|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
24.2.2010 11:28:06   
lenčy
evo mene iz pregleda... danes moje ginekologinje ni blo in so me poslali enemu staremu stricu, k je sm neki momlal... pa za streptokoki B sm ga vprašala in po njegovem nasvetu on to ne bi delaluser posted image  komaj čakam naslednji teden, da se s svojo vse zmenim.  so me pa malo zašuštrali in so me dali že kar na ctguser posted image  vse zgleda ok...

zdj pa eno vprašanje- že dolg berem o teh odluščenih čepih, pa kaj to pomeni, kk to zgleda??

no da pozdravim še novo tukaj gori, mojo soimenjakinjo lenčiuser posted image
ursa_p spet imaš ene čudovite slikeuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
24.2.2010 11:34:29   
Zvezdici
user posted image user posted image user posted image user posted image za aleunam!!

pupsa - zmeni se s tvojim user posted image .. mogoče te posluša user posted image

lency - meni je tudi G v P rekla, da brez veze da dela ta bris. Hmm.. no ja. Ne bom komentirala user posted image . Ti le reci svoji naslednji teden.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
24.2.2010 11:39:12   
lenčy
ne vem no, eni so pa res brezskrbniuser posted image  kako pa naj drugače pomagam svojemu otroku, če bi bla res kakšna bakterija kje? js bom že reskirala 20€, mogoče je mislu, da je škoda dnarjauser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
24.2.2010 11:42:44   
Zvezdici
lenčy - ja jaz sem enakih misli. Mene jezi, ker ne moram nikakor pri tej G (ni moja osebna) doseči svoje user posted image . Saj če plačam, pa kaj potem. Naj naredi in to je to.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
24.2.2010 11:44:54   
lenčy
to je isto k nuhalna al kaj smo že mele pri treh mescih... če bi šla njega vprašat, bi zihr reku, da to ni potrebno. eh sj moja je vredu, vem, da mi bo brez problema vzela ta bris...

Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
24.2.2010 11:48:02   
Zvezdici
Ja res je.
Ne vem zakaj nam enostavno ne pustijo če sami izrazimo željo. Tega res ne razumem.
Meni je moja rekla, da prevečkrat če gledava MV (s tem, da mi je sama rekla da se ga da preveriti tudi preko UZ čez trebuh), da lahko kaj sprožiš, ter ta streptokok če ga imaš lahko pride do MV in potem še večja okužba. Ja madona.. kaj pa ko to pride na otroka?? user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
24.2.2010 11:55:05   
lenčy
zakaj pa ne bi merli MV, če lahko v tem primeru izveš, če je kaj narobe?? so pa res hecni... po moje se nobenmu ne da nč delatuser posted image
aja mimogrede, ful maš lepo slikco, lep bušekuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
24.2.2010 11:57:58   
Zvezdici
Meni so ga nazadnje izmerili 1 dan preden so me izpustili iz P.. kar pomeni, da je to že skoraj 2 meseca. user posted image
Jaz jo zmeraj vprašam kaj pa MV, pa reče, da pač sedaj to ni več pomembno blabla gor in dol. Ampak ponovno.. če jaz želim vedet, haloo no!
Pa tudi prejšnič sem jo prosila če pogleda ali sem kaj odprta ali ne.. ponovno odgovor - ni pomembno. Grrr user posted image ..

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
24.2.2010 12:03:39   
lenčy
ja dobr, da te sploh naroči na pregled, pa da ti kri in vodo vzame...
js moram rečt, da sm s svojo zlo zadovoljna...takrat k so me tko krčki dajal, smšla takoj k njej in jo prosila, če mi MV zmer in je blo brez problema, pa čeprav je mela gužvo...

Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
24.2.2010 12:06:04   
Anonimen
Evo mene, vsa prešpikana iz ZD in Puser posted image
Sem šla najprej v laboratorij kri in vodo dat, pol pa še v P na posvet za EA, kjer so mi tud kri vzel...popoldne pa morem še nazaj na pregled.

Upam da bo kmal kkšn nov marček al pa marčevkauser posted image ...čakamoooo

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 3360
24.2.2010 12:07:43   
Zvezdici
lenčy - ja saj moja osebna G je tudi super. Ampak tile v P so pa smotani user posted image . Drugače so  meni šele ta teden ko sem imela pregled, pregledali urin. In to je bilo spet odkar sem bila odpuščena iz P. Tako, da mi tudi osnovnih zadev niso naredili. Včasih se sploh vprašaš, kaj tam delaš.. res za brez veze čakaš kot norec.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
24.2.2010 12:12:21   
lenčy
in kaj bo šele pri poroduuser posted image  najbolš, da vse sam nardiš...

Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
24.2.2010 12:17:43   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

in kaj bo šele pri poroduuser posted image  najbolš, da vse sam nardiš...

