Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 15:39:07
|
|
|
|
*pupsa*
|
joooj punce a ima še katera take težave z zgago...dones me tok peče da sm že celo tablico reni-ja pojedla pa še kr ni nič boljš..prou slabo mi je pa kr jokam tok me boli kaj naj še probam d bo boljš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 15:55:47
|
|
|
|
MUREN
|
Ojla! Tud sama se ubadam z ZGAGO, obup! Pijem DONAT, pa po pravici-pomaga, ko "rignem"-to je edina stvar, ki mi pomaga. Za spat je pa obup, ker tko peče
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 15:58:00
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa* joooj punce a ima še katera take težave z zgago...dones me tok peče da sm že celo tablico reni-ja pojedla pa še kr ni nič boljš..prou slabo mi je pa kr jokam tok me boli kaj naj še probam d bo boljš? men pomagata mleko in navadna voda! spim pa itak sede...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 15:59:52
|
|
|
|
MUREN
|
tud jst spim sede-ampak, ko si že tko čist na konc, sm upala, da bo kej boljše. Upam, da po porodu ne bo več pekla...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 16:02:46
|
|
|
|
aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici za aleunam!! Hehe, si me pa presenetila. Sem slučajno pogledala kako vam gre, pa vidim svoje ime. Marčevke, želim vam 5minuten porod in da bo z vami in vse v redu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 16:08:09
|
|
|
|
Lenči_
|
Pozdravljene! Tudi jaz še nisem zasledila nobenega čepa oz. sluzi. Edino, če sem ga spregledala Nič ne kaže da bi se karkoli dogajalo. Glede pregleda, jaz ga nisem imela že več kot mesec dni. Imam samo ctg-je in pregledajo mi urin. Nobenega ultrazvoka ali merjenja mv. Imela sem celo neko vnetje. Gin. me niti ni pogledala za kakšno vnetje gre, samo svečke mi je predpisala, pa še to je pozabila, sem jo morala nazaj it spomnit. V pon. sem se pritožila glede tega, pa je samo ne rabimo, ne potrebujemo, ni potrebe odgovarjala! naj gre v rit! lency.. pozdravljena back! Si mi zasedla nick, drugače tudi jaz uporabljam z y!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 16:30:30
|
|
|
|
vekybel
|
pupsa probaj z donatom ali mlekom, meni vsaj pomaga ko me zgrabi. aleunam čestitke za in lepo nosečnost i želim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 17:05:23
|
|
|
|
Jessy
|
Ime? Ne povem! Bo kar skrivnost.....še nekaj časa.... Jaz se nimam kot drugorodka, ker prvič nisem imela nobenih popadkov, ker so mi prej naredili CR, tako da se moje telo ni pripravljalo na porod, pa tudi nobena stvar me ni bolela. Zdaj me vsaj kolki. Sicer mi je pa zdaj že prav ravno ratalo za ta porod. Do torka sigurno ne bom rodila, čeprav mi zdaj glavica že fajn pritiska na podvozje, takrat bo pa moj G najbrž zakomandiral CR, tako da je čist brez veze. Se sploh ne grem več! Kar pejte rodit, jaz bom pač mal pozneje!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 17:36:07
|
|
|
|
vekybel
|
3sonček3 se mi je zdej javila da jima je steklo dojenje in da sta vredu, morda gresta domov v ponedeljek če se ne razvije zlatenica. Mala Sanja pa je pridna in spi čez noč in čez dan tako da jo mora kar budit za hranjenje. Previla jo še ni, ker jo sestre. Drugače pa sprašuje če je kaj novega .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 17:38:32
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Ime? Ne povem! Bo kar skrivnost.....še nekaj časa.... Potem pa nič..... Povej mi kako je pitje čaja? A misliš da nam bo kej pomagalo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 17:49:46
|
|
|
|
Jessy
|
Vekybel, pridna, da poročaš, kako je s Sončkom in Sanjo! Super, da se imata tako lepo!!!! Kar naj uživata še naprej!!! Lepo jo pozdravi!!!! Čajček pa nimam pojma, če bo kaj pomagal. Upam, da pomaga!!! A ga je Sonček pila? Ona je hitro rodila!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 17:57:14
|
|
|
|
vekybel
|
jessy veš da ne vem če ga je pila. Vem samo da smo si nekaj postov nazaj pisale, da bom zvečer šla v akcijo z dragijem , da bi pospešilo porod in je tudi ona rekla da bo pa sem ji odgovorila da naj ona kr počaka še malo glede na to da ima skor še mesec dni do PDP-ja. Tako da je morda slončkanje kaj res pospešilo kaj pa vem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 17:58:48
