Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 22:40:26
|
|
|
|
Jessy
|
Ursa_p, so se ti pa res lepo posvetili!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 22:41:16
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel jessy skuhaj testenine v paradižnikovi omaki z solato! Ideja je zelo dobra, ampak ravno včeraj smo imeli testenine....Morda bom malce krompirjeve juhe, pa še kakšno malenkost zraven....hrenovke morda...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 22:43:32
|
|
|
|
ursa_p
|
Evo ... zdej pa se nekaj obljubljenih novih fotk ... verjetno so zadnje: PS: Sem bila res vesela v sluzbi ... mi je sefica v kuhinji rekla, da so bili res zelo zelo zadovoljni z mano in morm rect, da je bilo prav lepo to slisat! Lep vecer, Ursa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 22:46:26
|
|
|
|
vekybel
|
ursa_p zelo lepe slike imaš. Pa tvoj fantič je tako luškan.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 22:49:37
|
|
|
|
vekybel
|
jessy pol pa naredi kako enolončnico ali pa kej spohaj pa solato zraven.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 22:54:05
|
|
|
|
Jessy
|
ursa_p, prelepe fotkice!!! Itak, ko pa so tudi pozerji vredu!!! Vekybel, res bom naredila nekaj takega kot praviš.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 23.2.2010 23:18:36
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz se poslavljam. Me čaka še tuš, potem pa v mižule. Sem utrujena za 2! Tiste, ki boste ponoči rojevale, čim lepše opravite, ostale pa se tipkamo dopoldne, vse frišne in naspane!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 4:50:52
|
|
|
|
*pupsa*
|
Dobro jutro zaspanke no jst spet ne morm spat in sm se odločla da rajš ustanem in kej pospravim preden moja mala nagajivka ustane, ki je ta teden doma ker imamo spet virozo mož pravi da blagor meni k sm naspana, on bi spal pa ne more zarad službe...mogoče bi blo fajn če bi bil on noseč no si grem skuhat eno kavico za mirno jutro in lep dan evo pa še za vas ena taka k bi men zdele pasala...uživajte!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 5:28:57
|
|
|
|
Jassika
|
Dobro jutro... no pa le nisem edina gor , madonca jst tudi že od 4ih pokonci. Pupsa, a ti tudi še nisi šla rodit? A nimava nekje tam-tam rok? Sicer sem se pa jst odločila, da grem kar v Kr rodit. In upam, da čim prej, ker ne spim že 2 tedna. Zadnje 3 dni ponoči sanjam da rojevam, oz mam popadke in me tudi dejansko boli. Samo , ko se pa zbudim in grem na WC, pa zvijanje po trebuščku izgine. Jst pa prej že cela vesela, da mogoče je pa zdej le že čas. Drugač pa kako je kaj tvoj cukr od ? Sicer mam pa danes pregled in upam, da G ugotovi, da je mali že v nizkem štartu, naštiman za vun, pa da se že odpiram, ker bi res rada č-im prej držala svojga cvergla v naročju. Se oglasim, ko bom iz LJ, lep sončen (vsaj upam) dan vsem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 5:34:26
|
|
|
|
*pupsa*
|
Jst mam pregled 3.3. in če bom vsaj mal odprta mu bom zatežila da bi šla kr rodit...tko sm sita vsega, boli me nožnica za znort, tamala bi se sam nosila in potem je zadeva še hujša...res komi čakam da grem rodit!!! Ja upam, da bova kje skupaj ležale z najinima malima sončkoma...jst bom 100% rodila v KR ker mi je najbližje pa tud v prvo sm tm rodila in kar se poroda tiče nimam pripomb. Fajn uštimi pri G in držim pesti, da slišiš takšne novice k si jih želiš.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 5:46:46
|
|
|
|
Jassika
|
No super, potem se pa res zna zgodit, da se 3.3 vidimo, ker sem to malemu postavila kot zadnji rok, da pride ven . Jah, vse smo že po malem site, zato zate in za tamalo, sej bo najhujše kmalu mimo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 6:45:30
|
|
|
|
lucika
|