Ja nekaj takega user posted image user posted image .

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
24.2.2010 12:21:57   
rožca26
Jaz še tukaj, pa zdej grem .... na kavico user posted image

Zoey je pa v P Po, ma pregled.

Glede P Ptuj - mislim, da je srečica spraševala - Sara je rekla, da nič ne komplicirajo z obiski otrok, tak da tiste, ki že imate otroka to lepo izkoristite. Pri nas ne bo šlo user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
24.2.2010 12:26:51   
malicki
Evo mene, lenobo. Danes sem se odločila lenariti v turbo.

Imam pa danes nek čuden občutek tam doli, nekaj me špika pa hmmm ne vem, občutek kot da bi dobila M. Upam da se ne bo začelo kaj dogajat, jaz ne glede na to kako zelo bi rada da že rodim, vztrajam da počakam na marec. Pa vsaj k frizerju bi še danes rada prišla, da mi malo skrajša frizurco in da imam 2 meseca mir.

Pa danes sem toliko noseča kot ob rojstvu moje pupe. Mogoče me pa to malce daje user posted image .

Včeraj sem bila na predavanju za epiduralno. Še doma sem bila v dvomih, da me bo mogoče preveč strah vsega skupaj, ampak me je tista tetika tam kar navdušila, tako da grem sigurno še na osebni posvet, potem pa bomo vidli ali jo bom zares želela ali ne.

Ja pa 2 dni nazaj sem sanjala da sem rodila. Bejbija sicer nisem videla, pa malce čudno je bilo vse skupaj ker sem bila doma in ne v porodnišnici, ampak kar mi ne gre iz glave je to, da sem sanjala o imenu. Naj omenim da še kar nismo niti začeli z izbiranjem imena user posted image
No in v prvi nosečnosti sem nekje brala, da ti kao dete sporoči kakšno ime bi mu naj izbrali, zdaj pa ful razmišljam če je kaj na tem.

Zdaj pa grem za vsak slučaj izbrati user posted image kompletek za domov, pa stvari za mene.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
24.2.2010 12:27:25   
lenčy
nč mene zebe in si grem čajčka nardit pol pa direkt pod kouter se segret...
lepo se imejte, vas še berem...user posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
24.2.2010 12:35:40   
Jessy
Tudi midva še nisva izbrala imena! user posted image  Jaz kar čakam in sploh nočem načeti pogovora o tem...imam svoje ime v glavi in če se do poroda moj ne loti tega pogovora, bo obveljalo moje ime. user posted image user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
24.2.2010 12:49:17   
malicki

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

zdj pa eno vprašanje- že dolg berem o teh odluščenih čepih, pa kaj to pomeni, kk to zgleda??

Pri meni je bila prozorna sluz s krvavimi nitkami. Jaz sem se kar z roko "pošlatala" in takoj začutila to, prej pa na wc papirju. Enim se odlušči čep pa rodijo šele čez par dni.
Meni je pa tisto jutro tudi plodovnica odtekla, zato sem odšla v P.

Je pa včeraj na predavanju o epiduralni doktorca rekla, da če nam odteče voda, da se naj uležemo na levi bok za 30min, potem pa imamo še 2 uri časa da pridemo v P. Jaz tega prvič nisem vedela, me je še v P babica spraševala kaj sem tako dolgo delala doma, ker sem prišla 1 uro po odteku. Pa mi voda ni odtekla v potoku user posted image , ampak zaporedno 3x po delih.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
24.2.2010 13:39:21   
lakaya
ojlauser posted image

Sonček najprj vse ČESTITKE za tvojo pupo, vsem 3 želim vse NAJLEPŠE user posted image user posted image user posted image

Js sm bla dones s5 na pregledu v P, sm se še mal bolj odprla, tko da sm zdj odprta 3,5cm. Evo dones je ravno 1 teden odkar se mi pojavljajo ti neredni popadki, zarad katerih že 2 noči ne spim user posted image user posted image sm že tko naveličana tega čakanja in gledanja na uro in merenja, k na koncu se pa tud po 4 urah intenzivnih popadkov vse čist umiri vsaj za neki časa. Se mi pa je včeri odlušču čep ( Lenčy to zgleda kot kepa sluzi, pomešana s krvjo, lahklo je bolj rozaste ali pa rjavkaste barve)
Rožca in Jessy ti k sta tud drugorodki, so mi dons rekle sestre v P, da v drugo trajajo te pripave telesa lahko tud kr neki časa, pa so zravn prisotni tko k pr men neredni popadki, pa še kaj... upam da bo vama šlo hiter k men. Res js sm že čit nervozna in neprespana k se mi vse to dogajanje že tolk vleče user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem pa želim en prekrasen dan user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
24.2.2010 13:43:47   
branka28
Dan!

