|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
24.2.2010 15:39:07   
*pupsa*
joooj punce a ima še katera take težave z zgago...dones me tok peče da sm že celo tablico reni-ja pojedla pa še kr ni nič boljš..prou slabo mi je pa kr jokam tok me boli user posted image  kaj naj še probam d bo boljš?

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
24.2.2010 15:55:47   
MUREN

Ojla! Tud sama se ubadam z ZGAGO, obup! Pijem DONAT, pa po pravici-pomaga, ko "rignem"-to je edina stvar, ki mi pomaga. Za spat je pa obup, ker tko peče

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
24.2.2010 15:58:00   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

joooj punce a ima še katera take težave z zgago...dones me tok peče da sm že celo tablico reni-ja pojedla pa še kr ni nič boljš..prou slabo mi je pa kr jokam tok me boli user posted image  kaj naj še probam d bo boljš?

men pomagata mleko in navadna voda! spim pa itak sede...user posted image

Lin@

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
24.2.2010 15:59:52   
MUREN
tud jst spim sede-ampak, ko si že tko čist na konc, sm upala, da bo kej boljše. Upam, da po porodu ne bo več pekla...

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
24.2.2010 16:02:46   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

user posted image user posted image user posted image user posted image za aleunam!!

Hehe, si me pa presenetila. Sem slučajno pogledala kako vam gre, pa vidim svoje ime. user posted image  

Marčevke, želim vam 5minuten porod in da bo z vami in user posted image  vse v redu. user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
24.2.2010 16:08:09   
Lenči_
Pozdravljene!

Tudi jaz še nisem zasledila nobenega čepa oz. sluzi. Edino, če sem ga spregledala user posted image Nič ne kaže da bi se karkoli dogajalo.

Glede pregleda, jaz ga nisem imela že več kot mesec dni. Imam samo ctg-je in pregledajo mi urin. Nobenega ultrazvoka ali merjenja mv. Imela sem celo neko vnetje. Gin. me niti ni pogledala za kakšno vnetje gre, samo svečke mi je predpisala, pa še to je pozabila, sem jo morala nazaj it spomnit. user posted image V pon. sem se pritožila glede tega, pa je samo ne rabimo, ne potrebujemo, ni potrebe odgovarjala! naj gre v rit! user posted image

lency.. pozdravljena back! Si mi zasedla nick, drugače tudi jaz uporabljam z y! user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
24.2.2010 16:30:30   
vekybel
pupsa probaj z donatom ali mlekom, meni vsaj pomaga ko me zgrabi.

aleunam čestitke za user posted image user posted image  in lepo nosečnost i želim.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
24.2.2010 17:05:23   
Jessy
Ime? Ne povem! user posted image user posted image user posted image  Bo kar skrivnost.....še nekaj časa....

Jaz se nimam kot drugorodka, ker prvič nisem imela nobenih popadkov, ker so mi prej naredili CR, tako da se moje telo ni pripravljalo na porod, pa tudi nobena stvar me ni bolela. Zdaj me vsaj kolki.
Sicer mi je pa zdaj že prav ravno ratalo za ta porod. Do torka sigurno ne bom rodila, čeprav mi zdaj glavica že fajn pritiska na podvozje, takrat bo pa moj G najbrž zakomandiral CR, tako da je čist brez veze.
Se sploh ne grem več! Kar pejte rodit, jaz bom pač mal pozneje! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
24.2.2010 17:36:07   
vekybel
3sonček3 se mi je zdej javila da jima je steklo dojenje in da sta vredu, morda gresta domov v ponedeljek če se ne razvije zlatenica. Mala Sanja pa je pridna in spi čez noč in čez dan tako da jo mora kar budit za hranjenje. Previla jo še ni, ker jo sestre. Drugače pa sprašuje če je kaj novega user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
24.2.2010 17:38:32   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Ime? Ne povem! user posted image user posted image user posted image  Bo kar skrivnost.....še nekaj časa....

Potem pa nič.....user posted image user posted image user posted image

Povej mi kako je pitje čaja? A misliš da nam bo kej pomagalo?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
24.2.2010 17:49:46   
Jessy
Vekybel, pridna, da poročaš, kako je s Sončkom in Sanjo! Super, da se imata tako lepo!!!! Kar naj uživata še naprej!!! user posted image  Lepo jo pozdravi!!!!

Čajček pa nimam pojma, če bo kaj pomagal. Upam, da pomaga!!! A ga je Sonček pila? Ona je hitro rodila!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
24.2.2010 17:57:14   
vekybel
jessy veš da ne vem če ga je pila. Vem samo da smo si nekaj postov nazaj pisale, da bom zvečer šla v akcijo z dragijem user posted image , da bi pospešilo porod in je tudi ona rekla da bo pa sem ji odgovorila da naj ona kr počaka še malo glede na to da ima skor še mesec dni do PDP-ja. Tako da je morda slončkanje kaj res pospešilo kaj pa vem.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
24.2.2010 17:58:48   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

jessy veš da ne vem če ga je pila. Vem samo da smo si nekaj postov nazaj pisale, da bom zvečer šla v akcijo z dragijem user posted image , da bi pospešilo porod in je tudi ona rekla da bo pa sem ji odgovorila da naj ona kr počaka še malo glede na to da ima skor še mesec dni do PDP-ja. Tako da je morda slončkanje kaj res pospešilo kaj pa vem.