dobro jutro! tudi jaz imam danes pregled in sem že vsa nestrpna... bibeka že nekaj dni ful slabo čutim, kar je itak standard pri meni, le kake dni me bolj skrbi, kake pa manj. in ko zakleto, včeraj zvečer in ponoči, kot da sploh trebuha ne bi imela. a zdajle se mali vragec že preteguje. ma, če to ni predčasno zajbavanje mamice, tud ni nič no... no, bomo videli, kaj bo g rekel... po drugi strani, pa če sem do sedaj počakala, bom še ta teden ali dva. samo da mi ne bi bilo treba ležat v kaki porodnišnici predčasno...in da bi bilo vse ok, seveda... včeraj sem šla na en malo dalši sprehod in sem komaj prišla nazaj. mi je tako dol tiščalo, da sem skor čutila vse skupaj med nogami, kort bi hotlo vse ven padit. jap, ko sem se končno vlegla, pa nič od tega...tak da....očitno bo, ko bo dano in nič prej. a smo že vse tak tečne? hehe....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 7:21:29
|
|
|
|
deily
|
Dobro jutro Danes se oglašam malo tudi jaz. V ponedeljek bi šla skoraj rodit, saj sem imela tri ure redne popadke . Na srečo mi ni bilo treba ostati v bolnici, saj sem se zmenila, da bom doma počivala in jedla cel kup tablet. To noč pa kot naročeno je mala zbolela in nismo skorajda nič spali. Vročina, kašelj, skratka katastrofa . Če ne bo bolje bom jo morala peljati k zdravniku. Potem pa naj še kdo pove da lahko počivam. Sedaj pa grem,saj kliče že mala šefica. Uživajte še malo, saj kmalu bomo pogrešali trebuščke.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 8:36:45
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p Rozca ... kako je napovedalo nihalo ... prav ali narobe? Oboje Pač - trebuh otrdeval na turbo, v hrbtu špikal na turbo, tak da sm komaj dihala, sam niso bili pa popadki Zgleda mam jest kake druge popadke ... No, ali pa so bili popadki pa ni bilo tak hudo... Drgač pa pri meni se nekaj dogaja ... sklepam, da bom šla kmal v rim Mislim, da se je meni tudi začel luščit čep ... mela sm krvav wc papir, pa k sm v školjko pogledala, je bilo tudi krvavo (kot pri menstri ...). Upam, da grem res kmalu. Tko da je imelo nihalo prav, ko je reklo, da se bo proti jutru začelo dogajat, narobe, ker še nism rodila
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 8:38:58
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika a smo že vse tak tečne? hehe.... Za ostale ne vem, vem pa zase, da sem na turbo No, pa se zamotim s pospravljanjem, tak da se pri nas zelo šajna ... Se moj prov nič ne pritožuje
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 8:40:05
|
|
|
|
girl79
|
Dobro jutro punce, Joj ene ste bile pa res zgodnej danes, no jaz sem se pa do 1ih zjutraj matrala zaspat, pa ni šlo, tako da sem potem vstala in šla brat knjigo, no potem malo čez 2 sem pa šla spat in mi je končno uspelo zaspat...tako da nas je očitno kar nekaj danes ponočevalo No zdaj pa že pridno pijem malinov čajček... aygo- bomo jutri držale pesti zate.... Smo pa bojda tudi v Domžalah imeli potres danes , no jaz sicer nisem nič čutila, ampak mogoče je pa rožca26 kaj čutila pa da je to kaj vzpodbudilo njene popadke, ko si tak želi rodit... pralne plenice - saj jaz sem sicer kar ekološko osveščena, pa pridno ločujem pa to, ampak plenic se mi pa zdi da se mi res ne bi dalo prat, tako da bomo kar navadne uporabljali... ampak pohvaljene vse ki boste prale pleničke...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 8:41:14
|
|
|
|
rožca26
|
Drugače pa dobro jutro!!!!! Sem dosti boljše volje, ker se je pri meni začelo nekaj dogajati. Ne vem kaj, sam se je začelo ... Zanima me, če je bil pri vas okoli 6.20 tudi potres? Pri nas se je fajn zatreslo, tolk da me je zbudilo, mali je bil pa k koma.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 8:43:42