Evo mene iz pregleda.

Z user posted image vse ok, težka je že 3200g, srček bije.user posted image Maternični vrat še je zaprt.

Jutri naročena na CTG naslednji pregled pa imam 10.3.2010

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
24.2.2010 14:30:21   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Tudi midva še nisva izbrala imena! user posted image  Jaz kar čakam in sploh nočem načeti pogovora o tem...imam svoje ime v glavi in če se do poroda moj ne loti tega pogovora, bo obveljalo moje ime. user posted image user posted image user posted image

in katero je to, če ni skrivnostuser posted image

pa hvala, ker ste me poučile o čepihuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
24.2.2010 14:41:06   
vekybel
jessy zaupaj nam ime user posted image .

lakaya že 3,5cm odprta, wuaaa, kmalu boš tudi ti rešena. Drži se pa javi nam ko bo.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
24.2.2010 14:42:34   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

Dan!

Evo mene iz pregleda.

Z user posted image vse ok, težka je že 3200g, srček bije.user posted image Maternični vrat še je zaprt.

Jutri naročena na CTG naslednji pregled pa imam 10.3.2010

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregled. Kaj šele 10.3. imaš pregled user posted image  Kaj ni to mal predaleč šel z datumom? Kdaj imaš PDP?

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
24.2.2010 15:00:04   
7lina7
ojla!

jaz tud še kr tukaj....

racam vsak dan bolj! user posted image

ko ste govorile o podarjenih in sposojenih cotikah za user posted image imam jaz ravno kontra izkušnjo! ko smo izvedeli, da čakamo fantka sem izločila cotike za pupo in jih ponujala 3 user posted image , pa nobena ni bila zainteresirana.. no, ena je vzela tetra plenice, pa povijalne pa par majčk in bodijev, pa je to tud blo že vse.. se mi zdi, da mamice,ki prvič pričakujejo raje nabavijo nove stvari... čeprav so te male stvarce št.50,56 pa še 62 tak kot nove. je pa tud res, da se zadevice zdaj da dobot že za malo €. tako, da sem en veeeeeeeelik kup že dala za RK, me pa še čaka ena plastišna škatla v kleti za zložit in odnest na RK..

za našega user posted image , sem pa tud morala na novo nabavljat. edino jajčko in (žal) tudi vozek bova dobila na posojo od svakinje. še posteljico za katero sem bila 100% da je doma - sva morala kupit na novo, ker je izgleda tisti,ki si jo je na zadnje sposodil ni vrnil.. pa se ne spomnim kdo. sem vse potencialne kandidate vprašala, pa nihče nič ne ve.. user posted image

čep- a je lahko tud brez rdečih nitk?? men se ze 2 dni občasno pojavlja taka čudna kompaktna "sluz" - kot silikon zgleda in se tud tak občuti. pa tak v kepicah je.. ?? user posted image user posted image
ker taki z nitkami flekec pa sem imela na hlačkah že pred 3 tedni, če ne še bolj nazaj..

joooooooooj, jaz upam, da bo počasi - to zezanje vsak dan po malo mi že gre pošteno na zivce!

Lin@

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
24.2.2010 15:36:48   
zoey
Evo mene, vidim, da sem bila pogrešana, iiii user posted image
Bila v Po, imela 1. ornk pregled v nosečnosti, je vse ok, malemu je lepo notri, tako da, če me ne bo ubogal in v nedeljo prišel ven, tko kot mama hoče, imam potem naslednji pregled v P naslednji petek, 5.3. Je pa dr. čisti zakon, vse porihta in še več. user posted image je čist navdušen nad njim user posted image Glede poroda bi pa probal z epiduralno vaginalno, če se pa kaj zakomplicira, pa s CR s spinalnim blokom. Tako da je moje teoretiziranje o naravnem porodu šlo rakom žvižgat, ampak bom pa z nasmehom rodila, a ne.
Potem sva jo mahnila še v Lipico, na sonček in ogled lokacije za naslednjo poroko in je bil en zakon vodič, ful razgledan in je bilo res fajn. Sicer sem komaj stala na koncu, ampak se je splačalo potrpet. Sledil je še en obisk kolegov, imata 7-mesečnega korenjaka in smo se imeli prav lušno. To dvoje ni bilo planirano, sem mislila še letet do Lj, da vidim Tjašinega Urbana, ampak ni zneslo. Upam, da so se nosečke in mamica dobile in se nacrkljale malega škratka.
Zdaj sem pa okupirala komp, namest da bi kuhala kosilo user posted image Ampak želodec se nekaj pritožuje, tako da bo treba za štedilnik user posted image user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

gripa
Lelly28 RR

Ali ste cepljeni proti gripi?

da (7%)

ne (93%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!