Ma, saj midva sva tudi pred nekaj dnevi, pa se ni nikamor nič premaknilo....brez veze...user posted image

Jaz se pa prav ta trenutek sladkam...mi je zadišal šmorn!!¨! Njama!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
24.2.2010 18:00:31   
Anonimen
Jst spet iz pregleda...nič dobrega. Imam visok pritisk, tko da me je jutri zjutraj napotila v porodnišnico ležat. Najprej mi je gledala na UZ pretoke, pa povečane imam bilirubineuser posted image , pa me je najprej hotela dat sam vsak teden na CTG, potem mi je pa še enkrat izmerila pritisk in sem imela 147/105, pa mi je direkt napisala napotnico za v Puser posted image .

(odgovor članu *pupsa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3389
24.2.2010 18:05:00   
Jessy
ojoj, nosečka!!!Upam, da bo vse ok!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A doma te ne upa pustit ležat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
24.2.2010 18:05:04   
*pupsa*
jst sm pa zdele sama in sm počistila hišo, mojedva sta šla pa mal vn...sm tok šibala sm in tja d me je kr zgaga nehala pečt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
24.2.2010 18:06:31   
Jessy
Meni tudi po ene 2x do 4x meri pritisk, ko sem tam. Včeraj mu je prvo merjenje pokazalo 150/95, ta drugo (3 minutke pozneje) pa 125/85. user posted image  Te digitalne naprave!!! Ko so še "na polento" (beri, po starem sistemu) merili pritisk, ni bilo nikoli dvomov.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
24.2.2010 18:08:08   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

jst sm pa zdele sama in sm počistila hišo, mojedva sta šla pa mal vn...sm tok šibala sm in tja d me je kr zgaga nehala pečt user posted image user posted image user posted image

Pri zgagi pomaga magnezij. Mene je ravno tiste dni matrala, ko sem prišla iz bolnice, pa sem imela ravno Magnesol pri roki in sem ga spila. Je odleglo v minutki. Pozneje, ko mi ga je zmanjkalo, pa sem se cajtala s Cedevito, ki je tudi pomagala.

Meni pa user posted image  pošteno pritiska na podvozje...komaj hodim, ko hodim...sem kot račka...nič kaj prijetno...

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
24.2.2010 18:08:55   
vekybel
nosečka upam da se vse skupaj umiri. Srečno.ž

rožca26 mi je nekaj sumljiva, nekaj se je tožla pri februarkah in je že lep čas danes ni med nami user posted image  Upam da je vse ok in da se javi kaj.  Pa da nam kaj pove kako je z saro in njenim okrevanjem.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
24.2.2010 18:11:10   
vekybel
Punce meni pa se je zadnje dni tako apetit povečal, da bi kr samo neki jedla in ko jem pojem kar za 3 user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
24.2.2010 18:12:53   
*pupsa*
mene tud matra podvozje sam očitno je to normalno ker moja bubica očitno še ne misle vn...groza, jst bi pa tok rada spet spala na trebuhu user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
24.2.2010 18:15:45   
vekybel
.....jaz tudi pogrešam spanje na trebuhu.....

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
24.2.2010 18:16:28   
branka28

IZVIRNO SPOROČILO: branka28

Dan!

Evo mene iz pregleda.

Z user posted image vse ok, težka je že 3200g, srček bije.user posted image Maternični vrat še je zaprt.

Jutri naročena na CTG naslednji pregled pa imam 10.3.2010

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregled. Kaj šele 10.3. imaš pregled user posted image  Kaj ni to mal predaleč šel z datumom? Kdaj imaš PDP?

PDP imam 20.3. user posted image Ja za kontrolo pa je rekla čez 2 tedna torej 10.3.user posted image
Samo upam, da bom že prej rodilauser posted image user posted image user posted image . Me je malo strah, da ne bo user posted image pretežka glede na to koliko je že zdaj.

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
24.2.2010 18:18:05   
lenčy

3sonček3 se mi je zdej javila da jima je steklo dojenje in da sta vredu, morda gresta domov v ponedeljek če se ne razvije zlatenica. Mala Sanja pa je pridna in spi čez noč in čez dan tako da jo mora kar budit za hranjenje. Previla jo še ni, ker jo sestre. Drugače pa sprašuje če je kaj novega user posted image .

no super, samo da so ok! a mogoče veš, če je res rodila v NM?

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
24.2.2010 18:19:54   
zoey
Mmmm, sem se lepo najedla, potem pa še eno kitico odspala in sem kot nova. A gremo kam žurat user posted image
Urša - ful lepo, da so te pocrkljali v službi, si bila pa res orto pridna. Je pa vedno fajn, da to drugi opazijo in dajo vedeti, superca user posted image Pa spet ste lepe slikce posneli. Jaz se pa še kar nočem slikat, bom potem s popadki norela, slikaj me,slikaj me, da bom imela vsaj kako sliko user posted image
Nosečka24 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nič ti ne zavidam ležanja v P, boš pa v dobrih rokah.
Vekybel - super novičke od Sončka, hvala za obveščanje.
Jessy - ni druge kot da čaj pomaga user posted image Jaz se spet nalivam z njim. Pa ne vem, če ne bi malo napadla user posted image , vse za sproženje user posted image user posted image user posted image Sam zdaj mi je spet ušel. Upam, da pride, preden bom spet koma user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?