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel jessy veš da ne vem če ga je pila. Vem samo da smo si nekaj postov nazaj pisale, da bom zvečer šla v akcijo z dragijem , da bi pospešilo porod in je tudi ona rekla da bo pa sem ji odgovorila da naj ona kr počaka še malo glede na to da ima skor še mesec dni do PDP-ja. Tako da je morda slončkanje kaj res pospešilo kaj pa vem. Ma, saj midva sva tudi pred nekaj dnevi, pa se ni nikamor nič premaknilo....brez veze... Jaz se pa prav ta trenutek sladkam...mi je zadišal šmorn!!¨! Njama!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 18:00:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst spet iz pregleda...nič dobrega. Imam visok pritisk, tko da me je jutri zjutraj napotila v porodnišnico ležat. Najprej mi je gledala na UZ pretoke, pa povečane imam bilirubine , pa me je najprej hotela dat sam vsak teden na CTG, potem mi je pa še enkrat izmerila pritisk in sem imela 147/105, pa mi je direkt napisala napotnico za v P .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 18:05:00
|
|
|
|
Jessy
|
ojoj, nosečka!!!Upam, da bo vse ok!!! A doma te ne upa pustit ležat?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 18:05:04
|
|
|
|
*pupsa*
|
jst sm pa zdele sama in sm počistila hišo, mojedva sta šla pa mal vn...sm tok šibala sm in tja d me je kr zgaga nehala pečt
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 18:06:31
|
|
|
|
Jessy
|
Meni tudi po ene 2x do 4x meri pritisk, ko sem tam. Včeraj mu je prvo merjenje pokazalo 150/95, ta drugo (3 minutke pozneje) pa 125/85. Te digitalne naprave!!! Ko so še "na polento" (beri, po starem sistemu) merili pritisk, ni bilo nikoli dvomov.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 18:08:08
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa* jst sm pa zdele sama in sm počistila hišo, mojedva sta šla pa mal vn...sm tok šibala sm in tja d me je kr zgaga nehala pečt Pri zgagi pomaga magnezij. Mene je ravno tiste dni matrala, ko sem prišla iz bolnice, pa sem imela ravno Magnesol pri roki in sem ga spila. Je odleglo v minutki. Pozneje, ko mi ga je zmanjkalo, pa sem se cajtala s Cedevito, ki je tudi pomagala. Meni pa pošteno pritiska na podvozje...komaj hodim, ko hodim...sem kot račka...nič kaj prijetno...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 18:08:55
|
|
|
|
vekybel
|
nosečka upam da se vse skupaj umiri. Srečno.ž rožca26 mi je nekaj sumljiva, nekaj se je tožla pri februarkah in je že lep čas danes ni med nami Upam da je vse ok in da se javi kaj. Pa da nam kaj pove kako je z saro in njenim okrevanjem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 18:11:10
|
|
|
|
vekybel
|
Punce meni pa se je zadnje dni tako apetit povečal, da bi kr samo neki jedla in ko jem pojem kar za 3
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 18:12:53
|
|
|
|
*pupsa*
|
mene tud matra podvozje sam očitno je to normalno ker moja bubica očitno še ne misle vn...groza, jst bi pa tok rada spet spala na trebuhu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 18:15:45
|
|
|
|
vekybel
|
.....jaz tudi pogrešam spanje na trebuhu.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 18:16:28
|
|
|
|
branka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel IZVIRNO SPOROČILO: branka28 Dan! Evo mene iz pregleda. Z vse ok, težka je že 3200g, srček bije. Maternični vrat še je zaprt. Jutri naročena na CTG naslednji pregled pa imam 10.3.2010 za pregled. Kaj šele 10.3. imaš pregled Kaj ni to mal predaleč šel z datumom? Kdaj imaš PDP? PDP imam 20.3. Ja za kontrolo pa je rekla čez 2 tedna torej 10.3. Samo upam, da bom že prej rodila . Me je malo strah, da ne bo pretežka glede na to koliko je že zdaj.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 18:18:05
|
|
|
|
lenčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel 3sonček3 se mi je zdej javila da jima je steklo dojenje in da sta vredu, morda gresta domov v ponedeljek če se ne razvije zlatenica. Mala Sanja pa je pridna in spi čez noč in čez dan tako da jo mora kar budit za hranjenje. Previla jo še ni, ker jo sestre. Drugače pa sprašuje če je kaj novega . no super, samo da so ok! a mogoče veš, če je res rodila v NM?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 24.2.2010 18:19:54
|
|
|
|
zoey
|
Mmmm, sem se lepo najedla, potem pa še eno kitico odspala in sem kot nova. A gremo kam žurat Urša - ful lepo, da so te pocrkljali v službi, si bila pa res orto pridna. Je pa vedno fajn, da to drugi opazijo in dajo vedeti, superca Pa spet ste lepe slikce posneli. Jaz se pa še kar nočem slikat, bom potem s popadki norela, slikaj me,slikaj me, da bom imela vsaj kako sliko Nosečka24 - Nič ti ne zavidam ležanja v P, boš pa v dobrih rokah. Vekybel - super novičke od Sončka, hvala za obveščanje. Jessy - ni druge kot da čaj pomaga Jaz se spet nalivam z njim. Pa ne vem, če ne bi malo napadla , vse za sproženje Sam zdaj mi je spet ušel. Upam, da pride, preden bom spet koma
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?