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: girl79 Smo pa bojda tudi v Domžalah imeli potres danes , no jaz sicer nisem nič čutila, ampak mogoče je pa rožca26 kaj čutila pa da je to kaj vzpodbudilo njene popadke, ko si tak želi rodit... Ne, takrat se mi je stanje umirilo ... Me je potres zbudil , sm pa prej od 4 do 5.30 bila kr v bolečinah, sam kaj k nisem rabla nič predihavat Pa če so to popadki, pol sem jest papež pa kralj v eni osebi Sam bolel pa motil ... ne vem, jest sm res toooooooooooooooooooooooook čudna ...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 8:45:18
|
|
|
|
lucika
|
ooo, rožca26, pol pa res bo nekaj! super, držim pesti, da čimprej! jaz pa vedno vse preverim, ko grem na vc, pa je vsake toliko kaka kepica sluzi, nič konkretnega torej..no, nekaj je, ampak vse skup nič. če kdo tole razume:)))) men je pa taaaak fuuuul dolgčas, da sem si vbila v glavo, da bi ime menjala. tega, ki sva ga določila. moj ni za, ker je že en fantek pri nas z takim imenom (v kraju, hahaha, kaj bi šele bilo če bi jih bilo 50)...tak da ne vem, kak se naj izpogajam.... evo, dojenček pa se danes, ko imam pregled, premika že od jutra. a prej enih pa dni skoraj nič. ma to me direkt zajbava no...mu bom vrnila, sam naj pride ven:)))) par dni nazaj nam je sneg pobrala, zdaj pa že zvončki cvetijo. tak lušno, imamo nek tak teren okoli hiše (samo na naši parceli ne, tam jih sadimo), da je vse belo, ko začne cvetet...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 8:48:34
|
|
|
|
lucika
|
pri nas smo tudi imeli potres. ampak le jaz osebno. to se mi še ni naredlo. v spanju je mali, ki seveda spi poleg mene, se vstal in z vsem šusom me z glavo zarezal točno v oko. prav strele sem videla, vse srebrno, ko od elektrike. adijo pamet, komaj sem upala učko odpret, ker se mi je zdelo, da je ziher nekaj narobe. pa menda ni, mal me ta stran glave boli. pa na srečo nimam nič sivo. ker se mi res ne bi dalo še s tem ubadat, da neeee, moj me pa res ne tepe...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 8:52:08
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika ooo, rožca26, pol pa res bo nekaj! super, držim pesti, da čimprej! jaz pa vedno vse preverim, ko grem na vc, pa je vsake toliko kaka kepica sluzi, nič konkretnega torej..no, nekaj je, ampak vse skup nič. če kdo tole razume:)))) hvala za pestke Kar se te sluzi tiče, se je to pri meni dogajal kar lep cajt, včeraj je celo ena kepica v školjko padla
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 8:52:55
|
|
|
|
rožca26
|
Urša - vidim, da si gor. To pomeni, da nisi šla še nikamor
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 8:57:46
|
|
|
|
girl79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika jaz pa vedno vse preverim, ko grem na vc, pa je vsake toliko kaka kepica sluzi, nič konkretnega torej..no, nekaj je, ampak vse skup nič. če kdo tole razume:)))) Joj, jaz sem pa včeraj popoldan imela na hlačkah kar eno fino kepico (kar za kakšen oreh) sluzi, samo sem to prepisovala dejstvu, da sem imela zjutraj ginekološki pregled....no zdajle sem pa šele pomislila, da mogoče je bil pa to ta čep, ki naj bi se ti odluščil al kaj že??? Kaj mislite?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 9:01:56
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: girl79 IZVIRNO SPOROČILO: lucika jaz pa vedno vse preverim, ko grem na vc, pa je vsake toliko kaka kepica sluzi, nič konkretnega torej..no, nekaj je, ampak vse skup nič. če kdo tole razume:)))) Joj, jaz sem pa včeraj popoldan imela na hlačkah kar eno fino kepico (kar za kakšen oreh) sluzi, samo sem to prepisovala dejstvu, da sem imela zjutraj ginekološki pregled....no zdajle sem pa šele pomislila, da mogoče je bil pa to ta čep, ki naj bi se ti odluščil al kaj že??? Kaj mislite? A je bil krvav??? Pol bi mogu bit čep.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 9:02:21
|
|
|
|
lucika
|
bi znal bit čep ja. ampak da te potolažim, pravijo da nič ne pomeni. lahko rodiš čez 2 ure, lahk pa čez 3 tedne.... fajn, ne....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?