taka razlika v beti??

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1793
24.2.2010 14:53:12   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

lana - ne meni nič ne jemljejo kri, delam samo testke in ko bo pozitiven jih pokličem pol mi pa povejo za naprej

..to je pa čudno user posted image , samo na osnovi testkov ne more biti tako natančno, ja kako pa ti bodo določili dan 0?????? Svašta!

Jaooo žene mojeeuser posted image user posted image user posted image  pa če ne gledajo na krvnemu, gledajo na UZ, ko bo folikel počil, sledi po 5 dnevu transferuser posted image user posted image user posted image user posted image

smotka user posted image user posted image user posted image , sej ni nikjer napisala da hodi na UZ, mausi, a boš hodila na UZ???? Srčno upam....

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 1794
24.2.2010 15:11:09   
Rakica_80
user posted image user posted image
Potem pa je res čudno, še posebej pri teh testih, no nevem, kakšne imajo v MB, na GLJ, se spomnem, da mi je kazalo pozitivno, a ovulacije sploh niti blizu ni bilouser posted image Ma pri večini tako, ko smo bile skupaj, so ene celo govorile da imajo ovulacijo, testek pa kaže negativno, ma mislim, seeej nemoreš verjetuser posted image
Mikla, dej ti raje pokliči in vprašaj! Mislim, mi se delamo pametneuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
24.2.2010 15:12:58   
Rakica_80

lana - ne meni nič ne jemljejo kri, delam samo testke in ko bo pozitiven jih pokličem pol mi pa povejo za naprej

..to je pa čudno user posted image , samo na osnovi testkov ne more biti tako natančno, ja kako pa ti bodo določili dan 0?????? Svašta!

Jaooo žene mojeeuser posted image user posted image user posted image  pa če ne gledajo na krvnemu, gledajo na UZ, ko bo folikel počil, sledi po 5 dnevu transferuser posted image user posted image user posted image user posted image

smotka user posted image user posted image user posted image , sej ni nikjer napisala da hodi na UZ, mausi, a boš hodila na UZ???? Srčno upam....
đ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lana, dej hodi rodituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
24.2.2010 15:24:48   
Anonimen
Urshy, ja, seveda je možno, da se eni zarodek prej vgnezdi kot drugi.

Jaz sem bila pa ravno na wcju in videla roza izcedek.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1797
24.2.2010 15:28:29   
MP30
Loremi, sem pozabila javiti, da imam test 10.3. - lep datum ane! user posted image
Skuštrana - ne ne ne ne ne ne ne! saj še ni zihr!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
24.2.2010 15:29:39   
lana70

đ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lana, dej hodi rodituser posted image user posted image user posted image

lavju user posted image

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 1799
24.2.2010 15:39:11   
Rakica_80

đ

lavju user posted image

user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?